Oproep Henk Trentelman


Afgelopen zaterdag 11 april heb ik naar aanleiding van een oproep van Henk Trentelman en de werkgroep Welzijn Kankerpatienten de oproep van Henk om een actiegroep op te richten, die er voor gaat strijden om voor kanker patienten in Nederland therapie vrijheid te krijgen, opgepakt en de mensen in mijn adressen lijst met onderstaand bericht benadert:

Beste mensen,

Ik heb een selectie gemaakt van mijn mail bestand van mensen waarvan ik weet dat jullie frontrunners zijn en dat jullie niet snel ergens voor terugschrikken. Ik ben zo vrij om voor deze ene keer (eenmalige actie!)  even jullie aandacht te vragen voor een zeer belangrijke zaak die niet langer uitgesteld kan worden.

Therapievrijheid voor kankerpatiënt in Nederland  niet mogelijk?
Uit onderzoek is bekend dat 30% van de kankerpatiënten in Nederland kiest voor aanvullende of volledig alternatieve behandelingen. Degene die geen heil zien in standaard behandeling met chemo of bestraling wordt verdere behandeling in het ziekenhuis geweigerd, waardoor deze mensen volledig op zichzelf zijn teruggeworpen, zoals ik uit eigen ervaring met borstkanker natuurlijk ook heb meegemaakt.

Waarom weten we zo weinig over alternatieve therapie?
O.a door de houding van partijen als het KWF dat jaarlijks 80 miljoen aan particuliere donaties ontvangt en geen enkele euro besteed aan onderzoek naar alternatieve vormen van kankertherapie. Daar zou redelijkerwijs tenminste 30% van de particuliere donaties (vaak van overleden kankerpatiënten) voor moeten worden vrijgemaakt. Met nog 200 miljoen op de bankrekening zou dat geen probleem mogen zijn lijkt me.

De oproep van Henk Trentelman
Henk Trentelman doet in een interview een oproep aan alle kankerpatiënten en de mensen die er omheen mee te maken hebben om een actiegroep op te richten om te strijden voor therapie vrijheid als recht. Dat is al sinds jaar en dag in de Duitse wet verankerd en inmiddels heeft Engeland het voorbeeld overgenomen.

Ik ken Henk Trentelman persoonlijk door zijn boek “Chemo, of heb ik een keuze” en het doet mij verdriet dat hij nu na 13 jaar toch misschien zijn strijd zal moeten opgeven. Hij vertelt openhartig hoe hij door dendritische celtherapie in Keulen eigenlijk genezen was, maar is blijven sleutelen om ook de ingekapselde tumor weg te krijgen en daardoor een bacteriële infectie heeft opgelopen die moest worden bestreden met antibiotica waardoor opnieuw zijn kanker werd geactiveerd.

De link naar het interview met kankerpatiënt Henk Trentelman OP YOU TUBE: http://www.youtube.com/watch?v=xJrK2oxHCXc

Geeft alternatieve therapie echt genezing?
Om een idee te krijgen wat alternatieve therapieën voor elkaar kunnen krijgen nodig ik je ook uit om op You Tube de zeer heldere presentatie te bekijken van een vader die zijn 3 jarige zoon Bobby met neuroblastoom (kanker van het zenuwstelsel komt vooral bij kinderen voor en heeft een overlevingskans van 3%) met zeer verschillende alternatieve therapie zelf heeft behandelt en daarmee zijn zoon heeft genezen.

Hij stelt artsen de simpele vraag of zij als ouders iets kunnen doen met een dieet bijvoorbeeld? Nee, is het antwoord. Waarop hij vraagt of kind A dat burgerking voor het ontbijt KFC voor de lunch en Mc Donalds als avondeten krijgt dezelfde kansen heeft als kind B dat een homecooked meal krijgt met plenty of vegetables and fruits? Ja, is het antwoord van de artsen. Deze vader zegt letterlijk: ‘I couldn’t believe such nonsense!’  

Waarop hij zelf is gaan zoeken naar mogelijkheden om zijn zoon te versterken en mogelijk genezen. De vader  heeft een website en stichting opgericht en haalt via donaties nu geld op waarmee hij de complementaire therapieën van andere kinderen met kanker bekostigd. Op deze site vind je een hele waslijst aan beproefde heilzame therapieën.

Bekijk zijn verhaal:  http://www.youtube.com/watch?v=K6JsCXjS8lg

En site http://www.bobbys-healthy-shop.co.uk/index.php

Oprichting actiegroep: Therapievrijheid voor kankerpatiënten
Ik pak de handschoen op! Er hebben genoeg mensen geleden, er zijn genoeg borsten afgezet en meer dan genoeg mensen onnodig gestorven aan standaardbehandelingen die geen succes hebben. Ik begrijp niet waarom in een vrij land dat zich altijd heeft voorgestaan op zijn liberale geest, zo ontzettend star kan zijn en mensen dwingt voor heel erg veel nutteloos besteed geld zich te onderwerpen aan behandelingen die aantoonbaar geen resultaat bieden?

Ik wil dat de ervaringen van kankerpatiënten zoals die van Henk Trentelman en ook ikzelf serieus worden genomen en dat ook onze overlevingsstatistieken ergens worden vastgelegd! Niemand hoeft namelijk nu onder ogen te zien wat het resultaat van alternatieve therapie is omdat het niet wordt bijgehouden! Dat mogen en kunnen we 30% van de kankerpatiënten niet langer aandoen.

Ik verzoek jullie de informatie door te sturen en mensen die geïnteresseerd zijn een bijdrage te leveren of informatie willen over de oprichting van deze actiegroep, zich bij mij te melden.

Ik hoop dat ik op jullie (morele!)  steun kan rekenen.

Volg mij via blog en Twitter
Volg mij vanaf vandaag ook op twitter http://twitter.com/lindawoudstra

11 reacties op ‘Oproep Henk Trentelman

 1. Wil ook graag iets doen heb het boek van Trentelman .Zeer verhelderend .Mischien iets om op radio 1 of de monitor. Zembla en pauw eens kennis mee te laten maken als we het met zijn allen doen dan kunnen ze ons toch niet negeren.
  Heb ook in de familie mensen gehad die kanker hadden gelukkig gaat het goed me ze zijn gestopt met de chemo gisteren hoorde ik van mijn buurman dat hij ook aan de chemo moet DAN ZOU IK HET WEL UIT WILLEN SCHREEUWEN NIET DOEN DUS ALS IK IETS KAN DOEN . HEB JAREN IN HET ZIEKENHUIS GEWERKT .
  BEDANKT LINDA.

  1. Hai Thea,
   dank voor je steun! Je zou mensen kunnen wijzen op dit blog en mijn nieuwe site, http://www.lindawoudstra.nl waar ik mijn hypothese wat kanker is uitleg. Als je snapt hoe kanker werkt en waarom het in het lichaam komt, kun je het ook oplossen. Tenminste als je dat wilt 🙂 soms is niet meer verder leven een beter opties voor mensen. Dat is uiteindelijk ieders vrije keus…

 2. Beste Linda, wat een dapper toppertje ben je! Goed interview in Vrouw en ik lees je blog ook regelmatig. Heb zelf melanoomkanker fase 3/4 en ben sinds maart druk met mijn eigen genezing. Ingrediënten hiervan zijn: ontgifting (ook met MMS) voeding, geen koolhydraten en suikers, wandelen, meditatie,en NNTT. Ik ben sinds september met immuuntherapie bezig. Ik heb me nog geen dag ziek gevoeld! Eigen regie nemen en luisteren naar je prachtige lichaam is een krachtige heling.

  Wat betreft de actiegroep ‘therapievrijheid voor kankerpatiënten’ kan ik daar iets voor betekenen? Ik zou graag met je in contact komen. Heb alleen e-mailadres. Met hartelijke groet, Nicole

   1. Hallo Linda, Dank voor je reactie. Ik dacht vandaag, zal ik eens op de site zelf zoeken voor een reactie. (snel hè?) ik heb je via Linkedin gemaild. Heb geen facebook account dus het moet via mail. Wil graag contact. Ik zal beide sites bekijken.Ik zou van de dingen die je noemt alles wel kunnen. Onderzoeken vertalen vind/lijkt me heel leuk bijvoorbeeld. Ik ga ervan uit dat we op korte termijn contact hebben.Groet Nicole

 3. beste linda ,overal beweren mensen dat het een heel gevaarlijk product is ,en dat het bleekwater is ,ik ben het nu aan het proberen ,omdat ik waarschijnlijk een candida heb ,word er eigenlijk niet echt misselijk ,maar er wel tegen aan ,ik hanteer het protocol 1 ,en zou je er graag

  1. MMS is een chemisch product, je moet het niet onverdund opdrinken. Je lichaam (witte bloedlichaampjes) maakt zelf uit vitamine C waterstofperoxide aan en dood daar de pathogenen mee. MMS is een sterkere oxidant dan waterstofperoxide en wordt door je imuunsysteem ook zelf aangemaakkt, ik ben dat nog aan het uitzoeken hoed dat gebeurt en zal dat binnenkort publiceren.

 4. Hallo Linda,

  Ik heb al eerder gereageerd, maar ik weet niet zeker of mijn reactie is binnen gekomen. Ik ben nog steeds aan het vechten met mms en alternatieven zoals orthomoleculaire geneeswijzen en rifelampen. Ik hoop een 2e goed resultaat te kunnen neerzetten in Januari en hou je op de hoogte van mijn blaaskanker. met vriendelijke groeten,

  Claudette de Jong

  1. Hai Claudette!
   Ik heb je reactie ontvangen en heb gereageerd via de mail.
   Laat je mij weten of je ook specifiek van dit bericht dat ik je nu schrijf via de blog, een mailtje ontvangt , dat er op de blog een reacties bijgeplaatst????
   gr. Linda

  2. Hallo Claudette, hoe gaat het met je? Hoe is het met MMS gegaan? Ik ben aan het inlezen over hoe je blaaskanker op een alternatieve manier kan bestrijden. Heb je ook andere medicijnen gebruikt? Ben je ook onder behandeling van een (natuur) arts?
   Vriendelijke groet

   Simone Groenewoud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s