Een nieuwe episode…na zwarte zalf terug naar MMS


Lieve mensen,

Ik ga jullie een kort bericht schrijven, omdat het me steeds niet lukt om alles wat ik wil zeggen hier neer te pennen en dan maak ik mijn artikel niet af en komt er niks online! Maar ik leef nog steeds, ben happy en het lukt steeds beter in het nu te leven en de dingen te aanvaarden zoals ze zijn.

Steeds vechten tegen iets, heeft gewoon geen zin. Het maakt moe en moedeloos en resultaat blijft dan toch uit. Want je raakt er wederom van in de stress. Ook strijden voor “the good cause” veroorzaakt helaas stress.

Hoe stress kanker kan veroorzaken

Ik heb daarover al eerder een artikel gepubliceerd wat je hier kunt lezen. Door constante stress en belasting van je bijnieren die de adrenaline en cortisol moeten produceren, raken je bijnieren uitgeput en kunnen uiteindelijk onvoldoende adrenaline produceren, waardoor de citroenzuurcyclus  wordt onderbroken en er geen ATP kan worden aangemaakt. De cel MOET dan wel over naar vergisting van suikers. Ook zou hierdoor suikerophoping in de cel plaatsvinden, waardoor uiteindelijk anaerobe parasieten de cel penetreren en de suiker voor eigen gebruik gaan vergisten en hun afvalstoffen in de cel deponeren. Om vervolgens hun kampement nog te versterken met een eiwitlaag aan de buitenzijde van de cel, waardoor het immuunsysteem de parasiet niet ziet en niet aanpakt.

Er kunnen ook andere oorzaken aan kanker ten grondslag liggen zoals gifstoffen of parasieten in het lichaam (zie Hulda Clark) die voortdurend inwendig bloedingen en ontstekingen veroorzaken. Maar ook dan is er op een bepaalt moment sprake van een penetratie en overname van de menselijke cel door een parasiet, die zijn kans schoon ziet, omdat de cel verzwakt is.

Meer info waarom stress kanker veroorzaakt kun je hier lezen: Discover How Prolonged Chronic Stress Causes Cancer and How to Heal Within

Meer info over de oorzaak van kanker door parasieten kun je hier lezen: Alternative Cancer Care

Even een recap:

Ik ben begin dit jaar na mijn Ayahuasca ervaring, de onder huid liggende tumor gaan behandelen met Zwarte Zalf. Zwarte zalf wordt met heel veel succes toegepast bij huid tumoren en er zijn ook enkele gevallen bekende van mensen die het voor hele andere kankers, zoals borst- en leverkanker hebben gebruikt. Helaas zijn de ervaringsverslagen over die gevallen beperkt en ondanks dat er een Black Salve hulpgroep is op Facebook ben je toch grotendeels op jezelf aangewezen.

Ik zal in een ander bericht nog uitgebreider verslag doen van mijn zwarte zalf avontuur, maar op dit moment wil ik zwarte zalf aan niemand aanraden die een DIEPER liggende tumor ermee wil aanpakken. Zware zalf haalt absoluut tumor weefsel weg, maar omdat het op de dieperliggende weefsel heel pijnlijk kan zijn, raad ik het je af tenzij je goede medische begeleiding kan krijgen voor de pijn bestrijding. 

Omdat het zo pijnlijk is, heb ik steeds weer opnieuw moeten stoppen en omdat de wond in je huid groter is door het wegvreten van de tumor, kunnen de resterende cellen explosief hard gaan groeien.

Dit heeft te maken met de current of injury die de celdeling aanjaagt. Hoe groter de wond, hoe groter de stroom onderbreking die het lichaam meet, hoe meer cellen het lichaam wil aanmaken om het gat te repareren. Helaas delen dan ook de kankercellen in het gat veel sneller, vandaar de sterke tumor groei.

Ik moest dus iets nieuws verzinnen want na uiteindelijk 4 pogingen met de zwarte zalf dieper te komen, heb ik die route moeten opgeven. Ondertussen heb ik wel tijdens mijn laatste poging voor kerst ook alles op alles gezet om 8 weken lang alleen te leven op groente (sappen), zaden en noten.

Dit heeft onmiskenbaar effect gehad op de celgroei na de 4e zwarte zalf poging. De cellen vermeerderden zich beduidend minder snel en nog steeds heb ik vandaag wel een gat maar de tumor steekt nog niet naar buiten en houdt zich een stuk rustiger.

Iedereen weet wel waarom je geen suikers moet eten als je kanker te lijf gaat, maar waarom je nou geen eiwitten en zuivel mag eten dat is niet geheel te verklaren. Sommige kankerprotocollen gebruiken nog wel vis en eieren in het dieet en natuurlijk is er ook nog het Budwig papje. Ik snapte het ook niet helemaal, totdat je kanker gaat zien als een parasitaire invasie van je cel. Schimmels maar ook bacteriën gebruiken als brandstof suiker, en als bouwstof de koolstoffen uit eiwitten! Het gaat dus niet zozeer om de verzuring van je lichaam wat zoveel kanker diëten of kanker goeroes roepen, maar om het tegengaan van de vermenigvuldiging van de parasiet!

En er is nog een tweede belangrijke reden om geen eiwitten te eten en die komt van het werk van Dr. Kelly en de helaas veel te vroeg overleden Dr. Gonzales. De beschermende eiwitlaag om de kankercel wordt normaal gesproken door de alvleesklier enzymen afgebroken. Dit kan alleen wanneer de alvleesklier niet de hele dagproductie enzymen kwijt is aan het verteren van eiwitten uit het voedsel… De alvleesklier raakt uitgeput en gaat net als met een te hoog suikergebruik minder presteren.

Je moet voldoende enzymen voor vertering van proteïnen vanuit de darm overhouden om ook in je bloed krijgen, waar ze door het lichaam kunnen reizen en kankercellen kunnen ontmaskeren, zodat het immuunsysteem ze kan herkennen en uit de weg kan ruimen. Verzuring heeft er niet direct veel mee te maken. Het lichaam is namelijk perfect in staat om de zuur-base balans te herstellen.

Dat wil niet zeggen dat ik voorstander ben om maar lekker dikke hamburgers en kippenboutjes te blijven eten. Nee, ik zou de proteïne inname zoveel mogelijk beperken en als je kunt helemaal veganistisch gaan eten. Maar als dat niet helemaal lukt, beperk de inname van vlees, vis, eieren kaas en zuivel dan tot niet meer dan 10% en kies dan voor biologisch!

En nu? Terug naar MMS?

Na nog weer meer studie over parasieten, lijkt het mij het meest aannemelijk dat schimmels een belangrijke rol spelen bij mijn type borstkanker. Maar omdat microben polymorf zijn kan een bacterie ook veranderen in een schimmel en vice versa.

Om de uitbreiding van de tumor te bestrijden ga ik nu op 3 manieren te werk:

 1. Stress en mindfullness: mijn trauma’s ben ik wel kwijt, maar mijn gevoel geen controle te hebben over mijn situatie is er nog steeds. Acceptatie is dan de enige weg en dat lukt de ene dag beter dan de andere 🙂
 2. Voeding: Volledig vegan; een vasten periode van 20.00 uur tot 12.00 uur, dan sap van wortelen, citroen, zure appel, gember, kaneel, lijnzaadolie, saffloerolie, lijnzaad, goijbessen en allerlei bessen; tussendoor rauwe noten en s’avonds salade met zaden, avocado, etc en ik neem daarbij soep of gewokte groenten, als ik teveel honger heb neem ik er gekookte aardappelen met roomboter bij. supplementen die ik neem: vit c, vit d3, chlorella, probiotica ( ik heb net de anti-parasietkuur van Hulda Clarck achter de rug) ; zeoliet neem ik tussendoor met water om de mineralen aan te vullen en te ontgiften.
 3. de kankercellen doden met: uitwendig DMSO met MMS volgens dit protocol. MMS is zoals ik al veelvuldig op mijn blog heb laten weten een uitstekende ontgifter en voor mij staat vast dat het parasieten en ander rommel in ieder geval uit mijn darmen heeft geëlimineerd. Ik ga het deze keer echter direct op de tumor aanbrengen en ga dat 4-6x per dag doen; waarbij ik ook steeds op een andere plek op mijn lichaam (voeten, enkels, polsen, armholten) MMS aanbreng. 15 minuten ervoor en erna mag je niet eten en je kunt 3 uur ervoor en erna geen voedingstoffen eten met vit c of andere anti-oxidanten erin. Dat maakt mijn dieet dus weer moeilijk om te volgen. Ik moet daar dus aanpassingen maken en vertel later wel hoe ik dat heb aangepakt.

Wat ik hoop?

Is dat de tumor reageert op de MMS, die samen met de DMSO door de celwand heen kan penetreren en zo de parasiet kan doden. De cel zelf kan dan blijven leven en zou weer in staat moeten kunnen zijn de boel op te ruimen en weer om te schakelen naar zuurstof verbranding. Omdat de tumor bloot ligt kan ik dat vrij snel observeren. Wellicht breng ik de DMSO-MMS vaker per dag aan, dat zie ik wel wil eerst kijken hoe ik dat met mijn eten wil gaan doen! 🙂

Ik hoop dat ik resultaat kan melden en dat ik ondertussen met mijn mind ook een stukje verder kom, want ik moet het probleem natuurlijk niet ergens anders opnieuw creëren.

Ik hoop wat vaker de tijd te vinden om vooral wat kortere stukjes te publiceren! Ik hoop dat het lukt!

Liefs Linda

 

 

43 reacties op ‘Een nieuwe episode…na zwarte zalf terug naar MMS

 1. Dag Laura,
  ik heb zo ongeveer je hele blog van onder tot boven en omgekeerd gelezen, ik dacht MMS te bestellen, maar misschien moet ik toch even wachten en ook de parasietenkuur van Hulda Clarke doen (na jouw reactie gelezen te hebben ivm de parasietenkuur). Ik heb 2 leverzuiveringen achter de rug en er kwamen al veel steentjes uit, maar na de laatste begon mijn lever vrij pijn te doen en voelden mijn darmen heel gevoelig en opgeblazen. Dom van mij om niet eerst de parasietenkuur te doen, Hulda raadt ook een nierzuivering aan op voorhand, ook dr. Andreas Moritz. Ik denk dat als ze je die raad geven in hun boeken, dat ook letterlijk zo moet toepassen. Ik steek veel op van haar Handboek Zelfgenezing. Ik denk dat we geen benul hebben van wat er allemaal in onze darmen huist…
  Ik geloof ook heel erg in de theorieën van dr. Geerd Hamer (Germaanse Geneeskunde) en in het feit dat ziektes zeker niet zomaar uit de lucht komen vallen…
  OK, ik vervolg mijn weg op de speurtocht naar gezondheid… 🙂
  Dankjewel voor je massa informatie en het delen van jouw zoektocht !
  Ann

 2. Lieve allemaal,

  Ten eerste: Linda, ik zeg het gewoon nog een keer: wat geweldig dat je ooit het initiatief hebt genomen om deze blog te gaan schrijven, om zo (samen met elkaar) tot kennisvermeerdering te komen waar het gaat om de genezing van kanker. Hier ligt een schat aan informatie voor wie wil. Toegegeven: het is een behoorlijke klus om het allemaal door te lezen, maar beslist de moeite waard! Dankjewel dat je die moeite hebt willen nemen, ondanks dat je de energie misschien soms wel harder voor je eigen genezingsproces nodig had. Ik hoop dat de wetenschap dat je hiermee zoveel mensen helpt je ook energie geeft om ‘oude rommel’ mee op te ruimen 🙂

  Waar ik nog meer voor schrijf:
  Mijn vader heeft vorige week te horen gekregen dat hij een tumor in zijn dikke darm heeft (die alles blokkeert) en uitzaaiingen naar de buikwand en het buikvlies. Ook heeft hij diabetes (type 2) en momenteel zijn die waarden nu natuurlijk veel te hoog: het hele lijf is van slag! Nu heeft mijn vader zijn vertrouwen in de reguliere geneeskunde vooralsnog niet verloren, maar groot fan van chemo is hij ook niet (wie wel eigenlijk?). Hoewel hij dus aanvankelijk het reguliere pad wil bewandelen (HIPEC of levensverlengende chemo indien dat volgens de artsen duidelijk tijdwinst op zou leveren, anders niet), staat hij op zich wel open voor alternatieven (maar meer als aanvulling). Gedoseerd geef ik hem nu delen van deze blog (uitgeprint), het ligt dus ‘in de week’. Maargoed, punt is: ik wil hem graag helpen om zijn lijf nu al vast een beetje op orde te krijgen, maar hoe? MMS voorafgaand aan chemo is niet verstandig. Veel supplementen zullen niet worden opgenomen, vanwege de tumor in zijn dikke darm. Bovendien komt daar niks terecht, want hij heeft nu een stoma, die is aangesloten op de dunne darm. Wat kan hij doen om zijn lichaam toch te helpen wat basischer te worden? Ik dacht misschien natriumbicarbonaat? En hoe zit het met omega vetzuren en leverreinigingsmethoden, of nopal cactus (bloedsuikerspiegel verlagen). Heeft het echt geen zin om dat te geven, of zou een deel daarvan toch nog wel gebruikt worden door zijn lichaam?

  Ik heb gelukkig zelf van alles in huis, dus hoef het niet per sé allemaal aan te schaffen, maar als het echt geen zin heeft, is het natuurlijk weggegooid geld. Zijn er hier bovendien mensen met dezelfde vorm van kanker die chemo e.d. geweigerd hebben? Ben heel benieuwd naar ervaringen!

  Ik hoop dat er mensen zijn die de moeite willen nemen om snel te reageren…echt veel tijd te verliezen is er natuurlijk niet.

  Heel veel liefs en alvast bedankt!

  Leonoor

  1. Sorry Leonoor, door heel veel drukte hier en bouwen aan mijn nieuwe site is dit even in het slop geraakt. Ik hoop dat er snel mensen op je oproep reageren. Ik zal zelf ook nog even nadenken over een antwoord. Sterkte met alles!

  2. Hoi Leonoor,

   Als ik mag antwoorden vanuit mijn positie mbt ph waarden heb ik goede ervaring met natriumbicarbonaat, zie ook het boek van mark sirrus. Om het geheel te ondersteunen maak ik gebruik van de alka tabel, als het goed is op de site van alka,m welke aangeeft wat lichaam erg basis maakt en wat zuur. Concreet gebruik ik iedere dag sap vanuit de slowuser geperst 2 kommers (+38 in de tabel) 1 bleekselderij, 2 citroenen en 2 appels voor de smaak. daarnaast gebruik ik alka druppels om basis te worden en 2 x per dag natriumbicarbonaat. Het geheel meet ik regelmatig met ph strips om al dan niet bij te sturen. Hoop dat je hier mee verder kunt.

 3. Hallo Linda,
  Heb je al eens iets over de multi wave oscillator gelezen? Google er anders even op en bekijk het filmpje. Ik heb er thuis één staan je mag het gratis uitproberen mocht je dat willen.
  Ik las net dat je weer bent gestart met MMS plus DMSO, ik wil graag aangeven dat mijn vriend een huid kanker plekje dichtbij zijn oog had (melanoom). Van de huisarts had hij een chemokuur-zalf gekregen (waarbij veel vervelende bijwerkingen vermeld stonden). Andere plekjes laat hij meestal wegsnijden maar deze zat op een te kwetsbare plek waar niet gesneden kon worden. Wij hebben de zalf in de la gelegd en besloten dit zelf met MMS gemengd met DMSO te behandelen. Je zag dat er op de plek een donkere korst gevormd werd. Al gauw ging zijn huid aan de randen van de onderkant van de korst licht vervellen en later kwam de korst er gewoon af. De plek is schoon gebleven, ziet er weer gezond uit zonder litteken. Heeft bij elkaar zo’n 2 weken geduurd. Echt prachtig resultaat vonden wij.
  Ik hoop dat het voor jouw borst ook goed werkt, het zal zeker wat doen, dat kan haast niet anders.
  Zelf doe ik ook de lever kuren (Hulda Clark en Andrea Moritz). Ik heb laatst mijn 20e reiniging achter de rug. Ik heb zo het beloop van de stenen kunnen volgen die er uitspoelen. Eerst waren het allerlei kleuren en nog zachte stenen, latere reinigingen brachten hardere zandkleurige steentjes, ook een keer een steen van anderhalve centimeter. Nu doe ik per jaar 2 keer een reiniging als onderhoud, de steentjes zijn veel minder in aantal en het lijkt of dit ‘verse’ steentjes zijn (helder gal groen van kleur). Na de reiniging voel ik vaak een energie die bruist. Dit wilde ik toch ook even delen omdat ik het een geweldige manier vind om preventief met je gezondheid bezig te zijn maar ook heel belangrijk als je al aandoeningen hebt en vooral chronische. Voor mij is multi wave oscillator in combinatie met MMS, leverreinigingen, vitaminen en mineralen, goede voeding (en goed water !) dè oplossing om gezond te blijven.

  Liefs,
  Christine

 4. Ik lees hier wat om inspiratie op te doen of zoiets. Heb geen kanker en wil dat zou houden. Daarom beter ook aan je gezondheid werken dan bestrijdingsmiddelen inzetten. Heb zelf een redelijke gezondheid en het lijkt me lastig om zo heel drastisch je leven om te moeten gooien om beter te worden. Wil wel wat doen aan het ontgiften. Helaas zit ik even met de centjes maar dat komt uiteindelijk wel goed.
  Wat ook belangrijk is in het hele verhaal, is aarden. Heel vroeger liepen we op blote voeten of misschien dun schoeisel over de aarde. Tegenwoordig lopen we op asfalt, slapen om metalen bedden of matrassen met metaal erin verwerkt, dragen synthetische kleding, omringen ons met draadloze netwerken, waardoor dat contact met de aarde veel minder is. Het geeft een stressreactie in je lichaam, je kan je spanningen niet meer afvoeren via de aarde. De electroden in de cellen schijnen dan de verkeerde kant om te gaan draaien. Heb zelf een paar dooozz-schijfjes, onder andere voor de nacht. Na eerst een paar zeer onrustige nachten, waarin de boel even omgeturnd moest worden om weer de juiste kant op te gaan draaien, slaap ik beter en meer ontspannen. Kanker zal er niet van overgaan maar het kan helpen om beter in je vel te zitten.
  Zo heb ik ook een magneetveldsysteem, wat ook weer meehelpt. Heb een computer die veel straling geeft en iets vinden, waardoor ik er geen last meer van heb is me helaas nog niet gelukt.

 5. Beste Linda,
  Ik denk wel dat je helemaal op de goede weg bent hoor! Ik heb de hele serie van The Truth About Cancer zitten kijken en je hebt ook nog Chrisbeatcancer.com met allemaal ervaringsverhalen van ex-kankerpatiënten. De meeste van hen eten rauw veganistisch of zijn op het Gerson dieet (elk uur een glas versgeperst groentesap+nog eens 3 plantaardige maaltijden en 5 koffieklysma’s per dag om het gif af te voeren). Ben je ook bekend met de Deense dokter Kirstine Nolfi die haar borstkanker genas met een rauw dieet? Zij at rauwe groenten, fruit, gekiemde tarwe, rauw eigeel over haar salades en rauwe melk. De Belgische heilpraktiker Jan Dries heeft daar een boek over geschreven dat nog wel aan te komen is. Verder weet ik niet of je de leverreinigingen van Andreas Moritz weleens hebt gedaan? Ik denk dat de lever een hele grote rol speelt bij kanker. In een lichaam met een gezonde lever kan namelijk geen kanker ontstaan, dat zei dokter Vogel al. En de lever speelt ook een grote rol in de eiwit- en vetvertering. En vergeet ook je gebit niet! Alle ziekten beginnen in de mond, lees je weleens. Dat zou ook nog een bron van bacteriën/parasieten/stoorvelden e.d. kunnen zijn. 3 x daags 15-20 minuten olie spoelen helpt al geweldig goed om een hoop rommel kwijt te raken. Er zijn ervaringsverhalen genoeg te vinden op Earthclinic.com
  Je zou ook nog eens kunnen kijken naar de Buteyko ademhalingstherapie. Want die brengt veel meer zuurstof in de cellen. En zuurstof heb je nodig bij kanker! Als je dat Ankertje erover koopt, dan kom je zelf al een heel eind en begrijp je wel wat de bedoeling is. (Misschien ben je met al deze dingen al bekend hoor …) Ik hoop in elk geval dat je hier wat aan hebt en ook ik wens je nog heel veel gezondheid toe!
  Mvg
  Laura.

  1. Dank Laura voor je overzicht van nuttige routes om te onderzoeken! Ik volg Chrisbeatcancer al enkele jaren. Wat ik steeds zie dat nog steeds niet volledig word begrepen, is dat kanker echt individueel benadert met worden ne dat je pas een succesvolle strategie kunt volgen als je weet waarom jij kanker hebt gekregen. Maw welk proces en waardoor is bij jou uit de rails gelopen? Pas als je bij de oplossing van die vraag komt kun je kanker succesvol overwinnen. Ken je de “root cause” niet dan keert het meestal terug. Dat is bij mij ook gebeurt en succesverhalen die Chris rapporteert laten nog steeds een incompleet beeld zien. Ik ben zelf al 4 maanden onder behandeling bij http://www.raymedy.com en daar kan ik mijn meridianen doormeten om te zien of mijn cellen voldoende energie hebben en met elkaar communiceren. Mijn zwakte zit op de lever en galblaas, deze meridiaan hangt consequent naar beneden. Eind september ben ik weer begonnen met een vegan dieet, de methode waarover Chris , maar ook Gerson en vele anderen zoveel succes boeken. Mijn energie niveau is 4 maanden lang over de hele linie gedaald en en wat we ook deden, met reiniging en supplementen niet meer omhoog gekomen.
   Inmiddels ben ik sinds half januari over naar een dieet met 60% vet, 20% eiwit en 20% koolhydraten. En ik voel me weer vele malen beter!! Ik ga binnenkort weer voor een meting en denk dat dit mijn lever-galblaas meridiaan goed heeft gedaan. Ik zal het jullie laten weten!

   1. Nou Linda, haha, ik had niet verbaasder kunnen zijn … Ik viel zowat van m’n stoel af van deze reactie! je bent meer op een vet/ketogeen-achtig dieet? Ik denk dat je de oorzaak (of een van de oorzaken) van je kanker dan inderdaad gevonden hebt. Een compleet verstopte lever en galblaas. Dat kan best de oorzaak zijn hè. Ik ben wel heel benieuwd nu! En ook hoe je dit aangepakt hebt. Konden je lever en galblaas deze enorme hoeveelheid vet wel aan dan? Heb je eerst de leverreiniging moeten doen dan? Of ben je meer van de kokosolie? Laat ons niet te lang in spanning!

   2. Ja Laura! ik kan me voorstellen dat je verbaasd bent! ik ook. Ik moet de “bewijzen” nog binnenkrijgen, maar ineens viel bij mij een muntje dat ik de onder prestatie van de lever en galblaas niet heb gezien voor wat ze waard zijn. Ik weet niet of ik een helemaal verstopte lever heb, maar in hinesite kan ik wel constateren dat ik betrekkelijk weinig vet heb gegeten, zeker niet naar de 60% , dat lijkt ook ontzettend veel en ik weet ook niet of ik daar echt aan kom, maar door de inname van vetten en zout en kalium gelijktijdig omhoog te gooien, plus het reinigen van mijn lever en darmen door eerst de hulda clark parasietenkuur te doen en nu de dunne darm detox en bowel detox met o.a. PEPSIN; lijkt er een bijzondere verandering plaats te vinden. Ik ben voorzichtig; maar… wat ik merk is dit:
    Ik heb meer energie; ik ben weer heel erg optimistisch en durf weer meer te lachen!! nog meer? hahaha Heb de sunny side weer in beeld om zo maar te zeggen!
    De tumor groeit niet meer als een dolle, heeft nog wat activiteit aan de rand, maar stulpt niet meer naar buiten zoals de laatste keer dat ik stopte met zwarte zalf.
    En ik kamp al jaren met schilferende, lopende oren die steeds weer opspelen en opnieuw gaan irriteren, waardoor ik weer wat open peuter en het hele proces weer opnieuw begint en ik weer moet druppelen, sinds ik mijn dieet heb verandert deze laatste weken herstellen mijn oren nu vanzelf! Zou ik al die tijd gewoon een tekort aan vet, zout, jodium en kalium hebben gehad? Allemaal veroorzaakt door stress? Waardoor mijn lever en galblaas overbelast zijn? En die sputteren al die tijd tegen? Omdat de lever mijn suiker in mijn bloed niet meer goed kon reguleren mijn borst een uitweg heeft gecreëerd door met de overmaat aan oestrogenen dan maar een suiker verslindende tumor aan te leggen? En dat na 6 jaar opnieuw heeft gedaan omdat ik nog steeds niet snapte waarom mijn lichaam nog steeds niet in balans is? Diep in mijn hart weet ik dat mijn lijf zich niet tegen ij keert en dat wanneer ik nu eindelijk is goed ga luisteren ik mijn lichaam de kans kan gaan geven van zichzelf te herstellen. Zonder zwarte zalf, zonder chirurg, zonder poespas en hocus pocus maar gewoon door de juiste voedingsstoffen en de juist state of mind? Wordt vervolgd.

   3. Hoi Linda, er schiet me nog een andere mogelijkheid te binnen. Want we hebben blijkbaar nog iets gemeen. Ik mankeer namelijk ook wat aan mijn dunne darm. De kans bestaat dat je last had van SIBO (small intestinal bacterial overgrowth). Dus mogelijk was die toestand met je oren zoiets. In elk geval heeft het met de spijsvertering te maken allemaal! Wanneer je niet genoeg maagzuur en niet genoeg gal hebt, dan kun je zoiets krijgen als je anders dan rauw plantaardig eet. Een vrij ingewikkeld verhaal. En je verhoogde energie zou kunnen zijn dat je bijnieren energie halen uit die vetten.

 6. Hoi Linda,
  Mooie udate weer, altijd fijn om te lezen.
  Complimenten voor de manier waarop je het verwoordt, en de manier waarop je een ieder beantwoord, topper!
  Liefs, Manon.

 7. Toffe blog. Veel succes! Misschien moet je ook het boek van Andreas Moritz nog eens doornemen (wat je zeker al gedaan hebt, maar soms haal je er weer nieuwe dingen uit. Ik denk dat Andreas Moritz wel heel geloofwaardig is wat kanker betreft).

  En je supplementen: vit c, vit d3, chlorella, probiotica. Misschien moet je vitamine d3 met k2 nemen (want je hebt vitamine K nodig om vitamine D op te nemen (en essentiele vetzuren, maar die haal je dus uit je olies).
  En Af en toe kan je chlorella vervangen door spiriluna of nog beter: Marine Phytoplankton (meest rijke voedstof op aarde volgens Moritz). Ontgiften met zoeliet lijkt me ook een aanrader en camu camu buiten je mms periode. Nuja, waarschijnlijk weet je alles wat ik zeg en nog veel meer. Groeten

  1. Beste Consius!
   Dank voor je bijdrage. Je vermoedde het al, maar inderdaad heb ik alles ook op mijn boodschappenlijstje staan 🙂 wat wel nieuw is de D3 met vit K2 daar zal ik me nog in verdiepen. En terecht raad je ook aan te wisselen en niet steeds dezelfde supplementen te slikken. Dat doe ik ook steeds rondom de 6 weken neem ik een andere selectie. En Zeoliet kan ik ook van harte aanraden ik neem het voor het slapen gaan en het smaakt ook heerlijk zacht! Dank!

  1. Alle suggesties zijn welkom ook al zijn ze al vaker voorbij gekomen er zit soms toch nog een nieuwe twist aan die ik of anderen (want iedereen is welkom!) hun voordeel mee kunnen doen. Ik heb me pas veel later gerealiseerd hoe belangrijk ademen kan zijn. Ik heb gelukkig al veel hierover geleerd en pas dit zoveel mogelijk toe. Bij opkomende stress of om je meditatie mee te beginnen; Ik adem door mijn neus in via de buik en weer uit via de mond. 3 tellen in; 6 tellen uit en even rust aan het eind. Mocht je meer info willen delen hierover ga je gang!

   1. Ik ben ook voorstander van adem techniek. Ik doe techniek van Wim( de ijsman). Door die adem techniek weet hij zijn imuunsisteem zo te versterken, dat wetenchapers konden dat ook vast leggen. Dacht ga ik ook doen. Elke ochtend neem ik tijd voor deze techniek en half uur mediteer.me zelf overtuigen van mijn eigen kracht en lief zijn voor je lighaam. Gewoon goed leren luisteren naar je eigen lighaam, dat wat ik heb geleerd.
    Gr.Aida

 8. Hallo Linda, Ik heb je blogpost zojuist gelezen via de mail en ik vroeg me af of je overwogen hebt om de thermografie behandeling(en) in Duitsland te volgen? Groet, Christel

  Date: Sat, 16 Jan 2016 18:39:36 +0000 To: christel97@hotmail.com

  1. Hai Cristel,
   Ik heb zeer veel therapieën overwogen en omdat het onmogelijk is alles te doen, maak ik mijn selectie op basis van wat ik op dat moment het meest logisch en effectiefst lijkt. Dat laatste moet ik dan helaas beoordelen op basis van getuigenissen en meestal ontbrekende data. Ik kijk ook naar de tijdsbesteding en dat gaat ook over reistijd en tenslotte naar de prijs. Alle therapieën die ik ooit geprobeerd heb doen ik minimaal 6-8 weken en als ik resultaat denk te hebben langer. Thermotherapie valt in de categorie omslachtig en tijdrovend. Ik ben mij wel aan het oriënteren op een infrarood warmte lamp. Maar daarnaast volg ik ook een behandeling bij http://www.raymedy.com waar ik met light, electriciteit en magneten werk, allemaal verbandhoudend met meridiaan metingen en de behandelingen van o.a. Hulda Clark, Riff en Bob Beck.
   Dank voor je suggestie!

 9. Hallo Linda en andere mensen met kanker, Ik ben vorig jaar naar de homeopathie kliniek in Zwitserland geweest. Daar bedrijven ze Klassieke homeopathie en behandelen mensen met kanker en chronische ziektes. Het zijn allemaal artsen die na hun studie en of werkzaamheden in de reguliere zorg de homeopathie hebben omarmt. Zeer tevreden over de zorg die ik daar heb ontvangen. En nog ontvang. http://www.clinicasantacroce.ch
  lieve warme groet en succes met jullie proces.
  Monique

 10. Hallo Linda,
  Ik volg je vanaf april 2014. Toen kreeg ik de diagnose borstkanker. Nu sta ik voor de keus om een behandeling voor een metastase in mijn lever en ik twijfel. Chemo en twee immuunmiddelen.Chemo maakt zoveel stuk.Ik overweeg alleen de immuunmiddelen en daarnaast voeding en positieve kracht.
  Groet,
  Claudia

  1. Lieve Claudia, ik deel je mening dat chemo meer kapot maakt dan je lief is, maar de beslissing moet je helemaal zelf nemen. Positieve kracht en energie is het enige waar het menselijk lichaam op draait, daar moet je dus altijd de voorkeur aan geven!! Heel veel sterkte en succes met je keuzes en kennis is onontbeerlijk om je zeker te voelen bij je keuze is mijn ervaring. Blijf googlen!

  1. Op mijn blog heb ik hierover mijn ervaring al gedeeld. 3 maanden suf geweest en een tumor die uiteindelijk was gegroeid. Wel goed geslapen, soms slap gelegen van de lach en mooie inzichten gekregen! Dat dan weer wel 🙂

 11. Hallo Linda,

  Wat moedig om je verhaal te delen en steeds meer concreet te worden, heel kwetsbaar hoor! Heb je nog contact met Rineke van den Berg, zij was er ook op de avond over MMS dat wij bij jou waren. Wij wisten van niets, maar door een toeval komen wij met elkaar in contact en vertelt zij dat ze ons al eens heeft horen zingen. Misschien kan zij jou nog verder helpen met de zwarte zalf er gebeurt namelijk wel iets. Zij is opgepakt en een dag in de gevangenis gezeten en daar een boek over geschreven. wij hebben onze boeken uitgewisseld, zij mijn boek Contact met de ziel en ik haar boek Inara geschenk uit de hemel. ik heb haar mail adres en telefoonnummer, mocht je dat willen.

  Dan heb je natuurlijk ook natriumbicarbonaat,

  De medische werking thc en cbd duidelijk volgens Spaanse wetenschapster Christina Sanchez

  https://vimeo.com/83094404 of http://www.ninefornews.nl/indrukwekkend-bioloog-legt-uit-hoe-cannabis-kankercellen-doodt/

  En heb je het interview al gezien met Anneke Smit-Boerma. Zij was opgegeven en had longkanker en overal uitgezaaid en nog een paar maanden te leven. Het had geen zin om haar te behandelen, maar ze ging niet dood!

  Op onze website http://www.contactmuziek.nl/gezondheid.html als je even doorscrollt kun je haar interview zien met een link naar haar zeer uitgebreide website. Ze heeft veel van de pagina’s en informatie van de website cancertutor in het Nederlands vertaald.

  Heb je mijn nieuwsbrief/levensbrief al gezien/gelezen? http://www.contactmuziek.nl/nieuwsbrief-25-december-2015.pdf Ik heb er maanden aan gewerkt en herken ook wat je zegt. Maar ik heb soms een paar nachten doorgewerkt omdat ik het voor de kerst af wilde hebben. Het zijn 45 pagina’s geworden, met 50 jaar levenservaring in verwerkt over mezelf en onze woongroep.

  En dan vandaag deze mail gemaakt:

  natuurlijk antibioticum, anti kanker!

  In this article we will present a great recipe which you can easily prepare. We are talking about so called “golden mixture” – natural remedy, which by its appearance and properties reminds of gold.

  This mixture is recommended is you are dealing with bacterial and viral linked problems. It is also great for strengthening the immune system and for preventing cancerous diseases. The remedy possesses these properties thanks to the super powerful ingredients, honey and turmeric. The mixture got its epithet “golden” because those two ingredients give its color. Honey is well known to be one of the best natural remedies. The same can be said about turmeric. When combined, these two ingredients have anti-inflammatory, antibacterial and anticancer properties.

  Unlike drugstore bought chemical medicaments, the golden mixture does not cause any side effects. It also has the ability to improve both red flora and the whole digestion process.

  In addition, we will present the recipe.

  Ingredients needed:

  1 tablespoon of turmeric 100 grams of organic honey 2 tablespoons of natural apple cider vinegar 1 teaspoon of finely grated lemon rind A pinch of black pepper

  Method of preparation:

  Put the turmeric, black pepper and apple cider vinegar in a bowl and mix well. Add the lemon rind afterwards, and finally the honey. Give the mixture a good stir until you get homogeneous mixture.

  Transfer the resulting mixture in a glass bowl which you should keep in the fridge.

  Way of consuming:

  In case you caught a cold or some other infection, the first two days you need to consume half a teaspoon of the resulting mixture on every hour. The third and fourth day you need to consume half a teaspoon of the remedy on every two hours. After the fourth day, consume half a teaspoon three times a day. Repeat this until you completely get rid of the symptoms.

  For anticancer action, strengthening the immunity and improving your overall health, take one tablespoon of the golden mixture on a daily basis. Consume the remedy in the morning because this way you will gain the best benefits. It is crucial for you to consume the golden mixture properly. Put the remedy in your mouth and wait for it to completely melt. After swallowing it, wait several minutes before you drink any kind of beverage. Also, you can spread the golden mixture on a piece of bread and eat it as a breakfast. You can add it in a tea, but make sure the tea is not hot because the mixture will lose its benefits.

  We recommend you to try this great recipe and share your impressions afterwards.

  source: http://www.naturalhealthcareforyou.com

  Ik wens je heel veel liefde met je zelf genezing, heel spannend en ook eenzaam! Je bent nu met het echte werk bezig.

  lieve groeten Leonoor

  1. Dank je lieven Leonoor voor je support en informatie! Ik ga het interview lezen, er is altijd hoop! Eens komt de dag dan ga ik helemaal bloot en zullen jullie zien dat het probleem is opgelost!!! XXX

 12. Hoi Linda

  Ik verdiep me de laatste tijd nogal in de werking van medicinale canabis Dit is een erg kanker vernietigend middel. Als je er meer van wilt weten stuur ik graag info. Mogelijk ben je er al bekend mee.

  Vr. Gr Louis

  1. Dank Louis,
   Ik heb het hier zojuist beantwoord: 3 maanden suf geweest en een tumor die uiteindelijk was gegroeid. Wel goed geslapen, soms slap gelegen van de lach en mooie inzichten gekregen! Dat dan weer wel 🙂
   Ik wil cannabis wel nog proberen op de wond, daarover kreeg ik een tip dit samen met colloidiaal zilver te mengen en op te brengen. Daarover meer later hier op de blog! Mocht je info hebben waar mensen aan cannabis olie kunnen komen dan hoor ik het graag. Mediwiet schijnt niet meer te leveren?

 13. Hoi Linda,
  Dank je voor je nieuwe update !
  Erg dankbaar dat je je kennis wilt delen.
  Zelf maak ik er dankbaar gebruik van.
  Wat ik zelf mis in je blogs, althans heb het niet gelezen, is het net zo belangrijke verhaal van en over natriumbicarbonaat zoals beschreven in het boek van dr mark sircus. Naar mijn mening wat iedereen zou moeten lezen en weten evenals het door jou behumble (boek) mms van jim humble.
  Hoop dat je doorgaat met je nieuwsverspreiding voor je schare volgers die bovenal ! met je meeleven en je kennis verder delen !

  Hartelijke groet

 14. Beste Linda,ik heb veel bewondering voor hoe je hier mee om gaat ik volg je al een hele tijd en wil je als advies geven om Vitamine B12 te gebruiken.Lees vooral de info van Sana Core. http://www.vitamineb12nu.nl en http://www.mensana.nu van Hans Reijnen de man die heel veel ervaring met B12 heeft.Ik hoop dat je hier wat aan hebt en wens je veel gezondheid toe.Pierre Mijnsbergen

  1. Beste Pierre,
   Dank voor je hulp, ik ben regelmatige getest en er is bij mij nooit eng B12 tekort geconstateerd. Ik ben nooit helemaal vegan geworden, maar beperk mijn dierlijke proteine inname tot 10%. Er zijn wel periodes dat ik vegan eet, maar ik denk dat ik ook nu geen B12 tekort heb.
   Ik blijf het echter wel in de gaten houden!

   1. Goh, Linda … wat heerlijk voor je! Super zeg! En weet je, dan kan ik je toch helpen misschien. Want dat gedoe met die oren, dat heb ik zelf namelijk ook! Maar dan in mindere mate. En ik weet van mezelf dat mijn lever kei verstopt zit! Maar ik durf de leverreiniging niet te doen, omdat ik er eyefoaters en lichtflitsen van krijg. En dat is zo akelig en griezelig. Een minimale hoeveelheid olie+citroen bezorgde me al een oogbeschadiging waar niemand iets aan doen kan. Maar nu zet jij mij op het spoor van parasieten! Het is natuurlijk mogelijk dat ik die heb. Ze verstoppen zich ook in de lever- en galstenen, heb ik gehoord. Indirect heeft het vet er mogelijk mee te maken, dat het de stenen eruit duwt. Zou kunnen. In elk geval is het de lever geweest, dat is zeker! Ik heb trouwens zelf gelukkig geen kanker. Niet dat ik weet tenminste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s