Vitamine D beschermt ons tegen kanker.


Bij de eerste zomerse lentedagen installeren we ons massaal op het terras met zo veel mogelijk ontblote lichaamsdelen. We houden van de zon. Tegelijkertijd zijn we er ook bang voor. We smeren fanatiek met zonnebrandcrèmes om ons tegen kanker te beschermen.

Wetenschappers waarschuwen gelukkig tegenwoordig steeds meer dat we daardoor juist te weinig vitamine D binnenkrijgen. En we weten inmiddels dat vitamine D juist een belangrijke rol speelt bij het voorkomen van kanker.

Dus hoe zit het nou smeren of niet smeren?

Lees hier hoe je optimaal, veilig en goed kunt genieten van de zon.

http://www.hetkanwel.net/praktische-tips/gezond-zonnen/

2 reacties op ‘Vitamine D beschermt ons tegen kanker.

 1. WAARSCHUWING!!!
  Dat het misschien een preventief middel kan zijn,oké.
  Maar mensen let op als men zegt dat je erdoor kan genezen zoals mij werd voorgehouden.Ik schrijf dit om valse hoop die gegeven wordt te voorkomen.
  Zelf helaas belast met kanker ben je snel geneigd alles aan te grijpen zo ook GC-maf (onderdeel van vit D)die aangeboden wordt in een kliniek te Eindhoven. Als enige in europa!
  IK kwam hier per toeval terecht omdat ik in mijn woonplaats in het buitenland vit.C infuzen kreeg en ik in nederland was en daar ook dit wilde voortzetten. Ik werd binnengehaald met het verhaal dat zij de echte GC-maf hadden en dit de enigste was die werkte maar ook dat ik meer nodig had als men in het buitenland kon aanbieden.
  Ook werd mij verteld dat er een navalage test aan vasthing die uitwees of de GC-maf zou aan slaan of niet,deze test werd bij mij om de 14 dgn gedaan. Uiteraard hoop je het beste en ging akkoord ermee(voor veel geld) DE eerste keer kreeg ik door de” orthomoleculaire specialist” een papier in handen geduwd waar op stond wat wel en niet geeeten mocht worden,eenmaal thuis bleef er heel weinig over wat ik wel nog mocht geen zuivel geen vlees geen zoet.Heel veel fruit niet geen honing ect.
  Uiteraard een zak vol met pillen die het geheel zouden ondersteunen.
  Tuurlijk grijp je alles aan in de hoop dat je van deze rotziekte afkomt.
  Een vriendin hielp me nog met het bereiden van het beetje dat wel mocht maar is later meegegaan naar de kliniek om hun mede te delen dat dit op het onmenselijke af was,zorg dan dat je een persoon iets kunt aanbieden maar duw geen papier in hun handen.
  Ondertussen was ik begonnen met de GC-maf spuiten en naar 14 dgn werd het eerste bloed afgenomen om de navalagetest te doen. HET SLOEG AAN,hiep hiep hoera,maar helaas van korte duur de tweede test ook WAUW,en de derde of vierde mislukte bloed zou zijn gestold????
  Daarna nog een geslaagde test zo geslaagd dat ik kankervrij zo zijn???? En daarna een test die ook mislukte,het bloed van mij zou gemixt zijn met het bloed van een ander?????
  De tumor die ik had zou veranderd zijn in pus?????Dit kwam ons over alsof een wonder geschied was en vonden wij uiteraard niet echt geloofwaardig.
  Helaas wees mijn lichaam iets anders uit en ben ik opgenomen in een ziekenhuis.
  Ook hoorde ik dat ze later een van mijn kinderen gedreigd hadden de behandeling te stoppen als er niet snel een betaling zou plaatsvinden. Tis jammer dat ik dit niet gelijk wist want mijn kinderen wilde mij hier niet mee belasten.
  Ik heb steeds gevraagd om de rapporten die zij voor mijn neus hielden met alle gegevens over de GC-maf behandeling bij mij omdat mij duidelijk werd dat er iets niet klopte,later hoorde ik dat de navalage test iedere week gemaakt dient te worden(bezuiniging?niet wat mijn betalingen betrof.)
  Als we bellen word er constant gezegd we bellen U terug maar helaas gebeurt dit maar zelden,als er al word teruggebeld zegt men U krijgt het Rapport maar NIET DUS! EN zo gaat dit al een maand,je hebt recht op het rapport maar ik bedel al een maand en ben nu genoodzaakt een advokaat in handen te nemen.
  De huisarts aldaar word in een ander artikel omschreven als glad ,er werkt ook een professor met hun samen die bij aanvang tegen me zei,”ik kom iedere week even kijken hoe het met je gaat” nooit meer gezien.
  ZE HEBBEN GEEN ENKEL CONTACT GEHOUDEN MET MIJN BEHANDELD ARTS IN MIJN WOONPLAATS DIE OPEN STOND VOOR HUN BEHANDELINGS METHODE EN MIJ NAAR HUN TOEGESTUURD HAD!
  DUS MENSEN WEES VOORZICHTIG!!!

  1. Besete Anna,
   Het is belangrijk om kritisch te zijn naar iedereen die je aan je lijf laat sleutelen. Ik zou deze reactie ook even naar je behandelaars door sturen, zodat zij zich eventueel hier kunnen verweren? of in iedergeval uitleg geven? Dat zou iig moeten helpen om hen alerter te maken op wat ze zeggen en blijkbaar doen.
   Bedankt voor je waarschuwing.
   Gr.linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s