Mijn ervaring met MMS?


Hoe kun je MMS gebruiken?
Sinds de Codex Alimentaris van kracht is kan ik mij hier maar zeer beperkt uitdrukken en heb ik vele links moeten verwijderen en ‘gezondheidsclaims’ verwijdert. Ik geef u hier dus slechts mijn persoonlijke ervaring weer die ik heb opgedaan met het gebruik van MMS.

Over MMS en Chloordioxide

Voor kanker zijn de ervaringen met het Protocol 2000 heel goed. In tegenstelling tot wat ik hieronder beschrijf (de oude richtlijn) gebruik je in het 2000 protocol elk uur MMS1 en combineer je het na 3 dagen ook nog eens met MMS2. Om je er helemaal in te verdiepen moet je moet zelf even googelen!  Op “protocol 2000″en “no miracle just wonderful chemistry”

Mijn eerste Chloordioxide kuur
Ik besloot in 2009 het experiment aan te gaan en heb mijn eerst kuur chloordioxide bestelt. MMS wordt steeds in twee flesjes geleverd; een flesje met het Natriumchloriet en het ander met citroenzuur in een waterige oplossing. Deze twee moeten altijd vermengd worden, pas dan ontstaat chloordioxide. De mengverhouding die ik heb gebruikt was bij de eerste kuur 1:5. Daarna heb ik ook van andere leveranciers MMS bestelt en geeft men aan dat de verhouding ook 1:1 kan zijn.

Neem altijd persoonlijk contact op als je niet zeker bent of google naar meer informatie, want vanwege de krankzinnige wetgeving kunnen de leveranciers  van MMS, je helaas geen gebruiksaanwijzing erbij verstrekken!

LET OP! Volgens het oude protocol neem je twee keer per dag een MMS dosis en verhoogt de druppels met elke inname totdat je op 15 druppels per keer zit.

Ik voelde geen misselijkheid en nam mijn heksendrankje in met water en later omdat de geur toch wel erg gaat tegenstaan, met appelsap of druivensap. Daarbij moet je goed opletten dat er geen toegevoegd vitamine C in je sap zit, omdat dit de werking van de chloordioxide negatief beïnvloed en zelfs teniet kan doen. Vitamine C is een anti-oxidant en stelt haar electronen graag ter beschikking, de chloordioxide is juist werkzaam doordat de electronen van de micro-organismen worden gestolen en ze doet exploderen. Zorg dus dat je alle supplementen tijdens je kuur stopzet en vermijd het eten van fruit!

Diarree bij druppel 7!
Bij zeven druppels gebeurde er iets wonderlijks; na 20 minuten voelde ik mijn darmen verkrampen en zorgde ik dat ik als een haas op het toilet kwam! Ik voelde me uitstekend, absoluut niet misselijk of ziek en toch kwam er een ongekende stortvloed aan ellende uit mijn darmen. Ik heb minstens een half uur tot driekwartier het toilet opgezocht en heb mij nog nooit zo opgelucht gevoeld! Heerlijk!

De volgende dosering neem je even gas terug en ging ik weer naar zes druppels, daarna weer naar zeven. Er gebeurde niks. Acht, geen activiteit. Negen. Bingo! Weer zat ik een half uur tot een uur op het toilet! Weer prima, niet ziek, geen pijn, alleen een ongekend bombardement in de toiletpot. Tjonge, ik was verbaasd over het geweld waarmee mijn lijf zich blijkbaar aan het ontdoen was van een hele hoop ellende! Tot druppel 15 heb ik daarna niets meer gemerkt. Ik heb de kuur toen niet helemaal goed afgemaakt. Je moet een week lang 3 keer per dag 15 druppels nemen. Ik had nog nooit met iemand gesproken die de kuur nam en ik voelde me niet helemaal op mijn gemak. Ik besloot dat het welletjes was en stopte de kuur.

Later bleek dat dit geen juiste beslissing was. Ik vertel hier graag later nog over!  

MMS 2000 protocol volgens Jim Humble’s site

PROTOCOL 2000 is wat de meeste mensen gebruiken en ik ook gebruiken tegen kanker en andere levensbedreigende ziekten. Het is eigenlijk het elk uur nemen van zoveel mogelijk geactiveerde MMS1 druppels zonder zieker te worden, je slechter te voelen, of diarree te ontwikkelen. MMS1 is ongeveer een uur actief in het lichaam dus je moet het 10 uur per dag nemen, gedurende 3 weken of totdat je je beter voelt. Het is het beste om te beginnen met slechts één druppel per uur en het aantal druppels zo snel te verhogen, zonder, ik herhaal het nogmaals, je slechter te voelen. Jezelf zieker maken slorpt energie op en maakt het herstel langzamer. Vergeet niet dat alle druppels moeten worden geactiveerd, zoals hieronder beschreven.

Activeer MMS1 als volgt:

1) (Aanbevolen methode), Voeg 1 druppel 50% citroenzuur (of de bijgeleverde HCL oplossing) toe voor elke druppel MMS in het glas, dan draaien of schudden om te mengen, wacht 20 seconden, voeg een half tot 1 glas water of sap toe en drink het op.

Je kunt MMS ook op 3 andere manieren activeren, elk van deze methoden is aanvaardbaar:

(2) Voeg 5 druppels 10% citroenzuur (hier is de citroenzuur verdund! De meeste Amerikaanse sites leveren deze oplossing) toe voor elke druppel MMS in het glas, en dan schudden of draaien om te mengen, wacht 3 minuten, voeg een half tot 1 glas water of sap toe en drink het op.

(3) Voeg 5 druppels azijn toe voor elke druppel MMS in het glas, schudden of draaien om te mengen,wacht 3 minuten, voeg een half tot 1 glas water of sap toe en drink het op.

(4) 5 druppels citroensap op volle sterkte toevoegen voor elke druppel MMS in het glas, schudden of draaien om te mengen, wacht 3 minuten, voeg een half tot 1 glas water of sap toe en drink het op.

Gebruik geen sinaasappelsap. Gebruik geen sapjes met toegevoegde vitamine C of ascorbinezuur. Gebruik geen nectar, dat zijn sappen die door het malen van de pulp van vruchten gemaakt worden. Vers appelsap of druivensap zijn het best. Verse sappen zijn VEREIST, als u sap gebruikt. Dat betekent dat u het sap uit verse vruchten perst.

Een fles voor de hele dag

Maar als u niet elke uur een enkele dosis wilt maken, kunt u 10 doses in de ochtend maken, en deze oplossing de hele dag in een afgesloten fles bewaren. Volg de bovenstaande instructies maar vermenigvuldig de getallen met 10 en doe dan dat vloeistof in een afgesloten fles. Neem elke uur 1/10de ervan. Maakt u zich geen zorgen, de MMS zal zelfs uren langer bruikbaar blijven dan nodig is zolang u de fles goed gesloten houdt. Zorg ervoor dat u hiervoor alleen water gebruikt. Sappen verminderen, tegen de einde van de dag, de kracht van MMS1 of elimineren MMS1 helemaal. Echter, u zou wat vers sap toe kunnen voegen aan de MMS1 & wateroplossing net voor het nemen van de uurlijkse dosis.

Hieronder zijn de belangrijke instructies die u zeker moet opvolgen:

 • U moet uzelf niet zieker maken dan u al bent: Veroorzaak niet veel misselijkheid, pijn, of diarree. Wanneer u één van deze symptomen constateert neemt u minder MMS. Stop niet met MMS, maar neem minder. Ga van 2 druppels geactiveerde MMS per uur naar één druppel per uur. Of als u al slechts één druppel per uur neemt, neem dan een halve druppel per uur, of zelfs een kwart druppel per uur.
 • Veroorzaak geen diarree bij uzelf als u het kunt voorkomen door minder MMS in te nemen. Pijn, diarree, misselijkheid en andere ongemakken leiden tot verlies van energie, en dat veroorzaakt op zijn beurt een tragere genezing en langzamer herstel.
 • Probeer, aan de andere kant het aantal druppels te verhogen en zoveel mogelijk druppels als mogelijk in te nemen zonder dat u zich slechter voelt, maar ga niet verder dan 12 druppels per uur.

MMS 2 toevoegen

MMS2 is calcium hypochloriet in poedervorm in capsules. Gebruik geen NATRIUMhypochloriet. Calcium hypochloriet verandert in hypochloorzuur wanneer het oplost in water. In tegenstelling tot wat men denkt is er geen beschikbaar chloor van deze chemische stof, ongeacht wat er op het etiket staat. Gebruik 65% poeder. Vul de capsules, maar pers het niet vol. Calcium hypochloriet wordt hypochloorzuur. Hypochloorzuur wordt door het lichaam gebruikt om micro-organismen te doden. Volg de instructies op.

Na 3 dagen moet u ook MMS2 toevoegen. U neemt een halve MMS2 capsule om de uur. ECHTER, begin de eerste dag met 1/8 capsule, de tweede dag 1/4 capsule, en daarna 1/2 capsule. Dus u zult 5 capsules per dag gebruiken. Bovenstaande is gebaseerd op de grootte “0” capsules.

Wil je meer weten over het gebruik van MMS bekijk dan deze documentaire van Andreas Kalckar op You Tube. Andreas ontdekte bij toeval Chloordioxide als waterzuiveringsproduct.

320 reacties op ‘Mijn ervaring met MMS?

 1. Beste Linda ,
  Mijn zoon is 11 jaar en is met Autisme. Ik heb gelezen dat MMS kan hem helpen. Hebt u info over ?
  Ik weet het niet waar kan ik MMS kopen en hoe kan ik gebruiken.
  Dank u wel !
  Zahariev

 2. Linda ik kwam toevallig jouw blog tegen nu heb ik een vraag: ik heb leukemie MDS. volgens de artsen is het niet te genezen, kan ik chloordioxide gebruiken?

 3. Als ik het dus goed begrijp moet je mms 1 en mms 2 kopen en een probiotica en een parasieten kuur is er iemand die mij meer informstie kan sturen ivm dat ik probeer mijn moeder te helpen nu er geconstateerd is dat ze waarschijnlijk darmkamker heeft en ik zo snel mogelijk in actie wil komen

  Hoop dat er iemsnd is die mij kan helpen en mij moeder en snel reageert

  Vriendelijkde groet

  Erno Maduro

 4. Veel vragen worden hier gesteld over MMS behandeling bij aandoeningen. Maar wat heeft het uiteindelijk opgeleverd? successtories graag 🙂 wil het gaan gebruiken tegen HPV en heb het al in huis.

 5. Hallo, ik kan nergens info vinden of je tijdens MMS kuur een probiotica moet innemen. Ik geloof eerlijk niet dat MMS alleen slechte bacterie doodt en niet de goede in onze darmen…. Weet iemand dat? Of is het meer zinnig om daarna probiotica kuur te doen. Maar dan nog, welke?

  1. Ik denk dat je gelijk hebt om na MMS ook een probiotica kuur te nemen. Het weghalen van de ‘foute’ bacterien moet weer opgevuld worden met goede bacterien. En ja we weten niet met zekerheid dat alleen de slechte bacterien worden gedood! Dus is dit een belangrijke opmerking om mee te nemen als je MMS gaat gebruiken, dank!

   1. Alle oxidanten kunnen pathogenen (bacteriën, virussen,schimmels etc.) uitschakelen door middel van oxidatie.
    De kracht van een oxidant blijkt uit de oxidatie-potentiaal. Alle oxidanten met een oxidatiepotentiaal groter dan 1 kunnen alle ziekteverwekkers uitschakelen, maar tasten ook gezonde weefsels aan.
    Enkele voorbeelden:
    Ozon: 2,8
    peroxide:: 1,8
    zuurstof 1,2
    anti-biotica en chemokuren ver boven de 2

    Echter het werkzame deel van MMS (chloordioxide gas) heeft een oxidatiepotentiaal van 0,95, dus kleiner dan 1. Dat betekent dat MMS gezonde weefsels, en dus lichaamsvriendelijke stoffen niet kan beschadigen.

    Alleen schadelijke ziekteverwekkers met een positieve ionische lading worden door MMS gedetecteerd en uitgeschakeld, omdat deze bij voorkeur gedijen in een te zuur milieu.

    Dus probiotica worden niet opgemerkt door MMS.. Daar komt nog bij dat MMS 1 a 1,5 uur werkzaam blijft na inname.. Dus als je helemaal zeker wilt zijn kun je 1,5 uur voor of na inname van MMS zoveel antioxidanten nemen als je wilt.

    Hartelijke groet
    Henk de Rooij,
    bishop Genesis2churrch of health and Healing
    Hendrik@genesis2church.is

 6. Beste Linda,

  Alvast bedankt voor uw ervaring te delen. Ik ga dikwijls op reis naar Zuid Amerika, in het dorp waar ik veel verblijf is er een uitbraak van leishmaniasis op de huid. Ik heb ondertussen al veel opgezocht over MMS en lijkt mij de moeite om te proberen… zou u mij kunnen doorverwijzen naar een site die mij kan aangeven welke dosis ik het beste kan gebruiken. Wat ik tot hiertoe heb gevonden is 10 x 10 druppels in 200ml water in een spuitbus en elk uur de wonde bestuiven. Alvast bedankt voor uw antwoord.

  Met vriendelijke groet,
  AL

  1. Beste Al,
   Dat lijkt me een prima plan! Je kunt de verhouding ook veel sterker toepassen en combineren met DMSO. Ik zelf gebruik voor mijn wond om deze te reinigen 6 druppels MMS met 6 druppels verdunde DMSO (verhouding 30% DMSO en 70% water) De DMSO zorgt voor een goed geleding door de huid zodat ook de dieper gelegen huidlagen worden bereikt.
   Succes!

 7. Hoi Linda, bedankt voor het delen van je ervaringen, erg leerzaam/interessant!
  Zou je zo vriendelijk kunnen zijn mij een arts welke met mms werkt aan kunnen raden, of heb je het hele traject zelf doorlopen?
  Mijn excuus als deze vraag al ergens beantwoord is, maar zoveel informatie hier; dat het me begint te duizelen.
  Genoeg interessants te lezen voor mij de komende tijd in ieder geval. Ben zelf niet zo geweldig snel in lezen / internet held, dus een pointer in de juiste richting zou heel erg gewaardeerd worden!

  Groetjes,

  Jacob

  1. Hai jacob! Helaas houdt geen enkele reguliere arts zich met MMS bezig. Je kunt echter contact leggen met Steven Soeten en Henk de Rooij zijn zij door Jim Humble zelf getrained in de protocollen voor MMS zie

 8. Hoi Linda, bij het protocol van Kerri Rivera wordt soms wel ’s nachts een verstuiver (himidifier) aangezet met daarin water en 1 of 2 druppels MMS wat dan gedurende nacht wordt ingeademd. Erg effectief, maar kan wel lijden tot een herxheimer reactie als gedurende de dag ook MMS wordt ingenomen.

  1. Hai Kim,
   Ik ken deze methode niet. Ik ben al lang niet meer de specialist op MMS! Er zijn vele mensen mee blijven experimenteren, waarvan ik gewoon niet weet. Dus ik hoop mensen die meer willen weten dan even zelf verder zoeken en googlen op Kerri Rivera voordat je met je neus in de MMS gaat hangen, want dat moet je echt niet doen! Kim ik denk dat je het daar mee eens bent? 🙂

 9. Wat een fantastische en nuttige blog. Mijn dank. Ik heb veel positiefs gehoord over de MMS kuur. Helaas is bij een kennis onlangs alvleesklier kanker geconstateerd en nu wilde ik haar in contact brengen met een alternatieve arts – iemand die patienten begeleidt op deze moeilijke weg.
  Hebben jullie suggesties? Welke arts/naturopaat/orthomoleculaire genezer kennen jullie?

  Bijvoorbaat dank!!

   1. Hoi Linda, Kun je MMS samen met Kangenwater 9.5 PH, in nemen? Vriendelijke groet, Ray

   2. Dat kan maar ik ben absoluut geen voorstander van Kangenwater! Het is helemaal niet goed om je maagzuur te verzwakken met basisch water. Je zou het hooguit sóchtedns vroeg direct als je uit bed komt en een uur bvoor het eten kunnen drinken of voor je naar bed gaat en zeker weet dat je maag leeg is. Anders is Kangen water een regelrechte ramp voor je spijsvertering!

   3. Hallo Linda,

    Ik hoor niemand over het inademen van MMS of een bad met 20dr. MMS.
    Heb jij hier ervaring mee?

    Bij voorbaat dank

  1. Hi heb hier als enigste in Nl biocharger staan (rife ,lakovsky,etc,500.000 volt)werkt zeer goed tegen bact etc,hb gehoord dat in zwitserland 19 terminale patienten compleet k vrij zijn geworden wil t wel ff navragen hoe en wat

 10. Hallo Linda, onlangs is er bij mij (43) chronische Lymfatische leukemie geconstateerd. de afgelopen periode heb ik me vooral verdiept in wat voeding voor mij kan betekenen, Perskin, Budwig . nu wil ik een MMS kuur gaan doen en ik heb gekozen voor de MMS 2 capsules. ter voorbereiding heb ik veel informatie gezocht op internet en ik moet zeggen dat dit mee weerhoudt om te beginnen. je zou alle anti oxidanten moeten vermijden, ook die in fruit en groente. Nu kan ik ermee leven geen fruit te eten maar heb moeite met het achterwege laten van vele groentes. Ik heb net veel meer groente in mijn dagelijkse menu toegevoegd. ik ben benieuwd hoe het menu er uitziet van de ervaren MMS gebruikers.

  Vriendelijke groet,
  Wendy Leenders

  1. Beste Wendy,
   Ik sap je vraag daar heb ik altijd mee geworsteld! Toch kun je MMS prima met anti-oxidanten combineren als je er maar voldoende tijd tussen houdt. Ik heb ongeveer 1,5 uur aangehouden. Je neemt de MMS dus 1,5 na de maaltijd, pers een groene appel en meng daar de MMS doorheen dan heb je nergens last van. Heel veel sterkte met alles!

 11. Hoi Linda,
  Is een mogelijke inname van MMS met een suikerdrankje een optie (Trojaans paars). zodat de werkzame stof zich direct bij de kankercellen kan zetten

  bvd
  Peter

  1. Hai Peter,
   Ik denk dat dat niet verstandig is. MMS hoeft de cel namelijk helemaal niet in om schade aan te richten. Het is een heel sterke oxidant en steelt electronen van de pathogenen. Suiker is nooit goed om te nemen wanneer je kanker hebt. Inmiddels ben ik erachter gekomen dat je er ook niet mee moet marchanderen en werkelijk geen gram suiker moet eten voor tenminste 6-8 weken. Precies zoals Leonard Coldwell ook zegt.

   Suiker is de brandstof voor kanker, eiwitten zijn de boouuwstof, beiden moet je daarom minimaliseren.
   Ik heb weer heel veel ontdekt en schijf binnekort meer over de samenhang tussen kanker, schimmels en bacterien.

 12. Hallo Linda,
  Vervelend dat die Codex Alimentaris je zo dwars zit. Interessant verhaal maar wel met een klein foutief elementje erin. Als je dat corrigeert wint je verhaal aan waarde.

  Het gaat om het zinnetje: “Vitamine C is een anti-oxidant en stelt haar neutronen graag ter beschikking”.

  Vervang het woord “neutronen” overal in de tekst door “electronen” en dan is het helemaal correct.

 13. Hallo Linda,

  Een zeer goede buur heeft darmkanker en ik zou hem graag helpen met raad en daad. Ik zelf heb reeds huidkanker kunnen verhelpen met MMS. Nu is mijn vraag welke dosis is ze aan te raden voor darmkanker en is het best om MMS 1 en 2 te gebruiken of enkel 2 of 1? Het gezwel is reeds 4 to 4.5 cm groot.

  Kan je me een leidraad gegeven en waar is het best om deze te bestellen?

  Met dank en groetjes.

  1. Hallo
   Darmkaner is zeker een ernstige zaak,die je zorgvuldig moet behandelen. De behandeling met MMs moet bij darmkanker altijd persoonsgreciht zijn. Het is afhankelijk van de leeftijd, het stadium waarin de aandoening zich bevindt, de behandeling die ze reeds heeft ondergaan (operatie, bestraling, chemo), of mee bezig is.
   Dan moet ook nog worden bekeken of er sprake is van metastase(uitzaaiingen) en welke organen of weefsels zijn aangetast.
   In het begin langzaam toewerken naar het impimenteren vaan MMS2, eventueel met DMSO.
   Ook het enema-protocol en het badprotocol kunnen worden ingezet.
   Ook is van belang om het Peskin-dieet in te passen, ter voorkoming van verdere uitzaaiingen
   Bedenk dat veel commeriele bedrijven geen gekwalificeerde therapeuten in dienst hebben om verantwoord advies te geven.
   De Herxheimer reactie en onderdrukte symptomen die zich opnieuw manifesteen woren dikwijls niet als zodanig herkend en leiden vaak tot afhaken. Wat jammer is.
   Sterkte met alles
   Henk de Rooij, healthminister en Reverend of the Genesis2chircj

   1. Hallo, ik heb reeds ervaring met MMS en het enigste nadeel is dat je naar chloor reukt uren boven de wind uit.
    Voor de rest is het een zeer goed product.
    Een enkele jaren geleden kreeg ik te horen dat ik huidkanker had en ik ben toen ben ik per toeval met MMS in contact gekomen. Dit heb ik toen oraal gebruikt en ik heb er in gebaad.
    Ik weigerde Chemo en andere zaken die me zieker zouden gemaakt hebben. Mijn zuster en mijn beste vriendin zijn aan kanker gestorven, want natuurlijk een lijdends weg is als je dit meemaakt. Natuur was ik onder de behandeling van een kankerspecialist maar na een vijftal maand was de kanker verdwenen.
    Vreemd zou ik zeggen, want ik was ten doden opgeschreven, binnen enkele jaren. Ik wilde niet sterven aan een behandeling die me sneller zou doden dan kanker zelf.

    Wat ik nog kan zeggen is dat knoflook ook helpt tegen kanker, darmkanker. De buur man zijne kanker groeit zeer snel in nu uitgezaaid naar de nimfen en hij is hopeloos. Ik probeer hem zoveel mogelijk te helpen met raad en daad. Knoflook helpt ook maar dan moet je wel oppassen met chemo want dat maakt darmen en aanverwanten kapot. Sneller dan welk middel dan ok kan helpen.

    MMS is het enigste dat echt nog help, en bij drijven die doen het puur om het geld en ze willen dat hunne klant niet te snel sterft want dan kunnen ze niets meer verkopen.

    Ik ben tegen commerciële mensen, en producenten van deze producten want die denken niet aan de patiënt, maar wel voor producten die helpen.

    Groetjes,

    Eddy

 14. Beste Linda
  Ik lees dat de ph waarde 7.7.4 moet zijn. Door mijn gezonde manier van eten was die de laatste jaren ook zo. Ik kon daarnaast met de Germaanse geneeskunde de nonhodgkin goed in de hand houden. Het eerste jaar heb ik mms/CDS gebruikt. Daar ben ik na een jaar mee gestopt. Nu sinds ongeveer mei. Begon er weer een knobbel in mijn hals te komen. Binnen een paar maande uitgegroeid tot een peer. Nu gebruik ik ook sinds het voorjaar magnesiumolie en vlokken voor een voetenbad, daardoor steeg de ph waarde naar 8 of misschien wel meer. Zou de magnesium de oorzaak kinnen zijn van de snelle groei . Hartelijke groet Gerda

  1. Hai Gerda,
   Ik kan me niet goed voorstellen dat de groei van de tumor door magnesium sneller zou zijn gegaan. Ik ben dat nog nooit tegen gekomen. Kijk je ook naar je stress niveau? Je ph naar 8 niet langr dan 2. Weken en dan weer naar 7.4 brengen en een week rust nemen anders krijg je blaasontsteking!

  2. Hoi allemaal.
   Een zuur lichaam (lage PH) is sneller ziek dan een basisch lichaam. Een erg goed en goedkoop middel om je lichaam meer basisch te maken is natriumbicarbonaat oftewel zuiveringszout, (goed voor veel klachten) Dit middel wordt voor erg veel ingezet,oa ondersteuning bij chemo (het neutraliseert gifstoffen) , bij hartfalen en nog veel meer. Zie hiervoor het boek NatruimBicarbonaat van Dr Marc Sircus. In Italie is een dokter die dit middel inzet tegen kanker (hoge dosis).
   Ik gebruik het tegen maagzuur en neem het iedere morgen samen met appelazijn. Deze combinatie reinigt het lichaam en geen last meer van brandend maagzuur:)

   1. Het is alleen een risico dat het je bloeddruk verhoogt. Ik kreeg er pijn in mijn hoofd van en opvliegers op mijn 63e.ik ben er mee gestopt en probeer nu bassische druppels in mijn water ‘smorgens.

 15. Dag Linda, ik heb de ziekte van Lyme, maar ook door een lange tijd een te snelle schildklier gehad te hebben nog steeds onverteerde ontlasting. Kan ik hier zonder bezwaar MMS of CDB voor gebruiken? Ik gebruik wel een probiotica. Groetjes Henrita

 16. Hoi Linda,

  Zou je zo vriendelijk willen zijn om bij het doorverwijzen naar mms producenten ook http://www.mmsnederland.nl te willen vermelden.
  Ik ben vanaf het eerste begin in 2008 continue bezig om de hoogst mogelijke kwaliteit mms te leveren. en niets anders dan dat.
  Met een snelle levering en goede telefonische ondersteuning probeer ik dit product beschikbaar te houden voor ons allen.
  alvast bedankt
  met vriendelijke groet
  roel

   1. hallo, door je enthousiaste verhaal hier over mms, is mijn vader ook begonnen met de kuur. Ik doe met hem mee. Hij heeft kanker en is terminaal, maar weigert op te geven. Het valt me alleen op dat er zoveel verschillende protocollen zijn. Ik weet niet meer zo goed welke ik nu moet volgen.
    Ik ben nu met 3 druppels al misselijk etc, hij nog niet. Ik heb trouwens besteld bij mmsnederland.nl. Snelle levering.

   2. Ik ben zelf het meest geholpen met de oude methode om elke dag 2x mms te nemen en bij elke inname een druppel toe te voege totdat je aan 15 druppels bent. Dan neem je minmaal 3 dagen en liefst 3x per dag deze dosis. Dan stop je de kuur of ga je door zolang je het kunt volhouden. Met CDS moet dat heel veel beter gaan omdat dit bijna smaakloos is. Persoonlijk vond ik cds minder effectief dan mms. Ik zou zeggen kijk wat je het beste kunt verdragen of effect van voelt en ga daarmee door.

 17. Graag wil ik uw ervaringen op het gebied van mms gebruik in het kort weten: heeft het u geholpen met uw strijd tegen borst kanker? Heeft u nog narigheid ondervonden door het gebruik? Met vriendelijke groet, rietje bolleman.

  1. MMS is een zeer goede verwijderaar van pathogenen (virussen, schimmels, bacteriën) je kutn het dus heel goed gebruiken voor het opruimen van allerlei ongemakken, als een soort alternatieve antibiotica. Mij heeft het niet genezen van kanker en ik gebruik het daarom ook niet meer om mijn kanker mee op te lossen. Wel bij huid problemen of infecties zoals griep of dergelijke zou ik het opnieuw inzetten. Ik heb het altijd paraat.

  1. Ik heb net een mms kuur van drie weken achter de rug ( 8 x 3 druppels) per dag (en 1 druppel is 1 druppel mms en 1 druppel activator).

   Had geen ‘echte’ klachten voor de kuur, en had ook geen nare symptomen tijdens de kuur (geen hoofdpijn en geen diarree).

   Na de kuur kreeg ik wel een lichte vorm van obstipatie en mijn darmen ‘ trekken’.

   Wat is dit? Ik had begrepen dat je ook een ‘hele/normale’ kuur kon doen als je geen ‘echte’ problemen had. Ik ben maar ‘even’ gestopt met een onderhoudskuur
   Helpt/ kan je een een probiotica kuur nemen?

   Hoor graag,
   Vriendelijke groet,
   Wilma

  2. Hallo dag Henk..Ik BEN NET BEGONNEN MET MMS vanwege stinkende gassen vanuit de darmen..Waarschijnlijk heb ik iets verkeerds gegeten..iets dat bedorven was..een bacterie of een schimmel of zo opgedaan denk ik.IK geloof wel dat MMS HET KAN OPLOSSEN..DUS IK BEN VANDAAG BEGONNEN MET 2 DRUPPELS.IK zie en hoor nu wel dat men geen antioxidanten mag gebruiken..IK gebruikte toch regelmatig en afwisselend spirulina chlorella bijen stuifmeel..curcumine capsules en ik heb hier ook Shiitake capsules staan..ook vitamine C en D EN B12…IK heb dus wel een ganse farmacie aan supplementen..IK drink ook graag al kruidenthees die ook dikwijls toch anti oxidanten zijn…Kan ik dan niets van dat alles gebruiken terwijl ik MMS neem???
   Daarenboven hoeveel keren per dag zou u mij aanraden om druppeltjes te drinken ..??? ER os zoveel info op internet en ik kan er soms niet meer aan uit…Ik weet ook niet wat DMSO is en zo en wat is de MMS 2 Ik heb alleen maar MMS1 Liggen en het ligt hier al vrij enkele jaren..IK hoop niet dat het slecht wordt.IK had graag antwoord gekregen op mijn mailadres shivashakti369@gmail.com…want anders vind ik je antwoord niet meer terug..thxs..LIeve

 18. Beste,

  Is het slim om een kuur aan te gaan, zonder enige ziektes te hebben?
  Om gewoon mn lichaam te reinigen voor eventuele bacteries of virussen?

  Mvg

  1. Ik zou het zeker proberen! Als MMS te heftig is kijk dan ook eens naar CDS dat kun je ook bij meditecheurope bestellen en heeft niet de nare smaak van MMS, lijkt me ideaal voor mensen die minder heftige dingen hebben en over langere termijn of preventief willen reinigen.

 19. Ik lees hier vaak over diaree na inname van mms.
  Weet je toevallig dat je mms ook rechtstreeks door de huid kunt laten opbemen? Dus als een soort zalf?
  Google maar eens op Dmso + mms, of msm en mms.
  Msm en dmso zijn wel stofjes die je niet met bijvoorbeeld
  plastic in aanraking moet laten komen. De huis tuin en keuken plastics daar zitten stoffen in die in dmso oplossen, en die wil je liever niet in je lijf hebben. Pas dus wel op bij gebruik hiervan.
  Mengen in glas met metalen lepels of zo is dan het handigst.

 20. Beste Linda,

  Ik heb vandaag MMS besteld, maar het is mij niet geheel duidelijk hoe ik dit het beste kan gebruiken. Hoe vaak moet je het per dag gebruiken, en wat is de maximale veilige dosis? En is het veilig te gebruiken voor kinderen (adhd)?

  Waar kan ik goede informatie vandaan halen?
  Overal lees ik namelijk iets anders.

  Ik voel me door chronische stress al lange tijd niet zo goed, zowel lichamelijk als mentaal.
  Vandaar dat ik MMS als laatste redmiddel wil gaan proberen.

  Alvast bedankt!

  1. Beste Linda, ik ben nu 51 jaar en heb al sinds mijn 16e vitiligo. Een jaar geleden zijn de vitiligo vlekken flink uitgebreid op mijn handen en voeten. Volgens de vitiligovereniging kan er in dit soort situaties verband bestaan tussen schildklier en vitiligo. Het is idd zo dat ik al enkele jaren minder energie heb, maar ik dacht dat overgangsklachten daarvan de oorzaak konden zijn. Ook heb ik een gist in mijn lichaam die op rug en borst witte vlekken heeft veroorzaakt. Door de vitiligo is herpigmentatie een moeizaam proces.
   Zou ik baat kunnen hebben bij MMS?
   Ik lees met heel veel belangstelling je blog en het forum.

   1. Ik zou het zeker proberen! Als MMS te heftig is kijk dan ook eens naar CDS dat kun je ook bij meditecheurope bestellen en heeft niet de nare smaak van MMS, lijtk me ideal voor mensen die minder heftige dingen hebben en over langer termijn willen reinigen.

 21. Ik gebruik nu al 3 dagen ik heb me nog nooit zo lekker gevoeld sinds me geboorte Ik ben 36 man spierpijn darm klachten in 48 uur weg mensen mijn advies gebruik het maar wel bij de juiste persoon bestellen

  Mvg

 22. Bij mijn man is een adinocarcinoom in zijn maag geconstateerd. Zou dit middel geschikt zijn voor hem. Het zal wel aan mij liggen maar ik kan er maar niet uitkomen hoe hij dat dan moet gebruiken per dag.
  Heel hartelijk dank voor uw reactie alvast
  Maria

  1. beste Maria misschien heeft u man hier iets aan,met vriendelijke groet,Lucien…”C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe” –app=http://www.echtekrant.be/gezond/bicarbonat2.html

 23. Hallo Linda,

  Ze zijn er net achter dat ik na tientallen jaren geen m.e. Hebt maar chronische Lyme, ik zou graag je advies willen bij t gebruik van MMS…
  Ik heb door al die jaren een zeer zwak gestel en reageer overal altijd zeer heftig op, in hoeverre moet ik daar bij gebruik van MMS rekening houden? Hoeveel per dag.. e.d.

  Alvast bedankt,

  Met vriendelijke groeten,
  Mirjam Elfering

  1. Dit vind ik echt zo schokkend? Sorry voor mijn late reactie. Jarenlang de verkeerde behandeling omdat niemand namelijk verwacht dat een patient kan genezen. Zou men dat wel als normaal zien, dan ga je na het uitblijven van resultaat opnieuw nadenken! Want wat je doet helpt kennelijk niet? Arrrgh god geneest en de dokter krijgt de rekening betaald. Fijn laten we vooral iedereen chronisch ziek houden. Sorry wordt er even heel boos van!
   Liefs linda

   1. Hoi linda, Wat fijn dat je gereageerd hebt, ik deel je boosheid. Op dit moment gebruik ik MMS, daarnaast ook nog andere middelen die naast MMS gebruikt mogen worden. Ik zit op dit moment op 3x daags 2 druppels (1op1). Daar ik nogal sterk reageer op medicatie (en MMS) zou ik je willen vragen of ik kan opbouwen of het bij de huidige dosering moet laten, wat is jouw advies?

    Date: Thu, 11 Sep 2014 19:22:46 +0000 To: mirjamelfering@hotmail.com

  2. Hoi Linda,
   Ik ben 37 jr, heb al 2 jaar endeldarmkanker met flinke uitzaaiingen in o.a. lever, maar ben gelukkig nog erg fit (kan nog gewoon 5 km hardlopen, bijv.) en nooit moe. Prognose is erg slecht. Zeggen ze.

   Ben net begonnen met ketogeen dieet (geen koolhydraten / suikers meer, en dan overschakelen naar vetverbranding). Ik wil de kankercellen graag gaan uithongeren. Heb altijd super-, superveel brood en aardappels etc. gegeten.

   3 soorten reeksen chemokuren gehad, nu bezig met het laatste lijntje: immunotherapie (groeifactorremmer Panitumumab), omdat de kanker in een paar weken tijd ineens erg actief is geworden.

   Kan ik MMS hierbij gebruiken, of mag dit niet in combinatie met die immunotherapie?

   Ik zou heeel graag antwoord willen van je!
   Alvast bedankt.

   1. Beste pety,
    Ten eerste wil ik heel veel sterkte wensen in deze zware tijd. Je vraag of MMS te combineren is met chemo, is liever niet. Kijk ik zie het zo als je mms inzet dood deze de cellen die op fermentatie zijn overgegaan, kankercellen maar ook bacteriën. Stel dat je chemo erbij gebruikt en de mms heeft het werk voor de chemo al grotendeels gedaan? Welke cellen gaan er dan aan? Je gezonde cellen denk ik. Je moet er goed over nadenken, mms doet misschien niet alles en chemo doet teveel.
    Je keuze voor het ketogene dieet vind ik heel verstandig, drink er ook voldoende bij minstens 3 liter water op een dag kijk eens naar kangen water PH 9,5 of ander middelen om de PH van je water en dus van jou te verhogen. Je kunt mij ook op FB volgen hierover. Ik doe een kuur van 10 dagen om mijn PH naar 8-8,5 te krijgen zodat kanker afsterft. Bij 7-7.4 stat de groei stil nog lager groeit je kanker. Doe je dus een beetje dieet dan zal je ph schommelen rond de 7 of eronder en zul je nooit resultaat bereiken en alleen maar gefrustreerd raken. Ik vrees dat dat mij is gebeurt. Maar we zullen het over een paar dagen weten als ik naar 8 ga ben ik benieuwd wat er me te wachten staat!
    Sterkte!

   2. Hoi Linda,
    Bedankt voor je reactie van 26 sept over het verhogen van de pH. Op FB zie ik idd hoe je hiermee bezig bent. Kangen water, ik heb even zitten Googlen en ik zag dat je zo’n apparaat kan kopen, maar kun je ook flessen Kangen water kopen ofzo?
    En die Bica-kuur die jij volgt, waar haal ik die?
    Ik zal eerst morgen eens van die pH-teststrips gaan kopen, kan ik straks twee sticks in m’n urinestraal houden: een ketostick en een pH-stick! 😉

   3. Beste Pety, Heel veel sterkte in deze tijd, eventueel een aanvulling eet heel veel groentes en kruiden zo rouw mogelijk. Het is niet alleen belangrijk wat je eet maar ook hoe je het kookt. Je kan b.v ook sap maken groente smoothies. En inderdaad weinig suiker, kanker groeit op suiker. Ik heb hier nog een documentaire voor je als je, het gaat over leatrile (vitamine b17) heb er zelf geen ervaring in, maar wel veel over gelezen je kan het combineren met chemo.

    en een forum van Radar

    https://forum.www.radartv.nl/viewtopic.php?t=49569

    Groet Corné

 24. beste Linda, ik ben gediagnosticeerd met Parkinson…en pas 42 jr…nu schijn ik via ontlastingsonderzoek een Candida in de darm te hebben en overweeg MMS, denk jij dat het wat is? en hoe gebruik ik MMS eigenlijk veilig? mijn engels is bar slecht en het boek van Jim Humble is toch engels? dank vr je reactie

  1. beste Esther, kokosolie schijnt ook candida te kunnen vernietigen,kokosolie bevat Laurinezuur. Laurinezuur vernietigd schadelijke bacterieen, virussen en schimmels in het lichaam,zo’n drie eetlepels Kokosolie per dag word er aanbevolen bij Candida,,ik hoop dat je hier wat aan hebt Esther,

   ik wens je sterkte en beterschap…

   groetjes, Luke

   1. kokosolie alleen is echt niet genoeg om van een candida overgroei af te rakan.

 25. Hallo Linda,

  Vol verwondering lees ik de informatie over MMS en de effecten ervan. Ik heb zelf al een flink aantal jaren in behoorlijke mate last van chronische vermoeidheid en pijnklachten in de spieren. Door het lezen over MMS ben ik overtuigd van het succes van het gebruik ervan. Nu lees ik twee dingen. Eén; er wordt aangeraden om het twee keer per dag te gebruiken. En twéé; je zou het elk uur moeten gebruiken… Waar kan ik in mijn geval het beste aan houden? Alvast bedankt voor je antwoord.

  Hartelijke groeten,
  B. van den Berg

 26. Hallo Linda,

  De voeding is mij tijdens de kuur nog niet geheel duidelijk. En weerhoud mij om dan ook nog.? En ik wil zo graag van beginnen.
  In alle groente zit toch vit C? Welke groeten kan ik dan volop eten tijdens de kuur? Ik heb je schema gezien. Dan zou ik denken ik mag wel tomaat eten maar tomaat zit ook vit. C in, maar is wel basisch. Heb je zelf ook een schema wat jij zelf volgde voor voeding? Ik wil wel goed blijven eten.Kan ik als ontbijt biogarde eten met b.v havermout en chia zaad?Of neem ik liever volle bilologische kwark met havermout etc?Äls warme maaltijd, 3 weken lang peulvruchten maar welke groentes zonder vit. C?
  En lunch: speltbrood gewoon met appelstroop/honing?
  Mag ik tussen de inname van MMS nog extra water drinken of juist niets?

  En heeft iemand die Lichem sleroce heeft ervaringen met de MMS kuur?
  Misschien zijn er ook anderen die hier adviezen in hebben.

  Graag hoor ik reacties.
  Geesje

  1. Lieve geesje maak je niet al te druk over de vit C in de groenten, je eetplan ziet er prima uit. Vermijd alleen tijdens het uur dat MMS actief is in lichaam dat je de werking neutraliseert met supplementen en fruit hoog in vit.C. Dat zou zonde zijn. Dat is alles, maak je niet te druk. Doe de kuur voor een week of 4 en relax dan weer en ga lekker juicen en salades eten!

   Verstuurd vanaf mijn iPad

 27. Ik ben behandeld met radioactief Jodium in 2008, mijn schildklier werkte te snel en dit werd bij mij veroorzaakt door de ziekte van Graves.
  Dat is een auto-immuun ziekte. Al snel naar deze behandeling bleek dat de schildklier het helemaal niet meer deed en moest ik aan de Thyrax (schildklierhormoon). Voordat ik goed was ingesteld waren er weer twee jaar voorbij.
  Gelukkig ben ik nu goed ingesteld met de Thyrax.
  Nu is bij mij vorige week Lichen Sclerosus vastgesteld en 3 cm van de schaamlip is weggenomen.
  Ook dit is een auto-immuun ziekte .
  Wie heeft ervaringen met het gebruik van MMS en Lichen Sclerosus?
  En zou ik MMS kunnen gebruiken naast de Thyrax?
  Zonder Thyrax kan ik niet, omdat mijn schildklier zelf bijna dood is en dit niet meer aanmaakt?

  Wat ik ook nog niet helemaal begrijp is moet ik nu voedingsmiddelen laten staan als ik aan de MMS ga of moet ik alleen vit.C vermijden???
  Ik lees hierboven van mensen die koolydraten en eiwitten niet nemen.
  Graag een reacties, wie heeft dit ook???

  Gr.Geesje

  1. hallo Linda,

   Zou je mij wat meer kunnen vertellen over het voedingspatroon wat ik moet volgen als ik MMS ga gebruiken?
   kan ik gewoon aardappelen blijven eten(zit wel vit.C in) of juist niet?
   Gr.Geesje

   1. Geesje, gebruik MMS als kuur gedurende enkel weken. Eet dan alleen groenten en fruite met weinig vitC,E etc alle ANTI-OXIDANTEN beperken of alleen nemen 1:20 minuten na je laatste dosis.
    Ga na je kuur juist weer zoveel mogelijk fruit en verse groenten eten, aardappels zijn ook prima. Vermijd vlees en zuivel. En berperk brood en neem bij voorkeur spelt,rogge etc. Ipv tarwe.
    Succes

 28. Beste Linda
  Ik heb artrose en heb gelezen dat kan door ontstekingen in de lichaam kan ontstaan.Kan MMS kuur mij helpen?
  groetjes,Wanda.

  1. Beste Wanda,
   MMS kan je helpen maar met artrose zul je ook je dieet rigoureus moeten aanpassen en dierlijke proteïnen en zuivel tot een minimum moeten beperken. je lichaam kan maar zeer beperkt dierlijke proteïnen verwerken, wist je dat vlees er 40-50 uur over doet voor het verteerd is? Als de proteïnen in je bloed komen door een lekkende darm krijg je allerlei ontstekingsreacties in je lichaam. De lekkende darm krijg je weer door te weinig maagzuur. Drink daarom niet tijdens het eten!!! Wacht tot een half uur erna. En een absolute killer voor je maagzuur is stress…. ja daar is ie weer! Als je bijnieren op hol slaan van de stress is er geen grondstof aanwezig om goed maagzuur te maken.

   Dus zo werkt het: stress, snel en verkeerd eten met veel dierlijke proteïnen > slecht maagzuur > slechte vertering van proteïnen > lekkende darm > proteïnen in je bloed > overreactie immuunsysteem > ontstekingen overal in het lichaam…

   Met MMMS kun je de ontsteking bestrijden maar dan doe je ook weer aan symptoom bestrijding! Dus pas je eetgewoonten aan en gebruik MMS om je daarbij te ondersteunen.

 29. Hallo Linda,
  Ik zou graag willen weten of MMS ook inzetbaar is bij Lichen Sclerores. Dit is een auto-immuun aandoening van de huid.
  Mag je MMS ook gebruiken als je al meerdere jaren medicijnen gebruikt en de lever dus enigszins belast is daardoor?

  Alsvast bedankt en groetjes!

  1. beste jodi ik zou als ik jou was eens kijken op jim humble’s site,hij gebruikt voor huidaandoeningen geactiveerde mms in een spray bottel, klik op de volgende link, hier vind je meer informatie van jim humble zelf,deze pagina gaat over huidaandoeningen: jimhumble.org/18-skin-care

 30. Hallo Linda
  Met grote belangstelling jou blog gelezen en ik vraag mij af is deze kuur ook voor m.e patient mogelijk ik heb een vriendin die al 20 jaar bedlegerig is herken haar klachten die met haar chronische ziekte te maken hebben zoals intolerantie van voeding vermoeidheid en pijnlijke spieren graag verneem ik je reactie
  Groetjes monique

  1. Beste Monique,
   Ik ben zo brutaal je even aan te spreken hier. Hoop dat je dat niet erg vindt! Ik ben ook zeer geïnteresseerd in de werking van MMS bij ME. Misschien heb jij inmiddels meer info vergaard?
   Groetjes, Cindy

   1. Beste Linda,

    Mijn moeder heeft ALS, en is progressief, ze gaat hard achteruit, artsen geven nog hooguit 9 maanden.

    Zou MMS iets voor haar zijn ??

    Ik hoor graag van U.

    Met vriendelijke groet,

    R.Cakir,

  1. geachte heer,

   ik denk dat u natriumchloriet (lees: mms) wilt bestellen,chloordioxide word niet zomaar geleverd,u dient de natriumchloriet te activeren met citroenzuur,daardoor verkrijgt u chloordioxide,zie het antwoord van linda waar u eventueel de mms kunt bestellen.

 31. Beste Linda,

  Ik heb de druppels besteld, maar ben erg in de war door de verschillende adviezen: je zegt bovenin je verhaal, dat het 12 uur actief is, dus 2x per dag nemen… en later lees ik, dat het 1 uur actief is, dus min 8 a 10 uur aaneen gesloten nemen.. Ook zie ik liter aanmaken, maar ergens anders lees ik weer, dat het spul, eenmaal aangemaakt maar 1 uur houdbaar is? Ik weet nu niet wat de juiste manier is, kun je misschien toelichten?

  Alvast vriendelijk dank, gr. Patricia

  1. Hoi Patricia,zoals Linda al zegt,is mms(chloordioxide) (ongeveer)1 uur actief in het lichaam,eenmaal aangemaakt en met aanvulling van water,kun je deze oplossing afgesloten ongeveer 5 dagen bewaren in de koelkast, de chloordioxide blijft redelijk actief,omdat het niet in aanraking komt met een pathogeen of andere schadelijke stof.als je mms activeert voor protocol 1000,dan activeer je 24 druppels 50% citroenzuur oplossing,met 24 druppels mms,en dan wacht je 20 seconden,en dan doe je direct het water erbij,dit kan je bijvoorbeeld doen in een literfles en dan de fles in 8 delen aftekenen,dan heb je per uur 3 druppels geactiveerde mms,direct klaar voor inname.

   1. Ok dank je wel Linda en Luke! Ik ben inmiddels begonnen, maar werd bij 5 druppels op een liter al misselijk. Nu gaat het beter en ben voorzichtig naar 3 dr/u aan het opbouwen.

 32. Hé Linda, ik heb nog ooit bij jou ingeschreven gestaan als oppas.
  Hoe gaat het nu met je?
  De reden waarom ik op jouw blog terecht gekomen ben, is mijn man, en de interesse voor MMS.
  Wat is er aan de hand?
  Mijn man heeft via Bioresonantie-therapie ontdekt dat hij door vaccinaties die hij kreeg toen ie in militaire dienst ging psoriasis en een zware metalen vergiftiging opgelopen, nu al ruim 20 jaar geleden. Met de Bioresonantie is hij al een stuk geholpen, maar hij kreeg last van “ringworm” in zijn liezen en dat gaat maar niet weg, zit er al meer dan een jaar…….De therapeute heeft al diverse dingen geprobeerd, maar niks helpt….Hij sterft van de jeuk, en zijn sociale leven wordt ook beperkt, want zwemmen met zijn dochtertje en mij, gaat ook niet meer, het doet teveel pijn.
  Ook ben ik bang dat het besmettelijk is.
  Het is tenslotte een schimmel.
  Nu las ik dat MMS ook schimmel aanpakt, dus mijn vraag is:
  Heeft iemand daar ervaringen mee????

  Ook staat het in verband met je gevoel…..
  En inderdaad, met het uiten van zijn gevoelens heeft hij ook problemen, daar wordt ook al aan gewerkt.
  Ik wil hem (en daarmee ook mezelf) helpen!

 33. Hallo, mijn zoon heeft heel veel onrust in zijn lijf. ADHD achtlige symptomen. Kan mms dan ook helpen? Is cds dan een beter alternatief vanwege de smaak? Waar kan ik een goede opbouw/ afbouwschema vinden? In het nieuwste boek van jimhumble?
  Dank voor je reactie!
  I. Van hoof

 34. hallo linda,ik krijg van mms1 verschrikkelijke ontstekingen en de pijn maakt het verder gebruik onmogelijk ik ben 3wk.lang tot 30dr. gekomen en dit was na het opbouwen is hier iets aan te doen? zelf denk ik dat het wordt veroorzaakt door de afvalstoffen tijdens de oxidatie m.vr.gr.jan lok

 35. Hi linda

  Via via ben ik op je blog gekomen.
  Ik ben nikki, 27 jaar en ik heb een zeer zeldzame vorm van baarmoederhalskanker in een vergevorder stadium met uitzaaiingen in buikvlies, lymfen, eierstokken baarmoeder etc. Ik heb een operatie ondergaan waar lymfen en eierstokken weg gehaald zijn maar mijn tumor is te groot om te verwijderen (6×6).
  Ik heb 8 chemokuren gehad: cysplatin en dat is nu 3 maanden geleden. Mijn tumor is stabiel gebleven. Ik sta streng onder controle en artsen gaan pas i grijpen zodra er weer wat gaat groeien. Ze hebben evt nog 1 behandeling voor me in petto. Nu ben ik op zoek naar allerlei ander soort behandelingen want ik vind wachten tot iets gaat groeien toch niet ideaal. Ik ben redelijk fit en voel me vaak gewoon goed. Denk je dat mms voor mij een optie is? Is dit iets wat ik dan met mijn artsen moet bespreken? Ben jij hierdoor helemaal schoon nu? Ik vind het moeilijk in te schatten wat te moeten doen…. Kan mms uberhaupt kwaad? Of is het het proberen waard?

 36. Hallo Linda,

  Ik wil graag mijn ervaring tot nu toe met MMS met jou delen. Ik was begonnen met 8 druppels per dag verdeeld over 8 x een inname en na drie dagen zat ik op 24 druppels per dag en heb dit anderhalve week volgehouden. Toen kreeg ik darmkrampen en is er het één en ander geloosd volgens mij :-p . Op zich natuurlijk super, want dan weet je dat het werkt en dat er allemaal narigheid je lichaam uit gaat. De dag erna werd ik misselijk na inname, en de smaak van MMS stond me inmiddels wel al erg tegen, dus ben twee weken gestopt. Nu ben ik net weer begonnen en twee dagen bezig met 8 druppels per dag en voel iedere keer een lichte misselijkheid opkomen en een beetje buikpijn. Dus ik denk dat ik de dosis nog maar even niet moet verhogen?

  Het effect van het gebruik van MMS is groot!!! Ik ben zo blij dat ik er mee begonnen ben! Ik zal er even bij vertellen dat er in augustus borstkanker is geconstateerd, ik ben borstbesparend geopereerd, en heb 2 chemo’s gehad en ben daarna gestopt omdat ik het gevoel had dat niet kanker maar de chemo mijn dood werd. Verder heb ik al jaren een vit. B12 tekort waar ik doodziek van ben geweest, maar nu na 2 jaar heel regelmatig injecties zijn de meeste klachten verdwenen gelukkig. Het tekort aan allerlei vitamines is gekomen door coeliakie ben ik sinds augustus achter.

  Maar goed al met al een periode met veel lichamelijk ongemak. En ’s middags moest ik altijd nog even slapen (of eigenlijk de hele middag) omdat ik de dag anders niet vol kon houden. Ook kon ik bijv. geen zware dingen tillen, en mijn conditie was nul komma nul.

  Op een vrijdag had ik een MMS testdag, en zou er de maandag echt mee beginnen. Maar zaterdagmiddag had ik al geen behoefte om ’s middags te gaan slapen, en ben lekker met husband en kids de stad in gegaan. Ik was bang dat de man met de hamer zondag weer langs zou komen, maar dat bleek ook niet het geval. Toen heb ik ’s middags twee paarden kunnen rijden (wel rustig aan, maar toch…) . Toen had ik al zoiets van ‘hey… wat is hier gaande??? want normaal gesproken was het paard poetsen al een hele opgave, laat staan ook nog rijden en de stallen doen.

  Ik ben op maandag weer begonnen en heb tot nu toe geen middag meer hoeven slapen, heb het gevoel veel meer longinhoud te hebben, voel me veel sterker, en veel frisser in mijn hoofd. Ook de vit. B12 injectie die ik stipt om de twee dagen moest hebben kan ik nu om de 3 dagen nemen zonder daar klachten terug van te krijgen. Ik kan nu mijn conditie weer gaan opkrikken zonder dat ik het gevoel heb dat ik mijn lijf teveel uitput.

  Tot zover mijn ervaringen tot nu toe, het word denk ik nog even puzzelen met de dosis die ik moet nemen, maar ik ga er wel mee door. Ook heb ik ergens gelezen dat bij kanker (maar dat is als het goed is nu weg bij mij?) langere tijd dan 3 weken MMS moet worden gebruikt?

  Ik zal jou/jullie op de hoogte houden van het verdere verloop!

  Groetjes,

  Eelkje

  1. Hai Eelkje, Wat een goed verhaal, ben blij te horen dat je zulke positieve resultaten behaalt hebt. *Er is slechts 1 ding wat ik je absoluut moet afraden en dat is: te vroeg stoppen met MMS!*

   Ga in dosering terug tot je de MMS je niet meer tegenstaat, en geen klachten hebt, maar *stop niet* en houdt het als je kanker hebt tenminste 6 weken vol!

   Ik ben op het moment voor meditechEurope en nieuwe MMS kuur aan het testen, die niet de nadelen heeft van geur en smaak van de twee flesjes. De resultaten bespreek ik later op mijn blog.

   Hartelijks,

   *Linda Woudstra*

   1. Ja goed he! Ik ben er ontzettend blij mee en heb echt een week af en toe met mijn hoofd zitten schudden en gedacht, hoe kan dit nou opeens, ik kan veel meer en voel me zoveel beter. Het moet wel van de MMS komen maar ik kon het amper geloven en zat echt te wachten tot ik ’s middags weer verplicht mijn bed in kon duiken (wat tot nu toe dus nog steeds niet gebeurd is gelukkig!).
    Oei dat is dus verkeerd gegaan dat ik ben gestopt, dan zal ik het nu 6 weken gaan volhouden en als het nodig is het aantal druppels verlagen. En moet ik dan 8 of 10 keer een dosis innemen?
    Moet ik er ook MMS 2 bij nemen? Ik vind het allemaal wat lastig omdat er op verschillende site’s weer andere dingen word geadviseerd.

    Die nieuwe MMS kuur klink mij ook als muziek in de oren … zonder de geur en smaak, dat is toch even fijn! Hierbij bied ik me ook aan als vrijwilliger om het te testen! 😉

   2. Het schijnt toch wel heel belangrijk te zijn dat je 8-10 uur aaneen gesloten de werking hebt van MMS in je lijf, aangezien het een uur actief is je lichaam dus goed op de klok letten 🙂 Als we de kankercel zien als een cel die een bacterieel programma is gaan volgen, moeten we alle fasen van de bacterie bestrijden en dus ook de embryonale fase, vergelijkbaar met de ziekte van lyme. waar de bacterie zich terug trekt als cyste en pas weer uitbreekt als de omstandigheden gunstig zijn. Bob Wright heeft dit uitvoerig beschreven, zie http://www.cancertutor.com Wright zegt zelfs dat het tempo waarmee je kanker bestrijd een rol speelt in het succes. Omdat hij denkt dat als de bacterie de tijd krijgt zich te morphen (van vorm te veranderen) hij in een slaaptoestand kan blijven en zo niet te doden is en dus op een later moment weer de kop opsteekt en weer tot nieuw tumorvorming leidt… ja werd er ook niet blij van toen ik het as.

    Hartelijks,

    *Linda Woudstra*

 37. Hallo ik ben Jose en heb al jaren last van schimmels in mijn vagina.steeds bezoeken aan huisartsenpost en gynaecologen. Ontelbare zalfjes etc.Ik heb vandaag voor het eerst de stap durven nemen om mms te bestellen. Ik moet zeggen dat ik bang ben omdat ik ook negatieve berichten hoor. Zelfs met gevolg overlijden las ik. En dan komt de twijfel. Ik heb hier nog een lieve man en twee schatten van meiden rondlopen. Hellup……

  1. Er zijn mij geen overlijdens gevallen bekend door MMS, wel heel veel door chemotherapie…Toch zal niet iedereen genezen van kanker door MMS of erdoor verbeteren, ik denk wel dat het een van de beste kansen is op genezing, maar altijd in combinatie met een levensstijl en voedingsaanpassing. MMS en suiker en koolhydraten eten als je last hebt van schimmels is gewoon niet handig, dweilen met de kraan open zeg maar 😉 succes! Linda

  2. Dag José, ik lees toevallig je mail op de blog van Linda. Ik heb ook jaren getobd met vaginale infecties tot iemand me testte en ik een citrusfruit allergie bleek te hebben. Dus de krat met perssinaasappels de deur uit en een citrusfruitvrij leven. De vaginale infecties waren verleden tijd. Vaak ontstaan klachten door de antischimmels op de schil. Je bericht is uit van dec. vorig jaar dus wellicht ben je allang van je klachten af, dat hoop ik voor je want het is erg hinderlijk.
   Vriendelijke groet Hanneke van Dam

 38. IK wil een kuur beginnen met MMS, ik heb van neefje gehoord dat zijn lever naar de filistijnen is omdat hij ook een kuur heeft gedaan met MMS en te weinig water gedonken heeft na het innemen van MMS, Nu is mijn Lever al flink beschadigd en te vet omdat ik vroeger veel alcohol heb gehad, mijn internist houd mij nu in de gaten en ik mag absoluut geen Alcohol meer drinken, wat moet ik nu doen, doorzetten en beginnen aan die kuur met veel water drinken, of toch maar niet beginnen met die kuur?

  Bijvoorbaat dank,

  Moos

  1. Als je problemen krijgt met je lever heeft dat mijns inziens te maken met de afvoer van afvalstoffen die vrijkomen omdat MMS de pathogeen dood. Het is dus zaak om langzaam op te bouwen en altijd voldoende te drinken. Als je vermoed dat je lever moeite heeft met de mms kuur kun je overwegen eerst een leverreiniging te doen.

 39. Kan MMS ook gebruikt worden tegen een slepende wortelpuntontsteking?

  Ik heb hier al jaren last van, telkens komt het terug. Enkele wortelkanaalbehandelingen gehad, kuren, en ook een paar kiezen getrokken. Begin van de week begon het weer, en probeer ik het met mms. Nu zit ik op 3 druppels per dag en verhoog dit elke dag met een druppel.

  Echter lijkt de onsteking erger te worden ipv minder? Of is dit normaal, en bij hoeveel druppels zou ik dan verbetering kunnen merken? Moet ik doorgaan of stoppen? Bedankt!

  1. Het is uitstekend voor de behandeling van wortelpuntontstekingen! Daar heb ikzelf ook sinds mijn eerste mms kuur nooit meer last van gehad. MMS kan overal doordringen ook door de bloedbarriere van de hersenen. Succes!

   1. Dat zou ik niet doen i.v.m. aantasting van je tandglazuur door het zuur. Het zuur en de suikers van het vruchtensap dringen bovendien door tot in de wortels. Innemen (met een rietje) lijkt me beter. Lees ‘Genees tandbederf’ van Ramiel Nagel, dat gedeeltelijk is gebaseerd op de bevindingen van Weston Price. Ik heb voor een kaakontsteking mijn gebit laten behandelen met ozon. Binnen een dag was de pijn al weg en de kies weer gezakt.

 40. Dag, Ik nam al eerder MMS bij een nierbekkenontsteking en een abces met goed resultaat. Nu echter heb ik een vreemde uitslag in de vorm van een ronde schijf, juist thv mijn tepelhof. Doch MMS blijkt hier niet te helpen? Enige suggesties?

 41. Wat ik niet zo begrijp is dat jullie het ook hebben over geen suiker eten maar ik lees wel dat mms verdund moet worden met appelsap/sappen. Daar zit toch ook veel suiker in?

  1. Goeie vraag, je kunt het best zure appels gebruiken, daarin zitten minder suikers. In dit geval accepteren we het omdat het maskeren van de smaak even wat belangrijker is dan het beetje suiker dat meekomt. Verder blijft overeind dat je je suikerinname moet minimaliseren.

   1. Beste Linda, wij hebben al wat ervaring met mms doch vragen wat advies inzake wat wij van plan zijn.
    Wij doen een sapvastkuur van 1 maand inclusief 1 week op en 1 week afbouw. Hierbij gebruiken wij een puur appelsapdag afgewisseld met een puur bieten/wortelsapdag. Ook zijn wij van plan hierbij aanvullend de volgende toevoegingen te gebruiken: Tarwegrassap, Spirulina, en zeer fijne argilets heilaarde of klei (voor het reinigen van het darmstelsel) Met name vragen wij ons af of de klei of andere middelen zoals vernoemd eventueel negatief ageren met de mmskuur voor, tijdens of na. Uiteraard zijn wij hierin niet onervaren. Wijzelf zijn van plan rustig te beginnen met 1 a 2 druppels per 2 uur, eventueel opvoerend naar gelang de fysieke reactie. Graag vernemen wij advies over de beste handelswijze in deze. Bij voorbaat dank.
    Rob en Winnie.

   2. Beste Rob en Winnie,
    Ik heb geen indicatie dat heilaarde niet zouden combineren met MMS. In wortelen zit wel wat vitamine C 2mg op 100 g, kiwi is bijvoorbeeld 60mg op 100 g. Bietensap bevat wel veel meer vitamine C en raad ik dus af om te combineren met MMS. Drink MMS bij voorkeeur gewoon aangelengd met water en alleen als de smaak je teveel tegenstaat leng het aan met appelsap of druiven sap.

    Ik heb het op deze blog al vaak herhaald, vermijd alle inname van vitamine c tijdens het gebruik van MMS tot een uur na de laatste dosis.
    Je kunt overdag MMS van 9-18.00 uur gebruiken en na het avond eten (20.00uur) je dosis vitamine C weer nemen en voor het slapen gaan bijvoorbeeld.

  2. wat betreft met kanker kan een beetje suiker dienen als transport middel,kanker is dol op suiker,en slurpt de chloordioxide met de suiker gewillig op,komt dat zien…de chloordioxide boobytrap!

   1. Dit las ik op de site van meditecheurope:Oxosanum – vervanger voor MMS
    Oxosanum wordt ingezet als vervanger voor MMS, de bijsmaak is namelijk minimaal. Oxosanum is geheel legaal. Geen chloorlucht meer. Het is een zeer effectief desinfectiemiddel wat op een duurzame manier pathogene micro-organismen bestrijdt, zoals bacteriën, waaronder legionella, virussen, schimmels en parasieten. Het desinfectiemiddel is gebruiksklaar, overal & onmiddellijk inzetbaar. Het is verkrijgbaar in flesjes van 50ml en 100ml.

 42. Hoi Linda,

  Bij mij is een melanoom geconstateerd en ik zit in fase 3 dwz uitzaaiing in mijn lymfeklier. Advies een halsklierdissectie. Alle klieren verwijderen uit mijn hals. Ik heb besloten deze dissectie niet te doen vanwege de vele risico’s en ik ben van mening zodra mijn lichaam uit balans raakt dit niet goed is voor mijn verdere verloop. Ik heb jou artikel gelezen en ben nieuwsgierig geworden. Ik wil middels goede voeding en mms proberen mijn weerstand te versterken. Hoe kijk jij hier tegen aan? Gr Roy

  1. Beste Roy,
   Zie voor mijn advies de pagina 6 stappen om te genezen van kanker. De kankercellen moeten niet alleen geen ruimte meer krijgen om te groeien, ze moeten ook gedood worden en dat laatste doet MMS. Je immuusysteem is in de war gestuurd en kan op dit moment niet adequaat reageren. En zal zich door goede voeding, vermijden van stress en beweging weer moeten herstelln. Daar heb je tijd voor nodig, MMS geeft je die voorsprong. Daarnaast kun je ook nog een parasieten kuur en lever en gal reiniging overwegen. Succes! Linda

   1. Dag Linda, bij mijn Duitse dog werd malinge lymfoom vastgesteld. Denkt u dat MMS ook aangewezen is bij haar? Hoe kan ik het product bekomen? Is de toepassing hetzelfde?
    Ik wil haar heel graag zo lang mogelijk en zo goed mogelijk
    bij mij houden.

 43. Goedemorgen,

  Ik heb vooral last van vermoeidheid. Kan ik dan ook starten met een MMS kuur of is dat daarvoor niet geschikt?

  Groet,
  Ramona

  1. Hallo Ramona,
   Vandaag lees ik alle berichten over Mms op Linda’s blog en kom jouw vraag tegen. Zou je mij willen vertellen of de kuur succesvol is geweest en wat er veranderd is?

   Met vriendelijke groet, Arda

 44. Hallo Linda,

  Ik heb sinds ong. 10 jaar gewrichtsklachten, er is op medisch gebied via bloedonderzoeken geen reumasporen gediagnogtiseerd, toch heb ik jaren medicijnen moeten gebruiken voor de pijn, ik ben gestopt met de medicijnen en een glutenvrij dieet gaan volgen. de klachten verschillen, er zijn vooral veel stuwingen en vocht in de gewrichtjes , die na enige dagen weer verdwijnen. Ik wil de kuur gaan proberen, weet niet of het effect heeft, wanneer mijn immuunsysteem mijn grote aanval betekent, kan jij mij daar wat duidelijkheid over geven?
  hartelijke groet,

  Els

  1. Hai Els,
   Ik denk dat je met reuma klachten even wat dieper moet doorzoeken, en het boek over bijnier uitputting eens moet lezen. zie http://www.succesboeken.nl/?ISBN=9789079872251
   Daar staat een cascade van effecten in beschreven die vooral betrekking hebben op je maag en de onverteerbaarheid van eiwitten die in je bloedbaan terecht komen en tot ontstekingen leiden.
   Met MMS denk ik dat je een verkeerde aanpak kiest, de ontstekingen zijn er om het probleem van eiwitten in je bloed op te lossen. Het is een noodgreep van je lijf, maar ja wat kan die anders doen wanneer het hogerop in het systeem al gierend uit de bocht loopt??
   Mijn advies? Lees het boek, schrap alle eiwitten uit je dieeet en kijk waar je stress bron vandaan komt. Ga wandelen, mediteer, neem je rust en voedt je lichaam met dingen die het op dit moment versterkt. Wat dat moet zijn lees je in het boek. Succes!

 45. Mijn moeder gebruikt nu sinds 12 dagen MMS/DMSO voor uitgezaaide melanoomkanker. We zijn begonnen met 1 druppel geactiveerde MMS , gedurende 8 uur per dag. Bij het opvoeren naar 2 a 3 druppels, wordt ze erg misselijk, nu al een aantal dagen achter elkaar. Het opbouwen lukt op deze manier niet. Ze eet al bijna niets, maar nu door die misselijkheid nog veel minder. Iemand tips?

  1. Niet forceren zou ik zeggen! 8 druppels per dag heb ik niet eens gehaald, ik ben niet verder gegaan dan 6 druppels per dag gedurende 5 dagen (tegen Lyme, is wel zeer effektief!) en heb er flinke buikklachten van overgehouden. Zo lang er geen onderzoek is gedaan naar de optimale dosering en eventuele bijwerkingen zou ik aanraden om aan de voorzichtige kant te blijven! Ik hoop van harte dat de kuur bij uw moeder zal aanslaan.

  2. Het gaat niet zozeer om het aantal druppels (dwz de sterkte van de oplossing) alswel dat je het 8-10 uur per dag elk uur innneemt. Dus verlaag direct het aantal druppels naar het niveau dat je NIET misselijk wordt. Succes!

   Hartelijks,

   *Linda Woudstra* 06-54 68 54 58 kantoor: Koninginnelaan 38 3762DE Soest

  3. Misselijkheid is een teken dat je lever het erg druk heeft en de afvalstoffen niet snel genoeg kan verwerken. Gewoon de dosis aanhouden die ze wel kan verdragen zodat de lever zijn werk in alle rust kan doen en dan elke week weer proberen de dosis ietsje te verhogen. Ooit gaat dat lukken zonder dat ze misselijk wordt. Niets forceren.
   Sommigen kunnen de mms oraal plotseling beter verdragen als ze een paar keer een bad met mms hebben genomen. Het proberen waard. 10 tot 20 druppels mms met dubbele dosering activator. 20 minuten erin blijven liggen.

 46. Dag Linda, 2 berichten van mij zijn geplaatst en na korte tijd sinds zaterdag opeens verdwenen, ze gingen over mijn ervaring met mms als middel tegen lyme en de vraag of anderen soortgelijke effekten/bijwerkingen hebben ervaren. (ingewanden ernstig van streek).

 47. Hallo Linda,

  Ik wil ook een kuur MMS gaan doen, bij mij is de ziekte van Kahler ontdekt.
  Maar ik heb een heel praktische vraag. Is het noodzakelijk om gedurende de kuur helemaal als een kluizenaar te leven, vanwege zeer onverwachte diarree. Ik ben wel ziek thuis op dit moment, maar er zitten mij allerlei afspraken in de weg, waaronder een bruiloft.
  Komt de diarree vaak direct na de inname, of is daar geen peil op te trekken.
  Want 10-15 dagen onderduiken is best wel lastig. Hoe ben jij daar mee omgegaan.
  Ik hoor graag je ervaring. gr Elly

  1. Dag Elly,
   Je krijgt de diarree meestal 30 minuten na inname.Ik verlaag altijd de dosis of hou hem stabiel als ik weet dat ik iets belangrijks heb en niet wil onderduiken! Belangrijkste is dat je niet stopt. Niet nodig om als een kluizenaar te leven alleen je fles meenemen! Succes!
   gr.linda

 48. hoi, ik ben ook begonnen, literfles, totaal 8 druppels per dag, heb ontzettende hoofdpijn gekregen, zo erg dat ik t daglicht niet kion verdragen, 2 dagen volgehouden, maar met zo,n hoofdpijn niet te doen, wat is jou advies?

 49. Ik maak nu CDS van de MMS.
  Het verschil. MMS is het opgeloste natriumchloriet die je direct in contact brengt met citroenzuur. Dit mengsel verdun je met water en drink je op. Het nadeel hiervan is dat het door-reageert in je maag en gruwelijk vies smaakt.

  Als je nu ditzelfde proces doet, zonder het water toe te voegen. Vervolgens het ontstane chloordioxide gas opvangen en door een fles water heen “bubbelt”. Dan heb je water, met de werkzame stof van de MMS, zonder de vieze smaak en zonder de reactie in je maag.

  Succes verhalen: Te veel om op te noemen. Maar in de afgelopen 6 weken, een persoon met prostaatkanker (volledig genezen verklaard) en een persoon met chronische ontstekingen door het hele lichaam welke binnen een week ongelooflijk herstel laat zien.

  Lyme, ontstekingen, kanker, HIV, hepatites ABC etc etc….
  Waarom werkt het bij al deze ellende ?!
  Omdat het een simpel chemisch proces is, waarbij de ziekteverwekkers of ziek weefsel een andere PH waarde heeft dan een gezond lichaam. Hiermee reageert de chloor dioxide.
  Geen magie, geen poeha, simpele chemie, veilig en zeker.
  Laat je niet bang maken, maar doe goed je huiswerk. Zoek uit waarom het werkt en hoe het werkt en dan heb je de kennis zelf in huis.

  Zoek op Youtube naar “CDS brewery ” en je ziet hoe je van MMS – CDS kunt maken. Heel simpel !

 50. Hallo,

  Uit nieuwsgierigheid ben ik begonnen met mms. Tot mijn verbazing is mijn lage rugpijn verdwenen. Na 1 week ben ik gestopt omdat de smaak niet meer kon verdragen. 4 dagen later begon de lage rugpijn weer. Ik ben weer als een speer begonnen met de mms. De volgende dag was de pijn weer verdwenen. Nu wist ik zeker dat mms werkt!! Ik werd iedere ochtend wakker met rugpijn. Dit is helemaal verdwenen!

  1. Je kunt de smaak van MMS verminderen door het gewoonweg verder te verdunnen met water en dus meer glazen water van de oplossing te drinken om voldoende MMS binnen te krijgen zonder het te proeven, of de smaak te maskeren met (vers) appelsap.

  2. beste Esmee, mischien kan je eens op zoek gaan naar cds(chloordioxide-solution) dit is chloordioxide gas,opgelost in water,de vieze smaak zal bijna niet meer te proeven zijn.

   groet,

   Luke

  3. Hoi Esmee,

   Ik heb ook afgrijselijke rugpijn en loop al bij de pijnpolie, daarnaast heb ik ms, Wil je mij precies uitleggen hoe ik mms moet gebruiken en hoeveel het kost en waar heb jij het besteld?
   Ik wil ook dolgraag weer zonder rugpijn functioneren.
   Heel veel dank bij voorbaat!

   Groetjes Lydia

 51. Ik denk er echt over te stoppen. De pijn in mijn keel is de hele dag gebleven vandaag. Vervelend afgeschraapt gevoel. Herkent iemand dit?
  Grtjs Yvonne

  1. Hi Yvonne,
   Wellicht kun je voor jou specifieke probleem White Decolourized Iodine gebruiken. Het komt in flesjes van 30ml en is redelijk goedkoop. Gebruik dat afwisselend met Virgin Coconut Oil (VCO). Het klinkt wellicht erg eenvoudig maar dat is in erg veel gevallen ook zo. VCO is een wel bekend midel in aziatische landen bij vrouwen voor haarcare. VCO is bacterie en virus dodend en voed het haar waardoor het haar sterker wordt. Het kan zijn dat er bij jou wat het imuunsysteem nog andere factoren zijn welke naar boven komen maar daar kan ik zo niets over zeggen.
   Wil je meer weten, email mij gewoon naar … ameces.de@gmail.com…… groetjes
   Martin

 52. Hoi Linda
  Dank voor deze prachtige mogelijkheid om te delen. Ik ben ongeveer 10 dagen geleden ook begonnen met MMS1. Eerst een weekend met een literdosis elk uur. Nadien 2x per dag verhogend met elke dosis een druppel. Hopend dat mijn immuunziekte alopecia areata (ernstige haaruitval) al 40 jaar. Helpt het niet dan is het oke als reinigingskuur. Nu heb ik vanaf 9 druppels (nu 12)een pijnlijke keel meteen met iname. Na 10 min gaat het langzaam weg. Moet ik dan minderen of is dat ok?
  Groetjes Yvonne

  1. Beste Yvonne,
   Ik begrijp niet wat je bedoelt met een literdosis elk uur? Wat neem je nu precies?
   Ik zou niet perse stoppen met MMS maar de dosis wel verlagen. En ik zou je aanraden om over te stappen naar het aanmaken van een dagdosis van 10 druppels en die aan te lengen met water van minimaal 1,5 liter in een afsluitbare fles en daar dan elk uur een groot glas van te drinken. Verspreid over 8-10 uur op een dag. Dus minimaal 8x een glas ervan drinken!
   Als dat zonder problemen gaat dan kun je de volgende dag de dagdosis verhogen met 5 druppels naar 15 en zo door tot je op 30 druppels zit.
   Zorg dat je de MMS voldoende verdund met water en als de smaak te overheersend wordt neem (verse) appelsap.
   Succes!

 53. Mijn vrouw is twee weken geleden gestart met MMS volgens het nieuwe protocol, d.w.z. 24 druppels in een liter en dat over 8 delen verdelen op een dag. Zij heeft uitgezaaide borstkanker naar de botten. Weet je iemand die hier ervaring in heeft, want ze voelt zich nu erg ziek en energieloos en vraagt zich af hoe lang ze hier mee door moet gaan.

  1. Hallo Gerben,
   Ik kan je niet adviseren wat de MMS betreft maar wel op de aanvulling er van.
   Wat het energieloosheid betreft adviseerden we in Engeland voor om zeker de eerste 3-4 weken het volgende te doen. Neem verse ( biologische groenten) snijd ze fijn en die gaar laten simmeren beneden de 50 graden. Reden: om de vitaminen en enzymen niet te vernietigen. In de UK gebruiken ze daar ook de zogenaamde Crockpot die dat perfect maakt. Alvorens eerst de groente in Sodiumbicarbonaat ( baking soda ) wassen om de parasieten etc. te doden.. 1 eetlepel op 4-5 liter water. Sodiumbicarbonaat kun je veelal in de Aziatische winkels kopen en is erg goedkoop. Nadat de gesneden groente is fijn gemaakt in ruim water verwarmen tot een dikke soep eventueel met de staafmixer fijn maken tijdens het klaar simmeren . Voeg daarbij als het klaar is een eierdooier in. Dus de eierdooier niet mee koken maar in de soep fijn roeren. Ook dit is om de vitaminen niet te vernietigen.. Voeg daar verder aan toe c.a 3-4 gram Curcuma. een beetje gemalen zwarte peper en een volle teelepel gember poeder of verse fijn geraspte gember. Ook in de Aziatische winkel te koop. Dit is om de vrije radicalen en gifstoffen te verwijderen. Eet deze dikke soep als kleine maaltijden als ze wil. Dus geen 3 x daagse maaltijden. De groentes bestaan bij voorkeur uit broccoli, ui, knoflook, en allerlei gemengde kruidige groenten. Veelal dat type groenten die je in de winkel terug vind als soepgroentenpakket. Ze kan er naast een sneetje volkoren brood met verse ongezouten boter eten.
   Met een beetje goede wil kan de soep erg smakelijk zijn en blijven door de hoeveelheden van de verschillende groenten af te wisselen. Als bindmiddel kun je volkoren rijst koken en die toevoegen. Of deze met de elektrische koffiemolen tot fijn meel maken en in het begin vabn het bereiden toevoegen.
   Na die periode zul je langzamerhand merken dat je vrouw meer energie krijgt. Zelf zou ik naast het gebruik van mms overgaan op de parasieten kuur van Dr. Hulda Clark of eenvoudig een week zappen en de ziekmakende parasieten zijn afgedood en is het zaak om aan te sterken door verder te ontgiften.

   Er zijn meer parallel remedies welke je vrouw er naast zou kunnen nemen maar die zijn erg specifiek afgestemd op haar zelf en karakter. Dus zou ik meer gegevens nodig hebben.
   Voor verdere vragen email … ameces.de@gmail.com…..

   En heel belangrijk voor je vrouw. Eet zelf of als gezin mee met haar voedsel.. Je hebt geen idee wat voor kracht daar van uit gaat. Het klinkt wellicht niet leuk maar als gezin zijn jullie allen verantwoordelijk voor haar genezing. Dus wees solidair
   Als 70 jarige met praktijk ervaring mag ik nog steeds zeggen Beter worden moet fun zijn met het motto “Ons is niets te dol”.
   Sterkte gewenst Martin

 54. Hallo Linda,
  Ik wil mms gaan proberen maar zit met nog wat vragen omtrand mijn eigen persoonlijke situatie. Ik ben een vrouw van 66 jr en stoma patient ( ik heb een uro stoma nadat ik in 1997 geopereed ben van blaaskanker en mijn blaas is verwijderd. Hoewel het de eerste jaren allemaal goed ging en ik nooit een urineweg infectie had heb ik de laaste jaren regelmatig een darm bacterie in mijn urinewegen en moet ik aan de antibiotica. Ik heb zelfs een sepsis gehad, de backterie zat in mijn bloed. Ook heb ik sinds enkele jaren reumatische artritisch en spierreuma. Ik lees dat mms backteries vernietigt maar hoe zit het met een darmbackterie? die zitten normaal in de darm dus vraag ik mezelf af hoe dat dan werkt. En kan het mijn RA klachten ook verbeteren?…Alvast hartelijk dank,

  M. V.

  1. Ik wil Linda vanwege de claims tegen haar niet in problemen brengen maar google naar als je de Engelse taal beheerst Sodium bicarbonate.

   Een andere optie is als je aan een frequencie generator kan komen. alle parasieten en virussen hebben een gevoeligheid voor elektrische stromem van een bepaalde frequencie. De afdodings frequencie van herpes is zo rond de 418KHZ (KiloHertz) amplitude moet positief zijn.
   wil je meer weten laat me horten
   groet
   Martin

 55. Dag Linda,

  Ik ben MMS gaan gebruiken. Ik hanteer de methode met de literfles. ik ben begonnen met de dagelijkse doses. (8 druppels) 1 druppel per uur. ik ben nu iets meer dan een week bezig en zit nu op 12 druppels in de literfles.
  ik voel me goed, soms een klein beetje misselijk.
  ik vroeg me af hoe lang ik deze kuur moet volhouden. (tot ik op 3 druppels per uur zit? dus 24 druppels in de literfles)? en zo ja, hoe dan verder.
  kun je ten alle tijden stoppen met het gebruik van MMS?
  en nog een vraag, is het in combinatie met de aticonceptiepil geen probleem?

  groeten petra, alvast bedankt.

 56. Dag Linda,

  Ik ben deze week begonnen met het gebruik van MMS. ik bouw de dosering op via 1 druppel MMS naar 3 druppels per uur. ik meng de totale daghoeveelheid in een literfles en neem elk uur mijn dosis. ik begon met 8 druppels (in de literfles)zit nu op 12. ik vroeg me af hoe lang ik hiermee door kan en moet gaan. net zolang ik op de 3 druppels per uur (24 druppels in de literfles) zit? en zo ja, hoe lang moet ik die doses aanhouden.
  ik heb verder nog geen klachten, soms een hele lichte misselijkheid maar verder niets. ik heb wel het idee dat het begint te werken en het goed doet in mijn lichaam.
  kun je ten alle tijden stoppen met MMS of moet je afbouwen? en is het gebruik van MMS veilig in combinatie met de aticonceptiepil?

  ik hoop dat je mijn vragen kunt beantwoorden,
  groeten Petra

  1. Hai Petra,
   Wij horen graag ook van je waarom je MMS gebruikt, voor welke aandoening?
   Misselijkheid kan erbij horen, maar als je dat voelt moet je in dosering teruggaan. Als je een fles hebt gemaakt verdun je de hoeveelheid wat meer.
   Er is mij niets bekend over het gebruik met anticonceptie, daar kan ik geen antwoord op geven.
   Je kunt te allen tijden met MMS stoppen en hoeft niet af te bouwen.
   Succes!
   Linda

   1. dag linda bedankt voor je antwoord.
    ik ben het gaan gebruiken op aanraden van een collega.die had er zeer goede ervaringen mee. ik had wat plekjes op mijn huid die niet weggingen. voelde me niet lekker in mijn vel en had het idee dat ik binnen in mijn lichaam niet helemaal op orde was. ik had ook last van een schimmelinfectie, dus ik dacht laat ik kijken of mms iets voor mij kan doen. een algehele schoonmaak van mijn lichaam. de plekjes worden minder en ik heb het idee dat ik van binnen in mijn lichaam rustiger wordt. het geeft een goed gevoel.
    fijn te horen, dat je dus ten alle tijden kunt stoppen, want dat was me niet helemaal duidelijk. verder wil ik je nog mee geven dat ik jou verhaal op deze blog bijzonder vind, goed van je dat je ervaringen deelt.
    nogmaals dank, petra

   2. Bedankt dat je dit nog een keer met ons wilde delen, want het staat al ergens anders op het blog herinner ik me nu. 🙂 Deze blog is nog niet ideaal om informatie te bundelen, maar we moeten het er voorlopig maar even mee doen! Succes en goede gezondheid. gr Linda

    Hartelijks,

    *Linda Woudstra* 06-54 68 54 58 kantoor: Koninginnelaan 38 3762DE Soest

 57. Hallo Linda,nog even een vraagje.Ik heb het boek mms in het nederlands gelezen,daar staat bij de handleiding;wacht 3min.Er staat niets van minimaal 3 min.ik heb dus gewoon naar de klok gekeken die misschien soms al een halve min verder stond,zonder dat je dat ziet.
  Is het heel erg als het soms 2,5 min zijn geweest?

 58. Hallo Linda,fijn dat ik bij jou terecht kan met mijn vragen.
  Ik ben nl een week geleden begonnen mms preventief te gebruiken.
  Ik heb veel voedselintoleranties en ook een sluimerende oorontsteking die
  af en toe de kop opsteekt.
  Ik ben begonnen met 2 druppels elk uur.Nadat ik aan het eind van de dag
  kotsmisselijk was ben ik de volgende dag verder gegaan met 1 druppel elk uur.Na 6 dagen ben ik gestopt voor een pauze.
  Mijn klieren onder mijn keel waren zo erg opgezet.
  Ik heb het idee dat er teveel bacteriën in 1 keer dood gaan en dat mijn lichaam het niet bij kan houden.
  Nu ik gestopt ben zijn mijn klieren nog steeds dik en voel ik me af en toe grieperig.
  Ik vraag me af of ik niet toch beter door had moeten gaan?
  Ik ben bang dat als ik mijn lichaam overbelast met gifstoffen en dode bacteriën mijn klieren
  het misschien niet aankunnen wat schadelijk zou kunnen zijn?
  Ik kan me eigenlijk niet veroorloven om nu ziek te worden dus een
  pauze zou wel erg aangenaam zijn

  1. Beste jacqueline, MMS is echt een paardenmiddel, ik vind een preventieve kuur van 6 dagen zoals je beschrijft wel erg zwaar en adviseer je dan ook met mms te stoppen. Ikzelf gebruik mms nog regelmatig en preventief en neem dan een dag of 3 2x per dag 6 druppels, dat is meer dag genoeg om zaken onder controle te houden. Niet overdrijven dus!

 59. Hoi,
  Mijn vraag aan jou is eigenlijk, wat je nou precies wel dan niet op internet mag zetten hierover. Mag ik mijn ervaring en wat het met mij doet cq gedaan heeft niet benoemen? Ik ben benieuwd naar je antwoord
  Groetjess

  1. Je mag op onternet al je persoonlijke ervaringen delen. Maar het verwijzen naar leveranciers met links is voor mij als site misschien niet handig om te doen. Als blogger is er weer niks aan de hand. Dus zet je tips en links er gerust bij!

   1. Ja dat zou je zeggen, maar kijk en zie, dat bij het middel MMS, er heel veel sites zijn, die op hun vingers getikt zijn, en artikelen op hun site moesten sluiten, of beperkt werden in wat zij over dit middels schreven.
    Dat wil ik dus voorkomen, terwijl ik wel graag mijn ervaring wil delen.

   2. Lees :mms(lees:chloordioxide) geneest niet,maar dood pathogenen,schrijf dus nooit dat mms je heeft genezen,mms is geen geneesmiddel, je bent vrij om
    te kiezen wat jij denkt dat het beste voor je is,heb je goeie ervaring met mms,nogmaals schrijf nooit dat het geneest en adviseer nooit,dat iemand dit middel moet innemen,laat ze kiezen, wat ze zelf denken wat het beste is voor hun lichaam…dus schrijf alleen over je eigen ervaring,dat is niet verboden.

 60. Hallo linda, ik heb een probleem met mijn beenmerg. Ik heb in 2010 een stamceltransplantatie gehad, ik maak wel cellen aan, maar zoals mijn hb wordt er ook weer afgebroken. Waarschijnlijk een foute programmering van mijn cellen, die gepaard gaat met hoge koortsaanvallen. Het is dan geen virus , bacterie of schimmel, de artsen adviseren me nu wel chemo te doen. Ik zie het nog niet zitten, kans op genezing ligt laag. Zou mms dan wel iets voor mij kunnen zijn??.
  Bedankt alvast voor je reactie en ik vind het een super site, dat mensen dit met elkaar kunnen delen.
  Warme groet Hennie

  1. Beste Hennie,
   Hoge koorst is volgens mij nog altijd een teken van een infectie, daar helpt geen chemo tegen.
   Lees dit artikel over de aanwezigheid van schimmels en bacterieen bij longkanker en de conclusie dat dit ondanks de chemo gewoon aanwezig blijft.
   MMS dood alle anearobe pathogenen! Het experiment dus zeer zeker waard!

 61. Beste Linda en Henk,
  Waar kan ik de beste MMS kopen? Ik snap dat jullie geen link mogen plaatsen, maar via Google kom ik op zoveel verschillende sites terecht dat ik niet zeker weet waar ik het beste terecht kan. Ik zou het erg fijn vinden hierover een mail te ontvangen. Ik hoop dat dat kan!
  Alvast bedankt en een fijne dag nog!
  Groetjes.

 62. Beste Linda, Ten eerste wil ik kwijt dat jouw blog geweldig fijn is voor ons, bij wie net borstkanker is geconstateerd. Zojuist heb ik te horen gekregen dat ik borstkanker heb, de eiwitgevoelige HER2-NEU. Of het uitgezaaid is of niet , weet ik maandag aanstaande, maar ik denk het wel vanwege vergrote lymfeklieren. Zou ik deze weg ook kunnen volgen? Zo ja, dan wil ik er graag een behandelaar die zoals jij schrijft ook in contact is met bv het Antoni van Leeuwenhoek. Daar ga ik maandag aanstaande naartoe, naar de Mamapoli en dan hoor ik aan het einde van de dag een plan.
  Ik hoop dat je mij z.s.m. een reactie stuurt.
  Alvast heeel erg bedankt.
  Groetjes, An

  1. Beste An,
   Iedereen kan de weg kiezen die ik heb gevolgd. Je moet daarvoor alleen zorgen dat je je eigen lichaam goed begrijpt, jezelf in de spiegel durven kijken en al je nare eigenschappen (destructieve) onder ogen durven zien. Ten tweede moet je je kennis willen vergoten en moet je alles willen weten wat er te weten is over kanker om je eigen plan te kunnen trekken.
   Allen dan zul je zelf weten wat het beste bij jou past en automatisch de juiste keuzes maken. Voor mij was dat met MMS voor jou zou het best iets anders kunnen zijn. Maar MMS is het proberen zeker waard.
   Liefs Linda

 63. Hoi Linda,

  Ik wil graag MMS gaan doen met mijn 3,5 jarig zoontje met autisme. Al een jaar vechten we tegen parasieten en schimmels die hij maar niet kwijt raakt. Mede omdat hij parasieten heeft stopt hij alles wat hij tegen komt in de mond (ook buiten) en dit zorgt weer voor nieuwe parasieten.
  Een arts in Mexico, Kerri Rivera, heeft de afgelopen 2 jaar 86 kinderen van hun diagnose autisme afgeholpen mede door MMS in haar protocol. Bijna alle autistische kinderen hebben darmproblemen.
  Mijn zoontje volgt het specifieke koolhydraten dieet wat hem al van een “leaky gut” heeft afgeholpen maar de parasieten zijn hardnekkig. Omdat hij niet kan communiceren kan hij me niet vertellen wat MMS met hem zal doen. Ik wil me dus ook goed verdiepen hierin en weten wat me te wachten staat. Is er een Nederlands forum van mensen die MMS doen waar ik dan eventueel vragen kan stellen? Waar kan ik de natriumchloriet en citroenzuur het beste bestellen vanuit NL?
  Ik had ook begrepen dat je het beste HCL kunt nemen ipv citroenzuur voor de chloorachtige smaak/reuk?
  Kerri Rivera adviseert trouwens om met 1 druppel per dag te beginnen, verdeelt over 240 ml oceanwater, in 8 uur drinken en dan per dag 1 druppel te verhogen.

  Ik hoor het graag,

  Bedankt! Groetjes Kim

  1. Hoi Kim,
   Misschien is het raadzaam contact op te nemen met Henk de Rooij, ik ben zelf ook onder behandeling bij hem en hij kan je, met zijn deskundigheid over MMS, zeker goed adviseren. Zie deze link en scroll naar beneden!

   https://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/medeauteurs-blog/

   Ik denk dat je via hem veel wijzer zult worden over het gebruik en de toepassing van mms. Hij is goed bereikbaar via mail maar ook per telefoon! Deze staan vermeld onder bovenstaande link.

   Suc6 met je zoektocht naar ondersteuning!

   Marie-José

  2. hoi Kim,

   …wat betreft de choorachtige smaak/reuk: jim Humble heeft een nieuwe soort mms genaamd cds,dit is chloordioxide gas,dat opgenomen is in water, cds heeft een veel mildere smaak/reuk(een afname van 95% chloorsmaak) dan geactiveerde mms,ook hoef je maar inplaats van 3 druppels geactiveerde
   mms.maar 1 druppel cds te gebruiken,ook hoef je de cds niet te activeren en is dus kant en klaar voor gebruik.ik hoop dat je hier wat aan hebt.

   1. Beste Luke,
    Jouw info over CDS is niet helemaal correct. CDS is al enkele jaren bekend en ontwikkeld door Bishop Kalkar een van de naaste medewerkers van Jim Humble. Het probleem was om de ppm exact te bepalen en ook om de instabiliteit op te lossen. Dat is uiteindelijk gelukt.
    Het aantal druppels dat jij aangeeft klopt niet.
    Bij 3000ppm, moet je 8 dr. CDS gebruiken tegen 1 dr. MMS1, dat is dus 8 keer zoveel. Bij 6000ppm 4 keer zoveel en bij 12000 ppm 2 maal zoveel. Ik zelf gebruik 12000ppm.
    CDS is inzetbaar bij veruit de meeste protocollen, maar NIET voor alle. Bijv. Malaria kan niet worden behandeld met CDS.
    Ik hoop dat je hier wat aan hebt en wens iedereen een goede gezondheid toe.
    Henk

  3. Hallo Kim, voor bacteriën, schimmels, parasieten, virussen en andere problemen kun je ook contact opnemen met Natasja Will in Leeuwarden (www.valeomedica.nl). Ze heeft mij in relatief korte tijd van een systemische candidiasis afgeholpen met frequentietherapie.

 64. Hoi Linda,
  Ik ben met mms begonnen via H . De Rooij.
  Adviezen over wat ik mag eten van Jack, maar ik vraag mij af als je geen zuivel gebruiken mag, waarom dan wel biogarde? Waarom is rechtsdraaiend melkzuur wel goed voor je. Wat eet ik anders als ontbijt?
  Als je de koolhydraten weglaat hou je volgens mij alleen de groenten over. Want peulvruchten hebben weer veel kooldraten.
  Eieren zijn eiwitten maar dat vind de kanker volgens mij ook lekker, want die omringt zich daarmee volgens mij? Je zegt geen vlees maar wel vette vis dat zijn toch ook weer eiwitten. Soms ben ik even de kluts kwijd van peskin mag je zowel vlees als vis en kwark en biogarde yoghurt en eieren. Toch heb ik mijn twijfels bij dat dieet.
  Groetjes Sandra

 65. Goedenavond,
  Ik heb vandaag te horen gekregen dat mijn Hodgkin (lymfeklierkanker) recidief is en wil nu dit gaan proberen want leed er veel over, kan je me helpen waar ik het moet bestellen en met de dosis.
  Mvg

 66. Hallo Linda,

  Ik volg de MMS kuur van 3 druppels elk uur (8 uur lang) En mijn vraag is hoe dat zit met eten tussendoor…. moet er voor en na mijn lunch een uur zitten voor gebruik MMS? of kan ik gewoon elk uur in blijven nemen?

  Groet San

  1. Hallo linda,

   Even een antwoord direct via de mail want jouw blogsite blijkt niet compatible te zijn met mijn verouderde browser. Je schrijft over de codex alimentarius. Van Earth matters kreeg ik deze video-link doorgestuurd: http://www.youtube.com/watch?v=TaZLJNuSftE

   Je kunt rustig allerlei beweringen en meningen over gezondheid t.a.v. supplementen en voedsel op je website zetten. Zolang je maar zelf geen producten verkoopt of een link naar een website die die producten verkoopt er bij zet. En de nvwa komt pas als er iemand een klacht over jou bij hun indient. In een nieuwsbrief van mij heb ik daar ook een heel stuk aan gewijd en snel allerlei informatie van mijn website gehaald. Achteraf blijkt het een storm in een glas water te zijn. De info heb ik er weer op gezet. Links naar supplementenverkopers of merken had ik al niet omdat ik helemaal onafhankelijk advies wil geven. En ik weiger mij te laten leiden door angst, want dat is precies wat het europese parlement wil om ons weer te knechten tot goedkope loonslaaf. Affijn, bekijk de video maar en oordeel zelf.

   Wat de MMS betreft. Ik heb kwam tot 5 druppels en bleef maar aan de diarree met buikkrampen, ook als ik naar 3 of 4 druppels ging. Blijkbaar overgevoelige darmen en als oud chemicus misschien toch onbewust bang voor gif (ingestampte overtuiging: chloor is gevaarlijk). Wat mildere en natuurlijke zuurstofrijke voeding zijn honing (geeft peroxide af in de darmen), kiemen en groene smoothies. Daar hou ik het maar bij. MMS zie ik meer als een paardenmiddel dat ingezet kan worden als de situatie levensbedreigend is, zoals bij kanker.

   Goed werk wat je doet!

   groet, Philip Gortemaker http://www.warenatuur.nl http://www.eco-spirit.nl

   1. Dank je Philip!
    Ik had op mijn blog de leveranciers van MMS opgenomen, maar dat heb ik helaas moeten verwijderen. Verder ben ik het met je eens dat je je niet moet laten leiden door angst.
    Fijn dat je je kennis met ons wil delen, ik ben zelf geen chemicus en dan is het best wel eens lastig precies uit te leggen hoe het werkt met MMS.
    Overigens ben ik erachter gekomen dat je witte bloedlichaampjes uit vitamine C waterstofperoxide maken met het doe pathogenen te doden. Dus in je lijf is ook al een hele chmische fabriek aan de gang. Bij MMS wordt ook een stap gemaakt naar hypochloriet wat ook doro je immuuncellen wordt gemaakt alleen weet ik nog niet welke en ook niet wat er precies voor nodig is om het te maken zoals met vitamine C en waterstofperoxide.
    Zou jij deze pagina (zie link) eens willen bestuderen en misschien zou je hem kunnen vertalen of uitleggen voor onze lezers?

    http://bioredox.mysite.com/CLOXhtml/CLOXilus.htm
    Alvast reuze bedankt!! Linda

   2. Hallo Linda,

    Dank je voor je reactie. Helaas krijg ik de link niet geopend, ook niet als ik ‘m in de browser kopieer. Kun je mij te tekst mailen, want ik ben wel benieuwd. Op wikipedia lees dat alleen hoge dosis vit.C dat in de bloedbaan wordt gespoten (parenteraal) dit effect heeft in kankercellen. Orale inname van hoge dosissen schijnt geen effect te hebben.

    Groet, Philip

   3. Beste Linda en Philip.
    De werking van MMS (MMS1 en MMS2) staat helder en duidelijk beschreven in het boek van Leo Koehof: MMS, ziekten eenvoudig genezen .ISBN/EAN:978-90-8879-005-8, met verwijzingen naar interessante links voor de meer wetenschappelijke aspecten.
    (Opm. wat op wikipedia staat is niet altijd de absolute waarheid. Iedereen kan zijn “kennis” op wikipedia spuien.).
    Een chemicus is a priori niet de aangewezen persoon om de werking van MMS in het menselijk lichaam te duiden. Dat ligt meer op het terrein van de biochemie en de (natuur)geneeskunde. Ik heb zelf vroeger les gegeven in anorganische en organische scheikunde en ik weet dat een chemicus i.h.a. geen kennis heeft aangaande bacterien, virussen, schimmels en parasieten. En daar heb je het over als je over MMS spreekt. Met name over die pathogenen die voorkomen in een verzuurd lichaam (Ph gemiddeld lager dan 7,34) en die de verzuring in stand houden om (als levend organisme) zelf te kunnen overleven, daardoor het imuunsysteem en de eigen weerstand ernstig verzwakken, waardoor ziekten ontstaan.
    Chloordioxyde (ClO2) is een in water oplosbare gasvormige oxidant, die ontstaat door activering van natriumchloriet met citroenzuur,
    Het heeft een vieze lucht(stinkt naar chloor, maar IS GEEN CHLOOR) en het smaakt vies, maar het heeft een wonderbaarlijke werking. Het is nl. een zwakke oxydant met een oxydatiepotentiaal van 0,95 en kan daardoor geen schade aan het lichaam veroorzaken. Oxidanten met een potentiaal groter dan 1, zoals waterstofperoxyde, ozon, antibiotica, chemotherapeutica e.d. veroorzaken wel schade aan het lichaam en tasten gezonde cellen en weefsels aan en dus ook “goede” bacterien.
    MMS is alleen actief in een verzuurd millieu en vernietigt uitsluitend lichaamsvijandige pathogenen. Daardoor wordt het lichaam ontzuurd, het imuunsysteem ge(her) actveerd en hersteld en kan het lichaam zelf beginnen met het genezingsproces.
    Ik laat het hier maar bij, want vele jaren studie en meer dan 40 jaar ervaring als therapeut kun je niet kort samenvatten.
    Wel nog een hartewens:
    Ik zou willen dat artsen en specialisten ook zo diepgaand worden bevraagd als ze hun gifpillen voorschrijven.
    ik wens iedereen een prima gezondeheid en veel levensvreugde.
    Henk.

   4. Het klopt dat wikipedia niet altijd betrouwbaar is, daar hou ik ook wel rekening mee. Trouwens, ik ben ooit begonnen als klinisch chemisch analist en ben nu ook natuurgeneeskundige en heb dus een goed inzicht in alle lichamelijke processen. Ik beschreef alleen een eventuele onbewuste gedachte. Gedachten kunnen sterk de beleving en lichamelijke reactie beinvloeden. Dr. Bruce Lipton heeft dat prachtig beschreven in zijn boek ‘De Biologie van de Overtuiging’.

    Maar het ging om de het peroxide effect van vitamine C. Van de werking van MMS ben ik inmiddels wel overtuigd. Alleen jammer dat ik overgevoelige darmen heb. Mijn browser werkt nog steeds niet goed dus ik wacht even de tekst achter de linkaf.

    M.vr.gr.

    Philip

 67. Hallo Linda,
  Dank je voor je uitgebreide en goed onderbouwde uitleg over MMS. Enkele jaren geleden hoorde ik van dit product en met mijn chemische achtergrond (medisch analist en chemisch textiel ingenieur) raade ik het een vriend sterk af. Daarbij denkend aan 28% chloriet naar binnen gietend, je kijkt wel uit!
  Ik ken Hessel in de beruchte Radar uitzending en schrok ervan hoe hij ongenuanceerd werd gepotreteerd. Zelfs zo dat ik ook aan hem begon te twijvelen. Maar na berekening van de uiteindelijke concentratie kom ik op maximaal 0,14 mg chloriet/liter. Dus ver onder de toxische grenswaarde.
  Dus maar besteld en nu aan het uitproberen daar ik vermoed nog resten lyme infectie te hebben omdat mijn lever gauw overbelast raakt (vervelend want dan wordt ik niet goed van al een slokje wijn).
  In mijn ongeduld ben ik de derde dag van 4 naar 8 druppels gegaan en toen kwam de diaree goed op gang! Na twee dagen op 8 druppels bleef die waterontlasting aanhouden en ook de darmkrampen. Aan het aspect van de ontlasting kon ik als oud pis en poepkijker zien en ruiken dat het niet om afvalstoffen ging maar om mucus, onverteerde ontlasting uit de dunne darm. Mijn gevoel (als ervaren zelfonderzoeker, therapeut en natuurvoedingdeskundige) zei dat het meer om een irritatiereactie gaat dan bacteriele reiniging van de darmen. Omgekeerde osmose is het geval. Dat is ook niet verkeerd, zo wordt het lichaam verderop in het systeem wel gereinigd.
  Twee dagen stoppen met MMS deed de normale ontlasting weer terugkomen. Nu weer begonnen met 4 druppels en dat gaat goed.
  Met enig gegoogle toch nog een leuk wetenschappelijk bewijsje tegengekomen dat MMS niet gevaarlijk is en mogelijk werkt: http://medischcontact.artsennet.nl/nieuws-26/nieuwsbericht/116087/alspatienten-gebruiken-bleekwater.htm

  Nog een tip: laat de druppels minimaal 10 min. reageren en giet er dan alleen zuiver water bij. Geen sapjes, want dan krijg je allerlei ongecontroleerde nevenreacties die het Chloriet minder effectief maken.
  De smaak valt best mee, Het is de chloorachtige geur die als vieze smaak wordt beleefd maar wat slokjes water er achter aan maakt dit minder.
  Hou een anti-candida dieet aan, ook enkele weken na de kuur om ongecontroleerde schimmelvorming in de darmen nadien te voorkomen.
  En drink groene smoothies, gebruik veel kiemengroentes als rauwkost. Dat levert natuurlijke zuurstof aan het lichaam en alle vitamines, anti-oxidanten en kankercelvernietigende salvestrolen in de meest pure vorm.
  Hartelijke groet,
  Philip Gortemaker

  1. Hoe is het met je verzuring als je zo beroerd wordt van een glaasje wijn?
   En in hoeverre is je lever vervuild?
   Vriendelijke groet.
   Ria

 68. Beste Linda,

  Vanaf 12 oktober 2012 ben ik gestart met mms. Ik wilde dit preventief inzetten, was benieuwd hoe dit werkt en wilde dit op mezelf uitproberen.

  Ervaringen sindsdien:

  > Een heel frisse adem:
  door te spoelen en poetsen, 3 druppels op 1/3 glas water.

  > Transpiratielucht verdwijnt:
  ik spuit mms als deodorant, 5 druppels op 1/3 glas water (wonderbaarlijk!)

  > Eczeem op oor verdwijnt:
  zoon heeft achter oor een vochtige, scheurderige eczeem plek, ziet er niet mooi uit! Na een paar keer spuiten zie je de volgende dag al dat het er droog en rustig uit ziet, daarna nog een paar keer spuiten en als sneeuw voor de zon weg, gaat erg snel!

  > Pijn op voet verdwijnt:
  al een maand of vier voel ik `s morgens bij het uitstrekken een soort stroomstoot op mijn voet. Het lijkt of er een zenuw gaat knappen (kan ook een ader of spiertje zijn, weet niet precies). Als ik 3 druppels mms neem dan voel ik heel snel al een soort jeukende steken precies op die plek, deze nemen in heftigheid af naarmate het uur verstrijkt, dan neem ik een tweede dosis van 3 druppels, de steken zijn direct weer heftiger en nemen dan langzaam weer af. Dit was in de avond, de volgende ochtend strekte ik mijn voet, naar links naar rechts, draaide een rondje, deed het nog een keer, en nog een keer, steeds minder voorzichtig, het was gewoon helemaal weg!
  Het is tot aan vandaag niet meer terug gekomen, echt bijzonder.

  > Lindwormen bij kater:
  ik geef nadat ik het een tijdje zelf heb geprobeerd onze 3 katten ook mms. Na de mms vonden we een klont lindwormen buiten en de kater is sinds heel korte tijd 2 x zo groot geworden (we vermoeden dat dit door de mms komt).

  > pukkel verdwijnt niet:
  met een klein glazen flesje waarin ik 5 druppels mms heb gedaan heb ik geprobeerd een pukkel van mijn knie te halen. Door de walm er tegenaan te laten komen. Het zag er wel veel belovend, het werd eerst een korst en verwachtte dat het daarna eraf zou vallen maar de pukkel zit er nog. Helaas heb ik geen wratten om het uit te proberen.

  > fibromen onder oksels verdwijnen:
  door te spuiten als deodorant zijn ook mijn fibromen verdwenen.

  Tot nu toe vind ik het een erg bijzonder middel.

  Vriendelijke groet,
  Christine

  1. Mooie resultaten!
   MMS werkt antibacterieel, antischimmel, anti-parasiet en antiviraal, maar ook MMS kan niet alles wegnemen. Dat blijkt ook hier weer en dat is maar goed ook, want dan zou de natuur veel te simpel zijn en daardoor veel te kwetsbaar 🙂

 69. Hoi Linda,
  Ken je de site van Weston price.nl
  Daar raden ze lijnzaadolie af..
  Verder kan ik niet vinden op je site,hoe je nu van je borstkanker bent afgekomen.
  Waar staat dat?
  Groeten Ellie

  1. Er is een hele discussie gaande over of het nu beter is vanuit plantaardige bron je voedingsstoffen binnen te krijgen of vanuit dierlijke bron. In lijnzaadolie zouden phyto-oestrogenen zitten waar ik ook niet dol op ben. Het alternatief uit dierlijke bron, bijvoorbeeld rauwe melk is ook niet voor iedereen elke dag haalbaar.
   Ik ben van mening dat variatie het toverwoord is en dat je niet al te panisch met je eten om moet gaan.

   Wij zijn niet voor niks omnivoren en kunnen ons dus veel veroorloven, het wordt pas lastig als ons voedsel verziekt en vergiftigd wordt en dat is wat mijn betreft het grootste probleem. Plus dat we vetarm zijn gaan eten.

   Je vraag of ik van borstkanker af ben is moeilijk te beantwoorden. Ik zeg ja als ik het over de dodelijke ziekte kanker heb, maar ik ben terughoudender als ik het over de chronische ziekte kanker gaat. Omdat mijn borst volledig in puin ligt binnenin door 2 operaties, 12 of meer puncties, zit er veel litteken weefsel waardoor mijn borst niet meer optimaal doorbloed en gifstoffen zich ophopen. En ideale voedingsbodem voor ontstekingen en woekeringen. Ik heb al tweemaal een knobbel/ontsteking de kop in kunnen drukken met MMS, maar ik moet steeds alert blijven dat er niet iets uit de rails loopt. Ik heb dat nu al tweemaal ervaren en ben daar ook niet meer ongerust over, maar pak het gewoon aan als het nodig is.
   Het allerbelangrijkst vind ikzelf dat ik mij zelf niet meer als ziek zie. Ik ben kerngezond, maar moet mijzelf af en toe even voldoende aandacht geven en reinigen.

 70. hallo,

  Bij een onderhoudsdosis eet je dan ook geen fruit? ik wil met mms beginnen en ben een grote fruiteter, zekers de anti oxidanten fruit en groentes

  1. Beste Karlien,
   Het principe is simpel: een anti-oxidant (fruit met vitamine C) en een oxidant (MMS ) reageren met elkaar! Hoe? Ze heffen elkaar op. Dus als je het effect wilt van de een moet je de ander (even) niet nemen.
   Succes!

 71. Je geeft aan dat je MMS beter niet tegelijk met vit C (anti-oxidatnt) moet gebruiken, omdat ze elkaars effecten opheffen (zie jou antwoord van 17 augustus 2012 bij 12:07 op een vraag op deze pagina). B17 en abrikozenpitten zijn ook sterke oxidanten. Betekent dit dat je dan bij het gebruik hiervan ook vit C moet vermijden?

  1. Als je het effect wilt hebben van een oxidant is het niet handig er meteen een anti-oxidant bij te nemen. 🙂 Omdat we niet precies kunnen nagaan hoelang de MMS of oxidant actief is in het lichaam, is het dus raadzaam de anti-oxidanten in het geheel even te vermijden. Dat is geen probleem als het om een kuur gaat van enkele weken. In het geval van B17 kun je ook de iname verdelen over de dag. s’ochtends C en na de middag B17. Zorg in iedergeval dat er een minimaal 2 uur tussen zit.
   Succes!
   Linda

   1. Bedankt voor je reactie. Op je site heb je het over inname tot 7 gram vit C per dag. Dat kan niet in een keer, dus dat zou je ook evenredig over de dag moeten verdelen, dan is dat toch lastig om te combineren met inname van B17, dat elk uur ingenomen wordt. Verder is de 1000mg die ik heb time-released. Dat wil toch zeggen dat een ingenomen pil de hele dag vit C af blijft geven? Werkt het effect van deze hele dag werkende anti-oxidant dan niet het effect van de B17 tegen?

   2. Beste Meike,
    Ik denk dat je antwoord zelf al hebt gegeven: als je een time released vitamine C slikt en ook elk uur B17, dan gaat dat niet helemaal optimaal samenwerken. Ik denk dat je het als vuistregel zo moet zien:
    > gebruik oxidanten (B17, MMS, etc) om te reinigen en gebruik deze middelen om mee te kuren, dus korte periodes intensief inzetten.
    > gebruik anti-oxidaten preventief en om je lichaam mee te versterken, dus langdurig en regelmatig.

    Je moet dus kiezen waar je mee bezig bent, reinigen of opbouwen. Nogmaals alles door elkaar heen gebruiken en er het beste van hopen is niet verstandig.
    Succes!
    Linda

 72. beste linda,

  in oktober 2011 kreeg ik de diagnose borstkanker. ik heb mijn borst laten amputeren, omdat ik wilde geen bestralingen. Na veel twijfel ben ik wel aan de 6 chemo kuren begonnen, bij kuur 4 zo ziek geworden (ontstekingen, koorts) dat ik opgenomen werd en via infuus 72 uur antibiotica kreeg toegediend. gelukkig erboven opgekomen en ben ik gestopt met de chemo.
  ik gebruik nu vanaf maart tamoxifen (hormoontherapie). nou is mijn vraag, kan ik naast de tamoxifen ook de mms-kuur doen? en wat, kan en mag ik eten en drinken tijdens de mms-kuur. ik gebruik dagelijks lijnzaad moet ik daar mee stoppen tijdens de mms-kuur.

  vriendelijke groet,
  willeke

  1. Beste Willeke,
   Lijnzaad is geen probleem in combinatie met MMS, tamoxifen zou ik niet aanraden. Ik ben geen voorstander van gecombineerde experimenten en als je MMS gaat doen, moet dat een beslissing zijn om op een fundamenteel andere wijze om te gaan met je ziekte. MMS is alleen maar de start, een paar weken even goed de bezem erdoor heen, het helen begint daarna pas. Lees hier op mijn blog wat je allemaal kunt (moet) doen om je levensstijl aan te pakken zodat je geen angst meer hoeft te hebben om ooit nog opnieuw kanker te krijgen. Als dat niet de insteek is om te genezen helpt geen enkele kuur, pil, chemo of MMS je er blijvend bovenop.
   Lees de site even goed door er staan heel veel cases en antwoorden al beschreven.
   Heel veel succes!
   Liefs Linda

 73. Hallo Linda en andere lezers,

  Ik heb sinds een jaar een bacterie in mijn heup.
  In het ziekenhuis heb ik sloten antibiotica gehad, aanvankelijk met resultaat.
  Na 2 maanden kwamen de klachten in volle hevigheid terug, veel pijn en vochtophopingen rond de protese.
  Vervolgens heb ik serieus en uitgebreid kuren als Colloidaal zilverwater en ook fistelpot gebruikt, eerst met veel resultaat maar ook nu komen de ontstekingen weer terug.
  nu is er het vermoeden van de steel van mijn heupprothese besmet ook besmet is/was met voor het ziekenhuis als enige optie: de gehele protese op korte termijn eruit, na een half jaar de heup weer terug, kortom een lastig jaar verder.

  Mijn vraag is korter, nl, heeft het volgens jou zin om e.e.a. uit te stellen en alsnog MMS te gaan gebruiken.(bv 1 maand)
  In andere reakties ben ik nl nog geen vergelijkbaar geval tegen gekomen.

  met groet,

  Paul Genet

  1. Hai Paul,
   Er is wel degelijk een case bekend via deze blog, de moeder van Hieke Kamminga uit Joure. Daar ging het om een infectie na een pacemaker operatie. Er groeide een klomp bacterien om de pacemaker die uiteindelijk met geen enkele antibiotica kon worden bestreden. Uiteindelijk hebben ze haar gewoon opgegeven en is moeder totaal verzwakt met Hieke mee naar huis gegaan. Daar is ze intensief behandelt met MMS waarbij Hieke haar moeder de hele dag door van de MMS liet drinken (elk uur 3 druppels) en haar natuurlijk goed te eten gaf en omringde met liefde!

   Zie
   https://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/2011/01/04/mms-geneest-77-jarige-vrouw

   Ik zou het dus zeker proberen! Laat je ons weten hoe het is gegaan?
   Succes!
   Linda

  2. Hallo,
   Ik lees bij toeval je vraag. Het protocol 1000 is in elk geval nodig om mee te beginnen., met een max. van 3 dr. per uur gedurnde 8 uur per dag.
   Bij de Herxheimerreactie niet stoppen, maar teruggaan naar minder druppels. Verder is het raadzaam om de omgeving van de heup te sprayen volgens het sprayprotocol met DMSO.
   Beterschap.
   Rev. H. de Rooij, Min.of health(Genes2 church of health and healing)

 74. Hoi Linda,
  Bedankt voor het delen van al je informatie. Na het lezen van wat verhalen over MMS ben ik dan ook preventief begonnen en om zo te proberen eens en voor altijd van die irritante Herpes uitbraken af te komen. Ik hanteer momenteel het protocol 1000. Ik weet dat vitamine c de werking tegen gaat maar ik lees af en toe dat er enkele uren na de laatste dosis weer vitamine c ingenomen kan worden. Betekend dat ik dan na mijn laatste dosis van 14:00 om bv 16:00 of 17:00 uur weer helemaal los kan gaan op het fruit (ik ben fervent fruit eter) tot begin avond? Kan er s’avonds ook gewoon alcohol genuttigd worden?
  Alvast bedankt!
  Vriendelijke groeten,
  R.M.

 75. hier even mij ervaring met MMS
  ik heb aanleg voor holte ontsteking,als ik mms oplossing in mijn neus druppel ( 3 druppels elk neusgat,3 x per dag)heb ik nergens meer last van.ook heb ik gemerkt toen ik een mms kuur nam,dat mijn longen veel beter werkte (het was alsof ik meer lucht kreeg).

 76. hallo Linda,

  heb een borstsparende operatie gehad en daarna 28x radiotherapie,moet nog chemo en HT,maar dat wil ik niet,ik gebruik momenteel B17 (abrikozenpitten) en kurkuma en vit C.
  Mijn vraag is,kan ik MMS gebruiken samen met B17?

  1. Beste Sam,
   Zoals ik al zo vaak op mijn blog heb gezegd; is het niet verstandig allerlei ‘medicatie’ door elkaar heen te gebruiken. B17 of abrikozenpitten zijn sterke oxidanten, net als MMS dat is. Wil je weten wat voor jou werkt zul je een plan moeten maken. MMS is een kuur die je gedurende een bepaalde tijd volhoud. Je kijkt wat het effect is en als je gestopt bent kijk je naar hulpmiddelen die je als meer dagelijks onderhoud kunt gebruiken. Dagelijks een paar abrikozenpitten lijkt me een makkelijk vol te houden onderhoudsprogramma net als vitamine c extra innemen en kurkumma door je eten gebruiken. Let op wel samen met olie en zwarte peper anders heb je van de kurkumma geen effect.
   Succes!
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Vitamine
   Linda

 77. Hallo Linda,

  Dank je wel voor jouw reactie op mijn vraag of mms ook preventief gebruikt kan worden. Ik had me (nog) niet gerealiseerd dat het zo’n paardenmiddel is, omdat ik ook berichten van mensen las met kiespijn, migraine…en andere dingen (dus, anders dan kanker). Verder…ik ben druk bezig met uitzoeken waar ik goed op reageer (qua voeding) en heb brood/granen/suiker grotendeels geschrapt. En….ik lust (bijna) alles, dus dat scheelt!

  Hartelijke groet,
  Marieke

  1. Langzaam ben ik er achtergekomen dat je bijna wel verplicht bent preventief te gaan leven. of beter gezegd “gezonder” Er zijn te veel vervuilende stoffen rondom ons en vooral in NL dat je wel moet. Kankercel ontwikkeling is veelal al 4-5 jaar aan het groeien totdat de orthodoxe geneeskunde het kan detecteren dus…….
   Wil je het niet zo ver laten komen werk preventief en laat 1/2 jaarlijks een scan op pathogene organismen doen en kankerverwekkende stoffen die je in je lichaam hebt opgeslagen., Een goede scan is beter dan de orthodoxe ELISA methode en kan 10x tot de -13de macht nauwkeurig worden gedaan. m.a.w je bent er dan vroeg genoeg bij om te voorkomen. En..,….. kan je op termijn lang van je pensioen genieten.
   groetjes Martin

 78. Ik had altijd last van voorholte ontstekings symptonen, een paar keer in mijn neus druppelen met
  mms, en wat denk je,…nergens meer last van.

 79. Hoi Linda,
  Ik heb nu een blaasontsteking en zou weer met de chemo beginnen maar alles lijkt te wijzen op dat ik de boodschappen van mijn lichaam loud en clear krijg! Nu wil ik eigenlijk meteen beginnen met MMS en niet de anti biotica nemen die de huisarts nu voorschrijft. Is dat een goed idee, ik kan dan meteen deze tijd gebruiken om de boel op te ruimen en misschien wel helemaal niet meer te beginnen met de chemo. Ik word bang als ik denk aan het kapot maken van mijn immumsysteem dat ik na de chemo ook weer zo hard nodig heb.

  Ik lees ergens op je site dat je veel vezels moet eten en doen noem je peulvruchten. Dat zijn bonen, linzen en dergelijke. Mogen deze nu wel pf niet , het zijn immers behoorlijke koolhydraten levenranciers?
  En als je geen zuivel mag eten waarom dan wel yoghurt en kaas?

  Dank weer voor je reactie! Super dat je zo de tijd neemt om iedere vraag te beantwoorden!
  Een lieve groet,
  Wouthiera

 80. Hallo Linda,
  Gisteren mijn MMS kuur binnengekregen van meditech. Gisteren ook de confronterende uitslag van de petscan gekregen. Ik heb uitzaaiingen van baarmoederkanker in longen, botten (bekken en onderste wervels) en lymfeklieren (de transporteurs zijn van de ongehoorzame cellen). Ik opteer wel voor chemo. Die start over 3 weken. Tot die tijd wil ik MMS doen. Om te ervaren of het wat doet, als een eerste opruiming van ongehoorzame cellen. Maar gaat dat niet conflicteren met de chemo. Ik bedoel zit dat niet te kort op elkaar. Misschien verstandig om een paar dagen voor aanvang chemo te stoppen met MMS? Wat is je mening?

  1. Beste Linda,
   Dat is slecht nieuws. Je kunt MMS gewoon starten en ben benieuwd te horen wat je ervan ervaart. Als je met chemo start zou ik er alles aan doen om zo sterk mogenlijk aan de start te verschijnen. Kijk gewoon hoe je je voelt met MMS, maar stop ermee wanneer je met chemo begint, want je moet niet alles door elkaar gebruiken. Voor je chemo neemt moet je het verhaal van Brian Peskin nog even goed lezen hier op mijn blog en eventueel het boek kopen. Ik ben het heel erg met de logica van Peskin eens, ben nog niet in de litteratuur gedoken waarmee hij zijn theorie onderbouwt, dus dat kan ik nog niet beoordelen hoe goed zijn research is, maar het strookt geheel met mijn eigen onderzoek en ervaring.

   Hij zegt dat de permeabiliteit voor zuurstof van de cel doorslaggevend is voor het ontstaan van kanker. Een gebrek aan essentiele basisvetten Omega 3 en 6 (Linolzuur en alpha-linoleenzuur) in de celwand is daarvan de oorzaak. De cel kan niet ademen en gaat over op fermentatie om energie op te wekken.
   Chemo en bestraling maken ook goede cellen kapot en veroorzaken daardoor weer opnieuw kanker. Dat is wat je je heel goed moet realiseren met deze super agressieve middelen. Ze doen wel iets goed tegen de kanker, maar stellen je vervolgens ook weer op achterstand. Ik zeg altijd als een kankercel en een afweercel samen aan de start staan wie haalt dan als eerste de finish? Je afweersysteem moet dus je kanker kunnen overtreffen iig in getal, je afweer met chemo eruit jassen samen met de kanker, is korte termijn misschien een optie, maar de vraag is wat doe je daarna?
   Ben je met suiker en koolhydraten gestopt? Eet je groente, noten en vis? En de moeite van het proberen waard, volg de aanwijzingen van Peskin wat betreft suppletie met basis omega 3 en 6.
   Heel veel wijsheid en sterkte toegewenst!
   Linda

   1. Beste Linda, dank voor je reactie. Ben begonnen met mms. Na dag 1 de dosis gaan opvoeren en de frequentie. Zoals Jim duidt in zijn boek in hoofdstuk Curing Diseases. Dag 2 om de 6 uur mms en nu vandaag dag 3 wil ik overschakelen op elke 4 uur. Elke dosis verhoog ik de druppel. Ik heb net de eerste dosis genomen en zit nu op 7 druppels. Nauwelijks bijverschijnselen. Gisteren 1X lichte neiging tot braken. Gisternacht heel vast geslapen sinds lange tijd en smorgens heerlijk gekakt. Maar geen diarree. Ik hou een schema bij wanneer en hoeveel ik neem en noteer verschijnselen. Wil doorgaan met opvoeren totdat ik een flinke durchfall heb gehad of echt misselijk wordt. Aanvankelijk was ik nerveus toen ik begon. Maar ik krijg steeds meer vertrouwen. Ik luister goed naar de signalen van m’n lijf. 1Goede vriendin weet dat ik dit doe. Verder niemand. Mijn directe omgeving staat afwijzend tegenover dit soort aanpak. Het kost me veel energie om dat gevecht ook nog eens aan te gaan. Aan de ene kant vind ik dat jammer. Verdrietig ook. Maar van de andere kant voel ik dat ik dit moet doen. De specialisten zetten me door naar Rotterdam. Ik krijg van de internist ook het idee dat ik een soort bijzonder geval ben. Het uitzaaipatroon in de botten is ongewoon voor baarmoederkanker. Gister hebben ze een punctie gedaan om de uitzaaicellen te onderzoeken. Ik wel wat pijn in de bekkentrekken en ibuprofen. Verder voel ik me goed afgezien van de moeheid dan. Ik houd je op de hoogte. Hgroet, Linda

 81. Beste Linda

  Ben nu sinds 4 dagen met mms 1 bezig voor behandeling van plekken eczeem op lijn benen. Moet zeggen dat het er vies uitziet knalrood en toch prikt.de oplossing niet . Wat denk je best nog doorgaan twijfel beetje of ik geen permanente schade aan huid aan het aanbrengen ben. Iemand ervaring hiermee?

  Ine

 82. Linda, jij bent wellicht wat beter al geïnformeerd. Ik ben nu aan mijn 12e druppel toe en bij mijn 11e begon mijn neus te bloeden, wat ik nooit heb. Ik gebruik wel bloedverdunner (kinderasperientje). Kan inname van MMS dit veroorzaken?

  1. Beste Christof,
   Ik zou mij kunnen voorstellen dat omdat MMS overal ontstekingen opruimt dit ook in je aderen kan gebeuren waardoor tijdelijk een zwakke (genezende) plek ontstaat. De ontstekende cellen worden geruimd en de nieuwe cellen moeten nog worden gevormd. Of dit ook de oorzaak is van het bloeden van je neus weet ik niet, maar ik zou even rustig aan doen en de druppels even terug brengen tot de klachten zijn verdwenen. Succes!

 83. Hai Linda. Vorige week kreeg ik te horen dat ik kanker heb, en omdat ik met weinig aangetrokken voel tot de gebruikelijke genees-(wat heet) methoden ben ik bezig de alternatieven op een lijstje te zetten. Ik heb ervaring met MMS. Ook geloof ik sterk in de waarde van gealkaliseerd water. Alleen die twee lijken slecht samen te gaan, omdat MMS juist aangezuurd moet worden. Ik wil ze het liefst combineren, maar ik ben niet zeker of dat handig is, en ik kom er maar niet achter aan wie ik dit kan vragen. Weet jij iemand?

  1. Beste Steven,
   De natrium chloriet en citroenzuur reageren eerst samen waarna je het mengsel aanlengt met water. Het maakt volgens niet uit dat je daar gealkaliseerd water voor gebruikt.
   Stel je vraag ook nog even bij meditecheurope.nl zij zijn goed op de hoogte!
   Sterkte met deze uitdaging in je leven.
   Linda

 84. Beste allemaal,

  ik heb al tien jaar een ernstige whiplash waardoor ik met regelmaat flinke hoofdpijnen heb. Ook is mijn nek altijd zeer koud. Nu ben ik twee weken geleden begonnen met een mms kuur en direct na het eerste glas begon mijn nek te gloeien en is niet meer koud geweest, hoofdpijn heb ik (nog) niet gehad…. ook merk ik dat alle zintuigen verscherpt zijn zelfs het zicht wordt scherper…. Ik heb de kuur opgebouwd van een druppel per uur tot nu toe zeven druppels per uur. Ik maak de veertien dagen vol en bouw dan langzaam af. Maar resultaat is er zeer zeker.

  Rens

 85. Heeft iemand ervaringen met het bedrijf VitaminBest? Ik heb hier mms besteld via internet en vooruit betaald, maar niets ontvangen. Ik kwam op hun site door te googlen op mms jim humble en dan verschijnt bovenaan de site http://www.jimhumble.nl. Ze claimen dat ze gecertificeerd zijn door Jim Humble. Via deze site heb ik besteld en kreeg toen een bevestiging van Vitaminbest, die in Denekamp gevestigd zou zijn, met een telefoon/faxnummer dat niet juist blijkt te zijn. Ze geven ook geen antwoord op de mails die ik heb gestuurd, dus ik vrees dat dit allemaal fake is.
  Jammer van de € 28,50 die ik heb betaald, maar het lijkt me in elk geval nuttig om hier een waarschuwing uit te doen zodat niet nog meer mensen hiervan de dupe worden.
  Wat zijn betrouwbare adressen om mms te kopen?
  Groeten

  1. Ik moet even terugkomen op bovenstaand bericht: heb zojuist mijn mms ontvangen, dus het was toch niet fake. Ik kreeg argwaan omdat het wel erg lang duurde voordat de bestelling aankwam (9 dagen geleden zeiden ze al dat het was verzonden), mijn mails niet beantwoord werden en de opgegeven telefoonnummers niet bleken te kloppen.
   Maar goed, het viel dus toch mee……………

  2. Hai Grace. Ik heb eind vorig jaar bij Vitaminbest MMS besteld en het netjes binnen een week thuisbezorgd gekregen.

   Vriendelijke groet. Ria

  3. Ze hebben een nieuwe webshop die wel werkt, althans ik heb mijn bestelling altijd ontvangen. Dit is een deel van de mail die ik ontving van vitaminbest

   ich habe für MMS einen neuen Shop: http://www.mms-jim-humble.nl

   Bitte melden Sie sich dort noch einmal neu an.

   Viele Grüße
   Hans

  4. Een betrouwbaar adres is MMS4u. Je kunt dan MMS1 bestellen die al kant en klaar is. Niet meer mengen dus. Ook krijg je het boek van Leo Koehof erbij.
   Lieve groeten Deborah

  1. Beste Jannie,
   Ik zou het niet weten, ik weet niet wat dit medicijn is of doet. Misschien dat iemand die de blog bezoekt meer weet?
   Je moet uitzoeken of het medicijn anti-oxidatieve eigenschappen heeft, is dat het geval dan heft het de werking van MMS waarschijnlijk grotendeels op.
   gr. Linda

   1. Hallo

    Sinds een week begonnen puur alleen omdat ik nieuwsgierig ben naar de werking van mms en dmso.
    Mijn dochter heeft acne en zelf heb ik geregeld schimmelinfectie/blaasontsteking.
    Jammer vind ik het wel naar er nergens een handleiding/gebruiksaanwijzing te vinden is hoeveel je nou precies voor welke kwaal moet gebruiken.
    Kan iemand mij een site geven met een soortemet gebruiksaanwijzing?

    Marjan

 86. Hallo Linda,

  Mijn man is vandaag begonnen met MMS. Hij heeft uitgezaaide longkanker.
  We hoorden via mijn nicht van het middel MMS en hebben daar vele sites van doorgelezen. Hij heeft vanochtend van ieder flesje 1 druppel genomen en neemt van vanavond nog een keer dezelfde dosering.
  We zijn benieuwd hoe hij hier op reageert.

  Gr. Roelie

 87. Beste Linda
  Ik heb MMS besteld omdat ik geregeld migraine aanvallen heb,
  en in het boek van Jim staat dat het daar ook goed voor zou kunnen zijn,
  heb je hier ook ervaring mee of wel eens ervaringen van andere mensen gehoord, in ieder geval ga ik het wel proberen.

  Groet Lida

  1. Beste Lida,
   Ik heb nog geen ervaring met MMS en Migraine. Wellicht dat anderen hun ervaringen te je willen delen? Ik weet wel dat migraine vaak verergert door een hoge suiker consumptie. Als je weet dat alle anaerobe ziekmakers suikers nodig hebben om energie uit op te wekken, kan ik met voorstellen dat er een mogelijke link kan zijn met bijvoorbeeld schimmels, die de overdracht van signalen in het brein blokkeren?
   MMS is bovendien in staat om door de bloed barriere van het brein te migreren, zodat het ook daar een schonende effect kan hebben. Zeker de moeite waard om te proberen lijkt me.
   Houdt je ons op de hoogte van al je postieve/negatieve ervaringen?
   Bedankt Linda

 88. hallo Linda ik heb de kuur ook gedaan voor mijn diabetes maar het heeft niks uitgehaald en dit omdat ik type 2 heb ik ben te weten gekomen dat alleen type1 door een virus verwekt word dus uw info aanpassen
  ik was teleurgesteld
  freddy

  1. Beste Freddy,
   Spijtig te horen dat MMS je niet heeft geholpen om van Diabetes type 2 af te komen. Je schrijft dat ik mijn informatie moet aanpassen? Kun je me even helpen waar je op deze blog gelezen hebt dat ik schrijf dat je kunt genezen van diabets met MMS want ik kan me dat niet herinneren en kan het ook niet terug vinden. Wanneer er virussen in het spel zijn kun je deze bestrijden met MMS, het is natuurlijk daarna altijd de vraag of een orgaan zich ook kan herstellen. Wat betreft diabetes zijn er nu steeds meer onderzoeken die bevestigen dat de eilandjes van langehand nooit allemaal verdwenen zijn (ook niet bij type 1) en dat het dus mogelijk moet zijn deze weer te laten groeien en activeren. Ik zal dit onderwerp blijven volgen en belangrijke items publiceren.
   Overigens wat veel mensen met type 2 wel heeft geholpen is aanpassing van het dieet en suikers en koolhydraten volledig schrappen.

   groeten linda

   1. Bij punt 3 van je beschrijving hoe MMS te gebruiken staat inderdaad dat na een volledige kuur van MMS-gebruik (dus t/m een week lang 3 x 15 druppels) de diabetes waarschijnlijk wel verdwenen zal zijn

  2. Hallo Freddy Meyskens,

   Andreas Moritz schrijft in zijn boek “de ongelooflijke lever- en galblaasreiniging” dat zelfs diabetis type 2 kan genezen met een leverzuivering. Dit boek is mijn aanrader.

   Hartelijke Groet,
   Harry

 89. Dag Linda, dank je wel voor je snelle reactie!
  Wat ben ik blij dat er mensen zijn me voor zijn gegaan op het pad van genezing!
  Voel veel vertrouwen en hoop daarmee net als jij ook weer anderen te inspireren tot andere vormen van genezing!
  Lieve groet Cindy

 90. Heb vandaag de MMS binnenkort gekregen.
  Maar zag dat het ingenomen moet worden met gedestileerd water (of sap)… Kan het ook met gefilterd water… Weet namelijk niet hoe ik aan drinkbaar gedestileerd water moet komen… En om weer een duur apparaat aan te schaffen?!
  Verder geloof ik ook dat ik net als Linda mezelf kan genezen van een tumor. Ik volg al maanden de meeste stappen van het stappenplan… De MMS is belangrijk… en heb dit nog niet gedaan! Maar wil het ook goed doen!
  Groetjes Cindy

  1. Hai Cindy!
   Geweldig dat je met MMS begint, gedestileerd water is mooi, maar hoeft niet. Wanneer water heel zuiver is reageert de MMS niet onmiddelijk met van alles in het water, waardoor het al een deel van zijn werkzaamheid verliest. Naar mijn mening een verwaarloosbaar klein deel van de MMS, dus daar zou ik niet mee zitten. Wel vitmanine C en andere antioxidanten vermijden als je met MMS bezig bent. Mijn motto eerst schoonmaken en dan weer opbouwen.
   Heel veel succes en houdt ons op de hoogte van je ervaringen!
   Linda

 91. Hallo allemaal,

  Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en ben pas achter dit middel gekomen. Ik heb het besteld en ben het op mijzelf gaan uitproberen zonder dat ik klachten heb. Gewoon om te kijken hoe het voelt om het te gebruiken, en wat het eventueel oplevert.
  Ik ben begonnen met 1 druppel uit ieder flesje, na 2 uur 2 druppels en ben die dag gestopt met 4 druppels. De volgende dag om 8 uur ’s ochtends 5 druppels en om 10 uur 6 druppels. Daarna werd het mij teveel, ik werd een beetje misselijk, voelde een vage pijn in mijn maagstreek en liet vreemde winden. Heeft iemand ook zulke ervaringen. Ben benieuwd.
  Is het misschien zo dat als je geen klachten hebt je al gauw teveel druppels neemt in een keer? Moet je het misschien nog langzamer opbouwen?
  Graag krijg ik reacties van ervaringsdeskundigen.

  groetjes Corrie

  1. Beste Corrie!
   Ik weet niet waar je je informatie vandaan hebt gehaald om de MMS druppels op deze wijze te administreren?? Er zijn 2 methoden voor MMS en zoals het in je mail leest heb je deze twee bijelkaar opgeteld! 🙂
   Methode 1 (oude protocol dat ikzelf ook heb gebruikt):
   Neem 2x per dag een dosis MMS. Begin met 1 druppel van elk flesje en bij elke volgende dosis neem je steeds 1 druppel erbij, totdat je 15 druppels hebt bereikt. Dan slik je 5 dagen 3x perdag de dosis van 15 druppels. Dan kun je de kuur stoppen en alleen nog elk week 1x 5-6 druppels nemen als onderhoud.

   Methode 2: Nieuwe protocol
   Neem elk uur een dosis MMS van 3 druppels. Doe dit 10x per dag, Houdt dit 6 weken vol of stop als de klachten zijn verdwenen.
   Wanneer je niet geod op de 3 druppels reageert (misselijkheid), neem er dan 2 per keer of zelfs 1. Pas wanneer je gedurende een hele dag de dosis 10x kunt slikken zonder problemen kun je een druppel omhoog.

   Ga niet over de 3 druppels per dosis heen!!! Zoals Corrie hierboven heeft gedaan, dat is NIET de bedoeling!
   Succes!!!

  1. Beste Wilma,
   Daarom wordt aangeraden om appelsap of druivensap te gebruiken daar zit weinig vitamine C in (let op dat het ook niet extra is toegevoegd!).
   Ik adviseer om altijd voor je de MMS gebruikt iets te eten, omdat het op een lege maag soms juist tot kramp kan leiden!
   Zorg dat je dan niet iets eet waar veel ANTI-OXIDANTEN in zitten omdat dat de werking van MMS (sterke OXIDANT) juist opheft!
   Nogmaals een OXIDANT en ANTI-OXIDANT, de naam zegt het al, heffen elkaar op!!
   Succes!
   Linda

 92. Deze week werd ik in de nacht geconfronteerd met een wortelpunt ontsteking in een van m’n kiezen. Gelijk een dosis van 8 druppels mms met wat appelsap genomen en daarnaast de mond gespoeld met 15 druppels mms en een beetje water. Na 4 uur was de pijn kompleet verdwenen en na nog twee dagen kuren met mms (3 x 5 druppels per dag) was alles weer gezond en op orde. Zelfs de enigzins los zittende kies was weer stevig verankerd!

  1. Beste John,
   Ik heb dezellfde ervaring gehad met MMS, toen ik de kuur nam was het voor het eerst in 15 jaar dat mijn kies (met wortelkanaal behandelingen kroon) geen pijn meer deed met kouwen en uiteindelijk ook vaster begon te zitten.
   Iedereen met soorteglijke ervaringen met MMS meld ze ons!

  2. Hallo John, late reactie, maar ik lees het nu pas. Was jij al een gebruiker van MMS, omdat je schrijft dat je een dosis van 8 dr. nam die nacht. Hoe bedoel je dat? 8 dr. geactiveerde MMS? En die 15 dr. dan? Pure MMS met een beetje water? Ik ben een leek, maar wel geconfronteerd met een wortelpuntontsteking die al 4 jaar zit. Dus geen idee of het dan ook nog kan helpen. Moet binnenkort naar de kaakchirurg om die kies eruit te laten halen, maar als die zou kunnen helpen??? Kun je nog iets laten weten? Bedankt.

 93. Hoi Linda

  Bij mij is na een PSA onderzoek , waarde 58 , prostaatkanker ontdekt . Na een botscan en een MRI scan is gebleken dat er geen uitzaaiingen naar de botten zijn
  As maandag wordt er een punctie van de prostaatklieren genomen onder narcose , voor eventuele uitzaaiingen
  Ik wil dan dinsdag beginnen met de MMS kuur
  Mijn vraag is : kan dit ivm de narcose en de wond van de punctie van maandag ?
  Graag reactie

  1. Beste Peter,
   Voor zover bekend kun je op elk moment met MMS beginnen. Het enig dat ik mensen altijd aanraad om te doen is om dingen niet te combineren, omdat je dan niet weet waar het effect (positief/negatief) vandaan komt.
   MMS is anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-virus, voro het herstel van de wond is dit dus alleen maar goed en helpt je snel te herstellen. Ziekenhuis bacterieeen opgelopen tijdens de operatie zullen zo niet snel een kans krijgen!
   Succes!

 94. Vinden jullie het niet verdacht dat MMS tegen allles werkt? En als MMS zo’n wondermiddel is (via de productie van chloordioxide), waarom verkoopt Jim Humble nu dan nog een tweede wondermiddel MMS2 (bleekwater)?

  1. MMS 2 is calciumhypochloride, in bleekwater zit natriumhypochloride,calciumhypochloride wordt in ons eigen lichaam aangemaakt (in de vorm van hypochloorzuur),voor het vernietigen van pathogenen.

   1. Bijna goed. Calciumhypochloriet is MMS2. Chloride is een verbinding met alleen chloor, dus geen zuurstof erbij. Chloriet betekent dat er ook zuurstof in de verbinding zit. Bijv. Natriumchloride (NaCl) is keukenzout, natriumhypochloriet (NaClO) zit in bleekwater en natriumchloriet (NaClO2) is volgens mij de stof die in MMS zit.

 95. Wat de bijwerkingen va MMS betreft zou er gedacht kunnen worden aan een gebrek van Taurine. Taurine vangt de niet gebruikte hypochloriet op bij reacties in het lichaam.
  Wat de onwerkzaamheid van MMS betreft zou gedacht kunnen worden aan een gebrek van glycine dat de chloorcannel van de cellwand open maakt..
  MMS kan dus gebruikt worden tegen catalase producerende wezens bacterie/schimmels/parasieten en kankercellen. Deze catalase producerende wezens kunnen niet door de H2O2, die de witte bloedlichaampjes produceren, vernietigd worden en hebben derhalve vrij spel in het lichaam..

 96. hallo heb al jaren last van spierpijnen ik denk zelf dat het met schimmels te maken heeft nu mms ontdekt en ben het gaan gebruiken 3x daags 3 druppels dat was dus te veel ontzettende herxheimerreaktie, stijf spierpijn en wat hoofdpijn, pfff
  niet misselijk geweest terug naar 2xdaags 3 druppels nu gelukkig wordt het na 3 dagen minder, dus het doet toch wat die mms
  ben benieuwd na al die jaren zou ik er dan toch nog afgkomen

 97. Beste Winnie,
  Er is inmiddels een ander protocol, dat je kunt proberen:
  http://jimhumble.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=34&Itemid=61

  Hier wordt je ook uitdrukkelijk geadviseerd niet omhoog te gaan in de dosering als je je misslijk voelt of diaree krijgt. Je zit dan aan je tax van wat je lichaam kan verwerken. Alle dode pathogenen moeten ook afgevoerd worden en dat moet je niet overdrijven 🙂
  Bij dit protocol drink je ook automatisch elk uur, dus dat helpt ook mee om de bijverschijnselen in toom te houden. Succes!

 98. ben nu ruim een maand bezig met MMS, rustig opgebouwd maar kom ivm misselijkheid niet voorbij de 2 x 8 druppels. Dus steeds weer een of meer druppels terug om weer te blijven hangen bij 8 druppels. Betekent dit dat 2 x 8 voor mji genoeg is? En hoe lang moet ik dan door gaan? De smaak (en gedachte eraan) doet me kokhalzen inmiddels en het gaat mer erg tegen staan. Tijdje pauze misschien,maar moet ik dan weer helemaal opnieuw beginnen?
  Heb veel roos op mijn hoofd en dat wordt alleen aar erger ipv minder, sinds ik MMS gebruik.
  Ik kijk uit naar je tips

 99. Ik heb MMS eens geprobeerd als kuur en daarna eigenlijk nooit meer gebruikt. Toen ik 2 weken had gekuurd met 2x 5 druppels per dag (na opbouwen) kreeg ik ineens een misselijkheid ’s nachts. Ik braak nagenoeg nooit en ben eigenlijk ook nooit echt ziek maar had af en toe kleine kwaaltjes die maar terug kwamen.
  Ik kreeg de tip van een vriend om het eens te proberen. Na 2 weken gingen we samen naar een cafeetje en dronk ik 1 biertje. Ik kreeg wat last van hoofdpijn en dacht dat dit kwam door dehydratie dus ik besloot om een flinke hoeveelheid water te nemen. Dit was om 5 uur ’s morgens nadat ik met hoofdpijn wakker werd. Na 45 minuten werd ik wakker en was ik zwaar misselijk en rende ik naar de toilet. Aldaar braakte ik een golf met bloed, waarschijnlijk vermengd met wat water. Daar schrok ik hevig van hoewel mijn buik erna helemaal niet meer vervelend voelde. Ik heb erna nog wel de ontlasting in de gaten gehouden op kleur en vastigheid maar ik kon geen ongeregeldheden opmerken. Ook het braken van bloed is daarna nooit meer voorgekomen. Wel ben ik accuut gestopt met de kuur omdat ik niet begreep waarom dit was gebeurd. Misschien toch wel een beetje angst voor wat er was gebeurd.

  Nu kan ik hierover helemaal niks vinden over bijwerkingen of neven-effecten en derhalve staan de flesjes MMS en citroenzuur in de kast en durf ik het eigenlijk niet meer te gebruiken. Mijn vraag is dan ook; hebben meer mensen deze verschijnselen? En wat kan zoiets verklaren? Nogmaals, ik heb geen negatieve ervaringen verder behalve dan dat ik bloed braakte. Ik probeer nog steeds veel info te vinden over MMS en natriumchloriet maar ik vind de info erover summier en weinig betrouwbaar, zowel de positieve als de negatieve kant lijken zich geen snars aan te trekken van objectiviteit. Echt heel jammer.

  Ik hoop hier meer info te vinden over mijn ervaring!

  1. Beste Alexander,

   In het boek van Leo Koehof “ziekte eenvoudig genezen” staat op blz 69 en 70 een ervaring van een kind van 3 dat heel ziek is en ook bloed braakte na het gebruik van MMS1, mensen uit de omgeving dachten dat het kind dood zou gaan, na een week herstelt het kind in zoverre dat het weer kan eten, na nog een week kan het weer naar de ouders terug en speelt weer voetbal. Toen ik het las moest ik aan jouw bericht denken en dacht laat ik het maar even schrijven.

 100. Ik ben nog niet begonnen met de mms omdat ik niet zo goed weet hoe ik de dosis moet beginnen als ik het goed begrijp dan begin ik ieder uur mms in te nemen en vervolgens ieder uur weer met een exstra druppe.Wat is voor mij nou de beste dosis? Hoe lang ga ik dit gebruiken? Ieder uur wordt voor mij lastig hoe kan ik de beste dosis voor mezelf maken om twee maal per dag de inname te kunnen doen.
  Ben erg moe , futloos heb last van voetschimmel en die uit zich nu ook op me gezicht wel in mindere maten maar het jeukt.ik hoop dat u mij een beetje op weg kunt helpen om een zo goed mogelijke dosis in te nemen wil er graag aan beginnen
  Hartelijk dank

   1. Beste Linda,

    allereerst proficiat met deze blog! Ik wil je er even op wijzen dat er ondertussen verschillende protocollen bestaat ivm MMS gebruik! Protocol 1000 omschrijft wel degelijk innames per uur, dit 8 uur per dag! Dus 8 keer een dosis opdrinken en men kan in een 1L fles voor de hele dag maken. Met de jaren zijn de behandelingsmethoden aangepast en men gaat er nu vanuit dat chloordioxide minder lang in het lichaam blijft dan jij hierboven beschrijft. Vandaar vaak beter meerdere kleinere dosissen… Er is zelfs een site die alfabetisch per ziekte de aanbevolen protocollen voorschrijft. Het lijkt mij verstandig om up to date te blijven en mensen met allerhande ziektes door te verwijzen naar deze sites van Jim Humble himself, om het meest geschikte protocol toe te passen!
    Voor meer info:
    http://jimhumble.biz/
    http://www.mmsanswers.org/

    Veel succes en sterkte aan iedereen! 🙂

   2. Hoi Linda,

    Is mms ook goed om te doen, ook al heb je (nog) geen kanker? Ik heb de afgelopen jaren diverse ontstekingen, cystes, etc gehad en vroeg me af of dit me wat weerbaarder kan maken?

    Hartelijke groet,
    Marieke

   3. Beste marieke,
    Je kunt MMS ook preventief gebruiken, maar ik heb het al eerdre gezegd het is een paarde middel. Ik zou het vooral in mijn voeding en beweging zoeken als je nu last hebt van kwaaltjes. Probeer uit te vinden waar je lichaam tekorten aan heeft, dat is de uiting van ziekte.
    Zorg dat je voldoende vitamine C hebt per dag minimaal 3-4 gram per dag, eet je genoeg groenten? Vervang je brood en granen door groenten of bak een ei s’ochtends! Eet roomboter en vooral eet biologisch en gevarieerd!! Eet alles en zeg niet dat lust ik niet, dan weet je zeker dat je een tekort oploopt! 🙂

 101. Beste Linda, ik heb zelf MMS gebruikt en zit op 2x 15 dr per dag en dat houd ik zo. Ben niet grieperig geweest gedurende lange tijd etc. Voel me goed, heb vandaag vriendin in Ierland voorgesteld aan MMS, zij heeft borstkanker en is geopereerd en het is terug gekomen. Dus hoop ik dat ze via MMS Europa het besteld en gebruiken gaat.

  Maar hoe is het met jou, heb je positief resultaat, laat dat ook eens weten dat is belangrijk voor gebruikers.
  Groetjes
  Kees en wordt/blijf gezond

  1. Beste Kees!
   Ik ben heel benieuwd hoe het je vriendin vergaat. Via mijn mexicaanse schoonzus weet ik dat een geneacoloog in Mexico met darmkanker de kuur ook heeft geprobeert. Een van de tumoren is tot stilstand gekomen en de ander is kleiner geworden. Ik probeer nog van hem een testimonial te krijgen en we zijn benieuwd hoe hij nu verder gaat.

   Jouw vraag over mijn gezondheid? Helemaal goed. Ik vind nog altijd het belangrijkste dat je je angst en stress kwijtraakt. Daarmee heb ik mijn ziekte niet genegeerd, maar heb mij er volop ingestort en mijn angsten geconfronteerd. Netzo lang totdat ik begreep waar mijn stress precies vandaan komt. Meer in evenwicht kun je elke aanpassing in levenstijl veel beter aan en kun je pas echt herstel verwachten. Ik zal er wat vaker wat over laten weten!

 102. ik gebruik al ruim een jaar mms, zit inmiddels op de onderhouds dosis, mijn vraag is: Hoe kan ik nagaan of er ook niet de ‘goede’ bacterien verdwijnen in de darm? is daar een test voor gedaan?

  1. Beste Greta,
   Ik neem aan dat bedoelt of je zou kunnen nagaan of niet ook alle ‘goede’ bacterieen zijn verdwenen? Maar de goede bacterieen in de darm zijn aerobe bacterieen. Zij gebruiken zuurstof voor hun energie opwekking en worden door de MMS NIET aangetast.
   Ik zou je adviseren om ter versterking van je darmflora een probiotoca kuur te nemen, je kunt die in de reform winkels krijgen. Dan weet je zeker dat je je darmen weer een beetje meer in balans brengt.

   Je kunt je darmflora laten onderzoeken, ik weet niet zo snel waar? Misschien weet iemand anders dat?

 103. Besten,

  Mijn vader heeft een vergevorderde vorm van kanker ( gemetasseerde melanoom ) en zelfs de immuuntherapie in het NKI doet niks het gaat steeds slechter met hem. Hij heeft ondertussen een morfine pomp en legio tabletten. Zou MMS raadzaam zijn en kunnen helpen? Ben tot alles bereid!
  Men kan in het NKI niet meer doen, maar daar wil ik het niet bij laten en nu kwam ik deze site tegen en las ik jullie ervaringen met MMS en MMS2 van Rob. Ik hoop nuttige tips te krijgen en hopelijk misschien een middel te ontdekken die het draagzamer maken en hem misschien wat meer tijd geven zonder pijn/misselijkheid en angsten.

  Alvast bedankt!

  Groeten

  Sven

  1. Beste Sven,
   Als je vader bereid is MMS te proberen, zou je dat zeker kunnen doen. Je moet dan wel heel voorzichtig beginnen. Jim Humble adviseert om bij zeer zieke mensen te beginnen op een halve dosis MMS. maak 1 druppel aan en leng aan met water maar halveer de hoeveelheid die je inneemt met de helft. Zo kom je op een halve druppel. Neen MMS altijd in met veel water en neem daarnaast geen vitamnie supplementen die veel anti-oxidanten bevatten. De bijwerkingen van MMS met andere medicijnen is natuurlijk onvoldoende over bekend. Het beste is om niet van alles door elkaar te gebruiken. Of dat kan moeten jullie zelf beoordelen. De MMS kuur duurt ongeveer 10-15 dagen afhankelijk hoe sterk de bijwerkingen zijn zoals de diarree. Dan moet je steeds even een druppel terug. Ik weet niet welke organen allemaal al zijn aangetast door de kanker, maar als je rustig opbouwt en gas terug neemt als de symptomen te sterk zijn en je zorgt dat je vader daarnaast goed drinkt en nog zoveel mogelijk in beweging komt, heb je een goede kans dat zijn toestand kan verbeteren.
   Lees verder de handleiding hier op de site en via de links die hier staan allemaal goed door en informeer jezelf zo goed mogelijk zodat je begrijpt waar jullie mee bezig zijn.
   Sterkte! Linda

 104. Goede website heb je.
  Heb je het dan over MMS1 of MMS 2?
  Het verschil tussen deze 2 is mij niet echt duidelijk, is daar ook iets over te vinden?

  1. Goede vraag Jeroen!
   Ik heb het op deze blog als ik MMS noem over MMS 1. Ik ben de werking en precieze toepassing van MMS 2 nog aan het uitzoeken. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, heb het wel liggen.
   Misschien dat iemand anders hier iets over kan zeggen?

   1. Beste Linda, ik zat net op het internet te kijken en kwam toevallig op jouw blog. Een maand geleden heb ik een trainingscursus gevolgd door Jim Hiumble zelf in de Dominicaanse Republiek (zeer indrukwekkend). Hierbij hebben wij ook gebruik gemaakt van MMS2. Dit is gewoon Calcium hypochloriet (CaCLO2). Het is een mineraal welke je in capsules doet en inneemt met veel water.
    Met water ontstaat er HOCL oftewel hypochloorzuur. Hypochloorzuur wordt ook door het lichaam aangemaakt door het immuunsysteem. In combinatie met MMS! Is dit dus een krachtig middel, omdat het gelijk je immuunsysteem ondersteund.
    Het is een lichaamseigen stof. Het enigste goede wat in het programma Radar vermeldt werd (helaas).
    Momenteel ben ik bezig volgens de richtlijnen van Jim Humble om MMS vrij en gratis te verstrekken voor diegenen die zich niet laten weerhouden door eenzijdige programma’s zoals Radar. De resultaten zijn zoals ik in de Dominicaanse Republiek heb gezien en gehoord verbazingwekkend, maar dit hoef ik jou niet te vertellen.
    Hele hartelijke groeten
    Rob Sloot

 105. nog een vraagje:
  – stop je best ook alle vitaminensupplementen ?
  – moet je de flesjes in de frigo bewaren eens ze geopend zijn ?

  bedankt,
  groetjes,
  AC

 106. dag Linda,

  ik ga aan de MMS kuur beginnen, maar zit nog met enkele vraagjes.
  – het is dus niet noodzakelijk dat je misselijk wordt ? Kan het ook zijn dat je diarree krijgt zonder daarbij misselijk te worden ?
  – je raadt aan om geen fruit te eten, maar hoe komt het dan dat het wel ok is om de MMS te drinken met fruitsap ?
  – laat ik dan best ook al mijn voedingssupplementen vallen tijdens de kuur?

  alvast bedankt,
  AC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s