Workshop ‘Moeiteloos ontstressen’ met EFT


Woensdag 13 november as!

Locatie : Koninginnelaan 38, 3762 DE Soest

Op woensdag 13 november aanstaande organiseren Linda Woudstra en Steven Soeten een workshop ‘Moeiteloos ontstressen met EFT ‘.

Gastdocent is EFT (Emotional Freedom Techniques) trainer-coach Yvette Reisig uit Emmeloord. De workshop wordt gehouden aan de Koninginnelaan 38, 3762 DE te Soest en begint stipt om 20:00 uur. Deur is open om 19:30 uur. De kosten zijn € 20,- per persoon +  € 2,00 bijdrage voor koffie en thee. Er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan want vol is vol.

Iedereen weet dat stress een van de oorzaken is die ziekte bevordert en zelfs veroorzaakt. Ontstressen is daarom van groot belang voor je gezondheid. Maar hoe doe je dat ?

EFT trainer-coach Yvette Reisig heeft het antwoord:

“Emotional Freedom Techniques (EFT) is de meest effectieve zelfhulpmethode ter wereld. Door te kloppen op meridiaan punten en tegelijkertijd affirmaties uit te spreken verdwijnen negatieve ladingen die op emoties rusten. En daarmee ook alle voorkomende stress-gerelateerd klachten. De effecten zijn meestal meteen voelbaar en duurzaam. De methode is eenvoudig te leren, toepasbaar op ieder probleem cq hulpvraag en de resultaten zijn verbluffend. Het is dan ook niet vreemd dat EFT een van ’s werelds snelst groeiende behandelwijzen is. En iedereen kan het leren.”

Wat gaan we doen ?
Na een korte inleiding gaat Yvette meteen praktisch aan de slag. Eerst leren we hoe de methode werkt en hoe je EFT thuis kan beoefenen. Iedere deelnemer krijgt een kaart waarop de methode schematisch wordt weergegeven. (zie onder). Dan volgt een korte thee- en koffiepauze waarna de workshop wordt vervolgd met een sessie aan de hand van een hulpvraag. Linda Woudstra zal als ‘proefkonijn’ optreden. Om 22:00 wordt de workshop afgesloten met een vragenrondje. En om 22:30 is iedereen weer huiswaarts.


Alles op een rijtje

– Workshop zelfhulpmethode ‘Moeiteloos ontstressen met EFT’.
– Datum: Woensdagavond 13 november 2013
– Tijden: Aanwezig 19:30 uur, aanvang 20:00, Einde 22:00
– Locatie: Koninginnelaan 38, 3762 DE Soest
– Kosten: € 20,- per persoon – Koffie of Thee: bijdrage  € 2,- per persoon

Opgeven

Stuur een mail naar info@astermedia.nl  of vul de onderstaande formulier in:

Klik op de betallink als u via Ideal uw reservering wilt betalen:

Reserveren en betalen

4 reacties op ‘Workshop ‘Moeiteloos ontstressen’ met EFT

  1. Met veel plezier gisteren deelgenomen aan de workshop van Yvette. Heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd en weer een duwtje in de goede richting gegeven. Stress zit vaak heel diep, om die op te sporen moet je goed willen kijken naar jezelf en je kwetsbaar durven op te stellen. Onder Yvette’s leiding is dat niet moeilijk, ik kan uit ervaring zeggen dat je bij haar in goede handen bent!
    Je leert in de workshop een techniek die je overal kunt gebruiken om van je stress in enkele minuten af te komen. Wil je meer weten kijk dan ook op haar website http://www.yvettereisig.com
    Dank je Yvette het was een bijzonder avond!
    Liefs Linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s