Wat is Chloordioxide of MMS?


Mijn opzet van deze blog was om lotgenoten en familie en vrienden van kanker patiënten te informeren over de redenen achter mijn beslissing om geen chemotherapie en bestraling te kiezen voor mijn genezing van kanker. Zodat het duidelijk wordt waarom ik vraagtekens ben gaan zetten bij de reguliere behandeling. Dit moet echter even wachten tot een later moment.

Ik moet mijn plan bijstellen omdat ik heel veel vragen krijg  over de reinigingskuur met chloordioxide! Ik heb dan ook besloten om voorrang te geven aan het te publiceren van mijn ervaring en kennis hierover, zodat iedereen die het ook wil proberen ermee aan de slag kan.

Hoe heb ik de MMS kuur ontdekt?
Ik had op internet al gelezen over de Miracle Mineral Solution van Jim Humble. Ik vond het fascinerend en was al op het spoor dat kanker veroorzaakt zou kunnen worden door een micro-organisme. Immers maagkanker wordt  veroorzaakt door een virus, baarmoederhalskanker wordt in verband gebracht met een virus en mijn radiotherapeute had mij vertelt dat men nu ook gelooft dat mond- en keelkanker door een virus wordt veroorzaakt.

Door mijn vele contacten in mijn werk en de interesse van veel mensen voor mijn besluit om geen bestraling en chemo te ondergaan, raakte ik met veel mensen in gesprek over mijn ideeën en hypothesen over wat kanker zou kunnen zijn. Zo opperde ik in één van mijn gesprekken dat de overeenkomst tussen een kankercel en bacterie opmerkelijk zijn. Beiden gaan niet dood, maar vermenigvuldigen zich razendsnel, gebruiken geen zuurstof maar suikers om energie uit te maken, hebben een lager energie niveau dan gezonde cellen en weten het immuunsysteem te misleiden.

Boswachters genezen van Lyme met MMS
Zo kwamen we op de wonderlijke wereld van de micro-organismen en vertelde mijn gesprekspartner die op dat moment als communicatiemanager bij Staatsbosbeheer werkte, dat de boswachters daar zichzelf van de ziekte van Lyme genezen met Chloordioxide. Lyme heeft namelijk de vervelende eigenschap om wanneer de bacterie wordt bestreden met antibiotica, zich in de vorm van een cyste terug te trekken en onzichtbaar te maken voor het immuunsysteem  om vervolgens keihard terug te slaan op een onverwacht moment. Ze vertelde omdat de bedrijfsartsen niets voor de boswachters konden doen dan antibiotica voorschrijven, de mannen zelf op zoek waren gegaan naar alternatieven en waren zo op de methode van Jim Humble terecht gekomen. Velen hadden zich daarmee definitief van de lyme bacterie en cysten bevrijd. Ik was gefascineerd en blij verrast te horen dat andere mensen de kuur al hadden uitgeprobeerd en  besloot meer onderzoek te doen naar MMS.

Wat is chloordioxide?
Chloordioxide en chloor zijn verschillende stoffen. Chloor is een scheikundig element. In een geïoniseerde vorm, maakt het deel uit van gewoon zout (natriumchloride) en andere bestanddelen en vormt een noodzakelijk onderdeel in de meeste vormen van leven, inclusief die van de mens. Het is een krachtige oxidant, het vormt de grootste, geïoniseerde oplossing in zeewater en vormt heel gemakkelijk verbindingen met bijna ieder ander element, inclusief natrium om zoutkristallen te vormen en met magnesium, voor de vorming van magnesium chloride.

ChloordioxideChloordioxide is een chemische verbinding, bestaande uit één chloor ion en twéé zuurstof ionen. Het zijn deze twee zuurstof ionen die de stof tot een zeer sterke oxidant maken.

Wanneer een chloordioxide ion in aanraking komt met een schadelijk organisme, worden er onmiddellijk tot 5 elektronen uit de atomen van dit organisme getrokken, in een soort microscopisch kleine explosie, niet schadelijk voor de mens, wel dodelijk voor de pathogeen. Het organisme, dat als onvrijwillige elektron donor fungeert, wordt direct onschadelijk gemaakt, door deze elektron overdracht aan chloordioxide, alsmede door de vrijkomende energie. De voormalige pathogeen verandert door het oxidatieproces van de chloorion, in een onschuldig zout.

Door het gehele lichaam, overal waar chloordioxide ionen via de rode bloedcellen worden getransporteerd en in aanraking komen met pathogenen, verliezen zij hun elektronen en houden op te bestaan. De met chloordioxide gewapende cellen ontploffen alleen bij aanraking met pathogenen, inclusief schadelijke bacteriën, virussen, giftige stoffen, zware metalen en parasieten. Al deze schadelijke stoffen bezitten PH waarden, die buiten het lichamelijk spectrum van de normale gezondheid vallen. Al deze pathogenen zullen tevens een positieve ionische lading bezitten. Cellen gewapend met chloordioxide, zullen géén goedaardige bacteriën of gezonde cellen oxideren, aangezien zij een PH waarde bezitten van 7 of meer ( 7.5 ideale waarde) en een negatieve ionenlading hebben. Chloordioxide ionen oxideren, d.w.z. verdampen alle zieke cellen, alles met een zurig karakter en met een positieve ionenlading.

Indien de chloordioxide ionen niet in aanraking komen met pathogenen of andere toxinen, zullen deze tot keukenzout vervallen en in een aantal gevallen hypochloor zuur, dat óók door het lichaam kan worden gebruikt.

Klik hier voor de gebruikshandleiding van MMS en lees hoe mijn ervaring is geweest met mijn eerste Chloordioxide kuur!

221 reacties op ‘Wat is Chloordioxide of MMS?

  1. Michiel de Groote, is misschien makkelijker maar wel ontzettend duur voor die120 Tablettjes.Als je het zelf maakt met gedestilleerd Water, Natriumchlorit(NACIO2),CasNr.7758-19-2,EG Nr. 231-836-6 en 4% Zoutzuur om te activeren,dann heb je het voor ongeveer 30 euro. Een Liter en daar kom je Maanden mee uit.Uit 100 gramm Natriumchlorit, niet te verwisselen met Natriumchlori(d).Chlorit met ( t ) moet het zijn, darom de Nummers boven. Dus uit 100 gr. maak je exact 357 gr MMS(Chloordioxide) en dat zijn 1400 enkele doses.Dus genoeg om een hele Familie een jaar lang te vorzien.En dann kun je nagaan hoe lang je met een Liter doet.Je kann dann altijd kleine Mengen aanmaken en vers.Youtube genoeg uitleg om te kijken hoe en wat.Ook is allang duidelijk dat het met 4% Zoutzuur het best werkt. Geloof niet alles maar zoek het op en lees er alles over wat je kann vinden.Eerst dan beslissen wat je doet.Producten vind je ook op amazon.Met veel kommentaar van gebruikers.

   1. Hoi, Ik heb gezocht op amazon germany en uk en ook gewoon in NL maar heb geen site kunnen vinden waar Natriumchloriet te koop is. Heeft iemand een tip misschien waar je het nog kan vinden/kopen?

 1. interessant Linda! vooral omdat ik gisteren mijn eerste flesje DMSO heb binnengekregen. Ik ben een Lyme-survivor maar mijn therapeute adviseerde me dit als geweldig supplement! Ik vertrouw haar met mijn leven dus aan de DMSO!
  Overigens als je het interessant vindt… ik ben de survivor geworden va Chronisch Lyme door een alternatieve therapie (bio resonantie ) en homeopathie! Heb er zelfs een autobiografisch boek over geschreven! indien je geintresseerd bent? mijn boek heet “mijnlevenstondstil” Liefs Patricia

 2. Heel veel filmpjes gezien en begin langzamerhand echt overtuigd te raken, vooral ook dit blog en dit filmpje : https://www.youtube.com/watch?v=P6OED4LNw6I
  Zelfs toen mijn tandarts (die heel veel doet aan alternatieve geneeswijzen) vertelde, dat hij het ook gebruikt heeft en weer wil gaan gebruiken om gezond te blijven, ben ik voor de volle 100% overtuigd geraakt.

 3. Graag wil ik als ervaren persoon hier iets aan toevoegen. Telkens als ik een ontsteking had dronk ik mms volgende dag weg. Ook had ik een cyste op mijn bijbal veel pijn aangehad 1 jaar lang totdat ik dit gedronken had. Mijn kat had telkens de niesziekte, had ook het idee dat de kat snel uit balans was. Mms laten drinken en je zag dat hij niet meer scheel keek en niet meer uit balans was.
  Mijn ervaring is gewoon goed.

  1. hallo.
   wat ik niet snap is waarom MMS, op diverse sites word aangeboden door figuren die zeggen het beste met zieke mensen voor te hebben , maar gewoon € 55.of meer vragen voor 30ml. Natriumchloriet, maar waar het bij iedere chemicalieen handel te koop is voor € 16. voor 250ml. ,waarom dan 7x de prijs betalen ,ze zijn toch zo begaan met de mensheid.of word er hier ook weer grof verdiend aan zieke mensen , zoal bij de verguisde farmacuitische industrie .

   1. Hai peter,
    ik heb je vraag al elders uitgebreid beantwoord, ik herhaal hem hier nog eens:

    Helemaal mee eens zo duur hoeft het beslist NIET te zijn. Ik verwijs mensen graag door naar http://www.natufarm.nl of de http://www.mmswinkel.com die uitstekende producten leveren voor een mens vriendelijke prijs. Meditech Europe een van de pioniers van het eerste uur zijn met de verkoop van MMS gestopt en daarmee zijn we ook aan de kern van het probleem beland… MMS wordt van alle kanten aangevallen en er wordt van alles geprobeerd door de autoriteiten om de verkoop te frustreren door leveranciers te controleren en aan onzinnige eisen te houden op straffe van exorbitant hoge boetes… Omdat mensen hoge risico’s lopen vragen sommigen ook meer geld, eens hebben ze het misschien nodig om hun advocaat kosten van te betalen. Beide leveranciers hier genoemd kun je nog terecht voor een schappelijk bedrag en zijn altijd bereidt je van informatie te voorzien als je persoonlijk contact zoekt.

   2. MMS in de verhouding van Jim Humble is 28% (volume) en 22,3% (purity) NatriumChloriet (80%) opgelost in gedestilleerd water. Die mengverhouding voorziet niet in de kant en klare oplossing van 25% waarmee u vergelijkt en waarvan mijn ervaring is dat de leveranciers vaak niet weten of dit nu naar volume of prurity wordt gemeten. MMS wordt in een daarvoor geschikte (veilige) omgeving geprepareerd in de voorgeschreven verhouding. Dat proces kost veel tijd en aandacht. Daarnaast wordt het product in kleine flesjes afgevuld, gestickerd en verzendklaar gemaakt. In de prijs zijn verder kosten meegenomen die verband houden met (vaak niet geautomatiseerde) administratieve en financiële afwikkeling van bestellingen (facturering, payment provider & bank). Bij Natufarm zijn dan bovendien 21% BTW en verzendkosten (€ 6,95) inbegrepen. Vóór en na bestelling wordt geheel kostenloos telefonisch en/of per email ondersteuning verleend bij het gebruik van het product, ongeacht de intensiteit. Voor 2 flesjes MMS + Activator betaal je voor dat alles slechts € 25,-.

   3. Bedankt voor de tip! Wat is de drinkverhouding ,met gedistilleerd water of citrus? En de omzet van de ontdekker (Jim Huble) is ongeveer 3 miljoen per jaar…en Bayer verdient aleen al aan Prozac 6,2 Biljoen per jaar.

   4. Beste Dave, ik houd mij niet bezig met geld maar iedereen heeft in deze wereld kosten, zeker als je een organisatie runt. Het is fijn wanneer daar ook wat inkomsten tegenover staan. Of 3 ln veel is kan ik niet beoordelen, wel dat MMS honderdduizenden mensen van problemen af helpt! Liefs Linda

  2. Fijn Ron, dat je je ervaring met ons deelt! En ja als je een huisdier hebt die kampt met problemen ga dan eens eerst aan de slag met MMS voor je naar de dierenarts gaat. Ik kan ook getuigen dat onze hond behalve MMS ook chlorella en spirulina krijgt, vers vlees altijd rauw voedsel en extra vet! het beest rent alle honden eruit is nog altijd vol energie en is maar 1x naar dierenarts geweest toen ze zooo hard rende, op het natte gras uit de bocht vloog en haar heup uit de kom ging…

 4. Hoi Linda en Suzanne Keyzer en Alle Lezers

  Ik slik al een jaar lang MMS, en doe nu protocol 1000+, met DMSO. Het heeft wonderen gedaan voor mij. Inmiddels heb ik zoveel mensen geïnspireerd en bij veel mensen met uiteenlopende kwalen is er een hele positieve resultaat. Ik deed, net als jij, in het begin de protocol met 15 druppels en vond dat voor mij ook best wel heftig. De Herxheimer effect trad na 11 druppels al op bij mij, maar ik ging toch door ook al moest ik veel overgeven en had ik zware diarree. Achteraf vind ik het heerlijk dat ik alle pathogenen in die periode ben kwijt geraakt want ik hoefde daarna nooit meer “bij” te slapen s’middags omdat ik te moe was om de dag vol te maken door mijn Candida (schimmel) probleem in mijn darmen.

  Voordat ik het ging gebruiken heb ik me enorm verdiept in de werking van MMS en de samenstelling ervan en heb ik honderden testimonies gelezen en bekeken van mensen die het hadden gebruikt. Ik heb ook de documentaires bekeken van Jim Humble waar alles haarfijn word uitgelegd en waar ook heel veel testimonies in voorkomen, zelfs van diverse Medische Artsen die er succes mee hadden!

  Ik vind sommige mails die de afgelopen tijd bij jou binnenkomen een poging om het product kapot te maken. Chloor dioxide heeft een voltage van 0.94 en kan hiermee nooit gaten veroorzaken in iemands darmen. Daar is de oxidatie simpelweg niet krachtig genoeg voor. Misschien is er al een lekkende darm probleem geweest door Candida bij Suzanne. Ik spreek uit eigen ervaring want ik heb dit ook en mijn beide kinderen hebben dit. Een reguliere arts zal dit helaas niet kunnen constateren bij Suzanne, maar ga maar eens op zoek naar een alternatieve arts die het bloed niet test op de aanwezigheid van antistoffen, maar op energievelden. Kijk anders op Dr Candida.nl

  Tegen alle mensen zou ik willen zeggen…..lees alsjeblieft Alles wat over MMS wordt geschreven voordat je allerlei lichamelijke ongemakken toeschrijft aan dit mooie Gift To Humanity!!!

  Als mensen MMS nemen op de GOEDE VOORGESCHREVEN manier volgens een van de protocollen van Jim Humble en vervolgens allerlei reacties krijgen moeten ze weten dat die ergens anders vandaan komen, bijvoorbeeld van de organismen die de ziektebeelden veroorzaken of nieuwe organismen of iets anders. MMS kan zelfs genomen worden door babies.

  Als mensen die moeilijk WAKKER TE MAKEN zijn Linda’s blog lezen, mensen die zich nog vast willen houden aan het oude, mensen die nog geloven dat Big Pharma hun werkelijk Gezond wil maken en Niet alleen erop uit is om de symptomen te bestrijden omwille Winstbejag, deze mensen zijn helaas nog niet ontvankelijk voor THE TRUTH.

  Ook zou ik willen zeggen dat sommige kwalen niet in een paar weken verholpen zullen zijn. Bij een lekkende darm bijvoorbeeld zal het nog een hele tijd duren voordat de eigen immuunsysteem de gaten weer weet te repareren.

  Bij Alle ziektebeelden hoort een gezond dieet want de MMS DOODT ALLEEN DE PATHOGENEN……..Het immuunsysteem doet de rest. Dus moet iedereen gezond eten, sporten en weinig mogelijk stress hebben want dan is het immuunsysteem in staat om zijn werk het beste te doen!!

  Bedankt Linda voor het kwetsbaar opstellen van jezelf met jouw verhaal en daarmee het inspireren van zoveel mensen om de Waarheid te zoeken over gezondheid!

  Eventually Truth and Light will win!

  1. Tjee Ellenique, op de een of andere manier heb ik een aantal reacties niet direct gezien! Wat fijn dat je zoveel moeite hebt genomen om je ervaringen te delen. Fantastisch en heel erg bedankt!

  2. hallo.
   ik begrijp niet dat een flesje natriumgloride en een flesje citroenzuur ,beide van 30 ml. alles bijeen word aangeboden op internet voor ruim € 55 of meer !!!
   terwijl natriumgloride in de chemicalie handel maa r € 16 kost per 250 ml. en citroenzuur koop je voor een habbekrats bij iedere drogist .
   maar diezelfde verkopers zitten wel te hakken op de farmaceutische industrie dat ze miljarden aan geneesmiddelen verdienen, vreemde zaak dat er toch grof verdiend moet worden aan zieke mensen .

   peter.

   1. Beste Peter,
    Helemaal mee eens zo duur hoeft het beslist NIET te zijn. Ik verwijs mensen graag door naar http://www.natufarm.nl of de http://www.mmswinkel.com die uitstekende producten leveren voor een mens vriendelijke prijs. Meditech Europe een van de pioniers van het eerste uur zijn met de verkoop van MMS gestopt en daarmee zijn we ook aan de kern van het probleem beland… MMS wordt van alle kanten aangevallen en er wordt van alles geprobeerd door de autoriteiten om de verkoop te frustreren door leveranciers te controleren en aan onzinnige eisen te houden op straffe van exorbitant hoge boetes… Omdat mensen hoge risico’s lopen vragen sommigen ook meer geld, eens hebben ze het misschien nodig om hun advocaat kosten van te betalen. Beide leveranciers hier genoemd kun je nog terecht voor een schappelijk bedrag en zijn altijd bereidt je van informatie te voorzien als je persoonlijk contatc zoekt.

   2. Jammer dat kennelijk niemand van de reaguurders ooit scheikunde op school heeft gehad. NatriumChloride is gewoon keukenzout, NaCl. Datzelfde spul dat je door je eten doet, en € 0,55 per kilo kost.
    Waarschijnlijk wordt bedoeld NatriumChloriet, en dat is NaClO2. Door hier een zwak zuur (Citroensap) aan toe te voegen ontstaat NaCl (keukenzout) en wordt Chloor-dioxide (ClO2) gevormd. In het zure milieu in de darmen maakt dat het Chloor verdere verbindingen aangaat en op zijn weg alles doodt.Het werd vroeger ook toegevoegd aan het drinkwater, om algengroei te voorkomen en bacteriën te doden. Het is maar wat je lekker vindt….

 5. Heeft er iemand een idee of je stoelgang door mms wit kan worden ? bij mijn zus is dit begonnen kort nadat ze mms beginnen gebruiken is , het is belangrijk te weten of het kan van mms ??? kan iemand hierop antwoorden of dit mogelijk is of niet ?? bedankt Daniel

 6. Het is Natrium Chloriet, en niet Natrium Chloride (keukenzout), Natrium Chloriet is een zwaar giftige stof.
  Als ik jou was zou ik maar goed onderzoek verrichten voordat je dingen aan gaat nemen die je eventueel zouden kunnen schaden.

  Ik heb al 20 jaar de ziekte van Lyme, en heb erg veel gelezen erover, van talloze wetenschappelijke studies zowel als natuurlijke genezingswijzen en kruidentherapieën omdat ik er graag van wil genezen en antibiotica het bij mij niet genezen heeft (sterker nog, het heeft het erger gemaakt).
  Maar als ik stuit op een middel als MMS, wat te mooi lijkt om waar te zijn, dan ga ik daar weken op zitten zoeken en lezen en gebruik ik mijn gezonde verstand om te kijken hoe de informatie gepresenteerd wordt en of de onderbouwing die mensen eraan geven enige vorm van logica bevat.
  Helaas heb ik moeten concluderen dat er te weinig informatie is omtrent MMS in het menselijk lichaam, het is een zeer effectief middel om water te zuiveren van schadelijke organismen en om lucht te zuiveren, maar er is geen enkel wetenschappelijk of onafhankelijk onderzoek te vinden wat aantoont dat het in het menselijk lichaam net zo effectief werkt als in een waterzuiveringsinstallatie. Je moet wel beseffen dat het menselijk lichaam een zeer complex organisme is met talloze chemische componenten, en dat het lichaam in veel gevallen een stof omzet naar iets anders nog voordat het in het bloed opgenomen wordt.
  zo is het bijvoorbeeld al zo dat Natrium Chloriet zeer sterk reageert op zuren, zo moet je het middel ook maken, met citroenzuur, en dat daarbij zeer giftige gassen vrijkomen, dus het lijkt me niet direct verstandig om zonder enige vorm van bewijs een stof in te gaan nemen di in de maag waar zoutzuur aangemaakt wordt nog na kan reageren en nog meer giftige chloorgassen kan aanmaken.

  Iedereen moet het natuurlijk zelf weten, maar ik heb tot nog toe veel progressie geboekt met zeer gezond te leven qua voeding (veel onderzoek naar gedaan) en een 20-tal kruiden te nemen en te zorgen voor een goede ontgifting van mijn lichaam, in combinatie met langzaamaan steeds meer te gaan bewegen.
  Ik had zo’n 40 zware symptomen die het leven zo goed als ondraaglijk maakten, inmiddels heb ik daar nog maar 2 symptomen van over, dat is een zoemend hoofd (brainfog) en moeheid.
  Maar ik had ook : opgezwollen benen, zware hartklachten (hartkloppingen, hartracen, pijn op de borst en in linkerarm), dode plekken op de huid (totaal gevoelloos), migraine-achtige aanvallen en zware steken in mijn hoofd, depressie-achtige verschijnselen (terwijl ik geen depressief mens ben), oorsuizingen en harde piepen in mijn hoofd, soms het gevoel alsof er iets ontplofte in mijn hoofd, flauwvallen en ontlasting laten lopen, trillende handen (vrij erg), en ongelofelijke slopende moeheid, prikkelbare darm, rode(soms blauwe) handen en voeten, exceem achtige huidproblemen op mijn handen, schimmel tussen mijn tenen, en nog meer…dat is allemaal weg dankzij mijn aanpak, geen MMS voor nodig waar ik dus ook niet echt een goed gevoel bij heb, en als er iets is in mijn leven wat goed ontwikkeld is, dan is het wel mijn gevoel.
  Alle diagnoses die ik zelf stelde als ik ziek was, waren 100% van de tijd correct, en als ik dan naar de dokter ging, dan stelde die altijd een verkeerde diagnose, om er na vele testen achter te komen dat wat ik telkens als eerste zei waar was.

  1. In plaats van te wachten op wetenschappelijk onderzoek naar MMS (wat er nooit zal komen omdat MMS niet gepatenteerd kan worden als medicijn – ergo er kan geen geld mee verdiend worden) had je gerust wat uit kunnen proberen, Marco! Uit eigen ervaring kan ik je verzekeren dat MMS binnen enkele dagen de Lymeklachten doet verdwijnen. Bij jou is de Lyme wel in een ver gevorderd stadium, maar ik raad je aan om MMS toch te proberen. De actieve ionen komen via de slijmvliezen direct in het bloed en dus overal in het lichaam. Het blijft een paardemiddel, maar werkt veel beter dan antibiotica is mijn ervaring.
   Natuurlijk zal gezonder gaan leven veel positieve effecten hebben, maar of de Lymebesmetting daardoor helemaal verdwijnen zal, betwijfel ik. Ik hoop dat je wat aan mijn ervaringen met MMS hebt. Voor mij persoonlijk was de aanbevolen dosering te hoog, ik genas snel met een veel lagere dosering.

  2. “…zo is het bijvoorbeeld al zo dat Natrium Chloriet zeer sterk reageert op zuren, zo moet je het middel ook maken, met citroenzuur, en dat daarbij zeer giftige gassen vrijkomen, dus het lijkt me niet direct verstandig om zonder enige vorm van bewijs een stof in te gaan nemen di in de maag waar zoutzuur aangemaakt wordt nog na kan reageren en nog meer giftige chloorgassen kan aanmaken.”

   Voorzichtigheid is geboden, dat geldt ook voor het gebruik van MMS. Voortschrijdend inzicht maakt dat het gebruik van citroenzuur, waarmee Natriumchloriet geactiveerd wordt, inmiddels vervangen is door zoutzuur. Het activatieproces wordt daardoor nog meer verlegd naar de maag, die al van nature zoutzuur bevat. Bij dit proces komen geen schadelijke chloorgassen vrij, maar Chloordioxide, een prominent bestanddeel van MMS protocols. Wereldwijd wordt aangetoond dat zowel Natriumchloriet als Chloordioxide niet schadelijk maar heilzaam zijn, mits toegediend in de aangegeven verdunning of hoeveelheid. Stel dat feit eens tegenover het gebruik van chemotherapie, antibiotica en andere medicatie waarvan men de schadelijke bijwerkingen heeft aangetoond en maar op de koop toe moet nemen. Ten laatste nog dit: Natriumchloriet in pure vorm is inmiddels een orphan medicine (weesmedicijn) dat wordt ingezet bij de behandeling van ALS. De toedieningsmethode waarbij deze stof dus inmiddels als ‘geneesmiddel’ legaal mag worden ingezet is dmv injectie. Met spuit de door u als zeer giftig betitelde stof dus rechtstreeks in. Aan het gebruik van MMS is nog nooit één persoon ziek geworden, laat staan gestorven, anders dan dat je als een gevolg van overmatig gebruik een beetje misselijk kan worden, diarree krijgen of kunt braken. Getuigenissen van de heilzame werking van MMS zijn inmiddels wereldwijd en openbaar.

  3. Hoi Marco, ik las je verhaal over lyme ,de kruiden en het ontgiften.Kun je me zeggen wat je gebruikte .Welke kruiden en voedingsmiddelen? zelf heb ik ook lyme maar kom er niet goed van af, knap wel wat op maar niet genoeg.Hopelijk reageer je. Met vr. gr. Tanja

 7. Hi Linda.

  Het valt me op dat je blog nu veel tegengas krijgt. Zie dit alsjeblieft als zijnde een teken dat je op de goede weg bent.
  Ik zelf gebruik MMS nu enkel nog als huis tuin en keuken middel voor griepjes en andere kleine kwaaltjes. Maar heb ik in het begin grotere hoeveelheden geslikt wat mij meer dan goed heeft gedaan.
  Mijn spijsvertering was uit balans waardoor er een domino effect onstond op de andere organen.
  Na mijn eerste druppel was ik al meteen van een chronisch dicht zittende neus en hoofd af.
  Laat dat in 2009 gepatendeerde virus maar komen.

  Wat mij tegenwoordig opvalt is dat veel mensen zichzelf een protocol aanmeten en deze gebruiken zonder zich ingelezen te hebben.
  Het is geen aspirine: Slik je probleem weg !!
  Zelf heb ik er drie maanden over gelezen voordat ik überhaupt iets achteroversloeg. Ik wist dus heel erg goed waarmee ik bezig was.

  Nu lees ik huiverige verhalen over darmen waar de gaten invallen. Enge en bloederige taferelen.
  Als mij zoiets was overkomen met mms had ik een ziekenauto gebeld. En als ik dat had overleefd had ik een anti-mms site opgezet om te zorgen dat niemand het meer slikt.
  Darmflora die compleet naar de gallemiesen gaat? Integendeel zou ik zeggen.
  En zo kan ik nog uren doorgaan, maar vertel ik mensen tegenwoordig de tijd te nemen en alles te lezen wat ze tegen kunnen komen over mms. Het plaatje wordt dan wel duidelijk.
  Er wordt op MMS zoveel tegengas gegeven dat het begint op te vallen.

  Ik heb ergens een metafoor over het menselijk lichaam gelezen waarbij de mens wordt vergeleken met een aquarium. De flora en fauna in het aquarium vormen een delicaat evenwicht wat door overmatig of eenzijdig voeren kapot kan gaan. Voordat je het weet krijg je algen die de andere organismen het leven ontnemen. Uiteindelijk sterft het aquarium.

  Bedenk eens wat wij eten, of wat wij in ons systeem duwen elke dag. Ons lijf verzuurt door een eenzijdige of overmatige voeding waarop het acties gaat ondernemen de PH waardes te corrigeren: Cholesterol om de aderen te beschermen, Vocht om te verdunnen. Die verzuring geeft organismen de kans zich te ontplooien waardoor wij naar een dokter lopen die ons symptoombestrijders aansmeert waarbij de bijwerkingen de farmaceutische industrie nog blijer maakt dan ze al waren.
  En dan heb ik het enkel nog over ons dieet.
  Je wilt niet weten wat wij zoal in onze longen krijgen, of aan welke straling we worden blootgesteld.

  Ik zelf zie MMS als een eye opener.
  Het is een algendoder zonder bijwerkingen.
  Zeer zeker is het geen voedingsupplement of wondermiddel.
  MMS gaat je niet helpen als je je levensstandaard niet aanpast.
  Het is een kortstondige oxidant die voornamelijk reageert op lage PH waardes zonder reststoffen achter te laten.
  Het kan je leven redden, maar lijkt het mij geen wijsheid het spul zomaar voor lange tijd te gebruiken.

  Lees. Lees veel. Onderzoek en behoud het goede.

  Ik wens jullie veel gezondheid en een lang leven.

  1. Fijn dat je de moeite hebt genomen dit op te schrijven en inderdaad ik zeg ook tegen alle lezers hier: doe je huiswerk en lees je in. Ik heb niet alle antwoorden voor je moet je eigen waarheid vinden. Dat is tevens een hele mooie reis om te maken die niemand anders voor je kan maken.

  2. Beste Linda en andere
   Ik wil nog even op de bovenstaande stuk reageren, omdat ik diegene ben die er na verwezen wordt.
   Ten eerste: Ik ben nog steeds een grote voorstander van mms, de oude protocol is alleen niet veilig.
   Of ik werkelijk een gat in mijn darmen had (zo als me verteld werd) twijfel ik nu wel aan. Er was veel bloed maar er ontstonden geen complicaties en na 7-10 dagen was ik redelijk opgeknapt.
   De parasieten ben ik niet kwijt door de kuur, waarschijnlijk omdat ik de kuur onmiddellijk stopte na de bloeding, maar wel mijn CVS (een chronisch vermoedheidsyndroom). Dat betekent dat ik na 14 jaar sukkelen weer een normaal leven heb. Voor mensen met CVS, raad ik dit product dus aan. Of de nieuwe protocol hiervoor zo succesvol werkt als de oude weet ik niet zeker maar ik vermoed van wel.
   In ons gezin hebben we ook goede ervaringen met mms (of tegenwoordig cds) tegen acne en griep.

   Met vriendelijke groeten,
   Susanne Keyser

  3. Ik ben Peter, 53 jaar altijd gesport, tot in 2014 dikke darmkanker werd ontdekt. Operatie in januari 2015, gevolgd door 8 chemokuren. Nu in maart 2016 kreeg ik last van opgezette buik, via drain 5 liter uitgehaald. Gevolgd door kijkoperatie wat er volgens de arts niet best uitzag. Verder zei die niks maar het zit nu in het buikvlies op diverse plekken uitgezaaid. Zonder behandeling 3 maanden en vrijdag hoor ik ook de uitslag van de CT/Petscan. Hopeloze situatie. Pers elke dag 2 citroenen uit en drink het sap puur op! Weet iemand nog wat snel zou kunnen helpen zonder dat ik daar ziek van wordt. En tegen een normale prijs! Vriendelijke groet, Petergessel@kpnmail.nl of FB op facebook.

   1. Beste Peter,
    Ik zou in jouw geval toch echt MMS inzetten en je dieet drastisch omgooien. Dat houdt in qua dieet alles zoveel mogelijk rauw eten, veel groene groenten juicen en aanvullen met wortel en of bietensap. De sappen op smaak brnegen met halve biocitroen met schil in de juicer toevoegen samen met gember en bessen, aardbeien; frambozen, zure appel en een banaan. Ook kokosvet of lijnzaadolie toevoegen. Probeer hiervan zoveel mogenlijk te drinken gedurende de dag en eet verder niks. Schrap alle broord, pasta’s en suikers uit je eten, geen koolzuurhoudende dranken en neem dan als avondeten wat gekookt voedsel samen met sla, met avocado,, uien etc. gekookte aardappel met veel roomboter en zeezout. Kook tussendoor en zacht ei met zeezout. Neem GEEN keuken zout! als je vlees of vis witl prima maar met mate en biologisch en keis voor de vette varianten.
    Ik zal hier een blog over schijven waarom ik dit adviseer. Drink geen water tussendoor en voral niet bij het eten drinken. Je maagzuur moet optiaal kunnen functioneren om de voedingstoffen uit je voedsel te halen. En ik denk dat je dat wel weet, geen alcohol en ander snelle suikers.
    Succes!

 8. hi allemaal, over mms heb daar geen goede ervaring mee, hulda clark indem dito, tot mijn teleurstelling hebben verschillende urologen oncologen mij niets waardevols kunnen bij brengen. O,ja zelfs cannabis olie, heb daar aardig wat flesjes van ingenomen, resultaten , regelmatig stoned geworden durfde niet meer naar buiten, resultaten homaar. Er zijn nog wel meer goed bedoelde ideeën die ik heb opgevolgd .Nu eindelijk denk ik dat ik op het goede spoor zit, ben het boek, het verzwegen verhaal over kanker aan het lezen, hier vindt ik onderbouwde oplossingen die men kan volgen om kanker in te dammen, dit o.a.met aangepaste voeding, eigenlijk het belangrijkste en de onderzoeken dat kanker ontstaat door een zuurstof tekort in de cellen. Kortom je moet het echt zelf doen met een gezond verstand . Mijn advies, lees dit boek , vergeet suiker en patat,pasta,pizza en nachtschade (groentes) met vriendelijke groeten, rene.

   1. ook een goede voeding leidraad is het boek Bloedgroep dieet, iedere bloedgroep heeft andere voedigbalansen..het komt er op neer uw zuurte graad( te meten in uw urine) tegen 7 of meer te houden.
    ik ben 25 jaar boswachter geweest, ken verscheidene personen die in mijn toegewezen bos zijn geïnfecteerd door lyme, zelf niet geifekteerd. vecht wel tegen genetisch bepaalde artrose ; door het toepassen van de info uit dit boek voel ik verbeterring. iedere morgen ook een koffie lepeltje kurkuma met zwarte peper ( geen metalen lepel gebruiken. voel me op mijn zestigste heel fit.

   2. Fijn! En ja bloedgroep zal er wel iets mee te maken hebben, dat geloof ik zeker. Ik heb O- en dat zou betekenen dat ik vlees of dierlijke proteïnen nodig heb.

  1. Ik maak THC en CBD olie zelf, volgens de Simpson methode. Dat doe ik, sinds de kanker van mijn oma. Het bleek toen erg lastig, aan THC olie te komen of tegen absurde prijzen. De overheid zou het daarom meer toegankelijk moeten maken…
   Zelf gebruik ik het voor mijn slaapproblemen en mijn partner voor de spierziekte. Het is goed tegen vele ziektes en gewoon plantaardig!
   Mocht u ook niet aan de THC of CBD olie kunnen komen, kunt u altijd mailen: michelentiny@home.nl . wellicht dat ik u kan helpen ermee

 9. Hoi Linda,
  Vorige week begon ik met mms om parasieten in mijn darmen te verdrijven. Ik volgde de instructies in het boek op jou site. Toen ik bij 11 druppels kwam, heb ik diarree gekregen en volgende ochtend was de toiletpot rood van bloed. De bloedingen zette zich voort een paar dagen en stopte daarna gelukkig maar. Mms had zich door mijn darmwand gebrand. Een wond in de darmen, kan tot de dood leiden. Mijn twee jongens en mijn man waren me dan misschien afgelopen weekend kwijtgeraakt.
  Jij ben hiervan op de hoogte, toch heb je nog steeds het boek niet afgehaald. Wat is hiervoor de reden? In het nieuwst boek van Jim Humble staan de nieuw richtlijnen beschreven, die wel veilig zijn.
  Voor andere lezers: Die enige ik gesproken heb die werkelijk weet hoe gevaarlijk mms is en die goede adviezen erover geeft, is Steven van natufarm. Pas alsjeblieft op, want ik ben niet de enige met een fragiele darmwand. Mms moet in kleine doseringen ingenomen worden, verdeeld over de hele dag.

  Groetjes,
  Susanne Keyser

  1. Beste Suzanne,
   Mijn excuus voor mijn late reactie, maar ik heb geen tijd gehad om naar mijn blog te kijken, Steven heeft voor mij antwoord gegeven! Ik schrik van je verhaal en ben blij te horen dat je er goed door heen bent gekomen. Ik heb nog niet eerder over dit soort bijwerkingen gehoord. Ik weet niet of dit aan MMS is toe te schijven, maar we moeten het zekere voor het onzekere nemen en jouw klacht serieus nemen. Ik ben het met je eens dat de hoge dosering die in de oude handleiding stond misschien hiertoe zou hebben kunnen leiden. De reden dat ik dit nog online heb laten staan is omdat ik zelf er 7 jaar geleden veel aan heb gehad. Ik ben later geswitched naar de nieuwere protocollen maa heb dara nooit meer zulke spectaculaire resultaten mee kunnen behalen.
   Waarom MMS vor mij niet meer heeft gewerkt zou te maken kunne hebben met de gewenning van je lichaam aan het middel. Zoals met elke medicijn vindt kanker er vaak een weg omheen en wordt resistent. Ik heb me dit later pas gerealiseerd en vind dit ook heel logisch. Ook in reguyliere therapieen wordt om die reden vaak gewerkt met hoge doseringen van enkele weken om vervolgens over te stappen naar een ander middel of een rust periode in te bouwen.
   Hoe het ook zij, ik vind je klacht gegrond en vind het te risicovol om dit protocol nog langer aan te bevelen zonder overleg met een ervaren therapeut of natuurarts en haal daarom het oude protocol van de site af.
   Heel veel sterkte met alles en ik hoop dat je op een ander manier van je klachten afkomt.
   Liefs Linda

   1. Beste Linda
    Bedankt voor je antwoord. Ik ben blij om te zien hoe je er met de informatie omgaat.
    Ik geloof nog steeds in de mogelijkheden van mms, wanneer je de nieuwe protocol gebruikt. Een vierdubbele dosis antibiotica zal je lijf ook niet blij mee zijn en daar vergelijk ik mijn gebruik van mms mee.
    Onlangs is mijn man een hele erge krentenbaard kwijt geraakt in vijf dagen, dankzij mms. Hij heeft de laagste dosering gebruikt van 8 druppels verdeeld over de hele dag. Beter dan drie weken antibiotica, toch?
    Ik wens je veel sterkte in je zoektocht naar gezondheid.

    Hartelijke groeten,
    Susanne

 10. Omdat de laatste tijd ebola erg dichtbij komt, vraag ik mij af of mms hier ook een positieve rol in zou kunnen spelen. Dit is ook een virus, maar wel een heel hardnekkige.

  1. ja, lijkt me zéker een goed idee!
   Eveneens doeltreffend tegen ebola en vele andere ziektes: olijfbladextract – oreganotinctuur doet het voor ebola ook: iedereen zou het in huis moeten hebben! kost weinig en zo 1 flesje is gaat jàren mee!
   Een druppeltje per 2 liter water en de hele dag door drinken bij besmetting.

   1. wouter,
    het is heel jammer dat u zo lelijk reageert op mijn schrijven in de maand juni. Ik vlg dit blog niet vaak dus zie het nu pas.
    Ik hoop voor u dat u zich wat breder informeert.
    Ik ben heel erg geschrokken dat Linda’ borsttumor is teruggekomen.
    Uit medemenselijkheid zou ik haar toewensen de stap te nemen en naar de Daniel den Hoed in Rotterdam te gaan. Misschien is het nog niet te laat en kan ze 80 jaar worden en genieten met man en kinderen.
    Ik heb heel veel gelezen over MMS.
    Het spul kan niets genezen en dat weet Linda ook !

  2. Wat denk je, als wetenschappers met man en macht aan het werk zijn om het Ebola virus te bestrijden, dat MMS zal helpen ?
   Dat spul vernietigt veel darmbacterien. Dus ook je immuunsysteem.
   Het is bewezen dat darmbacterien de aanmaak van immuuncellen stimuleren.
   MMS is een onwerkzaam en ook gevaarlijk chloorproduct, bij inname en uitsluitend bedoeld voor het ontsmetten van watersystemen.

   1. Ik weet niet waar jij je informatie haal of dat je er op uit bent om disinformatie te verstrekken, maar niets van wat je beweert is waar.
    MMS is door FDA erkend veilig, zelfs veiliger dan zuurstof!
    IK gebruik het al jaren voor allerlei narigheid, en met succes.

   2. MMS wordt al jaren gebruikt als desinfecteermiddel in de waterzuivering en voor het ontsmetten van operatiekamers. Vroeger werd waterstofperoxide ook gebruikt als ontsmettingsmiddel voor wonden. Maar alles wat goedkoop is moet worden vervangen door gereguleerde en dus vele malen duurdere middelen waar winstmaximalisatie op mogelijk is. Ik kan niet anders zeggen dan dat de farmaceutische industrie hun huiswerk goed hebben gedaan. Net als de banken struinen ze de universiteiten af naar de beste mensen om hen met hoge salarissen in een gouden kooi te zetten en hun ego te strelen. Tot ze 50 worden en sommigen gaan nadenken. Maar dan is het vaak te laat en hebben mensen zichzelf volledig klem gezet en zich een te dure levenstijl aangemeten zodat ze hun mond houden.

 11. Ik heb mms een tijd geleden ontdekt en er veel baat bij gehad.
  Ik ben niet ernstig ziek, maar merk ik het verschil na sporadisch gebruik heel goed.

  In mijn familie- en vriendenkring verspreidt het zich, ondanks de sceptische houding, razend snel.

  Ik ben nog steeds op zoek naar een Natrium chloriet leverancier.

 12. Ik ben wel ” blij ” met ook krititische berichten over dit mms van o.a. Mari. Een vriendin van me is ook genezen van borstkanker , maar niet met mms. Ze kent het al jaren, heeft het zelfs in huis maar heeft het nooit genomen .
  Ze heeft het tumor wel weg laten halen en verder volgt ze een heel streng diteet, waar zij zich ook echt aan houdt en verder altijd op tijd naar bed, vroeg eruit , geen alcohol enzovoort.
  Mij gaf ze de waarschuwing mee: ” je moet geen mms nemen hoor ! ” zij heeft er geen enkel belang bij of ik het nou wel of niet neem. Succes en/of sterkte allemaal !

  1. Er zijn méér dan HONDERD, lees 100 efficiënte natuurgeneesmiddelen tegen kanker, maar àlles wordt hier met argusogen gelezen! Dit mag je niet zeggen, dàt mag je niet zeggen, nee! maar je mag wél naar die schurken in witte kittels lopen! Het wordt tijd dat we onze keuzevrijheid heroveren en die bende oprollen. Hiermee wachten wordt stilaan op zich een ‘kanker’!

 13. Ik heb mijnreactie op deze blog gezet:
  Wat een ongeoofelijk kortzichtige weergave van mijn besluit om voor kwaliteit van leven te kiezen. Ik zie hier niets anders dan mensen die krampachtig willen vasthouden aan het opgelegde paradigma en hardnekkig blijven geloven dat de alopathische geneeskunde de wijsheid in pacht heeft. Wat hier gebeurt getuigd van een totaal gebrek aan respect voor keuzevrijheid en minachting van een ieder die zich permiteert om autonoom over het eigen lichaam te beslissen. Gefeliciteerd met uw zelfgenoegzaamheid.

 14. Vreemd, als ik dit Google vind ik nergens iets dat dit ondersteund, terwijl overal gesproken wordt een rijke vitamine c bron.
  Heb jij dan wellicht wat meer info voor me?

   1. Met respect voor Linda.
    Toch wil ik laten weten dat MMS schadelijk is voor de gezondheid.
    Het is bewezen schadelijk te zijn voor de spijsvertering, lekkende darm, bloedsomloop, schildklier, nieren en geeft bloedarmoede.
    Webvoorlichting van Steven Soeten Natufarm :
    “Bij langdurig gebruik van MMS kan depletie van mineralen ontstaan.
    Dan moet je Moringacomplex met wel 60 mineralen nemen”.
    Jawel, dat verkoopt hij ook en zoek Moringa eens na,
    dat product geneest wel 300 ziektes.

    Dan : “Boswachters genezen zichzelf van Lyme met MMS”
    Ik heb Staatsbosbeheer gebeld.
    Het is Niet Waar.
    Men krijgt naar gelang medicatie oraal of per infuus.

    Ik kan nog veel meer info geven, maar ben van mening dat iedereen zelf in staat is grondig onderzoek te doen naar dit hype middel.

   2. Een hype-model is MMS allang niet meer. Mensen zijn op zoek naar duurzame alternatieven, want de pro’s en con’s van regulier medicijngebruik bezorgt eenieder hoofdbrekens en er zijn soms geen oplossingen. Mari schrijft dat het gebruik van MMS schadelijk is maar onderbouwt die stelling niet. Jammer, ik ben werkelijk geïnteresseerd waar die bewerking op gebaseerd is. Veilig gebruik van MMS is naar mijn eigen persoonlijke ervaring onschadelijk en ik maak in dat opzicht graag een vergelijk met de meeste medicijnen die worden voorgeschreven. Lees de bijsluiters goed, focus op de bijwerkingen en oordeel dan zelf. Zelfonderzoek is altijd goed. Het verhaal van commercieel belang is in mijn geval een beetje misplaatst en wordt ook een beetje saai. Ik probeer de ontwikkelingen op de voet te volgen en benadruk het veilig gebruik van mms zonder commercieel belang. Lees ook: http://genesis2church.org/mms-testimonials

   3. Ik ben me bewust, dat u nooit zult toegeven enige twijfel te hebben over de werking van MMS voor zoveel aandoeningen en ziektes.
    Maar omdat u schrijft werkelijk geinteresseerd te zijn naar het gebruik van MMS, vraag ik u en Linda onderstaande link door te lezen en verder aan te klikken.
    Ik heb nog meer info, omdat ik, net als U de ontwikkelingen volg.
    De testimonials neem ik niet serieus want mensen willen graag geloven en geeft het bekende placebo effect.
    Het stuit mij tegen de borst dat mensen, zonder enige medische kennis voor “doktertje spelen” en medisch gerelateerde adviezen geven.
    Wilt u zo goed zijn de link te lezen.
    En nogmaals, de boswachters genezen zichzelf niet van Lyme met MMS. Het geeft schade aan de darmflora, zoals u kunt lezen.
    http://blog.psiram.com/2014/06/jim-humbles-toedliche-geschaefte/#comment-29439

  1. Appelsap bevat van nature geen vitamine C en telt daarom niet mee in de fruitconsumptie. Omdat aan appelsap vaak vitamine C (ascorbic acid) wordt toegevoegd wordt er bij het gebruik ervan met het doel om mms in te nemen op gewezen goed op te letten dat aan de appelsap geen vitamine C is toegevoegd. Biologische appelsap zonder toevoeging is daarom het beste.

  2. Die ‘Mari’ is er één! Zij behoort tot die domme maar levensgevaarlijke orde! Laat U hier NIET van uw stuk brengen! Zulke mensen drijven honderden de dood in, onder het mom van hen te ‘beschermen’ en die gaan dan over ‘doktertje spelen’ reppen! Ik kén dat! Ik heb er ervaring mee. Gewoon goede raad blijven volgen en bloedzuigers weren! Ik besef ook hoe gevaarlijk het is tegen hen in te gaan, maar jullie leven is mij lief!

  1. Het boek wordt niet meer uitgegeven, mede omdat het verouderd is en er voorschrijdend inzicht is met betrekking tot gebruiksprotocol en dergelijke. Soms kom je het op marktplaats of bol.com tegen 2e hands. Leo Koehof schrijft veel boeken met vernieuwde inzichten. Van boven naar beneden lezen en zelf pionieren met mms is volgens mij een goede methode.
   Groet, Steven http://www.natufarm.nl

  2. Hoe kan het en waarom, dat Steven van Natufarm nu de vragen beantwoordt . Zijn webwinkel verkoopt MMS.
   En dat is geen geneesmiddel. het is schadelijk voor de gezondheid.
   Het beschadigt je darmflora en dus het immuunsysteem !
   Linda heeft verklaard, dat MMS haar kanker NIET heeft genezen.
   Zie haar andere blog.

   1. Beste Mari,
    Steven beantwoord voor mij de vragen over MMS en dat doet hij altijd met zeer veel zorg. Steven weet dat ik MMS niet meer als belangrijkste middel zie in de strijd tegen kanker, maar dat wil niet zeggen dat het niet heel goed ingezet kan worden voor allerlei andere kwalen en als sterke ontgifter voor mensen die net gediagnosticeerd zijn met kanker. Aan hen zou ik het nog altijd sterk aanbevelen. MMS zet je wat dat betreft op een grote voorsprong omdat het zeer veel ellende van bacterien, schimmels, etc kan wegnemen.

   2. Hallo Mari. Ik begrijp je vraag. Ik beantwoord geen vragen over mms vanuit een zakelijk belang. Ik ondersteun mensen bij het gebruik van MMS. Dat zijn zonder uitzondering mensen die zonder mijn tussenkomst zelf hebben besloten om MMS in te zetten bij een specifieke klacht of aandoening. MMS beschadigt de darmflora niet en is ook niet schadelijk voor de gezondheid zoals u beweert. Dat komt omdat de concentratie die je gebruikt dermate laag is dat ze geen schade aanricht. Pathogene bacterieen, virussen, andere ziekmakers én sommige medicatie zoals chemo zijn wél schadelijk voor de gezondheid. MMS is geen geneesmiddel. Het is een hulpmiddel in de strijd tegen ziekten en aandoeningen. MMS zien wij als een middel waarmee je goedkoop en zelfstandig je lichaam kunt reinigen en waarmee je op die manier je immuunsysteem kunt ondersteunen. Ik gebruik zelf al ruim 6 jaar mms en ik doe dat met veel plezier en overtuiging. Mijn gezondheid is met het gebruik van mms aanzienlijk verbetert.

   3. Let gewoon niet op die ‘Mari’: zei is één van die bloedzuigers! Zij zijn niet geïnteresseerd in onze gezondheid, enkel in hun macht! Mari is een vet betaald team, met de bedoeling deze site te vernietigen!

   4. Beste Wouter,
    Mari is gewoon een kritische volger. Ik sta wel degelijk ook open voor kritiek. Ik heb nog geen negatieve aspecten kunnen ontdekken aan MMS aan de darmflora, maar dat wil niet zeggen dat het niet waar zou kunnen zijn. Ik geloof dat elke stof die je in grote hoeveelheden of langdurig gebruikt een negatieve reactie kan oproepen van het lichaam. Zelfs water kan dodelijk zijn. Laten we niet paranoïde reageren op kritiek. Dat doen de allopaten en farmaceuten al genoeg.
    Ik realiseer me dat er mollen op internet actief zijn die bewust dit soort sites frustreren, maar ik denk niet dat Mari daartoe behoort.
    Laten we kritisch blijven daarmee doen we alle mensen die nog onbekend zijn met alternatieven een groter plezier dan kritiekloos te zijn.
    Liefs linda

   5. Geachte Mari,
    MMS heeft mij genezen van Lyme binnen enkele dagen! Dat het een “paardemiddel” is, zal ik niet ontkennen, maar dat zijn antibiotica ook. Ik hoop dat u uw vooringenomenheid kunt laten varen en objectief blijft …
    met vriendelijke groet,
    Hans Prins, Steenwijkerwold

   6. Geachte Hans Prins,
    Ik wil niemand te kort doen.
    Juist omdat ik objectief wil bijven heb ik veel gelezen over MMS.
    Ik ben bezorgd over de gevolgen, zoals lekkende darmen, nieren, schildklier, bloedarmoede.
    Wilt u ook objectief blijven ?
    Lees dan deze link.
    Duitse info over MMS
    ook zwarte zalf
    http://blog.psiram.com/2014/06/jim-humbles-toedliche-geschaefte/#comment-29439
    en deze
    http://blog.gwup.net/2014/06/26/mms-heute-bei-kontraste
    door verder aan te klikken krijgt u veel informatie.
    Ik hoop dat u hier voor open wilt staan.

   7. Beste Mari,
    Ik sta niet negatief tegenover een kritische houding ten aazien van alternatieve middelen en vandaar ook dat ik iedereen aanrada om zich te informeren over alle informatie die er is over het gebruik van MMS. Ieder middel kan ook vervelende bijwerkingen hebben, zeker wanneer een patient allerlei combinaties van middel gaat nemen. Dus hoe meer we daarover aan de weet komen hoe betre het voor iedereen is. Echter dit gezegd hebbende moeten we ons ervan bewust zijn dat er mensen zeer grote belangen hebben bij het in stand houden van de staus quo, deze mensen schrikken er niet voor terug om desinformatie te verspreiden om hun belangen zeker te stellen. Daarom raad ik iedereen aan om altijd je eigen gevoel te volgen, vetrouw daarop en onderzoek dus alles! En wanneer je twijfelt gewoon NIET doen, dat geldt wat mij betreft ook voor MMS. Ik ga er namelijk vanuit dat je lichaam zelf kan aangeven wat het nodig heeft, als je daarnaar leert luisteren ben je op het pad van genezing.
    Liefs Linda

 15. Ik woon in thailan heb ook hier zeer goede dingen met mms gezien en ben erg blij met deze site gevonden te hebben ben momenteel een hond aan het behandelen en hoop dat het net zo goede resultaaten opleverd als bij vijf van mijn kennissen veel sucse met je site iris

 16. Ik maak het klaar 8 drupp. Mms, 8 drupp activator. Dan wat water erbij. Maar tis zo vies. Wordt al misselijk als ik het voor mijn neus heb en vind het een ware straf. Nu heb ik gehoord dat je er appelsap door kan doen in plaats van water. Blijft de werking helfde.
  Ook vind ik het moeilijk om alle negativiteit lol ts te laten omtrent mms. En weet ik niet of ik er goed aan doe dit preventief te drinken. Vind het eng.
  Dank voor de reactie.

  1. Misschien doe je het toch niet helemaal conform het geldende gebruiksprotocol. Protocol 1000 van Jim Humble beschrijft 8-24 druppels geactiveerde mms1 per dag. Bij gebruik van 8 druppels activeer je 20 seconden lang, 8 druppels mms met 8 druppels activator. Die oplossing voeg je toe aan een dagflesje (bijvoorbeeld 0,5 literflesje) kraanwater. Dat flesje streep je met een filtstift af in 8 gelijke delen. Ieder uur schenk je dan 1 deel (1/8e) uit je dagflesje in een flink glas water (150-200ml). De smaak valt dan best mee, zelfs wanneer je lichaam 24 druppels kan hebben.

   Groet,
   Steven.
   http://www.natufarm.nl
   0527611333

  2. Je kunt prima appelsap gebruiken of een ander sapje als er maar geen vitamine c in zit omdat dit de werking van mms opheft, appelsap werkt het beste, maar water heb ik ook geen probleem mee, gewoon een flinke bel water met de mms mixen en lekker opdringken.
   Ik gebruik mms zeer regelmatig preventief 8 druppels per dag soms 2x op een dag, ik heb er alleen nog maar baad bij gehad en heb nog nooit probleemen ondervonden met het gebruik van mms.
   Als je het niet vertrouwd dan heb je er nog niet genoeg in verdiept.
   lees het boek van Jim Humble dan komt het vertrouwen vanzelf.
   Veel negetiefe opspraak tegen mms komt van de partijen die mms als een bedrijging zien.
   Kijk altijd naar de bron wie het vermeld, de mensen die geld verdienen aan zieke mensen zullen mms nooit aanprijzen.

   1. Herman: Ik vraag me af hoe je (soms) 2 x op een dag 8 druppels per dag kunt nemen ? Want als je daarmee bedoelt het in 1 keer nemen van 8 druppels mms, en dat soms 2 keer op een dag doen, is niet volgens protocol.

    Steven
    http://www.natufarm.nl

  3. Misschien doe je het niet zoals het moet, want 8 druppeltjes zou qua smaak eigenlijk geen probleem moeten zijn. De bedoeling van 8 druppels per dag als onderhoudsdosering is dat je 1 druppel per keer neemt, verdeeld over de dag, liefst met een tussenpauze van een uur. Je maakt daartoe een dagflesje aan van 1/2 of 1 Liter water waaraan je de 8 druppels geactiveerde mms toevoegt. Vervolgens schenk je daar dan per keer 1/8e uit in een glas. Die hoeveelheid, respectievelijk 65-125 ml vul je nog weer aan met water zodat je glas (bv longdrinkglas) goe vol is. Daarmee is de smaak minimaal. Mocht je toch problemen met de smaak houden dan kan je de druppels het beste toevoegen aan druivensap waar geen vitamine C (ascorbic acid) aan is toegevoegd. Of CDH of CDS gebruiken ipv MMS. Is hetzelfde, maar vrijwel smaakloos en behoeft geen activatie. Groet, Steven. natufarm.nl

  4. Ria,
   Lees eens hoe belangrijk een gezonde darmflora is voor je immuunsysteem.
   MMS is schadelijk want het vernietigt de darmflora.
   Gewoon gezond eten !

   1. Je moet eens kijken wat medicijnen allemaal vernietigen en hoeveel doden ieder jaar vallen door medicijn gebruik. Ik heb mms aan de kat gegeven, omdat hij de niesziekte had. De dierenarts zei dat hij waarschijnlijk dood ging. Na 2 keer mms was hij weer gezond. Er was een meisje, die had nierbekken ontsteking en blaas ontsteking. 2 antibiotica kuren hielpen niet, daarna is ze een week in het ziekenhuis geweest en heeft daar een infuus gekregen dat hielp ook niet. toen hebben ze haar met een nieuwe kuur naar huis gestuurd. Ze heeft toen een dag mms gebruikt, 24 druppels. De dag erna was ze beter. Onderzoek bij de dokter wees uit dat de ontsteking verdwenen was. Zo zijn er nog meer voorbeelden. Op ieder forum komen van die zeveraars, die het beter weten. Je bent het niet verplicht om in te nemen. Neem jij gewoon antibiotica in , je weet natuurlijk wat dat allemaal vernietigd. Er zijn misschien andere forums die jou gezever willen horen. Ik in ieder geval niet.

 17. Heel goed, dit moeten meer mensen doen, het heft in eigen handen nemen. Daar wordt de wereld gezonder en de industrie armer van! Heb zelf een zoon met voedingsomstelling en mms genezen. Bij iedere ziekte is dat onze vaste huismiddeltje. Werkt prima, smaakt niet lekker, maar voor de gezondheid alles! Wel absoluut noodzakelijk, voedingspatroon veranderen!. Geen producten van de industrie eten, dus ook niet de melkindustrie! Is voor NL misschien een beetje vreemd, maar het is het beste wat je kunt doen!

 18. Ja, je moet voorzichtig zijn waar je het aanschaft. en niet iedereen maakt het zoals het moet. ik ke een adres maar sinds dat radar tegen betalling van de farmaceutische industie mms zwart heeft gemaakt op voor de ned. volk is deze instatie hel voorzichtig geworden met verkoop van dit product. gr, s

  1. Absoluut. Veel mensen zien MMS als een medicijn maar dat is het niet. Het actieve bestanddeel, chloordioxide ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam door schadelijke bacteriën, virussen en andere pathogenen onschadelijk te maken.

   Groet,
   Steven
   http://www.natufarm.nl
   0537611333

 19. ik loop het risico beboet te worden als ik informatie en verkoop-links samen op de site publiceer ik kan je dus alleen zeggen wat ikzelf heb gedaan. Ik heb MMS gekocht bij mmswinkel.nl, bij meditecheurope.nl en natufarm.nl verder kun je ook googlen

 20. Hoi Linda,

  Mijn zoontje van 4 heeft neuroblastoom kan ook een kind mms gebruiken? Kan ik je bellen? Ik ben geïnteresseerd in mms maar weet niet hoe het te gebruike. Is mms in tablet vorm of vloeibaar ?? Graag uw antwoord.

  1. Ik heb Yasin al uitgebreid geantwoord, maar als hier nog anderen zijn die ervaring hebben met neuroblastoom, graag reactie en tips bij het bericht plaatsen!
   Heel veel succes en sterkte.
   Linda

 21. Hallo allen, Linda en natuurarts,

  Onlangs heb ik te horen gekregen dat ik aan Rosacea lijd. Mijn gezicht zit vol met rode puistjes en rode vlekken. Als ik in een ruimte zit waar het heel drukbezocht is, dan raakt mijn gezicht helemaal van slag en dan lijkt mijn gezicht net een tomaat. Deze aandoening neemt mijn hele dag en tijd in beslag. Ik word er ook onzeker en depressief van omdat het op mijn gezicht te zien is.

  Afgelopen zomer naar het buitenland gegaan en ben daar zo ziek geweest. Ben twee keer gebeten door huisstofmijt. Antibiotica gehad om van de ernstige jeuk af te komen en een zalf voor de uitslag op mijn gezicht van de dermatoloog aldaar. Vervolgens kreeg ik te maken met obstipatie, misselijkheid, koorts en braken.

  Terug naar Nederland, na bloedafname, is geconstateerd dat ik een zeer en drastische tekort heb aan vitamine D. Vanaf het jaar 2011 bleek ik vitamine d tekort te hebben en ben door geen arts aangesproken dat ik een tekort heb en dat ik deze dien aan te vullen, ondanks vele vragen van mijn kant aan de artsen, waarom ik zo een haaruitval heb, pijn aan mijn gewrichten, geheugenverlies en ga zo maar door. Nu ben ik druk bezig om mijn vitamine D op peil te krijgen, maar omdat ik zo lang een tekort heb, is mijn calcium ook aangetast. Nu dien ik ook calcium tabletten in te nemen. Ik kreeg vitamine d met calcium van de huisarts voorgeschreven die ik volgens haar heel mijn leven dien in te nemen. Na de ingredienten te hebben doorgenomen bleek er aspartaam in te zitten. Nou een hele mooie om ook zo te werken naar een tumor. Heb dit afgewezen en nu krijg ik Colecalciferol. Hoop dat dit ook niet slecht is….?

  Tevens kamp ik al jaren met een te traag werkende schildklier, dat ook ontregeld is/was en waar ik nu ook heel druk mee in de weer ben. De T3 wordt niet door de huisarts gecontroleerd en als ik met verzoeken kom om mijn vitamine en hormonen te controleren, dan krijg ik in eens een gestrest huisarts voor mij, die doet ogen alsof het allemaal te veel is wat ik vraag.

  Ben een beetje ten einde raad, weet niet zo goed wat te doen. Nu ik u blog heb doorgelezen, rest mij nog een beetje hoop, alleen is de vraag of ik MMS wel kan gebruiken voor mijn aandoening Rosacea en naast mijn schilkier aandoening? Ik neem tevens vitamine C en multivitamine en op natuurlijke basis vitamine D in.

  Acht u MMS ook geschikt voor mijn aandoeningen? Graag advies!!!

  1. Dag N,
   Ik zou MMS in een spray gebruiken. 10-20 druppels in een spuitflacon met gedestileerd water en dat regelmatig om je gezicht sprayen. Verder zou ik voor de opnamem van calcium stoppen met drinken van melk en alle andere zuivelproducten laten staan behalve GRASroomboter en even googlen in welke noten en zaden je ghet meeste calcium kutn vinden. Mijn hel dieet zou ik aanpassen naar groente, fruit, noten, zaden veel water en om af te wisselen groene of witte thee. Eventueel kun je supplementen nemen zoals chlorella, daar zitten ontzetten veel vitamines en mineralen al in!
   Om de darmen te reinigen en sporen elementen binnen te krijgen kun je heilaarde erbij nemen en als je zout geruikt neem dan keltisch zout. Allemaal even googlen en kijken op de site van Ron Fonteine. http://www.leefbewust.com

  2. Hallo N,
   Doe net als Linda zegt 10 druppels mms en 30ml gedestilleerd water in een spuitflacon. Voor de schildklier het volgende, koop je een tongvaren bv bij intratuin. pluk er een paar af, was ze en snijd ze klein.neem 2grote, gehoopte eetlepels en doe ze in 140 cl wijn(is 2 flessen) kook ze gedurende 10 min. met gesloten deksel, hard doorkoken. Neem de pan van het vuur,voeg er ca 250 gram bijenhoning aan toe en breng terug aan de kook, roer tot de honing gesmolten is. Als het goed opgekookt is,pan weer van het vuur nemen. Plet een gehoopte theelepel lange peper(piper longum)en voeg dit samen met 2afgestreken theelepels kaneelpoeder bij de bereiding. Zet pan op vuur roeren tot het weer is opgekookt. pan van vuur afnemenen kruiden eruit zeven en door fijn zeefje filteren.Giet het in warm uitgespoelde flessen en als het is afgekoeld, koel bewaren. s,morgens op de nuchtere maag 1 likeurglaasje envervolgens na de maaltijden. Ik heb hier goede resultaten mee bereikt, bij iemand. Veel succes.

 22. Beste Linda,
  Ook ik ben als vele hier geïnteresseerd in MMS. Hoewel ik mij gezond voel wil ik toch mijn lichaam een “zuiveren” van alle troep die er niet in hoort. Gezien de vele positieve reacties hier en elders ben ik mij wat gaan verdiepen en heb ik een vraag voor je waar ik nog geen antwoord heb:

  In je blog schrijf je: Cellen gewapend met chloordioxide, zullen géén goedaardige bacteriën of gezonde cellen oxideren, aangezien zij een PH waarde bezitten van 7 of meer ( 7.5 ideale waarde) en een negatieve ionenlading hebben”.

  Elders kom ik de volgende gegevens tegen:

  Kijken we naar de pH van het lichaam, dan zien we dat verschillende lichaamsvloeistoffen elk een eigen optimale pH hebben.

  Een kleine opsomming:
  •Maagzuur: 0,7 tot 1,9
  •Bloed in de slagaderen: 7,35 tot 7,45
  •Alvleeskliersappen: 8,1
  •Speeksel: 5 tot 8.

  Zou je mij een antwoord willen/kunnen geven wat er gebeurd bij inname van MMS op die plaatsen waar de pH lager of hoger ligt?

  Alvast bedankt voor je moeite en succes met je informatieve site!

   1. hallo Linda, op het forum van Niburu, staat beschreven hoe mms werkt.ik vindt het wel wat ver gaan. Als je van de dokter iets krijgt voorgeschreven, krijg je toch ook geen beschrijving, van wat er precies in je lichaam gebeurd. zulke vragen horen horen hier niet thuis, dan moet je chemie gaan studeren.

 23. Hallo Linda,

  Mijn naam is Judy ik ben 44 jaar. In oktober 2012 werd bij mijn aan de linker borst kwaadaardig tumor ontdekt.(Mijn dochtertje was net 3 maanden oud)
  We warren erg ge schokken en bang ,kon niet meer nadenken enz…..
  Dus ik heb wel 6 chemokuren gehad en later amputatie. Kon in beter nadenken en wist ik toen over de kuur had ik het niet gedaan denk ik nu….. Nu gaat het goed met mij en kan weer nadenken….via de blad Vrouw die ik net van mijn schoonmoeder krijg las ik over jou en de MMS kuur. Ben meteen op je site gaan kijken, vind ik heel interessant. Nu wil ik ook mijn lichaam goed reinigen met MMS kuur. Waar kan ik het beste bestelen? Ik ben ook bezig om gezond te eten…..ik dacht dat ik het deed…maar het is niet genoeg geweest….Kan ik de Bio+ producten van de supermarkt vertrouwen? Of moet ik alleen naar de natuur winkel? Bedankt alvast
  Gr.Judy

 24. Hallo,
  heel bijzonder wat ik allemaal lees, maar ook best wel een beetje “eng” om het zo te zeggen. hoe reageert je lichaam? Ik ben voor mijn man aan het onderzoeken wat mms is nadat hij van iemand hier iets over hoorde. Hij heeft lichamelijke klachten waar we nog niet uit zijn wat het nou precies is. Hij wil het heel graag proberen en ikzelf begin ook steeds meer interesse erin te krijgen.

  Alleen weet ik niet waar ik deze producten kan bestellen. Dat zou ik graag willen weten.

  Verder blijf ik de blogs in de gaten houden om meer info te krijgen. Goed dat dit is opgezet. Ook ga ik eens om mij heen vragen of er meer zijn die hier bekend mee zijn. Wijzelf hadden er “helaas” nog nooit eerder over gehoord.
  Dank je

  1. hallo Marjolein,
   je kunt het beste cds gebruiken, dan hoef je niks te mengen en het ruikt
   bijna niet. Dan heb je het zuivere mms. Hier wordt je ook niet misselijk van. Je kunt hier dan 8 uur lang ieder uur 3druppels in een half glas van innemen. Ik heb hier al vaker mensen en dieren mee geholpen. Voorbeeld, nierbekken met blaasontsteking binnen een dag weg. Poes met niesziekte na 1 dag weg. veel succes,
   Ad

   1. Voor Ad Loermans
    Is de cds hetzelfde als de oxosanum (te koop bij Meditech)? Ik word nl. al misselijk van mms als ik meer dan 2 druppels per keer inneem. Ben wel ernstig ziek dus dat zal ook wel een rol spelen. Maar als het zonder de chloorlucht kan, ben ik misschien niet meer zo misselijk.
    Hoor het graag, b.v.d.
    Debora

   2. Voor Debora, Ik heb op de site van meditech gekeken, 100ml voor €47,95. De CDS Kost €19,95 voor 100ml. stuur me maar een mailtje, dan kan ik je verder helpen, met wat je eventueel nog kan doen.
    aghloermans@home.nl

 25. Hoi Linda.

  Ik heb op google gezocht maar kom er niet echt achter.
  Sinds een paar dagen kan ik de MMS ophogen, maar ik merk dat ik er een beetje een droge keel van krijg. Echt schildklierklachten kan ik het volgens mij niet noemen.
  Mijn schildklier werkt niet optimaal, dat weet ik en daarom probeer ik mijn suikerspiegel zo stabiel mogelijk te houden met mijn voeding.
  Dat werkt goed, maar ik twijfel aan die keel.
  Is dit nou dat de schildklier zich misschien wel hersteld, of is er reden tot zorg? Ik voel me verder top eigenlijk.
  Anderzijds heb ik ook zoiets van liever schildklierklachten en dus thyrax slikken de rest van mijn leven als Lyme. Dus stel dat heb ik dat er voor over bij wijze van..

  Gr. Annick

 26. Beste Linda,
  Ik heb net je verhaal gelezen in de ‘Vrouw’ en bewonder je moed en je dappere beslissing. De alternatieve wegen die je bewandelt, interesseren mij zeer en ik hoop nog veel te leren en te delen. Zo kende ik MMS nog niet, maar wel weer het wetenschappelijke principe (van de arts Otto Warburg) dat zuurstoftekort op celniveau de primaire oorzaak is van kanker. Prof. Brian Peskin heeft deze vergeten bewijzen bij toeval ontdekt en verder uitgewerkt en beschreven in het boek ‘het verzwegen verhaal over kanker’.

  M.i. een heel belangrijk wapen in de strijd tegen kanker. Evenzo het gebruik van natuurlijke progesteroncrème (dit is iets anders dan dat van je huisarts). In het boek ‘Menopauze, alles wat je dokter je niet vertelt’ legt de Amerikaanse arts John R. Lee uit, waarom niet het tekort aan oestrogenen, maar juist het tekort aan progesteron klachten geeft (oestrogeendominantie).

  Het kan zijn dat je deze informatie al kent en er niet voor gekozen hebt, maar mocht je het nog niet kennen, dan hoop ik je hiermee te helpen.

  Dit is ook te lezen op http://www.mooigezonder.nl/

  Heel veel succes en groeten.

  1. Ik heb natuurlijke progesteron zelf ook een tijd gebruikt, maar kies daar nu niet meer voor. Voor ik kanker kreeg dacht ik dat ik al op weg was naar de overgang, snachts zweten af en toe, een half bakken menstruatie en onregelmatig. Nu 5 jaar later ben ik op de klok ongesteld, heb nauwelijks nog een slecht humeur, geen nachtelijk zweten en ik verwacht nog tot mijn 60 ste vruchtbaar te blijven, aangezien ik op verjonging gericht ben en niet op veroudering 😉
   De analyse van dr Lee heb ik uitgebreid bestudeert en is ook steekhoudend voor zover je je eet patroon en levenstijl nog niet hebt aangepast. De progesteron creme brengt ontegenzeggelijk balans, maar de onderliggende oorzaak neem je ermee niet weg. Dat bereik je wel door je lever te ontlasten en ik denk dat dit voornamelijk bereikt kan worden door voorkoming van stress en stoppen met alcohol.

   1. Dank je wel voor je reactie, ik zal je website met interesse blijven volgen en hoop dat het steeds beter met je gezondheid zal gaan.

   2. ooit gehoord van leverreiniging d.m.v. de ongelooflijke leverreiniging van Andreas Moritz, te verkrijgen bij de betere boekhandel en bij bol.com. De ervaring daarmee is goed, is uit te voeren en levert inderdaad steentjes op en cholesterolbolletjes op, die ja daarbij uitpoept. een hoge druk darmspoeling tevoren helpt om te zorgen dat er in je darm niks achterblijft als je deze kuur gaat doen.
    Op tijd naar bed is ook een goed advies, want dat is de tijd dat de lever reinigt i.p.v. alleen de vertering te ondersteunen met gal. Voor 11 uur slapen dus.

    succes

  1. Beste Marjolein,
   Ontbijt met verse gemaakte smoothies van fruit, doe er tenminste extra curcumma, kokosvet en lijnzaadolie doorheen. Koop daarvoor een sap centrifuge of gebruik een blender, gebruik verse ingerdienten!
   En de lunch? wat dacht je van salades en soep? Ik heb voor vandaag een bloemkoolsoep bij me, gisteren gemaakt a la Jamie Oliver, heerlijk!

 27. Wat geweldig om zo’n reactie te mogen ontvangen! Uiteraard heel erg ingenomen met de positieve uitwerking van MMS en al het andere dat je doet, maar het mooist vind ik de conclusie. Want dat is nou precies waar het om gaat. Het recht om zelf te mogen experimenteren, en zeker daar waar de medische wetenschap geen oplossing biedt.

 28. Hoi Linda.

  Gefeliciteerd met je stuk in de Vrouw, knap dat je zo tegen alles en iedereen op bokst hoor. 🙂

  Ik ben in verband met Lyme een paar weken geleden begonnen met MMS.
  Daarbij gebruikte ik al een aantal weken/maanden bioresonantie dagelijks en voeding strak aangepast en al tig supplementen/fyto/weet ik wat meer gebruikt. Veel dingen ook echt veel baat bij gehad, maar situaties veranderen en de supplementen ed dus ook.

  Nu zit ik op glutenvrij/melkvrij/soja-arm/varkensvlees-arm/suikerarm/eiwitrijk.
  Geen brood, smoothies dus met superfoods en proteinepoeder toegevoegd.
  Stressreductie inderdaad ook, veel dingen die ik al deed voor de diagnose trouwens, want lang was onbekend wat het nou echt was.
  Tot nu toe alle dingen zelf wel uitgezocht, ben geen paten en peuten mens.

  De MMS vind ik tot nu toe verbluffend werken.
  De bioresonantie, de frequentie voor Lyme beviel mij niet, werd er slecht van en psychisch ging ik er aan onderdoor.
  Toen over op MMS voor het doden van de Borellia, daar werd ik gelijk wel beter van in plaats van slechter.
  Wel ontgiftingsreacties maar psychisch geen last, en binnen enkele dagen echt veel helderder. Mijn concentratievermogen gaat erg vooruit lijkt sinds de MMS, net als mijn energiepijl en spierspanningen die ik heb sinds de Lyme. Op een minimale dosis, 1 druppel per dag en niet eens elke dag.
  Twee was vaak al te veel dus ik heb het op 1 gehouden tot het beter zou gaan, nu vandaag en gisteren opgehoogd, gisteren 2 nu vandaag 3.
  Weinig tot geen last van gehad ook, wel erg helder in mijn hoofd.
  Daarbij nog steeds bioresonantie, voor ontgiften, parasieten, etcetera.
  Grofweg de gevolgen van de Borellia reduceren, rotzooi afvoeren, systeem sterk maken en houden. Zonder had het heel anders gegaan denk ik, dus ik ben blij dat het beide zo goed aan slaat.

  Voor de skeptici; soms is een aandoening een groot grijs vlak en treatment unknown, of het maakt het zoals in mijn geval alleen maar erger.
  Dan kun je bij de pakken neer gaan zitten, of toch dingen ondernemen met het risico dat je eens mis gokt…
  Ik ben er tot nu toe niet slechter van geworden.
  Met goed op jezelf letten en leren wat de signalen van het lichaam zijn kun je in mijn ogen behoorlijk safe dingen proberen.

 29. Beste Linda,
  Ik was een paar dagen weg. Hartstikke bedankt voor je snelle reactie en advies. Ik zal hier mijn ervaringen melden als het zo ver is.

 30. Beste Linda,

  Heel moedig van je om zo’n beslissing te nemen; ik heb veel over mms gelezen, vooral jouw blog. Het volgende wil ik nog van je weten:
  – van kleins af aan heb ik vage klachten en door het gebruik van antibiotica
  4x de laatste 2 jaar heb ik nu last van vermoeidheid rondom de hals en slijmbeursontsteking aan de schouder en heup; daarom ben ik van plan om mms te gebruiken, wel max 5 druppels per keer omdat ik overgevoelig ben.
  Ik denk om het met 1/2 druppel te beginnen. Zal dit effect hebben?
  – Hoeveel kan ik het beste bestellen om het te proberen?
  – Als het niet aanslaat, kan ik dan abrupt ermee stoppen?
  -Ik ben van plan dit te bestellen viaj mms Nederland;in Weerdinge, ken je soms dat bedrijf?

  Alvast bij voorbaat hartelijk dank voor je spoedige reactie en veel succes met je strijd tegen kanker.

  Groetjes,
  Roos

  1. Dag Roos,
   Kijk ook eens op de site van Amanda Mary zie http://www.mms.bg zij heeft heel veel ervaring met MMS gebruikers en er is ook daar een forum om vragen te stellen. Je kunt MMS bestellen via meditecheurope.nl of naturfarm.nl beiden zijn uitstekend bij natufarm kun je MMS per 3 kopen ben je goedkoper uit.
   Je kunt altijd met MMS stoppen, maar het is beter om het een tijdje vol te houden. Ga te werk zoals beschreven op http://www.mms.bg
   Ik moet hier het protocol nog aanpassen, ben inmiddels overtuigd dat een lagere dosis van 3 druppels maar elk uur 8 uur lang inderdaad veel beter werkt.

   Om langzaam te starten kun je 1 druppel MMS per uur nemen gedurende 8 uur. En dat voer je dan op naar max 3 druppels per uur. Dat si vrij sterk en lukt mij niet om vol te houden. Ik blijf zelf steken op 20 druppels op 1,5 liter water en neem daarvan dan elk uur een glas. Ga daarboven steeds weer aan de diarree…
   succes!

 31. Ik wil even mijn ervaring met een MMSkuur met jullie delen. Na een tekenbeet die ik veel te laat opmerkte (beestje had zich al volgezogen) kreeg ik enkele weken later Lyme-achtige verschijnselen. Ik had al eens Lyme opgelopen, dus ik herkende de klachten. Na een lichte kuur van 3 druppels per dag oplopend naar 6 en weer terug verdwenen de klachten als sneeuw voor de zon binnen een week. Maar … daarna kreeg ik pijnlijke steken in mijn linkerzij. Opgezette buik, verstopping. Dat is nu al 10 dagen het geval. Een medisch onderzoek (bloed, echo, röntgenfoto) toonde gelukkig geen problemen aan, wel een geïrriteerde alvleesklier. Stoelgang begint weer op gang te komen, maar de krampen zijn vooral ’s nachts nog pijnlijk.
  Dat MMS geen bijverschijnselen zou geven, is dus allerminst zeker wat mij betreft! Het ruimt weliswaar bepaalde ziekteverwekkers prima op, maar ik vermoed dat de darmflora tevens verstoord wordt.
  Ik ben benieuwd naar ervaringen van anderen, komt dit vaker voor?

  1. In aanvulling op mijn eerdere bericht het volgende: mijn klachten zijn nog niet over, maar het gaat wel iets beter. Nader bloedonderzoek heeft niets opgeleverd, alle bloedwaardes (getest is op ontsteking en bloedbezinking) zijn normaal. Mijn arts vermoed dat mijn maag en dunne darm flink geïrriteerd zijn door de Chloordioxide en heeft me maagzuurremmers voorgeschreven. Ik moet zeggen dat ondanks mijn weerzin tegen pillen het nu wel een stuk beter gaat!
   MMS is wat mij betreft dus wel een paardemiddel met flinke bijwerking. En ik heb veel minder gebruikt dan wordt aanbevolen …

   1. Ik herken de klachten van de heer Prins. Hou bij het gebruik van mms de stelregel in acht dat je er nooit zieker van mag worden dan je al bent. Met andere woorden; je lyme gerelateerde klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Een reden om te stoppen met het gebruik van mms. Bij misselijkheid, braken of andere signalen van onwel zijn, verminder je de daghoeveelheid mms. Dat doe je zolang de klacht aanhoudt. Houdt de klacht langer dan 3 dagen aan, stop dan (tijdelijk) met het gebruik van mms en laat je lichaam zichzelf herstellen. De darmflora is in de meeste gevallen al verstoord door parasitaire wildgroei en schadelijke bacteriën. MMS vernietigt deze zodat er weer ruimte komt voor gezonde darmflora. Het gebruik van probiotica en andere natuurlijke supplementen is dan ook aan te raden. Bekijk ook voorgeschreven medicamenten kritisch op bijwerkingen.

    groet,
    Steven
    natufarm.nl

 32. Hallo, erg interessant dit. Ik zou ook graag met MMS willen beginnen maar heb de volgende vragen. Waar kan ik de goede spullen halen? Welke dosis moet ik toepassen? Is het eigenlijk wel handig in mijn situatie? Ik ben geholpen aan longkanker en een hersentumor (uitzaaiing van de longkanker). Op dit moment, en het is nu ruim een jaar na mijn hersenoperatie + bestraling, en ruim 2 jaar na de longbehandeling (chemo + bestraling) is de situatie stabiel. Er zijn geen zichtbare tumors meer. Ik slik geen medicijnen en ben niet meer onder behandeling.
  Er is heel veel informatie te vinden over MMS maar waar kan ik informatie vinden over specifiek mijn situatie?

  1. Beste Karol,

   Voor alle informatie over MMS wil ik je graag verwijzen naar Henk de Rooij, klassiek homeopaat, gecertificeerd reverend van Jim Humble, MMS
   Ik werk, als orthomoleculair therapeut, inmiddels al een paar maanden samen met Henk. Hij heeft enorm veel kennis over het gebruik en de protocollen van MMS.
   Je kunt hem bellen op 06-30814995 of stuur een e-mail naar henkderooij@home.nl

   Groeten en succes!

   Jack van Dijk
   Orthomoleculair therapeut

 33. Hallo,
  Ik heb sinds 2 maanden last van uitbraken van herpes type 2. Zodoende ben ik op internet informatie tegen gekomen over het bestrijden van dit virus. Welke informatie kunt u mij hierover geven? Zou u hier mij persoonlijk over willen mailen? Ik heb namelijk nog een aantal andere vragen!
  Groeten steph

 34. Hallo Linda, ik heb een vraagje. De laatste tijd begint mijn heupartrose mij behoorlijk parten te spelen. Het is een langzaam proces en volgens de arts is er weinig aan te doen. Ik slik al geruime tijd Glucosamine, maar ik heb niet het idee dat dit helpt. Recentelijk kreeg ik de tip MMS te gaan gebruiken, maar na veel zoeken betwijfel ik of dit de oplossing voor artrose is? Heb jij enig idee?

  1. Beste Maria,

   MMS bestrijdt de ziekmakende micro-organismes (pathogene stoffen) in ons lichaam en werkt dus als een soort ontgifter door alle bacteriën, schimmels, parasieten en virusssen te doden en op te ruimen. Master Miracle Solution is dus een chemisch proces en geen geneesmiddel……

   Artrose wordt veroorzaakt door voedingstekorten c.q. slijtage en moet dus anders worden behandeld.
   Veel mensen denken dat aan artrose niets gedaan kan worden. Artrose kan wél worden behandeld waardoor de klachten duidelijk verminderen: er is vooral een graduele regressie mogelijk op langere termijn. Het ‘ontzien’ van de gewrichten door weinig of niet te bewegen en verder een zittend leven leiden is fout. Beweging is juist noodzakelijk om de gewrichten soepel te houden, maar de gewrichten mogen hierbij niet overbelast worden. Dat artrose het gevolg is van voedingstekorten staat regelrecht tegen de gangbare reguliere opvatting dat artrose een ongeneeslijke ouderdoms-verschijnsel is. Zeker is dat artrose een grote bevolkingsgroep treft en een belangrijke oorzaak is van invaliditeit op oudere leeftijd. Artrose kan orthomoleculair adequaat behandeld worden op langere termijn en liefst zo vroeg mogelijk in het beginstadium van het ziektebeeld.

   Weliswaar werk ik samen met Linda in het kader van kankerherstel, maar ik ben tevens gespecialiseerd in artrose en ik zou je advies kunnen geven.

   Groeten en een fijne dag!

   Jack van Dijk
   Orthomoleculair therapeut

   1. Beste Jack van Dijk, betreffende de atrose: is het mogelijk om atrose bij een wervel( 40 jaar geleden zijn op die plek 2 wervels aan elkaar gezet dmv eigen stuk bot) die veel last geeft bij lopen etc dus drukken op zenuwen, te behandelen dmv van voedsel etc. Is voor mijn man.

 35. ruud
  ik heb 4 kuurtjes mms gedaan en ben achter een paar interessante dingen gekomen
  dit zijn mijn ervaringen:
  ik heb het meeste baat bij s’morgens bv 8 uur dosis 2 druppels NaGL02 (mms)2 uur daarna weer dosis 2 druppels als je het op kan brengen s’avonds herhalen. dat is 8 druppels totaal
  als je geen last krijgt zoals misselijk of pijn in je buik de volgende dag dosis verhogen naar 3 druppels per keer.
  niet aan te raden meer dan 8 druppels per dosis dat is 32 druppels per dag
  voorzichtig met het verhogen van de dosis mms blijft vergift (dodelijk)
  ik ben op deze manier niet verder dan 4 druppels per keer dat is 16 druppels per dag gekomen met goede resultaat tegen blaasontsteking ca.7 dagen gebruikt.
  ik merk dat na een kuur ik verlaagde weerstand heb want mijn lichaam hoeft het zelf niet meer te doen en wordt lui bij het afbouwen van de kuur multie vitamine nemen.om je weerstand weer te verhogen en tijdens de kuur pro biotica bv yacult voor je darm flora
  iets over de werking:
  chloordioxide dood alle pathogenen dat heeft te maken met oa de zuurgraad van de ziekteverwekkers. bacterie schimmel gist virus.
  kanker: volgens dr simoncini gaat kanker altijd samen met schimmel (candida) als je de schimmel dood gaat de kanker ook dood.
  vriendelijke groet ruud
  ps iemand had een vraag over amalgaam dat zijn zware metalen
  zware metalen haal je uit je lichaam met jodium/jood dat is aanwezig in kelp

  1. Geachte Heer Jack van Dijk. Ik lees de vraag van Monique over haar man die 40 jaar geleden is geopereerd aan zijn rug . Mijn man ook en sinds 2jaar nog eens 3 keer om stenoses te verminderen, alles op dezelfde plaats. De pijn bij lopen is zo heftig in zijn heup vooral, dat hij niet verder komt dan 200 meter en met een stok.
   Onlangs is acupunctuur ingezet op de plaats van de operaties en hebben we eindelijk hoop op succes. Mijn vraag is wat kunnen we doen i.v.m. eten en drinken. Ikzelf heb last van stijve spieren en gewrichten.
   Graag uw advies en bij voorbaat dank daarvoor. Hetty Bakker.

 36. Beste Linda,
  Mijn zoon van 14 jaar heeft sinds vorig jaar february botkanker, heeft eerst 6 chemos gehad, toen augustus operatie en de tumor verwijdert in bovenbeen, daarna nog 7 chemos maar helaas toen er een pet/scan is gemaakt zag men dat er uitzaaingen waren in beide knieen, oksel en in zijn hoofd, opereren gaat niet meer en de specialiste heeft ons vertelt dat hij tot einde jaar heeft te gaan. Mijn vraag is: Heeft mms baat bij mijn zoon? En hoe te starten?
  Graag uw antwoord
  Groetjes. Maria

  1. Beste Maria,

   Helaas is MMS geen wondermiddel. Het kan kankercellen aanvallen, doden en verwijderen uit het lichaam. Echter bij uitzaaiingen wordt het héél erg lastig. MMS is geen geneesmiddel, het is vooral een ontgifter en dood alle pathogene stoffen zoals bacteriën, schimmels, virussen en parasieten, zodat het immuunsysteem minder belast wordt en zich kan richten op de tumor en de kankercellen.

   We kunnen het leven van uw zoon proberen te rekken door het Peskin protocol. Globaal houd dit in: voeding, voedingssupplementen, zuurstof, ontgifting en enkele leefstijlmaatregelen.

   Als ik u ergens mee kan helpen hoor ik het graag!

   Groeten en een fijne dag!

   Jack van Dijk
   Orthomoleculair therapeut

   1. Ik ben het helemaal met Jack eens. MMS kan heel veel last voor het immuunsysteem wegnemen, maar de oorzaak bestrijden moet je breder aanpakken. Ik neem zelf ook elke dag zuivere omega 3 en 6 voor het herstel van de celwand en het zuurstof transport, zodat er weer een oprtimale energie opwekking in de cel mogelijk is. Adviseer daarbij ook te kijken naar de 12 cel zouten. Met name fosfor en kalium spelen een super belangrijke rol bij de ATP van een cel. Zie op mijn blog de filmpjes over de werking van de cel https://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/2012/10/29/de-rol-van-de-celwand-bij-ontstaan-kanker/en zie ook http://www.celzouten.com/ Hele veel sterkte met je zoontje. Liefs Linda

    Hartelijks,

    *Linda Woudstra* 06-54 68 54 58 kantoor: Koninginnelaan 38 3762DE Soest

    Op 17 mei 2013 15:26 schreef Linda's Blog

  2. Maria. Niet opgeven! Hoop geven waar geen hoop meer is, is het eerste waar we aan moeten denken. Geloven in genezing waar alle geloof lijkt te zijn vervlogen is essentieel. Per definitie nooit aannemen wat de medische wereld aangeeft als er sprake is van opgeven. Moed kweken waar moed is gezonken. Mentaal, geestelijk en emotioneel ondersteunen. EFT doen, tappen. “Ondanks mijn kanker, hou ik van mezelf.” Ik geloof in genezing, ik geloof niet in opgeven! Totdat de pijn en het lijden ondragelijk wordt. Er genezen mensen met malaria, kanker, ms, autisme waarbij de basis mms is, chloordioxide. Ik stel dus voor, alle suggesties die hier gedaan zijn in acht te nemen maar zeker met mms/cds te beginnen. Voor jouw kind is er een protocol 2000. Dat betekent dat mms 1 alleen niet voldoende is. Er is meer nodig binnen het kader van een aangepast voedingspatroon. Ik kan je hierin bijstaan en breng je ook in contact met anderen die dat nog beter kunnen dan ik. Ik sta in rechtstreeks contact met Jim Humble en de centra in Mexico en Bulgarije. Ik zou niet met ongecoached met mms beginnen, en met CDS starten. CDS is de pure Chloordioxide opgeslagen in gedestilleerd water. Dat smaakt minder slecht en is zachter voor het lichaam, beter in te nemen en in hogere doseringen. Dit lijkt een ongelijke strijd maar die is zeker niet bij voorbaat verloren. Zie het als een marathon. Geef niet op en vecht voor- en met je kind. Bel of schrijf me 0527-611333 Mijn naam is Steven. info@astermedia.nl.

  3. Hallo Maria,
   Sorry dit a;s maar weer te lezen dat ook kinderen zonder enige schuld slacht offer worden.
   SVP lees deze site
   http://diegeschichtemeinerheilung.eu/
   Het is wel in het Duits.
   Ben vanaf je zoon’s leeftijd al betrokken geworden met kanker en heb sinds 1960 in zekere zin beroepshalve ( Partime basis natuur therapeut in verschillende landen gewerkt) met mensen die kanker hebben en hadden gewerkt.
   Als ik kan helpen, (kostenloos). Laat me weten en zodat je zoon weer als een echte puber zijn leven kan hervatten en je familie met een andere emotie de genezing aan kunnen pakken. Je kunt me eventueel direct benaderen via ameces.de@gmail.com
   Sterkte
   Martin

  4. Ons immunsysteem is in staat kankercellen op te ruimen. We zullen het hier zo goed mogelijk mee moeten helpen. Een paar mogelijkheden:

   -Mega dosis vit c (evt liposomaal)
   -vit B17 te vinden in bittere arikozenpitten.
   -vit D3 (in druppelvorm of door zonlicht)

   Er zijn meer stoffen (bv sommigen paddestoelen) die ons immuunsysteem helpen. Liefs en sterkte, Jan.

 37. Fantastisch dat je dit gebruikt! Ik reis zelf veel naar het buitenland en gebruik nooit pillen of vactinaties alleen mms en wordt nooit ziek. ga vooral zo door en veel sterkte met alles. helaaz dat de farmaceutische industrie het nog verbergt omdat het ze klauwen vol met stome rot geld zou gaan kosten als iedereen. dit zal gebruiken….

 38. Hallo Linda, heb met veel interesse jouw blog gelezen nadat er bij mij borstkanker is ontdekt. Ben gelijk met de MMS druppels begonnen en heb over 2 weken een afspraak om een nieuwe scan te laten maken..
  Ik heb gelezen dat amalgaanvullingen weleens de veroorzaker van borstkanker zou kunnen zijn. Denk er zelfs over om ze allemaal te laten verwijderen.
  Hebben de MMS druppels, volgens jou ook een ontgiftende werking op het kwik in amalgaanvullingen?
  Hoor graag van je!

  Warme groet, Arline

  1. Dag Arline,

   Ik zag dat Linda nog niet had gereageerd.
   Hoe gaat het nu met je en met de borstkanker?
   Heb je de kuur met MMS afgemaakt en zo ja, heb je er wat aan gehad?
   Amalgaamvullingen zijn inderdaad toxisch en hebben invloed op kanker, maar zijn niet de primaire oorzaak van (borst)kanker……
   Toxische belasting (lees: gifstoffen) gaan zich weliswaar nestelen in vet, en zoals je wellicht weet bestaan de borsten vooral uit vetweefsel.
   Dit is een secundaire oorzaak van kanker. De primaire oorzaak is zuurstoftekort en dat moet je aanpakken.

   Het is inderdaad goed om al je amalgaamvullingen te vervangen, maar dat dient wel goed te gebeuren; bijvoorbeeld door een biologische tandarts.
   Het is tevens bekend dat er mensen zijn die hun lichaam succesvol ontgift hadden van zware metalen, waaronder kwik, dankzij MMS.

   Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

   Groeten en een fijne dag!

   Jack van Dijk
   Orthomoleculair therapeut

 39. hallo allemaal,

  heb geen reacties mogen ontvangen dus probeer ik het nogmaals..

  kan iemand mij vertellen hoe je mms zelf maakt?
  en waar de ingredienten te koop zijn?

  je kan het emailen naar: yunusyun@hotmail.com
  alvast bedankt,

  1. Beste Yunus,

   MMS kun je volgens mij niet zomaar zelf maken, het is een heel chemisch proces. Maar vraag het eens aan de kenner bij uitstek, te weten Henk de Rooij [henkderooij@home.nl]

   Groeten en een fijne dag!

   Jack van Dijk
   Orthomoleculair therapeut

 40. Beste Linda,

  Ook ik heb je blog met bewondering gelezen. Mijn zwager is 8 weken geleden gediagnosticeerd met uitgezaaide longkanker. Een bestraling van de rug heeft inmiddels plaatsgevonden en volgende week zijn 2e chemo kuur (daarna volgen er nog twee?). Nu heeft hij al een fikse longontsteking opgelopen en een trombose been. Hij ligt alweer anderhalve week in het ziekenhuis en naast het hebben van bloedneuzen en ‘kleine’ pijntjes hebben ze (ook vrouw en kinderen) vooral last van de emotionele rollercoaster en het gemis van kwalitatieve begeleiding.
  De pijn van zijn benen krijgen ze niet onder controle en na meerdere spoedbezoeken naar de ehbo zijn we nog amper iets opgeschoten. Zijn energie is laag en uiteraard ook zijn weerstand. Het behappen van de vele pijnscheuten en andere bijkomende misere kost hem alle kruin en zichzelf voorbereiden op de nieuwe kuur lijkt er niet te zijn. En ook de mentale klap is hard, pijnlijk en confronterend. Het niet weten wat het verloop van het ziekteproces is en hoelang de chemo zijn leven (kwalitatief) kan verlengen weten we niet.

  Toen ik jouw verhaal las, voelde ik een sprankje hoop…..

  Ik hoop dat we naar aanleiding van het verhaal van mijn zwager een reactie van je mogen ontvangen!

  Want als we kunnen starten met jouw visie waar moeten we dan beginnen?????

  Ik hoop dat het je goed gaat en dat je nog meer mensen weet te inspireren met jouw wijsheid en ervaring.

  Groetjes van Jolanda Moonen

  1. Beste Soraya,
   Ik hoop dat Jack jou ook even zal antwoorden, hij is natuurarts en heeft heel veel kennis van zaken en blogt hier op de site mee. Maar ik zal graag de aftrap geven. Ik weet niet wat de voorgeschiedenis is van je zwager? Al eerder behandelt voor kanker?

   Aanpak van trombose
   Een van de meeste onbegrepen eigenschappen van vitamine C is de invloed ervan op je aderwand. Onvoldoende vitamine C leidt tot het oplossen van de collageen lagen in je aderwand die hem flexibel en sterk maakt.
   in de plaats ervan krijg je een suboptimale oplossing; er ontstaat en waterige laag waar calcium, cholestorol in neerslaan en omdat er altijd dan ook ontsteking bij zijn een ophoping van witte bloedlichaampjes die wanhopig de zaak proberen op te lossen! Zie daar de oorzaak van trombose…

   De beschikbare vitamine C in het lichaam is duidelijk te laag, voer dit zsm op naar 7-10 gram per dag. Je kunt het in poedervorm kopen bij de vitamin store onder andere en anders gewoon de 1000 mgr pillen nemen. Begin direct en neem 1000 mgr (1 gr) om de 3-4 uur. Voer de dosis in de komende dagen op tot zoveel als je kunt maar probeer iig 10 x 1 gr over de dag te halen!

   Je lichaam maakt dan nieuw collageen aan, zodat de aderwand weer wordt versterkt en de witte bloedlichaampjes kunnen de prop gaan opruimen die in het been pijnklachten geeft.
   Probeer in je voeding zoveel mogelijk groente en fruit te eten en maak sappen als gewoon eten niet lukt.

   Voor de longkanker geldt hetzelfde, vitamine C hebben je witte bloedlichaampjes nodig om waterstofperoxide te maken waarmee ze kankercellen kunnen doden. Als de trombose onder controle is, dat duurt misschien een week of twee, kun je daarna een MMS kuur overwegen ipv chemo. Kijk eerst maar eens of je baat hebt van de vitamine C en pas je voeding aan! Zorg dat je mineralen binnen krijgt iig calcium, zink en magnesium. En als je veel drinkt zorg dat je ook zouten opneemt, dus drink water met een klein mespuntje zeezout even wennen. Zorg voor voldoende kalium (bananen) en ga beginnen met de inname van 2 dessertlepels omega 3 (lijnzaadolie) en omega 6 (rijstolie, zonnebloemolie etc) per dag. KOUDGEPERST!!! Ga naar de reformzaak of Ekoplaza.

   Zie op deze blog de artikelen over Brian Peskin en lees alles!
   Heel veel succes en laat ons weten hoe het verloopt!
   Liefs Linda

  2. Beste Soraya, lees toevallig even op Linda’s blog. Zeker heeft Linda veel goede manieren om kanker te bestrijden – ik heb er vele tips uit opgepikt. Ik heb er nog een bij die mij erg helpt: resonantietherapie (elektromagnetische therapie). Zie http://www.ngcenergyhealing.com/.
   Met behulp van dieet (in elk geval geen suiker, tarwe, vlees, alcohol), supplementen (o.a. kurkuma en graviola) en die resonantietherapie overleef ik nu al 10 maanden in prima conditie mijn uitgezaaide longkanker.
   Hoop dat je dit leest!
   Lieve groeten,
   Anneke Smit

 41. Eigenschappen van zuurzak:

  Dood alvleesklierkanker cellen, long-, nier-, alvleesklier-, borst-, prostaat-, en dikke darm, leukemie.
  Elimineerd vrije radicalen, het drogen van kankercellen, genezen ontstekingen in het lichaam, en vooral om uithoudingsvermogen patiënt te verhogen.
  Geneest de ontsteking, zoals keelontsteking, darmen, de spijsvertering, aambeien en diabetes.
  Voorkomen en genezen van jicht.
  Voor mannen, zuurzak blad toename van het aantal en versterken van het sperma.
  Boost immuniteit.

 42. nadat ik een poosje mms had gebruikt heb ik mijn bloed laten onderzoeken
  Uit dat onderzoek bleek dat mijn lever behoorlijk geïrriteerd was.
  Ik ben toen gestopt met mms en heb na een paar weken weer
  mijn bloed laten ondrzoeken.
  leverwaarden waren weer normaal.
  Dus zo zonder gevolgen is het gebruik van dit middel dus allemaal niet

 43. Het is dus letterlijk een paardenmiddel. Ik kan me voorstellen dat je zoiets in de alleruiterste nood gaat proberen.

  1. Hi Linda,

   Mag ik je iets vragen? Ik ben afgelopen zondag voor het eerst met 1 druppel MMS begonnen en deze dosis verhoog ik elke dag met 1 druppel erbij (2 x daags). Ik voelde maandag (dag 2) al iets opkomen en vandaag zag ik dat ik een vaginale schimmelinfectie onder de leden heb. Hier heb ik al in geen jaren last van gehad. Zou dit puur toeval kunnen zijn of een opgewekte reactie door de MMS? Ik zit nu op dag 4 en neem dus 2 x daags 4 druppels.
   Normaal gezien zou ik de dokter om een zalfje vragen maar gevoelsmatig ga ik liever door met enkel MMS. Heb jij dit vaker gehoord? En wat vind je, doorgaan met MMS of een zalfje van de huisarts erbij?

   Dank vast!

   Vriendelijke groet,

   Mar

   1. Ik heb het niet vaker gehoord en ik denk dat het toeval is. Maar misschien ook niet. Waarom ben je met MMS begonnen? Wat waren je klachten?
    Als je immuunsysteem niet op krachten is of volop bezig is om elders een infectie te bestrijden, kun je uitbraken krijgen elders in je lichaam. MMS werkt meestal na een paar dagen en wanneer de dosering langzaam wordt verhoogd. Kijk het nog even aan en sterkte!
    gr. Linda

 44. Beste Linda,
  Eerder heb ik je gemaild over mijn moeder die MMs gebruikt. Nu wilde ze je vragen of het toegestaan is om Paracetamol te gebruiken tijdens het volgen van de MMS kuur. Ik hoop dat je mij kunt helpen.
  Met vriendelijke groeten,

  Kaussar

  1. Beste Kaussar,
   Ik heb geen indicatie dat MMS en paracetamol niet zouden samengaan. Dus dat kun je gebruiken, maar ik wil wel wat kwijt over het gebruik van pijnstillers in het algemeen.
   1) Gebruik ze NIET om de koorts te verlagen, koorts treedt op als je immuunsysteem actief de infectie aan het bestrijden is, breek dit proces dus niet af!
   2) gebruik ze nooit langdurig, ze zijn enorm belastend voor je lever en er zijn meer dan eens gevallen bekend van mensen die met leverfalen of nierfalen in het ziekenhuis kwamen om dat ze teveel paracetamol of andere pijnstillers hebben geslikt.
   Succes!
   Linda

 45. Lang niet voor iedereen die MMS gebruikt, heeft baat bij het gebruik ervan. Vorige week bezweek mijn tante na 5 jaar knokken en lijden. Uit het kamp van Jim Humble ontving ik vandaag een bericht in antwoord op een vraag die ik stelde ten behoeve van een vriendin die al jaren tegen de gevolgen van borstkanker vecht en die ondanks het gebruik van 8 druppels mms per uur en 8 mms2 capsules per dag, toch weer uitzaaiingen had. Het antwoord luidt aldus:

  Steven,
  I have had a similar experience with my breast cancer until recently. I felt that my body’s excretory organs were too overloaded to benefit properly from the MMS. So I did a liver flush, colon cleanse and kidney flush. These things did not involve using MMS. After I did it, I started the MMS 2000 again (ik heb een nederlandse vertaling gemaakt voor wie dit op mijn website http://www.mmsvoorpaarden.nl) and it is working better. I am attaching a copy of the book I used for direction on how to do these things. Maybe your friend can benefit too. As always with love,
  Bishop Alluvia Love for Archbishop Jim Humble

  Iedereen die dit boek in PDF wil ontvangen, stuur een emailtje aan info@astermedia.nl.

  1. Beste jannie,
   Ik heb geen idee of MMS met alle soorten medicijnen combineert. Ik ben geen voorstander om je lichaam vol te gooien mat allerlei verschillende dingen. Om te weten wat het effect is zul je dus een keus moeten maken en tijdelijk moeten stoppen met je andere medicijnen.
   Anders heb je er totaal geen zicht op wat iets doet en helaas hebben we er ook nog onvoldoende ervaring mee hier op deze blog.
   Misschien als iemand er wel iets over weet laat dan een bericht achter!
   Linda

 46. hallo Linda,
  ik wil je vragen hoe ik een moedervlek kan behandelen, misschien weet jij dat. Op de site van jim h. word alleen het sprayen van de huid genoemd, maar in de spiegelbeeld las ik dat je een moedervlek met pure mms moest aanstippen.Dit vind ik nu wat verwarrend.

 47. Ik heb gehoord dat MMS niets anders is dan verdund industrieel bleekmiddel. Een vriend van mij gebruikt het en hij is zeker 15/20 kg afgevallen, maar hij moet ook paar keer per week overgeven en zijn eetlust is weg.
  Graag reactie.

  1. Beste Neno,
   Het klopt dat MMS ook industrieel wordt gebruikt. Het vervangt steeds vaker het gewone chloor omdat het veel effectiever is en minder gevaar oplevert voor de volksgezondheid. Het wordt gebruikt in de waterzuivering, het ontsmetten van voedsel en ziekenhuizen en om legionella te voorkomen.
   Ik kan je geen advies geven over je vriend, de informatie is niet gedetailleerd genoeg. Maar als hij moet overgegeven van de mms, RAADDEN WIJ JE VRIEND AAN DE DOSIS TE VERMINDEREN.
   Op zichzelf is de reactie niet vreemd en ook niet verkeerd, maar de afstoting gaat dan gewoon te snel en kan tot bijwerkingen leiden, zoals uitdroging of vermagering.
   Niet iedereen zal op de zelfde manier op MMS reageren, daar is deze blog ook voor om gebruikers ervaring te delen. Luister daarom altijd naar je eigen lichaam!

   Een alternatief voor MMS
   Een goed alternatief als je MMS niet verdraagt is vitamine C te gaan gebruiken. Uit vitamnine C maken je witte bloedlichaampjes waterstofperoxide om pathogenen te doden. Verhoog de dagelijkse dosis in stappen naar 4 gram per dag en voor zieke mensen naar 7-8 gr en zeer zieke mensen naar 10 gram of meer. ook hier geldt luister naar je lichaam en verlaag de dosis als je diarree krijgt. Voer daarna de dosis langzaam weer op.
   Succes Linda

 48. Hoi allemaal

  Ik heb op mijn 27e te maken gekregen met borstkanker met uitzaaingen naar de okselklieren en halsklieren. Ik heb wel chemotherapie/operatie/ 33 bestralingen gehad. Ik ben al een tijdje het alternatieve pad aan het behandelen. Dit omdat artsen erg veel angst zaaien. Ik moest ook maar mijn eierstokken verwijderen omdat je als je kanker hebt gehad, een verhoogde kans op eierstok kanker had rond je 40e levensjaar. Ik ben er sterk van overtuigt; wat men gaat geloven, gebeurt ook! Iedereen creert zijn/haar leven door middel van gedachten. Ik heb er niet voor gekozen om in “gezond” vlees te gaan snijden. Ook heb ik nog steeds een kinderwens. Maar goed, ik kreeg mijn eerste chemokuur en ben 3 dagen later naar Familieopstellingen gegaan. En of jullie het willen geloven of niet na 4 dagen was het “kippenei” van 5cm onder mijn oksel verdwenen! Puur door je alleen maar bewust te laten worden van wat er speelt. Het kan heel confronterend zijn. Maar daar ben ik doorheen gegaan. Ik wou genezen!!!

  Familieopstellingen is echt mijn ding geworden. Al loop je ergens tegen aan in het leven of wat ook, je kunt er terecht met alles!! 🙂

  Ook ben ik mijn levensstijs drastisch gaan aanpassen. Ik drink niet meer. Alcohol is gif voor je lijf. Ik dronk wel eens een wijntje/portje. En ik eet biologisch. Heb ik zin in iets zoets… Neem ik een potje bio mais. Heb ik zin in iets hartigs neem ik tomaatjes/komkommer, rijstwafels. (uiteraard biologisch). Ik ben hier ook door afgevallen. http://www.juliakang.nl We worden niet dik van caloriën, maar door chemische stoffen in eten. Ook worden we sneller ziek van chemicaliën. Iedereen om me heen loopt te snotteren behalve IK 🙂 We zijn gewoon lekker gemaakt door de voedselindustrie. Vroeger bestond dat allemaal niet. 😉 En het is beslist geen straf om zo te leven.

  Ik wens iedereen veel sterkte met zijn/haar behandeling, en geef niet op! ook al ben je uitbehandelt “volgens artsen”. Jij weet diep van binnen dat het alleen een les is. Heb je hem (de les) door, verdwijnt de kwaal als sneeuw voor de zon. Dat is mijn ervaring.

  Warme groet,
  Rowena

  1. Beste Rowena,
   Wat een mooi verhaal en wat fijn dat je op deze manier jezelf hebt kunnen genezen! Ik kan het inderdaad niet vaak genoeg herhalen hoe belangrijk het is dat je eigen angsten en trauma’s onder ogen ziet. Zoals Byron Katie zegt je moet erdoorheen vallen. Maar een familie opstelling werkt natuurlijk ook. Ik heb hetzelf ook gedaan kort geleden. Mijn ouders zijn beiden al enkele jaren dood. Tot mijn stomme verbazing zei ik in zn sessie tegen mijn vader, dat ik niet langer wilde dat hij mij als zijn zoon zou zien. 🙂 Ik heb een nogal sterk ontwikkelde rationele mannelijke kant 🙂 Mijn moeder had helaas niet zon groot zelfbeeld en was vor mij dan ook niet het groet vrouwelijke voorbeeld… Ik ben dan ook een groot deel van mijn leven niet in balans geweest met mijn Yin en Yan. 🙂
   Verkeerd voedsel gecombineerd met verslavingen aan verkeerd voedsel, versterken de onbalans.

  2. Fantastische reaktie. Je bent goed bezig! Ik wens je heel veel succes bij de genezing. Heb je het nieuwe boek van Jim Humble al gelezen ? Omdat je reaktie onder het MMS verhaal staat, dacht ik daar even aan. Stuur me dan een berichtje en dan stuur ik je het per email toe als e-boek.

   1. Hallo Steven, ik zou graag een e boek copy van jim humble toegestuurd krijgen, zou dat mogenlijk zijn, bij voorbaat hartelijk dank, mvg Bianca

   2. hoi steven, ben ook met mms begonnen en wil je vragen of eht mogelijk is ook het ebook aan mij te sturen, dank je wel marianne

  3. Best Rowena..het is niet ongewoon dat een tumor enorm slinkt in de dagen na de chemokuur..dat is mij ook overkomen…en ik heb geen familieopstelling gedaan.

   GRT Margreet

  4. Best Rowean,
   je bent 3 dagen na en chemokuur naar Familieopstellingen gegaan en je tumor verdween?? hoe weet je nou dat dit niet door de chemobehandeling is gekomen??

 49. Linda,

  Een van onze vrienden is uitbehandeld met chemo en andere spoelingen.
  Verder doen de artsen niets meer.
  Het betreft hier alleen nog uitzaaiingen 1/4 de lever die aangetast is en wat
  op het bot.
  Nu willen we beginnen met MMS1 en MMS2 , de dosering houden we aan van pag.150 van het boek Jim Humble.
  Zijn er nog andere tips …?

  Graag een advies…..

 50. Beste allemaal,

  Heeft er iemand ook ervaring met uitgezaaide (darm)kanker en eventuele resultaten die behaald zijn met MMS of niet?

  Alvast hartelijk bedankt.

 51. Dag Natacha, Ik heb niet echt een probleem (behalve een lichte vorm van carpaal tunnel syndroom). Mijn vraag is nu : Hoelang zou ik 2 druppels 2 X per dag nemen ? Is een periode van 2 weken driemaal per jaar oké ? of moet het meer ? Dank bij voorbaat

 52. Mijn man is net 5 dagen geleden begonnen met MMS, hij heeft asbestkanker, mijn vraag is moet hij nu wel of niet supplementen erbij innemen.Hij gebruikt een multivit.supplement en vit.B6(voorgeschreven door oncoloog) Ik geef hem ,smorgens geen uitgeperste sinaasappel meer.
  Inez

  1. Beste Inez,
   MMS is een sterke oxidant en die moet je dus niet combineren met ANTI-OXIDANTEN, zoals vitamine A, C en E. Je kunt gewoon eten, maar ik zou de extra multivitamine even vermijden. B6 kun je gewoon mee doorgaan, dat is geen antioxidant. Je bent nu bezig met de reiniging, laat dat even zijn gang gaan. Als je de MMS kuur straks afbouwt kun je weer met het onderhoud en de opbouw beginnen en ik adviseer je dan om dagelijks langzaam op te bouwen naar iig 5000 mgr vitamine C. + multivitamines etc.
   Let vooral goed op je lichaam, negeer de signalen niet (neem even gas terug met erge diarree bijvoorbeeld) en laat je vooral niet gek maken. Succes en sterkte!
   Linda

 53. Hallo Songebobien,

  De ranzige smaak verdwijnt zodra je het inneemt met druivensap (Let op: geen toegevoegde vitamine C). Als je je licht misselijk voelt zit je waarschijnlijk tegen jouw grens aan. Neem dan een druppeltje minder en test het uit totdat de misselijkheid verdwijnt. Bedenk wel dat misselijkheid een gevolg kan zijn van de afvalstoffen die door het mms gebruik gevormd worden. Goed doorspoelen dus, liefst met gezond water. Groet en succes, Steven, Natufarm.

 54. Complimenten over de discussie, steeds kom ik zoveel positieve verhalen tegen over MMS, dát is bewijs, daar is geen wetenschap voor nodig…

  Momenteel meng ik 5 druppels citroenzuur op 1 druppel mms maar ik zie dat het protocol veranderd is, 1 op 1 mengen met 50% citroenzuur maar hoe weet ik hoe sterk het zuur is? Ik heb ooit een setje besteld waarbij ik het citroenzuur moest maken van 1 deel poeder op 9 delen water. Moet ik anders deze mengverhouding veranderen?
  Het is mij nog steeds niet gelukt om een kuur af te maken omdat het zó ranzig smaakt en het licht misselijke gevoel haast niet te vermijden is.
  Ik weet dat ik het MOET doen om van mijn eeuwige gebrek aan energie af te komen maar heeft iemand nog tips om de kuur wat dragelijker te maken?

  1. Beste Spongebobien,
   Je kunt op de site van Jim Humble een protocol vinden dan gebasseerd is op 3 druppels (1 op1) per uur. Hier wordt ook beschreven hoe je voor de heel dag een fles kunt maken en dan elke uur een hoeveelheid moet drinken. Mijn ervaring is dat je met deze lage dosering niet snel misselijk wordt.
   Ik zou een nieuwe MMS bestelling doen bij een van de sites die ik in de linkerkolom van deze blog vermeld. Die zijn zo samengesteld dat je altijd 1 op 1 kunt doseren en dat is veel gemakkelijker in het gebruik.
   http://jimhumble.biz/index.php

 55. Ik heb het weleens helemaal uit laten reageren, dan lijkt het net dropwater zo bruin. Er is wat voor te zeggen om de het mengsel helemaal uit te laten reageren. Ik zie in ieder geval niet in waarom je dat niet zou doen en waarom Humble die drie minuten ook al helemaal niet meer afwacht. Misschien is het zoiets als de één houdt van een rouw ei, de ander van een drie minuten ei en de ander wil eerst een potje biljarten alvorens het ei wordt gepeld. Chloor snuiven uit eigen buik… ontzettend grappig.

 56. Hallo allemaal,
  hebben jullie ook dat het mengsel na drie minuten nog vollop staat te dampen?? het lijkt mij dan betr om een paar minuten langer te wachten.

  als ik het gedronken heb en ik zit dan bv op de bank, dan zit ik nog heel de tijd gloor te snuiven uit mijn eigen buik heb ik het idee.

  heeft iemand anders ook deze ervaring??

  Groetjes Wil.

   1. Ik sta in die lijst onder de naam Natufarm maar dat is geen particulier. Iedereen die mms besteld krijgt netjes een factuur.

  1. hoi linda,

   ik heet roshni en woon in zuid holland/eilandje goeree-overflakkee.
   ik heb net mms besteld en binnen met gebruiks aanwijzing.maar ik heb het nog niet gebruikt. kan ik met jouw contact houden,om hierover te praten. ik wil het product gebruiken,maar ben er over onzeker. mijn e-mail is:roshnijamil@yahoo.com

   1. Hai Roshni,
    Ik heb al mijn ervaringen op mijn blog gezet en heb het al meerdere keren toegepast, voor mij helpt het elke keer weer. Lees alsjeblieft wat re allemaal al over geschreven is en de commentaren van andere mensen!
    Je hoeft geen angst te hebben voor de chemie, dat klikt altijd eng maar is het niet… water is ook H2O.
    Ik kan niet alle vragen persoonlijk beantwoorden helaas, maar er zijn vast mensen hier die je willen gerust stellen!
    Liefs Linda

 57. hoe is het mogelijk dat mensen denken dat dit middel werkt.
  hoe weet een chloordioxine molecuul of een virus of bacterie een schadelijk of onschadelijk iets is????
  waanzin, dit.
  geld uit de zak klopperij.

  1. Chloordioxide (oxidant) werkt alleen op anaerobe cellen. Dit zijn cellen die hun energie opwekken uit suikers en niet uit de verbranding met zuurstof. Alleen tussen deze stoffen zal de aantrekking werken en zullen de elektronen overspringen. Uw gezonde cellen, werken met een aerobe verbranding en worden dus niet aangetast door de krachtige werking van deze oxidant. Goede darmbacterien zullen dus gewoon intact blijven.

   1. Er zijn wel degelijk anaerobe organismes te vinden in het menselijk lichaam met een gunstige invloed. Bijvoorbeeld de strikt anaerobe bifidobacterium:

    “Sommige stammen van bifidobacteriën begunstigen de darmomgeving door de microflora te verbeteren, constipatie te verhinderen, en daardoor de eigenschappen van feces positief te beïnvloeden” – http://nl.wikipedia.org/wiki/Bifidobacterium

  2. Hoe weet een cel in de lever dat hij een levercel is en zich ook zo gedraagt?
   Hoe weet een haarcel dat die een onderdeel is van een haar, en zich ook als zodanig gedraagt.
   Dit is niet om te jennen, maar om over na te denken.
   Leven is intelligent, en iedere cel of atoom of molecuul weet precies wat het moet doen door de informatie die erin zit.
   Zo ook chloordioxine, die ervoor zorgt dat alles in het lichaam waar een tekort aan zuurstof is, een reactie geeft door het tekort op te heffen.Laat nou net die tekorten zitten in bepaalde delen van het lichaam die niet gezond zijn waar deze beestjes zich nestelen en voortplanten/delen
   Die beestjes houden van de zuurstofarme gebieden, een gezond lichaam is zuurstofrijk, deze zuurstof is belangrijk om alle processen in het lichaam goed te doen verlopen.

   1. Dank je voor je uitleg! De zuurstofarme plekken in het lichaam worden inderdaad het eerste ziek, dat kan zelfs de reguliere zorg niet ontkennen. In een boek dat te krijgen is via http://www.livonlabs.com waar je lipospherische vitamine C kunt bestellen, kwam ik aan het boek “Stop America’s #1 killer” door Thomas.E.Levy die ingaat op de rol van vitamine C en hartfalen. Of wat je moet weten over het goed houden van je vaten stelsel.

    In je vaten zit collageen, zoals bekend is dit o.a. opgebouwd uit vitamine C. Heeft het lichaam daaraan een tekort, dan wordt het aan organen en onderdelen ontrokken om het op de meeste urgente plekken in te zetten; Bijvoorbeeld het immuunsysteem dat vitamine C nodig heeft om waterstofperoxide te kunnen aanmaken om indringers mee te kunnen doden. Die zich aan het nestelen zijn in de zuurstofarme plekken van het lichaam en daar dreigen te exploderen, bijvoorbeeld de botulisme bacterie die in de wortelpunten van kiezen welig tiert, die een wortelkanaalbehandeling hebben ondergaan.

    Wanneer er geen vitamine C meer is om het collageen in de slagaderen op pijl te houden, ontstaat er een waterige laag waar cholesterol en calcium in neerslaan en zo ontstaat de bewuste plaque…die tot hartfalen leidt.

    Waarom ik dit hier schrijf is dat het hopelijk duidelijk wordt wat de cascade aan gebeurtenissen zijn die uiteindelijk kunnen leiden tot een hartstilstand, of ontstoken raken van hersenzenuwen, of kanker. Take your pick! Door verslechterde doorbloeding ontstaan zuurstofarme plekken, waar ziekten kunnen aangrijpen.
    Er komt geen bloed en dus geen zuurstof, geen bouwstoffen, geen vitamine C, geen witte bloedlichaampjes omdat de haarvaten zijn vernauwd of zelfs zijn afgestorven…

 58. Beste Linda,
  Bezoek alsjeblieft een echte dokter. Er zijn zoveel goede reguliere behandelingen, die allen evidence based zijn. En het schoonmaakmiddel MMS is nooit onderzocht voor het gebruik bij kanker……..

  Succes met de behandeling.

  1. Beste Carolien,
   Dank voor je zorg voor mijn gezondheid. Ik heb mijn gezondheid eerst toevertrouwd aan de dokters (Meander Amersfoort, Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en AVL in Amsterdam) en deze hebben dit vertrouwen enkele keren dusdanig verspeeld, door ernstige blunders te maken in hun handelswijze, voorlichting, diagnoses en verslaglegging, dat ik mijn dossier zelf ter hand heb moeten (!) nemen.
   Ik heb inmiddels voldoende bewijs dat MMS en nog een aantal ondersteunende therapieen die ik gebruikt heb mij uitstekend geholpen hebben. Ik heb zelf kunnen ondervinden dat een tumor in de borst waar ik de eerste keer kanker heb ontwikkeld na gebruik van MMS verdween. Ik heb de kuur nu 5 keer toegepast en steeds met verbeteringen. Het is inharent aan het systeem van gezondheidszorg dat er geen onderzoek wordt gedaan naar MMS of andere methoden die gebasseerd zijn op reinigen van het lichaam. Helaas stelt de gewone burger nog veel te veel vertrouwen in dit systeem dat uitslutende medicijnen en methode voortbrengt die heel veel geld kosten en de zelfredzaamheid van mensen ernstig beperkt.

   Hoe je zult handelen weet je pas wanneer je er zelf voor komt te staan en of je dan de keus maakt om vanuit je eigen belang vragen te stellen. Wellicht kom je dan tot de zelfde conclusie als ik destijds, namelijk dat men niet weet wat men aan het behandelen is. Men heeft geen kennsi van zaken, geeft onomwonden toe dat men niet weet wat kanker is en toch weet men wel hoe het moet worden behandelt. Wonderbaarlijk. De onkunde van artsen blijkt alleen wanneer u als patient bereid bent vragen te stellen.

  2. Mijn complimenten gaan uit naar de TV-makers van Radar. Werkelijk, een betere analogie van MMS bestaat er volgens mij niet.

   Radar is precies gelijk MMS te werk gegaan. Als een ordinair schoonmaakmiddel maar ook als een geniaal stukje boulevard journalistiek) traden de TV-makers zuiverend op tegen alles wat maar scheef groeit in het enge bos van het MMS lievende, alternatieve circuit.

   De integriteit van een vooraanstaande MMS leverancier werd – naast die van een complete randdebiel – op de proef gesteld. Geen van beiden konden stand houden. En zie daar meteen de winst van deze reportage. Radar neemt het op tegen MMS en komt vanzelfsprekend als winnaar uit strijd. Plaats noch tijd om het verlies hiervan voor een kritisch en intelligent kijkerspubliek te duiden was er natuurlijk niet. Met een vooringenomenheid waar media tycoon Berlusconi jaloers op zou zijn liet Radar het gemakshalve maar achterwege om de intrigerende werking van MMS toe te laten in haar overwegingen.

   Het is een openbaar feit dat MMS onderdeel uitmaakt van een opvallend succesvolle therapie in de strijd tegen kanker. Nee, in plaats daarvan is er kennelijk voor gekozen om MMS weg te zetten als een middel dat alleen maar schadelijk zou zijn voor de volksgezondheid. Voor die boute stellingen voerde zij echter geen enkel bewijs aan. Kon ze ook niet want natriumchloriet wordt al sinds jaar en dag hemelsbreed ingezet om de mensheid te behoeden en te beschermen tegen pathogenen, parasieten, schimmels en niet lichaamseigen bacteriën. Onze waterleidingen worden ermee bewerkt om de aangroei van levensbedreigende bacteriën (waaronder de levensgevaarlijke legionella bacterie) te bestrijden. Ons drinkwater wordt ermee gezuiverd. Het zit in onze voedingsmiddelen. Medische apparatuur en operatiekamers worden ermee gedesinfecteerd. Wetenschap en industrie omarmen natriumchloriet.

   Het gevaar ligt niet bij het gebruik van MMS. Het gevaar ligt bij het recht van zelfbeschikking. De werkelijkheid is dat vele duizenden Nederlanders inmiddels MMS gebruiken en zij ondervinden de positieve werking ervan. Veel van die mensen zijn pioniers en horen in feite bij de ondergrondse beweging die middels zelfbeschikking lijkt te willen zeggen: “ik wil het anders!’ Juist dié stem, die stem van de zelfbeschikking, was in de reportage niet te horen.

   Maar waarom zou een programma als Radar het nodig achten om objectieve journalistiek te bedrijven? De mogelijke positieve kanten van MMS gebruik onder de aandacht te brengen ? Dat levert noch kijkcijfers, noch rendement op. En zo moeten we ons misschien realiseren dat er waarschijnlijk geen enkel TV programma meer bestaat dat recht zou kunnen doen aan de harmonie die bestaat in het recht op zelfbeschikking; intelligente mensen die het recht in eigen hand wensen te nemen om te onderzoeken wat ze willen en afwijkend van alle opgelegde normen en waarden beslissen en pogen te vinden wat ze nodig hebben maar niet krijgen. Ziek of niet ziek. Kanker of geen kanker. Aids of geen aids. En niet, zoals Radar ons allen wil doen geloven, als een zielige hoop mensen die het ook niet meer weet en wanhopig op zoek is naar een oplossing in de kwakzalverij.

   Nee, mijn ervaring is dat MMS gebruikers intelligente, weldenkende mensen zijn die een alternatief zoeken voor een in hun ogen falend medisch aanbod.

   Niemand van hen ziet MMS als een medicijn en al helemaal niet als een wondermiddel. Die gedachten komen alleen voor in het brein van de TV maker die aansluitend op een trend heeft willen scoren en daarin slaagde. Proficiat Radar, voor een job well done!

 59. Prima allemaal. Betreffende die neerslag van vlokken. Het enige wat ik kan bedenken is dat de oplossing over verzadigd is geweest. 190 gram NaClo2 is maximaal oplosbaar in 500 ml water. Het kan zijn dat er niet al te nauwkeurig is omgesprongen met het maken van de oplossing waardoor het overschot neerslaat. Een andere mogelijkheid is misschien dat de ClO2 oplossing afbreekt omdat je flesjes te lang zijn blootgesteld aan – of anderzins niet afdoende zijn beschermd tegen – zon en daglicht. Ik gebruik om die reden Violet glas van Miron waar ik mijn mms in bewaar.

 60. Hallo allemaal. Zijn we allemaal inmiddels goed op weg met MMS ? Linda, hoe staat het met jou ? Ik krijg veel mailtjes van mensen die mij vragen of ze de PDF kunnen krijgen. Natuurlijk kan dat! Inmiddels heb ik een klein webwinkeltje gestart waar niet alleen MMS besteld kan worden maar ook de ingredienten om het zelf thuis te maken. Het adres ? http://www.natufarm.nl. Misschien wil Linda er een link van maken op deze blog. Ik heb inmiddels ook geantwoord op een reaktie van een huisarts die Linda terecht complimenten maakt met deze blog. Ik zou graag een forum discussie met deze huisarts willen zien waarin het gebruik van MMS centraal staat. Wie weet horen we van hem. Groetjes allemaal en veel succes met MMS!

  1. Beste Steven!
   Bedankt voor je bijdrage aan de blog. Ik heb de PDF van Jim Humble hier op mijn blog gezet!
   Wat betreft je winkel prima! Kun je me misschien vertellen of je ervaring hebt met het neerslaan van natrium chloriet tot witte vlokken in het flesje? Is het nog te gebruiken en waarom gebeurt dit?

   Ik heb contact met de arts en hij heeft mij heel veel informtie toegezonden over het belang van vitamine D. Ik zal daar binnekort ook over publiceren. Verder zal ik een pagina inrichten om specifiek je ervaringen met MMS te delen. En ik zal een poll inrichten. We houden contact.

 61. beste Steven ,is het mogelijk om het recept van MMS te krijgen of een verkoopadres?en kun je er ook een hond mee behandelen en welke dosissen
  moet je dan aanhouden?

 62. Wow… ik zie dat mijn inlognaam ‘Steven’ inmiddels is veranderd in ‘MMS voor Paarden’. Dat komt waarschijnlijk door de blog MMS voor Paarden, die ik onlangs ben begonnen. MMS is namelijk ook heel goed voor Paarden… groetjes allemaal, Steven.

 63. Hallo Steven, ook ik ben erg geinteresseerd in de PDF, is het mogelijk dat deze op de site wordt gepubliceerd of een link of iets dergelijks. Ik ben een poosje geleden start en ook weer gestopt met de kuur en weer starten. Ik vind de inhoud van de site en de discussie utiermate interessant!

 64. Zover ik er info over gevonden heb, klinkt het als een fantastisch middel. Mijn moeder is er tevens als gebruiker helemaal wel van en van mening dat haar weerstand enorm verbeterd is.

  ik vroeg mij wel het volgende af: of gebruik van dit middel bij dagelijks gebruik ipv een kuur, op de lange termijn consequenties zou kunnen hebben voor ons immuumsysteem, omdat het gebruik van de chloordioxide het werk wat normaal ons lichaam zou moeten doen (antistoffen aanmaken etc) eigenlijk al opknapt.. verleren we het dan bijvoorbeeld niet?

  En Steven, of een van de andere bloggers.. ik zou ook heel graag de pdf informatie willen ontvangen als het mogelijk is: mpeelen@hotmail.com

 65. Hallo Steven, graag ontving ik die pdf ook… want ik ben nog met die “achterhaalde” methode bezig… en wil wel weten waar ik toe ben.
  Dank bij voorbaat

 66. AC: MMS kan je vrij gemakkelijk zelf maken. Dan weet je helemaal zeker wat je in huis haalt. Ik haal zelf de NaClO2 en citroenzuur in huis en maak mijn eigen MMS. Als je dit ook wilt kan ik je de ingredienten wel opsturen, of de MMS voor je maken. Voor een kuur is een flesje van 30ml ruim voldoende. Een behandeling duurt totdat de klacht en haar symptomen verdwenen zijn. Sommige mensen ‘kuren’ met MMS. Dat betekent dat ze van 1 druppel per dag naar 15 druppels gaan en dan weer terug in een maand. Dat is een beetje achterhaald. Er zijn nieuwe protocollen. Als je wilt stuur ik je gratis een PDF file van Jim Humble (normaal $ 12,50). Dat geeft je antwoorden op je vragen. Wel Engels… Groet, Steven.

  Opmerking van Linda: De PDF die Steven noemt staat met een link in het artikel hierboven!!!

 67. Interessant artikel. Laat me weten hoe het je vergaat. Ik gebruik zelf ook MMS maar wil de pure substantie zelf gaan maken en kwam je artikel tegen op mijn zoektocht naar een leverancier van natriumchloriet. Een cyste in mijn keel is na 6 maanden on and off gebruik van MMS verdwenen. Mijn vader had bloed in zijn urine. Op kweek gezet blijkt het kankercellen te bevatten. Hij is nu in zijn 2e week MMS. Zijn urine was in de 3e dag weer normaal en stabiel. Zijn armen waren al jaren blauw en paars van onderhuidse bloeduitstortingen. Al die bloeduitstortingen verdwijnen en zijn armen krijgen de gewone kleur terug. Hou vol. Groet Steven.

  1. Beste Steven,
   Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! Het is van groot belang dat we de resultaten van deze MMS of chloordioxide kuur met elkaar delen.
   Ik heb de kuur inmiddels 5 keer gedaan. Waarvan 3 keer met indrukwekkende gevolgen!
   Als ik het verhaal van je vader lees zou ik je toch graag ook willen attenderen op het groete belang van vitamine C, zeker waar het gaat om de kwaliteit van de collageenlagen in je aderen. Zonder vitamine C, E en lycine geen collageen. Geen collageen? Zwakke aderen en neerslag van cholesterol en calcium in de aderen, wat uiteindelijk tot breuk, verstopping of infarct kan leiden. Een zeer verhelderende uiteenzetting hierover lees je via deze link het boek van dr. Rath over kanker http://www4nl.dr-rath-foundation.org/pdf-files/kanker.pdf

   Helaas is onze voeding ontoereikend in het leveren van voldoende vitamines, mineralen en sporen elementen. Dus adviseer ik je supplementen te gaan bij slikken. Ik zal daarover nog meer publiceren op deze blog. Als je op de maillijst staat ontvang je daarover bericht!
   Succes en sterkte!
   Linda

   1. Hallo Linda, bedankt voor je blog… ik was op zoek naar Nederlandstalige info (ikzelf ben van Brussel). Ik ben op de hoogte gebracht van mijn nieuwe tandarts (die MMS gebruikt als spoelwater en dus zeer efficient is voor de gezondheid van de tanden).

    Inwendig gebruik ik het nu al vanaf 9 juni, dus iets meer dan een maand. Al heel gauw voelde ik me misselijk (tot zelfs eens met overgeven)… Dan verminderde ik de dosis. Daarna alles weer in orde.

    Normaal ben ik wel gezond, behalve dat ik toevallig vanaf de maand mei last begon te krijgen van slapende handen (vooral aan de comuter, maar ook soms in bed, bij het ontwaken…) Wat dit precies is, weet ik niet… Sommige dokters zouden het in verband brengen met het carpaal kanaal (aan de polsen)…. wat ik nu wel opmerk is dat het probleem vermindert, net na de inname van mms.

    Hoelang moet ik mms verder innemen ? Mijn tandarts zegt ongeveer 4 druppels (als men niet ziek is)

    Groetjes

   2. Beste Linda,

    – Waar is het product MMS te koop ?
    – Wie is de producteur ervan ?
    – Weet u of ik dit ook in België kan kopen ?
    – Hoe weet ik of de verkoper ervan betrouwbaar is, en dat het product wel zuiver is, en geen namaak?
    – Hoeveel flesjes heb ik nodig voor een reinigingskuur ?
    – Hoeveel kuren moet je doen ?
    – Hoe weet je of de kuur effectief heeft geholpen ?

    Bedankt,
    groetjes,
    Anne-Catherine
    http://acboes.skynetblogs.be

 68. beste, kan dit ook helpen tegen cysten in handpalm, ik heb er drie zitten boven een zenuw, veel pijn.
  ik neem wel homeopathie.

  vriendelijke groeten

  desutter natacha

  1. Beste Natacha,
   Ik heb geen ervaring met het bestrijden van cysten door middel van de Chloordioxide kuur. Wel is het zo dat het lichaam om een parasiet of ander organisme onschadelijk kan maken door dit in te kapselen, zo ontstaat dan een cyste. De kuur moet je zien als een reinigingskuur, die je help om van alle medepassagiers af te komen. Dit zul je enkele keren per jaar moeten herhalen, want we lopen overal besmetting op. Je moet er niet direct paranoia van worden hoor! Het hoort bij het leven, maar laten we zelf de regie over ons lichaam blijven voeren en het goed verzorgen.
   Wellicht dat cysten erdoor kunnen verminderen? Als dat zo is hoor ik het graag.

   1. Hoi, Steven hier. Ik had al twee jaar lang een cyste in mijn keel en ging daar 9 maanden geleden mee naar de huisarts. Penicilline hielp niet. Ben toen in november 2009 begonnen met MMS. 6 maanden later was de cyste ineens verdwenen. Volgens mijn huisarts verdwijnen cysten vanzelf.
    Wel, ik hou het erop dat MMS hier een handje heeft geholpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s