Germaanse Geneeskunde in de ban Over de werkwijze van Dokter Hamer


De Germaanse Geneeskunde werd in 1981 ontdekt door dokter Ryke Geert Hamer, toen hij als chef-internist werkzaam was in Oberaudorf, in een Duitse kliniek voor patiënten met gynaecologische kanker.
Net als cardioloog Pim van Lommel (auteur van de bestseller Oneindig bewustzijn) interviewde hij zijn patiënten. Hamer kwam erachter dat al zijn onderzochte kankerpatiënten (200) een schokkende ervaring achter de rug hadden voordat ze ziek werden. Zijn collega’s waren op zijn zachtst gezegd niet blij met zijn bevindingen. Hamer werd voor de keuze gesteld: óf je zweert je stellingen af óf je verlaat de kliniek. Hij koos voor het laatste, en niet voor de makkelijkste weg.
Inmiddels zijn de 200 patiënten er 60000 geworden die allemaal onderzocht zijn met een CT-scan van de hersenen en waarbij de 5 biologische wetten voor kanker zonder uitzondering van toepassing zijn. De Duitse arts toonde daarmee ook aan dat kanker veroorzaakt wordt door een psycho-biologische conflictshock en dat deze ziekte geen zinloze, kwaadaardige, algemene en willekeurig woekerende vernietiging van het organisme is.
Lees hier het interessante verhaal over de ontdekking van Dr. Hamer….

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M24&ss=P1759&l=NL

2 reacties op ‘Germaanse Geneeskunde in de ban Over de werkwijze van Dokter Hamer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s