Medeauteurs


Op deze blog schrijven een aantal mensen inmiddels mee. Zij hebben stuk voor stuk belangrijke ervaringen en kennis te delen met de lezers en bezoekers van deze blog.

De medeauteurs van deze blog,  Henk de Rooij, Steven Soeten en Henriëtte van der Laan, hebben allen blijk gegeven van grote betrokkenheid bij het lot van mensen dat kanker treft en zij hebben al vele jaren en sommigen al tientallen jaren ervaring met de behandeling en advisering van kanker patiënten. Ik ben dan ook zeer blij dat ze zich bereidt hebben getoond om op deze blog niet alleen vragen van bezoekers te beantwoorden, maar ook om mee te helpen de blog overzichtelijk te houden. Dit willen we doen door vaker artikelen samen te stellen op basis van vragen die er op ons af komen via de blog. Neem dus een abonnement op dit blog zodat je automatisch de nieuwe artikelen krijgt toegezonden!

De medeauteurs stellen zich voor:

Henk de Rooij

Biedt aan: begeleiding bij MMS
Ervaringsgebied: Natuurgeneeskundig Therapeut en klassieke homeopathie.

Ik ben vanaf mijn 32e jaar(1967) werkzaam als Natuurgeneeskundig Therapeut met als invalshoek klassieke homeopathie. Dus nu al meer dan 45 jaar.
Opleiding: Braintridge Forestschool (Engeland), NCN (Nederlands College voor Natuurgeneeskunde in Hilversum, een HBO-opleiding) en Heilpraktikerschule Kassel. Ik had mijn licentie NWP en Heilpraktiker. Ik volgde veel applicatiecursussen zoals: voetreflexzonemassage (Marquard), acupunctuur, Baunscheidttherapie, Nasenreflextherapie, Iriscopie, biodynamische massage, voedingsleer etc., niet om allemaal toe te passen, maar uit interesse en voor doorverwijzing. Verder specialiseerde ik mij in Schuesslerzouten, Bach-remedies en Gemmotherapie.. Ik was werkzaam in groepspraktijken in Nederland, Belgie en Duitsland met als invalshoek: klassieke homeopathie. Ik ben op mijn 65e gestopt en heb mijn licenties ingeleverd en niet meer verlengd (wat normaal is na je 65e). Maar er bleven toch patiënten komen. Dus dat heb ik maar zo gelaten en zie ik wel wat er op me af komt.

Jim Humble, MMS.

Ik kwam enkele jaren geleden in contact met het MMS-gedachtegoed van Jim Humble. Ik vond dit zeer boeiend en veelbelovend, volgens mij een onmisbare inbreng in de geneeskunde van de toekomst (tenminste, als Brussel, de regulieren en de farmaceutische maffia er geen eind aan proberen te maken.). Ik heb mijn certificaten gehaald, als Minister of Health en Reverend van the Genesis2Church, een (officieel erkende) kerk door Jim opgericht om zich te vrijwaren tegen de aanvallen van de FBI, de FDA en de Big Pharma.
Medio December 2015 ben ik benoemd tot Bishop van de Genesis2Church of Health and Healing, met een eigen Chapter (287).

Onderstaand een interview op You Tube van enkele jaren geleden.

Praktijk

Healthminister Bishop H. de Rooij
adres: Genesis2church chapter 287 Rectorijstraat 30 6005PG Weert
* tel. 0495-542090
* 06-30814995
E-mail: hendrik@genesis2church.is

Praktijk Algehele ontgifting en ontzuring door het elimineren van bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, zware metalen en andere giftige stoffen (restanten van vaccinaties, antibiotica, chemo-kuren, bestraling e.d.) met als invalshoek: MMS.

PROTOCOLLEN

Bij elk protocol gelden persoonsgerichte adviezen, afhankelijk van het klachtenbeeld en de constitutie. Eventuele gebruiksartikelen kunnen indien gewenst meteen worden verstrekt na een eenmalig consult. (donatie €50,-)

Verdere contacten en begeleiding via E-mail of telefoon. Ook ‘s-avonds en tijdens de weekends bereikbaar.

Voor elke klacht of aandoening is een protocol beschikbaar.

Sodium Chloride (MMS1) – Calcium Hypochloriet (MMS2) – Activator (HCl 4-5%) – DMSO – CDS – CDH.

Protocolgroep L1 Levensbedreigende ziekten.
Protocolgroep L2 chronische ziekten.
Protocolgroep L3 Acute ziekten.
Protocolgroep L4 Uitwendige toepassingen.
Protocolgroep L5 Preventie en onderhoud.
Protocolgroep L6 Diversen.

Protocollen kunnen worden gecombineerd met elkaar en met toegevoegde middelen uit de Homeopathie, Biochemie (celzouten van Schüssler), Gemmo-en Phytotherapie(kruiden) en voedingssupplementen.


Steven Soeten

Biedt aan: Ondersteuning bij gebruik van MMS Protocols
Ervaringsgebied: gebruik, productie & levering, ondersteuning van mms

stevenWie ben ik ?
Mijn naam is Steven (geboren in Amsterdam, 1957). Ik positioneer mezelf als entrepreneur omdat ik graag mijn schouders zet onder nieuwe, innovatieve ideeën en activiteiten, van welke aard dan ook. Sinds 2005 werk ik met MMS. Ik gebruik het zelf, produceer het (Natufarm) en lever het op kleine schaal aan hulpvragers die ik een stukje kosteloze ondersteuning biedt bij het gebruik ervan.


Henriëtte van der Laan

Biedt aan: Natuurvoedingsadviseur
Ervaringsgebied: Borstkanker, Germanische Neue Medizine (GNM) van Dr. Ryke Geerd Hamer
Henriette van der Laan

Mijn naam is Henriëtte van der Laan Ik ben 47 jaar.  Medio 2011 werd bij mij borstkanker vastgesteld. Omdat in mijn familie borstkanker voor komt, was ik al 2 keer per jaar op controle in het ziekenhuis. Echter ik heb nooit een genetisch onderzoek willen hebben. Dat voelde voor mij niet goed. De controles voelden voor mij ook helemaal niet goed. Ik was toch immers gezond en dan toch elk jaar vanaf mijn 38e een mammografie. Maar ja, ik wist ook niet beter en in plaats van op mijn gevoel af te gaan, volgde ik het advies van de arts. En twee keer per jaar zat ik flink in de stress, heel ongezond!

Diagnose borstkanker
Ik voelde in februari 2011 een knobbeltje, had het gevoel dat het niets bijzonders was. Ik had immers wel vaker cysten of bobbeltjes in mijn borsten gevoeld die altijd weer verdwenen na een bepaalde tijd en volgens de arts ook niets betekenden. Toen ik in juni weer een mammografie moest laten maken was daar helemaal niets op te zien. Omdat er toch iets voelbaar was, werd er een MRI gemaakt. De arts vond het onduidelijk om te zien wat het was en ik kreeg een punctie. Het voelde allemaal helemaal niet goed wat ik liet doen maar ik wist ook niet beter.
Uitslag: mevrouw er zitten kankercellen in. Ik vroeg specifieker door, en vond dat er een beetje vaag werd gereageerd, er werd een standaard verhaal afgedraaid en ik kreeg niet echt antwoord op mijn vragen. Wel kreeg ik het advies vooral niet op internet te gaan zoeken en alleen op de site van de KWF te kijken. En als u ons er buiten laat, bent u kansloos, werd mij nog gezegd.

Nou, Eric en ik hadden beiden het gevoel dat het niet helemaal klopte. Eerst werd er gesproken over een borst besparende operatie met bestraling er achteraan (standaard behandeling bij tumor kleiner dan 2 cm).  Op mijn vraag of er complicaties kunnen ontstaan door deze behandeling (de bestraling) werd geantwoord dat er kans is op huidklachten, soms langdurig of blijvend, en een kans op long- en of hartklachten. Dat wordt niet gezegd als je er niet naar vraagt.

Bedenktijd
Ik heb wat bedenktijd gevraagd, wat men wel vreemd vond, maar zo’n haast was er ook niet bij werd er gezegd. Toen ik terug kwam voor controle had ik mij inmiddels verdiept in andere mogelijkheden, was met het eten van abrikozenpitten(vit. B17) begonnen, nam baden met natriumbicarbonaat, hoge dosis vitamine C, ging ontgiften en paste mijn voedingspatroon aan. Geen suiker en zeer weinig koolhydraten meer. Veel verse groenten, zuur fruit, noten, matig met vlees en vis, zure zuivelproducten, ei, kortom wat Linda ook beschrijft op haar blog. Haar blog had ik dan ook al snel gevonden.  Ook ben ik begeleid door Lara Masanowa in Spanje om emotionele stress en conflicten op te ruimen. Ze heeft mij ook de adviezen over voeding en de baden gegeven.

De 2e MRI
Er was een duidelijke verandering ten opzichte van vorige keer, het was niet goed meer te zien. Ze wisten ook niet goed hoe de operatie uit te voeren omdat het niet duidelijk was… Ze zagen wel een cyste. Advies was eerst chemo, dan borst besparende operatie met bestraling en nog een keer chemo… Op mijn vraag of chemo bij iedereen werkt kreeg ik het antwoord: bij iets minder dan de helft van de vrouwen met borstkanker. Mijn vraag: kan daar dan geen onderzoek naar gedaan worden vooraf?
Toen hoorde ik van de mammaprint er wordt dan een stukje weefsel afgenomen en op getest of het reageert op chemo. Ik had aangegeven dat toch op zijn minst te willen laten doen. Er werd een beetje vaag over gedaan en toen ik er weer naar vroeg zei men dat het verzoek was afgewezen. Er moest een amputatie plaatsvinden met alle reeds voorgestelde behandelingen.

Omdat ik het allemaal nogal onduidelijk vond en absoluut geen chemotherapie wilde heb ik gezegd dat ik voorlopig verder zou gaan op mijn eigen manier. Inmiddels was ik ook met de MMS-kuren begonnen. Mijn maag reageerde daar echter helemaal niet goed op dus ben daarmee weer gestopt.
Ik zou na een week bellen, had ook om een nieuw onderzoek gevraagd. Dat werd afgewezen met voorstel amputatie en wel snel! Dat was dus al het derde advies, weer verschillend van het vorige. Ik vond het erg vaag allemaal, zelfs mijn huisarts was het daarmee eens.

Second opinion
Er volgde een week later een second opinion in academisch ziekenhuis. Echt waar, zonder enig onderzoek hadden ze de papieren van mijn behandelend arts doorgelezen en advies: amputatie en het gehele reguliere protocol inclusief bestralingen, chemo en hormoonbehandeling van 5 jaar. Men vond een nieuw onderzoek niet nodig…
Ik had al een afspraak om de schildwacht klieren na te laten kijken en had de operatie nog even afgehouden. Heb het onderzoek een dag tevoren geannuleerd, het voelde niet goed!

de Germaanse geneeskunde
Twee weken later kwam ik in aanraking met de Germaanse geneeskunde van Dr. Ryke Geerd Hamer. Deze Duitse oncoloog heeft begin jaren 80 een geweldige ontdekking gedaan. Namelijk dat aan kanker altijd een emotionele schok vooraf is gegaan. Dat kan al jaren geleden zijn of zich zelfs op onbewust niveau afspelen. Ziekte en kanker zijn volgens de Germaanse geneeskunde een biologische reactie van het lichaam. Dit speelt zich af in psyche, geest en uit zich in het lichaam. En uit zich in cel vermindering/celvermeerdering.

Ik heb mij na een lezing hierover in deze materie verdiept. Het klopte helemaal met mijn situatie die er aan vooraf was gegaan. Namelijk het plotselinge overlijden van mijn vader in 2004. De schok daarvan heb ik kunnen verwerken in 2010 toen ik mijn ouderlijk huis heb opgeruimd na het overlijden van mijn moeder. De puzzel viel op zijn plaats, in de jaren ertussen had ik regelmatig een trekkend gevoel in mijn rechterborst. En klopte dus ook met mijn gevoel dat het zo tegenstrijdig was een diagnose van kanker te krijgen terwijl ik me juist zo goed en opgelucht voelde ten opzichte van de jaren daarvoor. Ik had al het gevoel dat de kanker het laatste stukje was van een stress die er nog uit moest. Kanker wordt dan ook vaak ontdekt op het moment dat het juist goed lijkt te gaan na een moeilijke periode.

Wat voor mij ook goed voelt is dat de Germaanse Geneeskunde heel concreet is, er is niets vaags of zweverigs aan. Het zijn hele nuchtere biologische wetten van het psyche-geest en lichaam. Vanaf het moment van ontdekking volg ik de Germaanse en zit ook in een studiegroep waar ik diverse mensen heb ontmoet die ook hun eigen ervaringen hebben met kanker en de GNM (German New Medicin).
Voor mij was het echt een eye-opener en klopt het ook helemaal. Eric (mijn man) en ik hebben het ook diverse malen bij mensen uitgevraagd en het klopt altijd tot nu toe.

Nadat ik kennis had genomen van de GNM en voelde dat ik op het goede spoor zat, heb ik de oncologie verpleegkundige gebeld en gezegd dat ik af zag van verdere behandeling.
Ik ben nu 1,5 jaar verder en het gaat prima met mij. Er is nog een klein voelbaar plekje in mijn borst maar daar maak ik mijn geen zorgen over. Mijn angst is weg.

Wat ik kan betekenen voor anderen
Omdat ik inmiddels goed thuis ben in de Germaanse geneeskunde en ook anderen daarmee wil helpen inzicht te krijgen in hun situatie, wil ik graag meewerken aan Linda’s blog. Tevens ben ik natuurvoedingsadviseur en pas ook EFT (emotional freedom technique) toe en wil ik op dit gebied mijn bijdrage leveren.  Mijn voeding bestaat uit voornamelijk biologische producten, zo veel mogelijk vers, puur, groenten en fruit, vis-/vleesarm, zure zuivel, noten en zaden. Weinig tot geen brood en suikers. En onbewerkt. Dat vond ik ook erg opvallend: de specialisten hebben het helemaal niet over voeding dat vind ik een groot tekort schieten in de reguliere geneeskunde. Een goede voeding is een belangrijke factor die bijdraagt aan een gezond lichaam en gezonde geest.

53 reacties op ‘Medeauteurs

 1. Hello

  I thought you might have an interest in the cancer research below which was done from a very different perspective than the normal cancer research is done. However, I believe this was done to be the best scientific principles available. Cancer is a complex disease and unfortunately it suffers under commercial interests and old myths that do not want to die.

  Consider:
  • There must be a reason for significant geographical cancer rate variations on the planet.
  • There must be a reason for significant cancer variations over time.
  • There must be a reason for the very different types of cancer dominating the low and the high income countries.
  • With a truly open mind and persistence following the best scientific principles we should be able to work out this cancer puzzle.
  • From what I have seen there is significant hope for cancer victims contributing to fighting the disease if we are prepared to open our eyes to all options and all observations.
  • From what I have seen by far most cancers are preventable if we are prepared to significantly change our lifestyle.

  Cancer Prevention and Cure – what you yourself can do (short version, 12:44)

  Cancer Prevention and Cure – what you yourself can do (long version 1:36:40)

  There is also a deep analysis of why we have such high affluent cancer rates using the Bradford Hill Criteria
  Affluent Cancers and Diet, Unravelling the Confusion (1:03:26)

  Best of health!

  ——————————————-
  Peter Strous

 2. Beste Hilde,

  Excuses voor mijn late reactie. Ik weet niet of het nog nodig is maar ik wil gerust contact met je opnemen. Alleen wil ik niet dat mijn emailadres voor iedereen openbaar op deze site staat. Ik kan ook begrijpen dat je ongerust bent geworden vanwege mijn bericht. Ik wil wel nogmaals benadrukken dat ik dit bericht op de site heb gezet om mensen te behoeden voor deze man met zeer foute bedoelingen. Wieger Rekker doet het voor het geld en dupeert op deze manier veel mensen. Als ik 1 persoon kan weerhouden om dezelfde fout te maken als ik, dan is mijn doel al bereikt. Omdat ik ook in dezelfde situatie heb gestaan als jij nu staat, kan ik het ook begrijpen dat dit een erg moeilijk situatie/beslissing is. Je wilt namelijk alle kansen grijpen die er zijn. Wieger Rekker weet hier goed op in te spelen en kan zeer overtuigend overkomen. Maar hij is gewoon een geldwolf en geen hulpverlener.

  1. Hallo Mariska,
   Dank je wel voor je reactie! Het is vooral ivm zijn behandeling dat ik me vragen stel, natuurlijk wil ik ook niet terechtkomen bij een natuurgeneeskundige die op een oneerlijke manier geld verdient!
   Heb jij een idee hoe we contact kunnen nemen met elkaar? Want inderdaad een emailadres open en bloot op internet zetten is niet verstandig!

  2. hallo Mariska, ik dacht geantwoord te hebben op je berichtje, maar zie mijn antwoord niet staan….
   Bedankt alvast voor de info! Als deze “natuurgenezer” foute bedoelingen heeft, wil dat inderdaad graag weten en ben ik niet van plan om een behandeling, welke dan ook, te starten bij die persoon. Ik lees op internet alleen maar positieve verhalen over hem… en dat gaf me al een ongemakkelijk gevoel. Niet de positieve reacties op zich, maar de manier waarop zijn “patiënten” schreven over hem leek het wel een beetje of hij een soort goeroe was, ze reageren naar mijn mening, net iets té enthousiast. En ook hoe geschreven werd over zijn heel “menselijke” en lieve bezorgde omgang, het begrip, de empathie etc… met zijn patiënten kwam mij ook net iets té overdreven over. En vandaar dat ik je vragen stelde nadat ik je berichtje las… jouw berichtje lijkt me realistisch. Het begon erop te lijken alsof hij zijn patiënten in een ‘roes” kreeg….
   Natuurgeneeskunde is dacht ik toch, altijd heel duur? Of vergis ik me? Het is niet erkend, en dus er worden dus ook geen vaste prijzen aangerekend….
   Ik moet zeggen dat ik nog steeds in de war ben over de diagnose etc… en ik denk dat ik nog niet helemaal klaar ben om een beslissing te nemen…. hoewel de behandeling belangrijk is, en ik absoluut niet mag uitstellen.
   In verband met het contact via email, is het inderdaad niet aan te raden om emailadressen open en bloot op internet te plaatsen…. ik weet niet hoe we eventueel met elkaar in contact kunnen komen?
   Groetjes, en hartelijk dank!

   1. Hai Hilde,
    Ik weet ook niet waarom je reactie niet online is gekomen, want als ik een reactie een keer heb goedgekeurd gaat het daarna zonder mijn tussenkomt online. Die van jou stond nog in mijn box te wachten… sorry!

  3. Beste Mariska,

   Ik heb ook zeer slechte ervaringen met deze man. Zelfs na de dood van een naaste durfde hij naderhand te mailen en vragen of de laatste betaling gedaan kon worden. Voor wat??? kwakzalver 1ste klas.

   Mvg

   M

 3. Beste Silvana,

  Ook ik heb het gevoel dat ik mezelf heb verloochend door, na heel veel twijfel, verandering van eetpatroon, supplementen en homeopathie, toch de Chemo over me heen te laten komen, mijn borst te laten amputeren en me met radiotherapie te laten na behandelen.

  In 2010 een knobbel in mijn borst en een knikkertje in mijn oksel…(ik was toen 40 jr, moeder van 2 kindjes 4 en 7). Ik was ten einde raad, voelde me oneerlijk naar mezelf temeer omdat ik al zoveel over alternatieven had gelezen (Lynn McTaggert, “medisch dossier” etc) voor ik zelf kanker had.

  Ik ben verpleegkundige en zeer sceptisch naar de huidige medische wereld, heb mijn kinderen ook niet laten vaccineren en weiger medicijnen te nemen.

  Maar als je er dan echt zelf voor staat maakt de angst dat je niet helder kunt denken, je krijgt de boodschap dat er haast bij is en je doodziek bent (wat niet zo voelt). Ik was zo zenuwachtig, alles voelde zo dubbel.

  na vitamine-C infuzen, hééél veel supplementen en hypertermie-behandeling met vit-C en natriumbicabonaat in Duitsland bleef ik onzeker over de mogelijke (bij-) werking hiervan. Als je je gaat verdiepen in het een en ander lees je ook veel tegenberichten en zie je door de bomen het bos niet meer.

  ik ben gestart met chemo maar was woedend om wat het met mijn lijf deed en kon me er niet aan over geven.
  Heb me uiteindelijk door Dr. Valstar, arst-bioloog en criticus op gebied van kankerbestrijding laten overtuigen dat ik het wel moest doen. Hij had gedaan waar ik dacht geen tijd voor te hebben, het kritisch uitpluizen van informatie en onderzoeken op zowel regulier als alternatief gebied. Over MMS heb ik hem helaas niet gehoord.

  Ik eet inmiddels al 3 jaar geen suiker meer, heel weinig koolhydraten, geen rood vlees (bij wijze van uitzondering direct van een biologisch boer) veel groenten, linzen, noten, vis, peulvruchten en yoghurt) een beetje fruit en zelden nog een wijntje. Heb Past Reality Integration gedaan wat me enorm heeft geholpen om mijn emoties te begrijpen en stress te verminderen. MMS heb ik gebruikt om mijn lichaam weer te helpen na de chemo. Ben er nu weer mee begonnen omdat ik een heel klein hard knoopje voel in mijn hals. Brrr…maar ik probeer me vast te houden aan de overtuiging dat ik met bovenstaande leefregels mijn lichaam het meest ondersteun om kankercellen af te remmen. MMS gaat nu veel sneller, zit na 3 dagen al probleemloos op 16 druppels in een literfles. Dat geeft ook vertrouwen.

  waar ik vooral behoefte aan had was een coach, iemand die me kon begeleiden in mijn ziekteproces en de twijfel, twijfel over de behandelingen én alternatieven!
  Zo fijn dan ook om deze blog te lezen.!

  Wat ik nog mis zijn concrete succesverhalen, bij hoeveel patiënten verdwijnt e/o stabiliseert de kanker dan ook echt na deze 6 stappen?

  Dank en heel veel sterkte allemaal!

  1. Beste Winnie, Ik wil je aanraden om nuchter te kijken naar informatie en vooral ook te beseffen dat er veel (bewust) desinformatie wordt geplaats op openbare media kanalen zoals het internet om mensen te verwarren. Het is dus helemaal zo gek niet dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Feitelijk ben ik bezig om een boek te schrijven over voeding. Daardoor kom ik ook veel informatie tegen die ik altijd kritisch bekijk en probeer via andere kanalen terug te vinden zodat ik gevoelsmatig, maar vooral feitelijk overtuigd kan zijn dat het waarheid is.
   Ik ben op deze zoektocht vooral informatie tegen gekomen die o.a. te maken heeft met kanker. Gerelateerd aan voeding lees je altijd weer wat kankerverwekkend is en wat niet. Ik kan je met een gerust hart zeggen dat iedereen een automatisch geregeld systeem bezit, fysiek en fysisch dat ervoor zorgt dat je optimaal gereguleerd bent. Indien je belast bent door situaties, ervaringen e.d., dan zorgt je lichaam en geest voor de passende reactie waardoor alles optimaal door kan gaan. Het hele levensproces blijft zo optimaal doordraaien totdat het, door opeenhopen van “te veel dingen´´ ziek wordt. Ziek zijn is een ruim begrip, ik zie het als een situatie van je geest of lichaam, soms zelfs beide, die niet meer in balans is en dus een handeling van je verlangt. Dat kost altijd tijd! Ik woon reeds sinds 18 jaar in Duitsland en merk dat de mensen hier, is ook logisch, het zijn er gewoonweg meer als in Nederland, veel meer informatie bezitten en rouleren als in ons kikkerlandje. Zodoende is niet alleen mijn eigen zoon genezen van astma, neurodermitis en mrsa door MMS, maar ook familie en vrienden hebben er baat bij dat wij zo goed geïnformeerd zijn. Kanker ontstaat doordat parasieten de overhand krijgen in het bloed om ten einde knobbeltjes, tumoren en metastasen te vormen. Uitvoerig en goed uitgelegd kun je dit vinden in een informatie filmpje op youtube, Der Krebs Bankrott. Het gaat hier om de ontdekking van Dr. Weber die gewoonweg door de main stream geïgnoreerd werd en dat terwijl de heren wetenschappers zijn ontdekkingen wel degelijk kende, maar het gewoonweg anders noemde of verkeerd interpreteerden. Ga daar eens naar kijken en laat je meer leiden door je hart als door succesverhalen van andere mensen. Die zijn er genoeg, zorg ervoor dat je er zelf ook een wordt.
   Mijn moeder wil niet naar ons luisteren en gelooft dat kanker iets is wat alleen een Dr. in het ziekenhuis kan genezen. Zij heeft zo dus al een borst verloren en de hele conventionele lijdensweg doorlopen met alles wat de pharmaindustrie daarvoor aanbied. Zij wil niets weten van MMS en kennis die ik moeizaam verzamel, het zij zo. Wat ik wel weet is dat mijn schoonvader enige tijd geleden een tumor in zijn hals gehad heeft die zo groot was als een walnoot. Hij heeft op ons aanraden direct intensief MMS genomen, 3 maanden lang. Op scans is niets meer te zien den de heren doctoren snappen er niets van. Zijn geheim verraad hij dan ook niet. Het is een familiair binnenpretje geworden!
   Kracht put je uit de rust. Die heb je nodig, in wat voor levensomstandigheid dan ook.
   Ik hoop dat ik je een beetje heb geholpen met mijn antwoord.
   Veel liefs en een hartelijke groet,
   Kasper

  2. Beste Winnie,
   Je post is al van enige tijd geleden maar ik wil er toch nog even extra op reageren. Ik hoop dat het goed met je gaat en dat het knobbeltje niet ie gegroeid?
   Wat je zegt is me uit het hart gegrepen en zo voel ik het ook, dat je graag gecoached wil worden! Dat is ook zo belangrijk!! Ik mis dat zelf ook ongelooflijk, alles zelf uitzoeken valt zwaar. daarom ben ik ook heel blij met al jullie bijdragen hier op de blog, we zullen het samen moeten doen.

   Je wil graag de succesverhalen horen zeg je, nou ik ook! Helaas zijn er maar weinig mensen die echt de discipline kunnen opbrengen oom te doen wat nodig is om te genezen. Ik denk dat ze dat niet lukt omdat er geen zekerheid tegenover staat. Zouden we weten dat nooit meer hagelslag eten kanker verslaat, dan zouden we gewoon geen hagelslag meer eten. Zo simpel is het helaas niet.

   MMS is ook niet het wondermiddel dat kanker zomaar geneest. MMS dood parasieten, bacteriën, virussen en kankercellen, maar MMS stopt het kanker proces niet. Dat kun je alleen bereiken als je ook anders in je vel gaat zitten en voor mij is dat nog steeds dat je je stress onder controle krijgt. Als je dat lukt kun je ook je lichaam beter gaan voeden, kun je betere keuzes maken voor jezelf en de alcohol laten staan. Je zult minder vaak troostvoedsel zoeken, maar voedsel kiezen dat je lichaam versterkt. Je zult misschien eindelijk inzien dat je niet blij kunt worden van vlees op je bord dat op wrede wijze is vermoord en daar nu nog gillend van de stresshormonen op je bord ligt. Brr.

   Je moet de motivatie gaan vinden om jezelf alleen nog het beste te gunnen in plaats van het makkelijkste. Met mijn huidige kennis is dat zoveel mogelijk rauwe groenten en fruit (sappen) eten met noten en zaden.
   Dat vraagt een enorme aanpassing als je dacht dat de schijf van vijf al voldoende was om jezelf een gezonde eter te noemen. Helaas, ik moet je teleurstellen…je moet je cellen voeden met de beste voedingstoffen die zitten in groenten, fruit, noten en zaden allemaal onbewerkt en rauw. Daarbij moeten de afvalstoffen je cellen uit en ook dat gaat het beste met de negatief geladen groenten en fruitsappen. Die trekken de zure H+ ionen uit je cel, waardoor de energie voorziening van je cel weer kan terugkeren naar zijn oorspronkelijke staat. Daardoor verdwijnt een tumor.

   Je mist de succesverhalen omdat veel mensen te laat aan deze verandering beginnen en niet genoeg wilskracht hebben om het vol te houden.

  3. Dag Winnie, ook ik miste drie jaar gelden een coach die me kon begeleiden tijdens mijn proces waar ik door heen moest.

  4. Beste mensen…waarom zet je dit informatie op het internet ipv te durven vertellen op televisie? Ik heb me verdiept over kanker bestrijding d.m.v. bak soda, hennep olie, citroen sap en 100% vitamine C etc…Ik wil bepaalde earth websites benaderen om deze genezingsmethodes live op tv te vertellen zodat de hoeveelheid mensen die dit komen te weten veler malen groter zal zijn dan de stille internet onderzoeker. Let people know what the pharma industry is doing , laat mensen horen dat hun huisartsen niet willen dat ze beter worden maar wel op mensen hun levens hun inkomen en omzetten generen.. groet I-God

   1. Als ik een uitnodiging krijg om dit op TV te vertellen zal ik die zeker aannemen. Op dit moment is dat nog niet gebeurt, we zullen zien. Ik bereidt me er in ieder geval op voor.

 4. Zoals gezegd, mijn naam is Philip Kattouw. Mijn leeftijd is 53 jaar en ben woonachtig in Purmerend. Vanaf 1996 ben ik directeur van een bedrijf met op dit moment 8 vaste personeelsleden en zo’n 25 freelancers.

  Vanaf het begin was dit hard werken tot het tot 2008 lekker draaide. Toen kwam de crisis die langzaam al het opgebouwde begon af te breken. Ik heb personeel moeten ontslaan, wat voor mij niet leuk is. Daar ben ik teveel voor gesteld op het personeel. Maar het kon niet anders.

  Naast deze werkzaamheden vervulde ik bij 4 verenigingen en stichtingen een bestuursfunctie waaronder bij 2 de functie van voorzitter.

  Ik was dus een druk baasje… En het gevolg is dat ik roofbouw pleegde op mijn lijf. Als je het altijd druk hebt en gewend bent te plannen, kun e er atijd wel iets bj doen” was mijn motto. Mijn bedrijf floreert weer maar dit voorjaar werd bij mij bloed in mijn urine gevonden….. de tekenen van blaaskanker. Een onderzoek volgde en ik werd naar het AMC gestuurd waar een bioptie werd genomen en vervolgens was de conclusie:
  Kanker in het nierbekken, dat ook wel blaaskanker in de hogere urineweg wordt genoemd met uitzaaiing naar de longen.

  De oncoloog vertelde dat alleen de zwaarste chemo de oplossing was met een gemiddelde levensrekkende prognose van 3 maanden. Ik kreeg een recept mee om medicijnen te halen tegen misselijkheid en overgevenn.
  De gevolgen van de naderende chemo……

  Toen maakte de oncoloog een vreselijke verspreking door het volgende te zeggen: “Ja meneer Kattouw, ik begrijp dat u het moeilijk vind want als ondernemer heb je altijd de regie in handen en die moet je nu uit handen geven”. Dat was de druppel!! Iemand anders die de regie overneemt over mijn leven? Dat nooit! Onderweg naar huis speelde dit door mijn hoofd en na een paar dagen overleg met mijn vrouw heb ik besloten zelf de regie weer over te nemen en de chemo te laten voor wat het is. Daar was de oncoloog niet blij mee. Wat hij heeft gezegd daarna laat ik hier onvermeld maar het was niet leuk. Hij kon ook niet smeer voor mij doen want als ik geen chemo nam, hoefde hij ook geen foto’s en scans meer te maken, zei hij. Hij was er niet voor “mijn eigen onderzoek.”

  Ik ben toen in contact getreden met dr. Klatte uit Den Haag. Hij nam een bloeddruppel uit mijn vinger en legde dat onder een microscoop. Mijn bloed was volledig in de stress. Ik kreeg voedingssupplementen en het advies te gaan mediteren.

  Ik ben een paar dagen in een boeddhistisch klooster geweest in hantum. Echt een aanrader!! Dat was heel emotioneel en confronterend. De lama die daar praktiseert komt echt uit Tibet en staat open voor je. Hij spreekt wel slecht Nederlands maar ja, wat geeft dat…. Het doel was bereikt. Ik heb een eigen meditatiehoekje ingericht waar ik dagelijks mij terug trek. Dat is echt super.

  En ik voel me tot op de dag van vandaag top. Ik heb eerst twee maanden een vegetarisch biologisch dieet gevolgd.

  Een paar weken geleden kwam ik bij dr. Klatte en mijn bloed was enorm veranderd. Bijna weer normaal. Ik kreeg toen te horen over te gaan op een Ketogeen dieet. Hierbij werd ik verwezen naar Youtube en de naam Seyfried. Deze arts heeft het Ketogeen dieet onderzocht en het werkt ook bij kanker.

  Wat ik ondertussen wel te weten ben gekomen is dat de gezondheidszorg in Nederland niet zo is als ik had verwacht nu ik er echt gebruik van moet maken. Want waarom wordt door de zorgverzekeraar de dure chemo wel vergoed maar mijn voedingssupplementen niet?

  Dat betekent dat iemand die het niet te breed heeft, bezoek aan de orthomoleculaire arts en de supplementen nauwelijks kan betalen. Ik vind dat dus erg oneerlijk.

  Als ik deze periode goed doorkom en net als Linda, zal genezen, wil ik ook meer aandacht geven aan dit onderwerp. Werken doe ik niet meer want ik wil niet terug vallen in de stress situatie. Ik heb een bedrijfsleider aangesteld die bekend was in mijn branche. En ik kom nog twee keer per week op de zaak om zaken te bespreken. Dat is bij elkaar zo’n 4 uur per week. En het gaat allemaal fantastisch.

  Maar zijn er ook anderen die ervaring hebben met nierbekkenkanker met longkanker? Ik verneem het graag wat diens ervaringen zijn.

  Philip Kattouw

  1. Beste Philip, dank voor het delen van je verhaal. Er zitten net als bij mij dezelfde elementen in, ook ik had veel personeel en heb in 2009 mijn bedrijf verkocht om de stress van het leiden van een bedrijf en de verantwoordelijkheid dat dat met zich meebrengt, te beperken. Ik werk nu weer grotendeels alleen en ben voornamelijk met creatieve processen bezig, waar ik erg blij van wordt. Doe er wel weer veel naast, ook twee bestuursfuncties en moet dus uitkijken niet in dezelfde valkuil te vallen 🙂

   De bloedtest bij klatte heb ik ook gedaan en mijn rode bloedcellen zaten als een ketting aan elkaar, het was me meteen duidelijk dat er dan geen oppervlak overblijft om zuurstof aan te binden…

   EFT kloptechnieken kunnen onmiddellijk deze toestand in je bloed (tijdelijk) opheffen, zie ook de workshop die we hierover organiseren in Soest
   https://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/2013/10/03/moeiteloos-ontstressen-met-eft/

   Zie op you tube het ketonische dieet (suiker en koolhydratenvrij!) http://www.youtube.com/watch?v=OxhNMzIzs3M

  2. Beste Philip, Ik denk dat je een prima besluit genomen hebt door af te zien van chemo! Gefeliciteerd, je hebt daardoor gekozen voor het leven en dat is prima! Roofbouw moet je echt tegen gaan door hoogwaardigheid in de voeding. Als toekomstig auteur van een boek over voeding vind ik dan ook dat je moet kiezen voor voedsel welk precies die bouwstenen bezitten die je dagelijks nodig hebt. Tevens moet je de parasieten in je bloed de oorlog verklaren en MMS nemen. Dat werkt tegen alles wat je niet in je bloed wilt hebben. Ik weet niet hoe jouw situatie is op dit moment. Jouw reactie is van okt.2013, het is nu eind april 2014, ruim een half jaar verder. Er zijn veel mensen die niets gedaan hebben bij diagnose kanker, die zijn genezen en leven nog steeds. Je lichaam verlangt natuurlijk wel naar een handeling die positief uitwerkt op jouw organisme. Ik denk dat je die weg al bent ingeslagen. Maar er zijn een paar principiële dingen die je door moet voeren om een instelling naar jezelf toe te krijgen die ervoor zorgt dat je oud wordt. Onderschat de kracht van water niet en het feit dat water een medium is die informatie opslaat. Geen kracht zo sterk als de liefde. Leef in dankbaarheid en liefde en omhul alles wat je doet met een dun laagje liefde en dankbaarheid. Daarnaast natuurlijk wel de rommel in je lichaam opruimen, MMS tegen de parasieten en uitgewogen voeding. Geen zuivel, geen vis (vol met chemie uit de zee en niet vergeten dat er genoeg atoom proeven in de zee gedaan zijn, fukushima is ook niet al te lang geleden) geen vlees dat zorgt voor rottingsprocessen in je lichaam en daardoor voor ontstekingen. Hier is niet de ruimte om nog meer over voedingstips te schrijven, wel wil ik je een hart onder je riem steken.
   Groet en succes,
   Kasper

 5. Ik zou graag willen weten waar ik mijn verhaal kwijt kan? Ik ben een beetje digibeet en weet wel wat email enz is, maar reageren op een blog is mij niet bekend. Kunt u mij dit laten weten zodat ik ook mijn verhaal kan doen?

  Mvg, Philip Kattouw

  1. Onder het artikel of bericht wat het best aansluit bij je verhaal kun je een reactie plaatsen, die komt bij mij binnen en kan door mij of mijn mede-auteurs worden geplaatst en beantwoord. Daarna kan iedereen weer op jouw verhaal reageren. Het is de bedoeling om juist niet 1 op 1 te antwoorden, maar alle kennis en ervaring hier open te delen, zodat we allemaal een beetje wijzer worden van elkaar.

 6. Graag wil ik wat info aan jullie kwijt welke naar mijn mening te weinig aandacht krijgt en wellicht een veel grotere ziekmaker in huis is dan de meesten realiseren. en dat is Elektromagnetische straling ( EMF). Als we naar de Nederlandse woningbouw kijken dan kunnen we uitgaan dat de stralingsdichtheid wel eens veel groter is dan je denkt.
  Om even het een en ander duidelijk te maken is er helende magnetische straling en ziekmakende. De helende zijn de straling welke van natuurlijke oorsprong zijn en lichaams eigen. De ziekmakende is de straling die komt naast die van de GSM zendmasten van het lichtnet en loopt door je gehele huis. van af de KWh meter in de meterkast naar elke schakelaar of stopcontact etc. elk voedingsapparaat, elektrische klok , dect telefoon, flatscreen TV, internet kastje etc produceert reeds een dusdanige hoeveelheid straling welke voor de gezondheid van het hele gezin al te hoog ligt. En…. vergeet niet dat je buren en over buren hebt die op dezelfde elektriciteitskabel is aangesloten en allemaal soortgelijke kastjes thuis hebben en straling veroorzaken. Zelf heb ik vanwege mijn beroep als elektronicus en natuurtherapeut vele jaren al met het voorkomen en genezen bijltje gehakt. Metingen van de straling van het lichtnet heb ik geruime tijd overal gemeten en tot nu toe elk huis waar ik meet of laat meten liggen de stralingswaarden te hoog. De WHO heeft reeds aangegeven dat EMF als een klasse 2B carcinogeen kan worden beschouwd. Ik moet helaas concluderen dat en op het ogenblik geen medicijn tegen deze huidige hoeveelheid die ons lichaam bombardeert gewassen is. Je kan anti vrije radicalen kruiden slikken + de bestaande antioxidanten. Maar het is onvoldoende ons lichaam is het grootste deel van de dag + nacht onderhevig aan EMF stress. Mag ik jullie een brief van het American Academy of Environmental Medicine aanbevelen te lezen. (http://aaemonline.org/images/LettertoLAUSD.pdf ) Onderzoek onder de Duitse huisartsen bleek dat tenminste meer dan 70% tijdens arts-patiënt gesprek de EMF als mogelijke ziekmaker was genoemd. Naar mijn idee wordt het tijd dat een therapeut niet alleen voorschrijver is maar tevens de praktische kanten belicht en daar in meewerkt de leefomgeving te verbeteren als preventief middel. Zoals sommige lezers al weten is daar wat mij betreft reeds een volledig programma voor ontwikkeld en beschikbaar.
  Groeten Martin

  1. Beste Linda, Natuurlijk heb ik er geen bezwaar tegen meer op je blog te schrijven. Ofschoon ik van huis uit wat behoedzaam ben op een andermans zijn blog te schrijven. Veelal denk ik dat het correct zou zijn jou de tekst te sturen per email en jij dat dan publiceert als een ingezonden stuk. Vele therapieën raken of overlappen elkaar. Ofschoon de keuze van prioriteiten erg sterk verschillen. Welke juist van uit mijn eigen ervaring bij kanker patiënten cruciaal is.
   groet
   Martin

  2. He Martin, zou je mij dat artikel ook willen sturen? Ik heb zelf geen kanker maar mijn man wel ik heb zelf een auto- immuunziekte (zeggen de artsen)

  3. Beste Martin, ik sluit mij hier helemaal bij aan! EMF is inderdaad een onderschatte boosdoener. Daarnaast was de GSM frequentie in de 50er en 60er jaren een militaire frequentie die gebruikt werd om het bewustzijn van de vijand te manipuleren!!!! Dezelfde frequentie is nu vrij voor iedereen toegankelijk en wordt ´´vrijheid´´ genoemd. Het is toch zo fijn en kan zelfs levens redden. Wat men vergeet is dat de waardes die (in Duitsland) toelaatbaar zijn bepaald zijn aan de hand van de warmte ontwikkeling! Dat is hetzelfde als naast de ontplofte kernreactor van Tschernobil of Fukushima staat en ervan uit gaan dat als je niet warm wordt van de straling het wel onschadelijk zal zijn!
   Uitvoerige informatie is te verkrijgen op verschillende sites. Deze Blog biedt veel informatie over skalarfrquenties: http://derhonigmannsagt.wordpress.com/2012/06/14/skalarwellen-der-schlussel-zu-mindcontrol/
   Deze open brief is aan een minister in Duitsland gestuurd:

   Dringendster Verdacht auf schwere Gesundheitsschäden durch gepulste hochfrequente elektromagnetische Felder (Mobilfunksendeanlagen, DECT-Telefone, W-LAN, Bluetooth u.a.) weit unterhalb der gültigen Grenzwerte
   Offener Brief an Edmund Stoiber

   An
   Ministerpräsident
   Dr. Edmund Stoiber
   Staatskanzlei
   Postfach 220011
   80535 München

   Offener Brief

   Dringendster Verdacht auf schwere Gesundheitsschäden durch gepulste hochfrequente elektromagnetische Felder (Mobilfunksendeanlagen, DECT-Telefone, W-LAN, Bluetooth u.a.) weit unterhalb der gültigen Grenzwerte

   Sehr geehrter Herr Ministerpräsident,

   gestatten Sie, dass ich mich im Namen vieler Ärzte persönlich an Sie wende.

   Seit acht Monaten machen Ärzte in Oberfranken und andernorts äußerst beunruhigende Beobachtungen bei Patienten, die im Umkreis von Mobilfunksendeanlagen leben. Nach einem Anfangsverdacht an Standorten in Forchheim, Hirschaid, Walsdorf, Memmelsdorf und Bamberg wurden Befragungen und Messungen bei 356 Anwohnern an über 40 Standorten in ganz Oberfranken durchgeführt. Mittlerweile haben sich 64 Hofer, 30 Lichtenfelser, 61 Coburger, 20 Bayreuther und landesweit viele Ärztinnen und Ärzte dem Bamberger Appell angeschlossen.

   Das Ergebnis all dieser ärztlichen Erhebungen lautet:
   Weit unterhalb der Grenzwerte, die nur thermische Effekte berücksichtigen, erkranken viele Menschen an einem für uns Ärzte neuen Krankheitsbild mit charakteristischer Symptomenkombination. Die Anwohner leiden an einem, mehreren oder vielen der folgenden Symptome:
   Schlafstörungen, Müdigkeit, Kopfschmerzen, Unruhe, Benommenheit, Reizbarkeit, Konzentrationsstörungen, Vergesslichkeit, Wortfindungsstörungen, depressive Stimmung, Ohrgeräusche, Hörverlust, Hörsturz, Schwindel, Nasenbluten, Sehstörungen, häufige Infekte, Nebenhöhlenentzündungen, Gelenk- und Gliederschmerzen, Nerven- und Weichteil-schmerzen, Taubheitsgefühl, Herzrhythmusstörungen, Blutdruckerhöhung (anfallsweise), Hormonstörungen, Gewichtszunahme, Haarausfall, nächtliches Schwitzen, Übelkeit.

   Folgende Feststellungen verstärkten den Verdacht:•Häufig erkrankten viele Anwohner gleichzeitig an diesen Symptomen
   (z.B. in Schweinfurt: Eselshöhe, in Kulmbach: Senioren-Wohnanlage Mainpark, in Hof: Kösseinestraße, in Forchheim: Ortsteil Burk).

   •Viele Patienten berichteten von prompter Besserung nach Beendigung der Exposition (vorübergehender Ortswechsel, Umzug, Abschirmung, Abschaltung).

   •Nach einem Ortswechsel haben Ärzte bei Wiedervorstellung der Patienten die Normalisierung von Blutdruck, Herzrhythmus, Hormonstörungen, Sehstörungen, neurologischen Symptomen, Blutbild u.a. nachgewiesen.

   •Viele Arztfamilien haben im Lauf der letzten Monate ihre DECT-Telefone entfernt und waren anschließend frei von Kopfschmerzen, Konzentrationsstörungen, Schwindel, Unruhe, Tinnitus, Schlafstörungen u.a.
   Daraufhin baten wir die zuständigen Behörden (Bundesamt für Strahlenschutz, Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz und Reaktorsicherheit, Mitglieder der Strahlenschutzkommission und der WHO) Gesundheitserhebungen direkt an den Standorten zu veranlassen. Trotz des schwerwiegenden, ärztlichen Verdachtes weigern sich alle Behörden, die z. T. unerträgliche Lebenssituation der Betroffenen vor Ort zu überprüfen.
   An keinem einzigen Mobilfunkstandort in Deutschland wurden bisher offizielle Gesundheitserhebungen durchgeführt! Die SSK und das BfS haben also keinen Kenntnis-stand über die Auswirkungen bei den langzeitbelasteten Anwohnern. Aus ärztlicher Sicht ist dies inakzeptabel.

   Daher wende ich mich an Sie mit der Bitte um Hilfe für unsere verzweifelten Patienten. Wir oberfränkischen Ärzte sind bereit mitzuhelfen. Bitte veranlassen Sie, dass an etlichen Standorten in Bayern unverzüglich Erhebungen des Gesundheitszustandes der Anwohner durchgeführt werden. Es handelt sich hier nicht um “bedauerliche Einzelfälle”, sondern um eine sich in allen Teilen der Bevölkerung ausbreitende medizinische Katastrophe! Zum Überprüfen unseres Verdachtes muss auch das Abschalten einzelner Sender möglich sein. Aus ärztlicher Sicht liegt eine Notfallsituation vor, die rasches Handeln aller politischen Kräfte erfordert.

   Ich bitte Sie daher, umgehend die notwendigen Schritte einzuleiten, damit gesundheitlicher Schaden von vielen Kindern, Jugendlichen und Erwachsenen abgewendet wird.

   Hochachtungsvoll

   Dr.Cornelia Waldmann-Selsam
   Karl-May-Str.48
   96049 Bamberg
   Tel:0951-12300 Fax:0951-2972506
   Mail:peter.selsam@t-online.de

   Wie meer informatie wil hebben over dit thema kan mij graag schrijven:
   0121kasss@gmail.com
   Groet Kasper

  1. Ik had beloofd het concept weer te geven . Maar het is c.a. 2 a4 groot en wil dit blog niet overloaden. Is er een emailadres waar ik het naar toe kan sturen zodat jullie het kunnen editen en filteren. Heb zojuist zelf een blog aangemaakt “ameces4mana” waar ik dat wil uploaden. groetjes Martin

  1. Hai Martin,
   Zou je meer uitleg kunnen geven over jouw ervaring met voeding en middelen tegen kanker. Je schrijft dat je een hoop ervaring hebt.

   1. Hi Cin,
    Laat ik voorzichtig uitdrukken dat ik tijdens mijn Engelse en Nieuw Zeelandse periode hulp vragenden met kanker en nandere ziekten heb mogen begeleiden. Stuur mij je email adres en ik stuur je wat naar mijn mening een goed concept is. groetjes Martin

 7. Beste Martin, misschien kun je wat specifieker zijn over dat wat hier in Nederland volgens jou niet bekend zou zijn? Lees er graag meer over!

  Groetjes,
  M.J.

 8. Ik heb zelf geen kanker, wel erg veel gezondheidsklachten gehad, en nog steeds wel. Maar ben wel veel beter dan zo’n 3 jaar terug. Zie http://www.wathebikopmijnlever.bloggertje.nl Ik blijf steeds maar zoeken en lees ook regelmatig dit blog en veel van wat ik op internet vind. Ben eigenlijk van plan om geen kanker te krijgen, besef me dat ik geluk gehad heb dat het tot nu toe ook niet gebeurd is gezien mijn klachten en problemen. Heb ook het boek “Kanker is geen ziekte” van Andreas Moritz gelezen. Daar haal ik nog regelmatig informatie uit en ik volg een groot deel van zijn richtlijnen. Ik kom het hier niet tegen op dit blog maar er is ook een behandeling met Ahornsiroop met zuiveringszout. Ik heb het preventief gebruikt. Ik wens al de mensen die op dit blog reageren veel sterkte toe en hoop dat de kanker of andere gezondheidsproblemen verdwijnen of in ieder geval stilstaan en vooral ook veel wijsheid. Hartelijke groet. Ria

 9. Hoi Linda,

  Kan iemand mij iets vertellen over Linidol, lees het hier en heb het elders ook gelezen, maar inhoudelijk kan ik geen informatie vinden over dit middel. Ik zit er aan te denken om dit te gebruiken ipv de reguliere hormoontherapie. Ikzelf zit nog in de beginfase na de diagnose borstkanker, maar probeer me een zo compleet mogelijk beeld te vormen.
  Medio december 2012 is borstkanker bij mij gediagnosticeerd, schildwachtklier is verwijderd en deze bleek schoon. Door iedere keer wijzigende inzichten/onderzoeken vanuit de medische wereld, ben ik nog niet geopereerd. Dit heeft mij de tijd gegeven om me te verdiepen in het e.e.a. Ik hoor graag van iemand die ervaring heeft met het middel Linidol.

  Met vriendelijke groet,

  Marie-José

   1. HalloEllen,
    Wat fijn dat je dat wilt doen, misschien is het makkelijker als we mailen?

    Groetjes,
    Marie-JOsé

   2. Dag Ellen,zelf heb ik Linidol geslikt van 2009 tot december 2012 Zag op tegen hormoontherapie.de inhoud is brocoli extract,lijnzaadolie en gluthathion.Een Maca als voor rigulatie hormonen.In december 2012 werd bij mij opnieuw opnieuw hormonale kanker geconstateerd met een uitzaaiing long.Het was een andere hormonale.Verder volgde ik het advies van de orthmoliculere arts op.Ik weet dus niet of Linidol gefaald heeft.
    In elk geval hopelijk blijf je gezond.Ik ben nu ongeneeslijk

 10. Dag Linda,

  Ik ben 65jaar en heet Marijke Mertens

  Dit is mijn borstkanker geschiedenis.

  In 2009 een borstbesparend operatie gehad .Had een tumor van 5,4 cm. Kreeg 37bestralingen waarvan 10 extra op het tumor gebied.

  Chemo wilde ik niet. Ging naar een orthomoleculere arts. Ik maakte de keuze geen Tamoxifen of Arimidix te willen .Inplaats daarvan nam ik Linidol van Gabriel de Vriendt van Nutrifiet.

  Elke dag brocolisap,wortel en kool te drinken en veel supplementen tot me te nemen.Biologisch te eten

  In februari 2012 mammografien uitslag goed .Mijn borst werd steeds kleiner en harder .Ging in behandeling oedeemtherapeut.

  Op een gegeven moment verschenen er erwtachtige knobbeltjes .Ik dacht verklevingen. Sinds jaren laat ik de Asyra test doen bij een natuurtherapet. Als de Vegatest of biorisonantie je wat zegt.

  Vorige maand was er een rijtje met onrustige cellen in de borst .Na een maand test herhaald en de uitslag was positief .De natuurtherapeute gaat nog na op de cursus of het echt betrouwbaar is op mijn verzoek. Als ze naar de borst kijkt vind ze het er niet goed uitzien. We durfden niet echt blij te zijn .Zondag a.s gaat ze navraag doen .Nu weet ik inmiddels dat de Asyra niet betrouwbaar is.

  Een week erna controle ziekenhuis bij de radiologe. Ze vertelde dat de kanker terug is en dat ik een kliertje in de nek heb. Het was of ik een slag met hamer kreeg .Ik heb sorry gezegd en ben naar huis gegaan .Vertelde geen chemo. Ze opperde als het groot is moet dat.

  Vervolgens bleven ze anoniem bellen .Nu is het punt bereikt dat ze een van de kinderen belde. Waardoor verwijten komen .Ze zijn heel rigulier .Ze zullen me onder druk zetten.

  Mijn angst is chemo amputatie lymfen weg en weer chemo. Is er in Nederland geen een ziekenhuis die het anders kan?

  Las over Wieger Rekker in Gronau .Heb je daar ervaringen mee?Kunnen ze Duitseland meer?Krijg je een vergoeding?Wieger Rekker heeft 30 jaren ervaring met kanker las ik.

  Heb je mms op eigen houtje gedaan?Mijn Asyra therapeute wilde het uitproberen. Ze kwam tot 7druppels maximaal .Ze voelde zich onwel .De Asyra wees uit dat ze moest stoppen.

  Ze heeft ondervonden dat het bij de ene persoon aanslaat en bij de andere niet. Ik slik nu wel middelen van Dr Broekhuyse voor alle zekerheid .Taxol zonder bijwerkingen.

  Weet jij misschien nog meer goeie niet toxische artsen .Ik woon in Noord Brabant. Zonder auto moeilijker ver te gaan.

  De druk wordt groter van buitenaf .Vanaf augustus heb ik een droge hoest heel vermoeiend .Je denkt dan uitzaaiing longen .Uit de Asyra komt asmatische brochitus.

  Nu Linda hoop zo dat je tijd hebt terug te mailen .Mijn wereld staat op de kop

  Groeten

  Marijke

  p..s. ik heb dit voor marijke gepost!
  bedankt, hetty

  1. Beste Marijke,
   Ik denk dat zowel Henk als Jack jou beter kunnen helpen, dan ik met advies. Ik zal hen even op je vraag attenderen.
   Ten aanzien van de ervaring van je therapeut met MMS kan ik wel wat zeggen, het is totaal geen maatstaf wanneer een gezond iemand MMS gaat nemen en dan bijwerkingen rapporteert. Het gaat erom wat het met jou doet! MMS is reactief en moet dat ook zijn. In een gezond lichaam is er waarschijnlijk nauwelijks iets om mee te reageren en krijg je dus ook bijwerkingen.

   Ik heb MMS op eigem houtje gedaan en gebruik het nog regelmatig. Mijn borst is niet meer wat hij daarvoor was en is door twee operaties en 20 puncties danig beschadigd met litteken weefsel.
   De doorbloeding en afvoer van afvalstoffen is daar nooit meer optimaal en dus tereden er veel gemakkelijker ontstekingen op.
   Ik neem dus nog regelmatig een MMS kuur als ik voel dat het weefsel weer gevoelig wordt. Na de MMS kuur van een week of 2 is dat dan weer weg.

   En wat betreft vergoedingen, overleg met je verzekeraar. In de meeste gevallen moet je bijverzekerd zijn.
   Tot slot dit, laat je niet onder druk zetten. Kijk in je hart en durf je eigen pad te volgen. En als je dan kiest doe het dan in volle overtuiging. Of dat nu MMS is of chemo, alleen dan kun je resultaat verwachten.
   Liefs Linda

   1. Dag Tee,
    Heb je verdere informatie of mag ik jouw tel.nr voor Marijke?
    Alvast bedankt.
    Groetjes hetty

  2. Natuurlijk wil niemand “chemo” en als er iets anders zou zijn dat meer helpt, zouden ze in de rij staan. MAAR soms moet iets dat je niet zou willen… Voor uitgezaaide borstkanker heb ik verleden jaar een chemokuur ondergaan, per drie weken één (6X). tot juli en de rest van het jaar opgeknapt. Kuur viel niet tegen, ‘k was niet misselijk, wel moe. Nu lopen de markers in het bloed weer op, dus moet er weer wat. Ik moet ook veel hoesten, door de trombose in mijn L oksel waarvoor ik fragmin spuit. Krefeld-Hüls lijkt me ook wel wat??? Iemand ervaring??? (nano/hyperthermie met chemo) er wordt daar ook gewerkt met supplementen dmv injecties.

   1. Lieve Mensen,
    ‘k Heb geruime tijd jullie op het blog gevolgd en het doet me VERDRIET jullie zorgen te lezen en de “struggle for life”. Als researcher en sinds 1965 continue betrokken te zijn geweest als ( parttime) natuur therapeut in NL, UK ( intensief met kanker patiënten) , New Zealand en thans in Duitsland. “k mag natuurlijk geen hoop geven maar er zijn hoopgevende leef gewoontes en medicijnen die kennelijk nauwelijks bekend zijn in NL. Reageer als je wilt wie weet kan het je helpen groeten en succes.

  3. Beste Hetty, ik zou u graag willen waarschuwen voor de charlatan Wieger Rekker uit Gronau. Deze charlatan geneest helemaal niks en denkt alleen maar aan geld. Ik ben ruim 10000 euro’s kwijt geraakt, enhet allerbelangrijkste de korte kostbare tijd die ik nog over had om door te brengen met mijn familielid. AUB GA NIET MET DEZE CHARLATAN IN ZEE EN VERSPREID DIT BERICHT, ZODAT NIET MEER MENSEN DE DUPE ZULLEN ZIJN VAN DEZE CRIMINEEL.

   1. Beste Mariska! Dat is verontrustend wat je hier schrijft over Wieger Rekker die ik niet persoonlijk ken, maar waarover ik wel vaak mensen hoor zeggen dat ze er naar toe gaan voor hulp.
    Ik mail je even persoonlijk zodat je me wat meer kunt vertellen over jouw ervaringen. Ik schrik ook van die bedragen de je noemt.
    Wordt dus vervolgd!

   2. Beste Linda, ik zie je vragen graag tegemoet zodat ik deze kan beantwoorden. Als ik hiermee 1 persoon van de crimineel Wieger Rekker kan redden is mijn doel bereikt. AUB GA NIET MET HEM IN ZEE.

   3. Mariska, heb jij zo’n negatieve ervaringen met Wieger Rekker? Ik heb zo veel positief over hem gehoord…. maar ik wil graag ook de negatieve kanten van zijn behandeling kennen…. en me niet blind in een behandeling stort!

   4. Mariska,
    Ik schrik van je berichtje ivm Wieger Rekker, ik heb er tot nu toe enkel positieve ervaringen over gehoord. Ik wil me niet zomaar in een behandeling gooien daar mijn leven me dierbaar is!
    Ik ben door je berichtje echt ongerust geworden over Mr Regger en zijn behandelmethode,
    kan ik je even mailen daarover aub? (kan je me je mailadres even doorgeven aub?)
    Hartelijk dank,
    Hilde

 11. Beste Linda,

  Ik ben blij met de nieuwe “aanwinsten” op jouw blog! Jack ken ik natuurlijk al maar ik ben ook heel blij met Henriette van der Laan. Haar verhaal, daar herken ik zoveel van mijzelf in!! Bizar gewoon. Alleen heb ik niet het lef gehad om mijn borstamputatie te annuleren 4 maanden geleden……

  Warme groeten, Silvana.

  1. Beste Silvana,
   Neem jezelf niks kwalijk. Dingen gaan zoals ze gaan, je hebt toen gedaan wat voor jou het beste voelde, dat is niet iets om spijt van te hebben. Jouw verhaal kan helpen om artsen ervan te doordringen dat ze met betere oplossingen moeten komen en niet teverden achterover moeten hangen! Zij moeten zelf zeggen, over 5 jaar amputeren we geen enkele vrouwen borst meer! Als ze dat gaan zeggen gebeurt het ook. En als jij het gaat zeggen helpt dat natuurlijk ook! Liefs Linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s