Kom in actie!


Hier kun je lezen welke vorderingen we maken met om een beweging tot stand te brengen die mogelijk maakt dat er therapievrijheid komt voor kankerpatienten. Ik heb daarmee het stokje overgenomen van Henk Trentelman. Lees mijn motivatie om zijn werk over te nemen. Ik heb er wel aan toegevoegd dat ik pleit voor therapievrijheid voor patiënt en arts! Want ook de artsen zitten vaak tegen hun zin gevangen in protocollen waar ze maar al te graag vanaf zouden willen wijken.

Om ook bij de lezers van dit blog te inventariseren of we de juiste prioriteit stellen heb ik een enquête opgezet die sinds 2010 al online staat. Iedereen kan maar 1x stemmen en ik vind de resultaten enorm bemoedigend!

Wil je jouw mening laten horen stem dan mee! Wil je de resultaten zien klik dan in het blog op de link.

INKAZO.NL

Is de stichting INKAZO die wij met 4 vrouwen gezamenlijk hebben opgericht, staat voor INnovatie KAnker ZOrg. Dit is het vehicle waarmee we fondsen werven om invulling te geven aan een grote wens van ons en van heel veel kanker patiënten, om in een database bij te gaan houden wat iedereen zoal doet aan alternatieve therapie.  Facebook neemt al een belangrijke deel van de support aan lotgenoten over, maar maakt nog niet mogelijk dat we de verschillende complementaire en alternatieve methoden op hun merites beoordelen en die ervaringen op een dusdanige wijze bijhouden en verwerken dat ze ook een statistisch significante basis hebben voor verdere oordeelsvorming. Op de website van INKAZO kun je een donatie doen om dit doel dichterbij te brengen!

60 reacties op ‘Kom in actie!

 1. Beste LInda,
  Naar veel google, heb ik eindelijk jou site gevonden. Want ik kreeg beetje gevoel, dat ik de enige bent die chemo, bestraling en hormoon theraphie geweigerd. Heb wel laten borst amputeren.Als ik aan artsen vroeg, wiste ze mij niet te vertellen hoe veel vrouwen zijn als ik die gaat andere wegen zoeken voor hun genezing. Ik wordt ook niet meer in de gaten gehouden in ziekenhuis. Ze zei”Kom terug ,als je klachten heb!” Was op me zelf gewezen. Geen chemo, bestraling en hormonen, willen we jou ook niet in de gaten houden, daar komt op nier.. Hoe betrouwbaar dan de statistieken, als dit soort vrouwen als ik worden niet in hun overlevings- kans percentage meegenomen??? Maar vooruit, ik laat hier niet zitten, zoek ik zelf uit.Wat was dat fijn te lezen, dat er zijn Wel vrouwen die “uit of the box” denken. Ik wordt zo moe mijn eigen beslissing iedereen te vertellen, want enige wat ze doet, is angst aanjagen. dat ik verkeerd bezig ben. En wordt meteen voorbeeld van S.Millecam bij mij neergelegd. Maar als mensen gaat dood door reguleren behandelingen, dan is het volledig OK. Wat ik me afvraag, of ergens bestaat al groep voor vrouwen die anders denken over kanker en ze doen andere dingen om van kanker te genezen? Ik mis heel erg gesprekken met gelijkgestemde mind. Af en toe bij elkaar in RL komen en ervaringen uit te wisselen.
  Gr. Aida

  1. Lieve Aida! Gelukkig ben je hier terecht gekomen want er zijn er beslist meer en vooral vrouwen die een deel van de behandeling wel hebben gedaan en hele grote delen niet, maar er zijn er maar zeer weinig die het aandurfden chemo, bestraling en hormoontherapie te weigeren zoals jij en ik. Je hebt het ook ervaren dat je niet meer wordt opgeroepen en hebt hetzelfde gevoel gekregen dat je niet meer welkom bent om te volgen…ja wat moet je met zo’n geval voor je statistiek?? Terecht dat je stelt dat wij er inderdaad buiten vallen om bekende redenen, die ik niet steeds ga herhalen. Het is belangrijk dat we ons op de positieve dingen voor onszelf blijven focussen, alleen daar worden we echt beter van! Ik heb ooit kankerkransjes georganiseerd maar daar kwam helaas niet genoeg respons op, maar ik heb zelf ook regelmatig nog behoefte om het contact onderling te versterken. Misschien is het een idee om een specifieke FB groep te maken hiervoor? En dan ook eens life af te spreken? Ik hoor graag je reactie!

   1. Wat een goed idee facebook maken. 🙂 wat jammer dat weinig belangstelling was voor bijenkomsten. Terwijl het is juist zo belangerijk elkaar steunen. Want juist wij kunnen elkaar begrijpen hoe het voelt zo op zichzelf gelaten worden. Die weinig begrijpen dat jij heel bewust deze keuze gemaakt. Maar Linda, als wij samen beginnen bijeenkomst en wie weet groeit het meer. Twee is ook meer dan een:) Want is bewezen, als vrouwen met borstkanker kunnen alles met elkaar bespreken, zonder enige oordeel, komt ten goede 🙂
    Gr.Aida

  2. Hallo Aida,wat erg om te lezen dat je niet meer in de gaten wordt gehouden door het ziekenhuis.Ik ben bang dat mij dit ook gaat overkomen,ik heb een dag voor kerst een borstamputatie ondergaan en alles was weg volgens het rapport van de patholoog en toch moet ik volgens de arts bestralingen en hormoonkuur doen.Ik ben al een paar keer gebeld door de artsen dat ik dit toch wel moet doen en nu moet ik in april terugkomen voor controle,die afspraak stond al en ik ben benieuwd of ik ook wordt weggestuurd met de boodschap die jij kreeg.Ik vind jou idee om af en toe bij elkaar te komen prima groetjes sascha.

 2. Reguliere therapieën betekent: “cut, burn, poison” en derhalve gevaarlijk. Het wordt tijd dat het roer omgaat en dat mensen zich realiseren dat de reguliere therapieën niet werken. Hier een interessant filmpje van een reguliere dokter die het roer heeft omgegooid, omdat hij weet, zoals zovele van zijn collega’s, dat regulier niet het antwoord is. Dat regulier mensen dood en niet geneest. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XuZh4Z0CuxU

 3. Hoi Linda,
  Hoe vaak moet je het kuurtje doen?
  Hoe lang moet er tussen zitten voordat je weer zo een kuurtje kunt doen?
  Kun je tijdens de kuur gewoon groentensappen blijven drinken? Ik doe dat altijd samen met lijnzaadolie en spirulina.
  Hoe weet ik dat alle parasieten etc weg zijn?

  Groetjes sandra

 4. Hoi Linda,
  Volgens de uitslagen van mijn ontlasting onderzoek heb ik last van candida en mag ik geen gluten eten omdat ik geen vetten opneem. Van de natuurarts heb ik glutamine gekregen en enzymen welke deze problemen zou moeten oplossen. Dit neem ik trouw ( totdat ik met de mms ga beginnen 2 januari) maar ik zit een beetje met wat ik zoal eten mag als je geen koolhydraten neemt tijdens de kuur, zuivel mag ik ook al niet ivm de candida. Vanmorgen een omelet met groenten gebakken maar ik had daar niet voldoende aan ik heb dan al snel weer honger. Heb toen maar crackers van boekweit gegeten met kokosolie en gebrande notenpasta. Dat kan nu nog omdat ik niet de kuur doe maar wat kan ik dan eten tijdens de kuur. Ik ga ervan uit dat ik na de kuur geen candida meer heb omdat dat opgeruimd wordt door de mms. De glutenintolerantie zal ik wat langer vol moeten houden. Heb jij suggesties?

  liefs Sandra

  1. gluten en mogelijk de glyphosate v monsantos round up hebben v tarwe een gemodifieerd transprotein gemaakt die nie alleen de dunne darm beschadigd en de villi maar in cascade alle autoimmuunziekten zoals kanker diabetes Ms etc veroorzaken, dank zij ‘europa’ worden we lustig bestookt met neurotoxisch aspartaam en transproteines en dank zij europa leven we in illusie dat het perfekt veilig is, ja beschadigde dunne darm waar bloedcellen aangemaakt moeten worden , leukemie, en zink b6 en manganese opgenomen uit voeding om lever te voorzien met die elementen voor metabolisme, alle diabetici hebben zink tekort, ‘europa’ pharma lobby hebben er voor gezorgd da zink niemeer te verkrijgen is!!!! stop tarwe produkten volledig en eet ook geen glutenvrije industriele junk die zit vol ggm mais !!! maak alles zelf , en neem je gezondheid zelf in handen ,

   1. Beste Bart,
    Je hebt in een razend tempo een aantal reacties geplaatst, die denk ik zeer waardevol zijn voor de mensen hier die mijn blog bezoeken. Zou je echter je teksten voor de leesbaarheid voluit kunnen schrijven en zou je ook omdat ik lees dat je mensen behandelt iets over jezelf en je praktijk aan mijn willen sturen? Ik ben zeer geinteresseerd om met therapeuten samen te werken om ervaringen te bundelen en data te verzamelen.
    Zie ook medeauters daar heb ik voor mensen die serieus kennis willen delen al plaats gemaakt jezelf te presenteren. Je kunt me mailen op info@regeltante.nl
    TXS Linda

 5. Beste linda,

  nog even een vraagje m.b.t. het eten, mag ik nou wel of niet boekweit? want daar zitten ook koolhydraten in en ik las vandaag op je blog dat alle koolhydraten vermeden moeten worden behalve de koolhydraten uit groenten. Mag ik wel bonen ( behalve soja natuurlijk). Ik moet natuurlijk eerst van de candida af. of doet de mms dat ook? Wat kan ik als ontbijt eten als ik de mms neem mag ik dan gewoon kwark blijven eten met noten en lijnzaadolie.
  graag je reactie, prima site ik ben er heel erg blij mee, ook met de reacties van iedereen. ook ik heb al diverse therapeuten en artsen bezocht en iedereen zegt inderdaad iets anders ik heb een blokker bak vol met supplementen. Ik neem alleen de selenium, D3, calcium magnesium en flesjes van de energiehealing met collodiaal zilver en goud etc. Die laat ik natuurlijk weg als ik de mms kuur doen. Ik ben al 1,5 jaar bezig om van de kanker af te komen, die zich in mijn longen, lymfen, botten en bijnieren heeft genesteld. Ik leg mij er niet bij neer en weet dat mijn lichaam zichzelf kan helen. Ik ga a.s. woensdag de helende reis van Brandon Bays maken ik ben daar zeer benieuwd naar. Ik moet ook de stress bij mij nog zien kwijt te raken en dat is zeer moeilijk vandaar de helende reis. ik wil je wel laten weten hoe of dat gegaan is en of dat op den duur ook iets betekend heeft voor mijn kankergenezing.

  groetjes Sandra

  1. Beste Sandra,
   Ik heb de boekweit vraag al beantwoord bij je vorige vraag. Je vraag of MMS candida aanpakt? Candida is een schimmel en MMS target specifiek op anaerobe organismen, candida is anearob. Dus ja, met MMS kom je van je woekering van je schimmel af. Als je met MMS weer klaar bent adviseer ik je naast je huidige supplementen (die prima zijn) 5-7 gr vitamine C per dag extra te nemen!!!
   Heel veel succes met het meester worden van je stress, weet je al waar je bang voor bent?
   Vrouwen in de westerse cultuur hebben als grooste angst dat ze achter een winkelwagentje op straat belanden en dat ze borstkanker krijgen. Ik ben voor beiden niet meer bang, de laatste omdat ik het al gehad hebt… dat is even een doordenkertje en de eerste omdat het me niet meer kan schelen, sinds ik gekozen heb om mijn leven niet meer vooruit te plannen, maar te genieten van wat ik nu weet dat ik heb. En als je dan kijkt zie ik alleen maar enorme rijkdom waarin we volgens mij hier in NL allemaal in leven, dus waarom NU angst toelaten in je leven?
   Ga ervoor bij Brando! Ik heb het boek gelezen en begrijp hoe ze het aanpakt, ik heb hetzelf gedaan, maar ik denk dat ze van enorme waarde kan zijn voor mensen die dat niet meteen lukt.
   Succes! Linda

 6. Ik heb uitgezaaide borstkanker (hormoongevoelig) in de botten en de lymfen. Nu wil ik graag met mms beginnen omdat ook ik van mening ben dat het door schimmels wordt veroorzaakt. Op dit moment ben ik bezig om de candida uit mijn darmen te krijgen. Ik neem daarvoor achidophilus en enzymen ( gemaakt uit papaya en ananas) en glutamine. Moet ik daarmee stoppen als ik met de mms begin? Ik volg het budwig dieet, dus ’s morgens kwark met noten en lijnzaad olie en gebroken lijnzaad. ik drink veel kruiden thee, en ’s middags eet ik boekweit met groenten en weer lijnzaad olie en kokosolie.
  s’avonds eet ik soep van boekweit en groenten. weer met lijnzaadolie en kokos olie. Tussendoor drink ik wortelsap en groentensap vermengt met spirulina en tarwe gras en olie.
  ik wil de eerste kuur doen die jij ook deed dus 2x perd dag en dan opvoeren tot 15 druppels.
  Kan ik mijn dieet hierbij blijven volgen? Ik laat nu het fruit weg omdat ik ivm met de candida dat dus niet mag.

  alvast bedankt voor je reactie

  1. Beste Sandra,
   Je kunt koolhydraten moeilijk helemaal vermijden, ze zitten ook in groenten en bonen etc. Maar wat je wel kunt doen is ze voor een periode van maanden ( ik heb het 5 maanden volgehouden) Zoveel mogelijk te vermijden. Het is een fabel dat dat niet zou kunnen of dat je dan de heel de tijd honger zou moeten lijden. 🙂
   Door de snelle suikers op die manier te vermijden snijdt je vooral schimmels af van hun foodsupply, dat is wat we proberen te bereiken. Geen eten, geen snelle vermenigvuldiging.
   Omdat je suikers vermijd ga je andere dingen eten waar veel meer voedingsstoffen in zitten dan de lege koohydraten die we gewend zijn te eten in ons nutteloze westerse dieet. Daarmee kun je je systeem weer opbouwen!
   Dus mijn antwoord is op boekweit, als je het niet hoeft te eten, waarom zou je het dan niet vermijden? Wees sterk en maak bewuste keuzes, niet uit gewoonte maar omdat je je lichaam optimaal wil voeden. Neem en haring als lunch of een salade met noten. Maak een mozerella salade of bak ’s ochtends een ei (met zachte dooier!) met tomaten, prei en ui. Heerlijk!
   Succes Linda

   1. Hoi Linda, Betekend dit dat ik beter geen kwark in de morgen kan eten met noten, hennepzaad en lijnzaad olie? groetjes Sandra

    Date: Mon, 17 Dec 2012 12:07:40 +0000 To: s_hinten@hotmail.com

   2. Nee hoor, variatie is goed! Neem er een kiwi bij zou ik zeggen als je niet aan de MMS zit 🙂

    2012/12/18 Linda's Blog

    > > New comment on your post “Kom in actie!” > Author : sandra dielis (IP: 65.54.190.187 , 65.54.190.187) > E-mail : s_hinten@hotmail.com > URL : > Whois : http://whois.arin.net/rest/ip/65.54.190.187 > Comment: > Hoi Linda, Betekend dit dat ik beter geen kwark in de morgen kan eten met > noten, hennepzaad en lijnzaad olie? groetjes Sandra >

 7. Het medicijn kan wel bijwerkingen hebben als pijnsteken, duizeligheid en het verlies van balans. Deze zouden echter alleen van een tijdelijke aard zijn. De wetenschappers hebben, naar eigen zeggen, het dichlooracetaat al succesvol getest op long-, borst- en hersentumoren.

  Doordat er geen octrooi op DCA rust zou het DCA relatief goedkoop te fabriceren zijn.

  En natuurlijk heeft de medische industrie geen geen zin in, waarom zou je mensen helpen met een goedkoop middel en er tevens niets op verdienen. Het is van groot belang voor onze eigen portemonnee dat er wel een onderzoek naar dit medicijn komt. Hoe kun je een goedkoop middel dat zou helpen tegen alle vormen van kanker niet in productie brengen, dan ben je toch onethisch bezig.

  Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: een goedkoop en simpel medicijn dat de meeste kankers doodt door hun “onsterfelijkheid” af te zetten. Het medicijn, dichlooracetaat (DCA) wordt al jaren gebruikt voor zeldzame stofwisselingziektes (o.a. ziekte van Huntington) en is dus relatief veilig. Er rust ook geen patent op, wat betekent dat het voor een fractie van de kosten van nieuw ontwikkelde medicijnen gemaakt kan worden.

  DCA valt een unieke eigenschap van kankercellen aan: het feit dat ze hun energie in het gehele cellichaam produceren, in plaats van in gespecialiseerde celorganellen die mitochondrien worden genoemd. Dit proces, dat glycolyse wordt genoemd (vergisting) is inefficient en gebruikt grote hoeveelheden suiker.

  Tot op heden werd aangenomen dat kankercellen de vergisting gebruiken omdat hun mitochondrien onherstelbaar beschadigd zouden zijn. Echetr Michelakis’ experimenten bewijzen dat dit niet het geval is., omdat DCA de mitochondrien weer wakker schudt in kankercellen. De cellen verschrompelden vervolgens vervolgens en stierven af (Cancer Cell, DOI: 10.1016/j.ccr.2006.10.020).

  Dichloroacetate (DCA) – Cure for Cancer ?

  Miracle Mineral Supplement (MMS)

  Natriumchloriet wordt al 80 jaar in gebruik als ontsmettingsmiddel voor zwembaden, waterfilteringinstallaties en voedingswaren.

  Nu als schoonmaakmiddel – ontgifter, voor ons immuunsysteem gebruikt.

  Dit zou een middel zijn (geen genees middel, maar een supplement) die antwoord geeft op de ziektes als AIDS, Tuberculose, hepatitis A, B, C, malaria en herpes. Omdat het een supplement is, en geen geneesmiddel, kan er geen patent op aangevraagd worden (zo ik heb begrepen), en het kan thuis, door de mensen zelf gemaakt worden. De medische fabrikanten hebben hier geen interesse in (alweer niet, het lijkt er op dat kapitalisme belangrijker is dan een mensen leven), en het wordt dus niet op grote schaal gesteund.

  Dit middeltje is niet te koop in de winkel.
  Je moet het zelf samenstellen.
  Dit klinkt moeilijk, maar is het niet.
  Het is feitelijk super eenvoudig.

  Je neemt het in en het heeft de volgende werking:
  Het vernietigd virussen, bacterieen, schimmels en zware metalen EN andere lichaams vreemde stoffen.
  Het werkt zo resoluut, dat je met een lichte dosis moet beginnen omdat het daadwerkelijk als een wilde tekeer gaat en je lichaam volledig zuiverd.

  Goede bacterieen die je nodig hebt in je lichaam worden niet aangetast.
  Dit komt omdat MMS alleen die stoffen aanpakt die NIET PH-neutraal zijn.

  Het middel schijnt enorm goed te werken, ontstekingen en verwondingen zijn sneller genezen.

  Hoe maak je het zelf:

  Je moet allereerst Natrium Chloriet hebben. Chemisch is dat NaCLO2
  Niet te verwarren met keukenzout NACL.

  Dit is een wit poeder of vlokken.

  Los 28% in gewicht op in gedemineraliseerd water.

  Als je dus een flesje van 50 Mililiter water hebt, doe je in dat flesje 14 gram NaCLO2 de rest is dan DEMI water.
  Dit geheel moet goed oplossen. Dit doe je door het geheel lauw warm te maken. (glas warm water waar je het flesje inzet).

  Je hebt vervolgens een oplossing MMS.

  Vervolgens doe je een aatal druppels (2 om te beginnen) in een glas . Het mag alleen glas zijn omdat het alkalisch is. Het reageert dus sterk met andere materialen. Gebruik zeker GEEN metaal.

  Doe volgens bij de twee druppel MMS 4 druppels natuurazijn (min 5% zuur) of maak zelf een verdunning van citroen zuur ( min 10 %).

  Dus in het glas 2 druppels MMS en dan 4 druppels azijn of citroenzuur.
  Laat dit geheel 4 minuten reageren. Er komt dan chloor dioxide gas van het geheel af. Dit stinkt als de hel en is niet gezond voor je.
  Dek het glas af en blaas het gas BUITEN uit het glas.

  Vul het glas vervolgens met kraanwater of appelsap en drink het geheel meteen op.

  Met water smaakt het vreemd en niet zo lekker. Met appelsap proef je niks geks.

  Gebruik geen sapjes met kunstmatige vitamine C ( dit is ascorbinezuur) dat doet de werking van MMS teniet.

  Je kunt de hoeveelheid druppels MMS snel opvoeren. Tot maximaal 15 druppels 2 maal per dag. Meer heeft geen/weinig nut. Staat in het document.

  Een mogelijkheid voor inname.

  Dag 1 – 2 druppels MMS – 4 druppels citroenzuur. – 3x daags
  Dag 2 – 3 druppels MMS – 6 druppels citroenzuur. – 3x daags
  Dag 3 – 5 druppels MMS – 10 druppels citroenzuur. – 3x daags
  Dag 4 – 7 druppels MMS – 12 druppels citroenzuur. – 2x daags
  Dag 5 – 10 druppels MMS – 16 druppels citroenzuur. – 2x daags
  Dag 6 – 13 druppels MMS – 18 druppels citroenzuur. – 2x daags
  Dag 7 – 15 druppels MMS – 20 druppels citroenzuur. – 2x daags

  Vervolgens een week lang 2x daags 15 druppels MMS met 20 druppels citroenzuur.

  Daarna neem je 1 tot 2x daags 5 druppels MMS met 10 druppels citroenzuur om je lichaam schoon te houden van ziektekiemen.

  Ben voorzichtig met de MMS, zoals gezegd, het is puur, zeer alkalisch (= tegengesteld aan zuur)

  Eenmaal laten reageren met zuur en dan verdunnen met water/appelsap. Daarna een blakende gezondheid

  Miracle Mineral Supplement (MMS)

  1. Beste Jan,
   Bedankt voor je toelichting op DCA en MMS. De uitleg over zelf maken van MMS zal ik met je goedvinden verplaatsen naar de info pagina over MMS.
   Er zijn gelukkig veel verkoopsites te vinden die al kan en klare MMS voor de consument hebben gemaakt. Ik vind dat toch ene beter idee dan zelf met flesjes aan de gang gaan, een kanker patient heeft al genoeg onzekerheden om zich druk over te maken. Zelf maken van MMS vind ik dus niet aan e bevelen. Maar ja als het straks niet meer te krijgen zou zijn is het wel handig als je weten hoe je het moet maken!
   Bedankt! Linda

  2. Beste Riette,
   Dank voor je bijdrage. Ik ben het met je eens dat je MMS niet gemakkelijk als de oplossing of cure voor alles moet zien. Iedereen zal heel goed zelf moeten bekijken en aanvoelen wat bij hem past. Ik heb de lezing van Mary Jewel hier in Soest bijgewoond en was erg van haar werk onder de indruk. Ik heb zelf ook nog veel bijgeleerd. Ik ben vooral overtuigd geraakt van de noodzaak je lichaam langszaam aan MMS te laten wennen en vooral te richten op het lang volhouden van de kuur ipv het aantal druppels. Het nieuwe protocol sluit daar het beste bij aan en dat betekent 8 uur per dag elk uur 2-3 druppels MMS nemen. Ik zelf maak nu al weken een daghoeveelheid van 15-20 druppels in een 1,5 liter fles, waar ik elk uur een glas van neem. Ik probeer de dosis op te voeren, maar dat is lastig omdat het effect van veel kleine hoeveelheden zo ontzettend goed al te merken is en diarree gemakkelijk komt. Dan neem ik een langere tussenpose of verdun met wat meer water.
   De combinatie met voedsel is lastig en moet je goed in de gaten houden ten aanzien van de anti-oxidanten, dat vraagt wel wat aanpassingen.
   Ik schuif dat allemaal op naar mijn avondeten, neem mijn laatse dosis MMS om 17.30 uur en eet meestal pas om 19.30 uur mijn salades etc.
   Gr. Linda

 8. Ik ben heel erg onder de indruk van wat Eric van der Laan schrijft vanuit de Germaanse geneeskunde. Bij mij gaat het om een ductaal carcinoom in de rechter borst. Twee uitzaaiingen in de lymfeklieren (oksel). Oestrogeen 30%, progesteron 15% en Her2neu 3+.
  Ik zou graag meer informatie hebben hierover. Hoe kan ik met Eric in contact komen?

  Ook ik heb aangegeven in het ziekenhuis dat ik geen chemo wil. Ik zou misschien wel herceptin willen… maar dat willen ze liever met chemo geven. En… als ik eerst langs de psychiater ga, kan herceptin ook in combi met tamoxifen. Ineke Brinkman vraagt hierover. Als je meer wilt weten Ineken, dat kan!
  De tamoxifen wordt in tabletvorm aangeboden en zou ik dan ook ‘niet’ kunnen nemen. Echt eerlijk voelt dit niet, maar als het de enige weg is?!

  Ik ben ook doorgestuurd naar AVL A’dam, daar was toch het advies 18 kuren met taxol icm herceptin en 3 jaar nabehandelen met tamoxifen. Ik ben gisteren bij de oncoloog geweest om aan te geven dat ik een jaar niets regulier wil.
  Ik heb wel een operatie achter de rug, begin september waarbij de tumor is weggenomen en nog een satelliet tumor van 1 mm is gevonden. En er is een basaal okselklier dissectie geweest op mijn verzoek, ik wilde niet mijn hele oksel leeg!!!!

  Ik ben inmiddels met een aantal dingen gestart waar ik me goed bij voel: veranderen van voeding, Healing Code, homeopathie, psychosomatisch gekeken naar de oorzaak, werken aan trauma’s icm opstellingswerk, bioresonantie en ik ga volgende week voor een intake om te kijken of Gc-Maf injecties iets voor me zouden kunnen zijn.
  Weet er iemand iets meer over Gc-Maf????

  DCA zie ik niet zitten, voelt niet goed. MMS ben ik nog over aan het nadenken/voelen.

 9. Oh, ik zie het al, mijn berichtje is geplaatst in afwachting van moderatie.
  3 weken geleden is bij mij borstkanker geconstateerd. Ik kwam voor het uitzuigen van een cyste maar het bleek iets anders te zijn. De onderzoeken gaan erg traag maar ik vind het niet zo erg omdat ik helemaal alternatief bezig ben maar ik twijfel of datgene wat ik allemaal doe werkzaam is op mijn tumor. Eerst zal ik melden wat er ondertussen is ontdekt: een tumor van 28 mm X 21 mm, ong., want de MRI scan geeft een andere maat dan de echo. Het is een tumor met Her2 neu 3 +).Een melkgang waarin ook tumor weefsel zit (punctie) een lymfeklier zonder in de hals een lymfeklier bij het borstbeen die nog in onderzoek is (d.m.v. punctie), een leverecho met verdacht weefsel (ze weten het niet), daar heb ik dinsdag een MRI scan voor. Hart en longfoto goed. Ben direct begonnen met gezonder leven, was ik steeds al van plan maar schoof ik voor me uit.
  Aangezien de eetlust na het krijgen van de uitslag volkomen weg was was het niet zo moeilijk om over te stappen op een ander dieet. Ik eet nu voornamelijk fruit, gekookte groente en zilvervliesrijst. Af en toe een stukje vlees. Een lepel lijnzaad olie per dag, noten en zangzaad (ha,ha, zo noem ik al die kleine pitjes die ik eet). Geen enkel korreltje suiker of witmeel heb ik meer gegeten. Ben bij Valstar geweest en heb een hele lading voedingssupplementen die ik trouw inneem (haal zo vaak als me lukt het poeder uit de capsule omdat ik twijfel of de cellulose wel goed is). Daar zit geen vit c bij hetgeen ik er ook nog bij slik. Om de dag 2 haringen.Tabletten voor de darmflora afgewisseld met yakult. Veel groene thee en sinds dit weekend ook nier/blaas thee. Verder heb ik al een kilo abrikozen pitten in huis die ik slik (zit nu op 30 per dag) maar ik geloof dat ik er duizelig van wordt (vergiftiging ?). Daar ik iets had gelezen over hyperthermie krijgt mijn tumor, hij zit direct onder de huid, s’avonds een bestraling van de warmte lamp waarna ik met een warmte-gel erop naar bed ga. Heb nu van alles in huis voor een leverreiniging waarvan ik nog een goed schema moet maken voor een optimale werking. Gisteravond MMS besteld.
  Het laatste voorstel van het ziekenhuis is totale borstamputatie eventueel met chemo vooraf, dan chemo en vervolgens herceptin. Ik wil geen chemo maar wel herceptin maar dat gaat niet. Het voorstel is dan ook om mij door te verwijzen naar AVL Adam of DDH Rotdam.Is er iemand met ervaring hierin? Naast de MRI dinsdag van de lever heb ik donderdag een afspraak met een internist/oncoloog. Er is nog geen bloedonderzoek gedaan?!
  Wel je ziet, een kat in het nauw maakt rare sprongen. Wil iedereen die ervaring heeft mij deze meedelen?
  Alvast hartelijk bedankt,
  Groet, Ineke

  1. Beste Ineke,
   ik zou je kunnen helpen, de oorzaak van je borstkanker te achterhalen met de inzichten vanuit de germaanse geneeskunde. Ik heb dat al diverse malen gedaan met personen die ik van en naar ziekenhuizen breng voor hun reguliere medische behandeling. Ik kan je verzekeren, het klopt altijd!

   Mocht je dit willen, laat me dan een aantal dingen weten;
   1. Is de tumor glandulair (d.w.z. in de klier) of ductaal (in de melkgang) geconstateerd?
   2. Aan welke zijde (li/re)?
   3. Ben je links- of rechtshandig? (van nature, sommigen hebben dit omgedraaid)
   Als ik dat weet, kan ik verdere vragen stellen naar de mogelijke oorzaak.

   Vriendelijke groet,
   Eric van der Laan via Henriëtte van der Laan

   1. Hallo Henriëtte, De tumor is een invasief ductaal carcinoom, het zit aan mijn linkerborst maar niet aan de buitenzijde maar mediaal, 8uur volgens de papieren maar ik vind het 9 uur. ik ben rechtshandig. Ik denk zelf dat de oorzaak een borstontsteking tijdens de borstvoeding is. Moet ik nog beter nakijken maar dacht niet dat deze hormoongevoelig is.Ik zit overigens wel sinds ruim een jaar in de overgang. In diverse alternatieve therapieën gezocht
    naar de werkzaamheid en ik denk dat voor dit soort tumor MMS een goeie optie is. Maar ik sta open voor andere ideeën en wellicht kan ik meerdere therapieën tegelijkertijd doen. Alvast hartelijk bedankt voor je reactie.
    Vriendelijke groet, Ineke

   2. hoi rare vraag mss, maar heeft u ook een site? Eric/Henriette?Ik zou er graag meer over willen weten

   3. hallo henriette,
    kan ik u mailen, heb een paar vragen over de germaanse geneeskunst,
    dank kristof

  2. Dag Ineke,

   Dit is mijn verhaal misschien heb je er nog wat aan en anders zoek me even via facebook voor contact als je daar nog behoefte aan mocht hebben.
   Ook ik heb aangegeven in het ziekenhuis dat ik geen chemo wil. Ik zou misschien wel herceptin willen… maar dat willen ze liever met chemo geven. En… als ik eerst langs de psychiater ga, kan herceptin ook in combi met tamoxifen.
   De tamoxifen wordt in tabletvorm aangeboden en zou ik dan ook ‘niet’ kunnen nemen. Echt eerlijk voelt dit niet, maar als het de enige weg is?!
   En natuurlijk kan ik tamoxifen nemen en even aankijken wat de bijwerkingen zijn voor mij.

   Groetjes, Marie-José

 10. Hallo Linda,
  Ik ben op je site beland door mijn zoektocht naar alternatief genezen van borstkanker. Ik snap niet helemaal hoe het werkt om contact te krijgen, zodat ik wat meer info kan geven en advies kan krijgen. Zou b.v. heel graag weten wat voor soort tumoren vrouwen hebben waarop MMS werkt.
  Groet, Ineke

  1. Hoi Ineke,

   jij hebt precies de zelfde diagnose als Henriëtte heeft gekregen nu ruim een jaar geleden, alleen zit bij haar de tumor aan de rechterzijde. Ze heeft een reguliere behandeling afgewezen en is op onderzoek uitgegaan. Bij “wat is kanker” heeft ze haar verhaal op dit blog al eens verteld.

   De verklaring volgens de germaanse geneeskunde is als volgt:
   Kanker verloopt in 2 fases, je bent vanuit een biologisch perspectief conflict-actief of je bent conflict-opgelost. Bij een ductaal carcinoom is er sprake van een conflict-oplossing van een zgn. “verliesconflict”.

   In de conflict-actieve fase is er sprake geweest van “ulceratie”, ofwel verwijding van de melkgang door cel-afname. Misschien is dit wel eens opgemerkt bij een eerder borstonderzoek of heb je wel eens een trekkend gevoel in de borst gehad. De ulceratie wordt echter nooit opgemerkt omdat niemand naar een cel-afname kijkt.

   De handigheid is van belang, in jouw geval spreken we van de moeder/kind-zijde, aangezien het de “tegenoverliggende” borst is.

   Het ductaal carcinoom is niets anders dan de hernieuwde celgroei van de cellen die tijdens de conflict-actieve fase afgenomen zijn. De groei schiet echter door, er is sprake van een cel-overschot en dat wordt dan als tumor geidentificeerd. Normaalgesproken verdwijnt dit overschot weer, maar kan ook blijven zitten als de conflict-actieve fase te lang heeft geduurd of als je geen micro-organismen meer hebt om het overschot op te ruimen.

   Bij Henriëtte blijft de tumor nu een jaar later nog steeds voelbaar aanwezig, maar veranderd niet merkbaar.

   Hoe kom je nu van conflict-actief naar conflict-opgelost?
   Je kijkt in ieder geval vanuit een biologisch perspectief waarbij het in dit geval gaat om de relatie tussen jou als moeder en jouw kind, of jij als kind naar jouw moeder. Is er in deze relatie wel eens sprake geweest van een plotselinge, schokkende en emotioneel onverwerkte verliessituatie, bijvoorbeeld door een ongeval, een miskraam, plotselinge dood of verdwijning?

   En is er vervolgens sprake geweest dat deze ervaring of omstandigheid door een bepaalde gebeurtenis volledig weer is opgelost?
   (Ik sluit niet uit, dat de situatie met de borstontsteking en de overgang volgens dit schema bij jou heeft gewerkt, maar daarvoor zou ik met je moeten praten om er achter te komen).
   Soms liggen deze samenhangen zo voor het oprapen, soms moet er verder gezocht worden naar de loop van bepaalde gebeurtenissen in jouw leven.

   Een andere aanwijzing voor de overgang van conflict-actief naar conflict- opgelost is een koortsaanval en/of nachtelijk zweten. Is hiervan sprake geweest, kun je er van uitgaan dat deze overgang heeft plaatsgevonden.

   Ik hoop je een eind op weg geholpen te hebben, misschien is het verwarrend. Dat komt misschien ook door deze manier van communiceren. Ik ben graag bereid om het nogmaals uit te leggen, telefonisch, skype of persoonlijk. Laat maar weten als je verder wilt op deze manier.

   Vriendelijke groet,
   Eric van der Laan

   1. Beste Eric, Dank voor je reactie. Ik zie deze nu pas, alhoewel ik diverse keren op dit forum heb gekeken.Ik moet er even over nadenken allemaal, kom er later op terug. Ik heb wel al meer onderzoeksgegevens: de lever is goed maar de lymfeklier bij het borstbeen is positief. Ik weet niet of het zo verstandig is te lang te wachten met deze uitzaaiing. Met vriendelijke groet, Ineke Brinkman

   2. hallo eric,
    super interessant allemaal,
    zou u mij aub willen mailen?
    hartelijke dank

   3. Ik ben heel erg onder de indruk van wat Eric van der Laan hier schrijft vanuit de Germaanse geneeskunde. Bij mij gaat het om een ductaal carcinoom in de rechter borst. Twee uitzaaiingen in de lymfeklieren (oksel). Oestrogeen 30%, progesteron 15% en Her2neu 3+. Ik ben volgens mij rechtshandig (klap met rechts op links).
    Ik zou graag meer informatie hebben hierover. Hoe kan ik met Eric in contact komen?

 11. Linda, mijn man heeft vorig jaar te horen gekregen dat hij darm kanker heeft met uitzaaingen naar de lever, nu zit er ook al een plekje op de longen. Hij heeft ondertussen 3 verschillende chemo kuren gehad met nagenoeg weinig tot geen resultaat. Het lijkt wel of niets hem wil helpen. nu kwam ik op MMS en wil dit graag gaan proberen. Kun jij ons vertellen hoe wij gaan beginnen en welke stappen we moeten ondernemen? Ik wordt wel gematigd positief van jullie verhalen en zoek naar iets extra’s wat de kanker kan tegenhouden.
  Ik wacht op je antwoord. Groetjes en jij ook veel sterkte en positivisme toegewenst. Brenda

  1. Beste Brenda,
   Dank voor je vraag. Ik raad je ana om MMS en chemo niet te combineren. Dus ik hoop dat de chemo nu gestopt is? MMS ruimt alle pathogenen op, dwz alle anaerobe cellen die uit suiker energie maken. De afstoting van de vernietigde cellen verlaat het lichaam via de darm, waardoor soms heftige diarree kan ontstaan. Als dat gebeurt moet je met de dosering een stapje terug om je lichaam niet te zwaar te belasten en om uitdroging te voorkomen. MMS komt overal in je lichaam en ruimt alle ziekmakers dus op. Ookal geloof je niet dat MMS kankercellen kan vernietigen, dan kun je je misschien wel voorstellen dat het alle ziekmakers opruimt, waardoor je immuunsysteem zich met belangrijkere zaken kan bezig houden!

   Methode 1 (oude protocol dat ikzelf ook heb gebruikt):
   Neem 2x per dag een dosis MMS. Begin met 1 druppel van elk flesje en bij elke volgende dosis neem je steeds 1 druppel erbij, totdat je 15 druppels hebt bereikt. Dan slik je 5 dagen 3x perdag de dosis van 15 druppels. Dan kun je de kuur stoppen en alleen nog elk week 1x 5-6 druppels nemen als onderhoud.

   Methode 2: Nieuwe protocol
   Neem elk uur een dosis MMS van 3 druppels. Doe dit 10x per dag, Houdt dit 6 weken vol of stop als de klachten zijn verdwenen.
   Wanneer je niet geod op de 3 druppels reageert (misselijkheid), neem er dan 2 per keer of zelfs 1. Pas wanneer je gedurende een hele dag de dosis 10x kunt slikken zonder problemen kun je een druppel omhoog.

   Ga niet over de 3 druppels per dosis heen!!!

   De meeste mensen kiezen voor methode 2, ik denk dat ik dat zelf nu ook zou doen, omdat het minder belastend is om te nemen. 3 druppels in een glas sap proef je en ruik je nauwelijks en is dus goed in te nemen.
   Ik wens jullie heel veel sterkte en laat ons horen hoe het is verlopen zowel positief /negatief!!
   Liefs Linda

   1. Linda, hij gaat donderdag beginnen met immunotherapie. Weet jij of dit kwaad kan ism MMS?

   2. Beste Brenda,
    Ik heb hier geen ervaring mee. Ik ben een voorstander alles met elkaar te menegen. Je moet goed weten wat een medicijn in je lichaam doet voor het het gaat gebruiken. Als je dat eigenlijk niet goed snapt is het de vraag of je eraan moet beginnen. Ik ken dit medicijn niet en weet niet hoe het werkt, daarom kan ik ook niet beoordelen of het samengaat met MMS.
    Van MMS weet ik wel wat het doet en hoe het werkt en dat geen ernstige bijwerkingen heeft, dus daar kan ik volledig achter staan. Om de werking van het een en het ander goed te kunnen beoordelen zou ik nooit alles tegelijk gaan gebruiken. Dan weet je nog niks. Denk goed na wat je in je lichaam gooit en probeer te snappen hoe het op cel niveau werkt, voordat je eraan begint.
    Sorry kan je geen beter antwoord geven.
    Liefs Linda

   3. Hoi Linda,
    We hebben afgelopen woensdag te horen gekregen dat onze lieve moeder nog maar een paar maanden te leven heeft. Ze heeft uitgezaaide slokdarmkanker in de botten/lever/maag en in haar hals.
    Ze is uitbehandeld in de medische wereld. Omdat het gezwel haar heup gebroken heeft krijgt ze as dinsdag eenmalig een bestraling voor de pijn. Ook heeft ze veel pijnmedicatie. Kan ik alsnog de mms gaan starten? Ik ben 26 weken zwanger en nog niet klaar om mijn moeder te verliezen.
    Groetjes mireille

 12. Beste Linda,
  Mijn vrouw heeft borstkanker en is borstbesparend geopereerd, daarna volgde operatie van de okselklieren. Het was een hormoongevoelige kanker, dus aan de Tamoxifen, Arimidex, Aromasin en Fulvestrant. Toen dat niet meer werkte aan de chemokuur type FAC. Nu opnieuw weer aan het hormoon Tamoxifen, maar de tumormarkers blijven stijgen. We zijn het beu en hebben geen vertrouwen meer in de medische behandeling. Mijn vrouw is sinds drie weken gestart met het innemen van chloordioxide. Wij zouden het prettig vinden om een “persoonlijk” onderhoud met jou te hebben bij ons thuis of op jouw adres. We kunnen wel wat steun en informatie gebruiken. Als je hieraan wilt voldoen, stuur ons dan emailtje. Lieve groeten, L en B

 13. Beste Linda,

  Na het zoeken van chloordioxide, wat overigens o.a. ook wordt gebruikt tegen candida en in het boek van Ruud Nieuwenhuis en Jan Schilders (Het post-viraal syndroom) voorkomt (2x dgs 5 tot 10 drupp. onder de tong of met water), kwam ik op jou site. Ik vind het behoorlijk dapper dat je voor een alternatieve oplossing hebt gekozen, en ik hoop mede met jou dat je zo veel mensen kunt helpen met het lezen van je ervaringen op je blog.
  Het zal voor veel mensen een positieve ervaring zijn.
  Hartelijke groeten, Els

  1. Beste Els,
   Dank voor de informatie over MMS gebruik in relatie tot Candida. En dank voor je positieve kracht. Ik hoop dat ik mensen hoop kan geven en dat zij de autonomie over hun eigen lichaam weer hervinden.
   Als je dat weer hebt hervonden en je luistert goed weet je altijd wat je moet doen.
   Linda

 14. Beste, Ik ben Axelle Aerts en ik zit in het zesde jaar Sociaal Technische Wetenschappen, wij kregen dit jaar de opdracht een eindwerk te maken. Ik koos voor het onderwerp armoede door een ziekte en ik zou mij vooral willen ‘specialiseren’ in kanker. Aangezien u een sterke vrouw bent heb ik een vraag, zou u enkele minuutjes willen vrijmaken en mijn enquête invullen. Ik wil hiermee aantonen dat er mensen zijn die het moeilijk hebben en mensen die het minder moeilijk hebben ik wil dus helemaal niet zeggen dat u arm bent, helemaal niet. Ik weet dat dit een delicaat onderwerp is maar ik zou er graag volledig voor gaan en ik wil er echt meer over te weten komen. Ik hoop dat u mij wilt helpen. Alvast bedankt Wat is uw geslacht ? M/V Wat is uw leeftijd ? O 15-30 jaar O 30-45 jaar O 45-50 jaar O 50-65 jaar O 65 + In welke provincie woont u ? O Vlaams-Brabant O Oost-Vlaanderen O West-Vlaanderen O Antwerpen O Brussels Hoofdstedelijk Gewest O Limburg Was er mogelijkheid tot financiële begeleiding toen uw diagnose werd gesteld ? O Nee O Ja O Brochures O Persoonlijk gesprek O Andere namelijk ……………………………………………………. Komt u aan het einde van de maand vaak geld te kort ? O Nee O Ja O tussen € 0 – 50 O tussen € 50 – 100 O tussen € 100 – 250 O + € 250 Wat denkt u dat de meest voorkomende oorzaak van armoede door een ziekte is ? O Te dure ziekenhuiskosten O Minder of niet meer kunnen werken O Onverwachte bijkomende kosten O Reeds te weinig financiële middelen voor de diagnose O Andere namelijk …………………………………………………………………… Nogmaals bedankt !”

 15. Beste Linda,

  Ik contact je op deze wijze voor onze Belgische vrienden, zij heeft na zeven jaar behandeld te zijn geweest, de diagnose te horen gekregen uitbehandeld, niets meer aan te doen.
  Het begon met borstkanker, welke overigens is “genezen” en is uitgezaaid naar 1/4 van haar lever en hier en daar op haar botten.
  Morgenochtend wil zij gaan beginnen met de MMS kuur zoals beschreven
  op pagina 150 van het boek Jim Humble.

  Verder gebruikt zij de medicijnen 1x daags Provera en dafalgan.

  Zijn er andere doseringen waar ze het beste mee zou kunnen beginnen
  anders dan de kuur op pag. 150?

  Graag een advies….kan ook op mijn prive email sever418@planet.nl.

  Dank

  1. Ik heb het boek van Jim Humble niet, ik lees liever zijn site, die is actueler. Kijk daar nog eens het kankerprotocol na. Gewoon rustig beginnen, 10 uur per dag, elk uur met 1 druppel en dan opvoeren naar max 3 druppels per uur en dat minimaal 3 weken volhouden. Heel veel succes! En geloof me, je moet ook echt geloven dat kanker te genezen is!!! Ook als het om uitzaaiingen gaat, doe gewoon vanaf nu alleen nog maar de goede dingen voor jezelf, namelijk alles wat het immuunsysteem versterkt! Doe niets wat het verzwakt , dus pas ook je dieet aan en eet geen suikers en drink geen alcohol!.
   Succes met je vriend of vriendin.
   Linda

 16. Hallo Linda,

  Wat ben ik blij dat jij ook MMS hebt ontdekt!! De hele wereld moet dit weten en daarom vind ik het fantastisch dat je deze website hebt gemaakt.
  Ik hoorde van mijn vriend die Lyme had van MMS en heb het zelf ook als ‘ontgiftingskuur’ gebruikt. Ik had gelukkig verder niets onder de leden maar wilde weten wat de werking was van MMS. Het is fantastisch spul en ik ben in mijn eigen omgeving ‘ambasadrice’ van MMS geworden. Ik vertel het iedereen die het wil horen en ‘aankan’, want er zijn genoeg mensen die het niet serieus kunnen of durven nemen, helaas.
  Veel succes met je website en je gezondheid!
  Liesbet

 17. CLo2 is een reinigingsmiddel, en zeer kankerverwekkend, laat u niet vangen door deze site die alleen maar uit is om mensen die ernstig ziek zijn commercieel uit te buiten met dit ontsmettingsproduct en valse hoop te geven.

   1. Beste Clementine,
    Als u een onderzoek gaat instellen mag ik dan weten vanuit welke hoedanigheid u zich tot mij of mijn blog richt?
    Hier wordt door mensen informatie uitgewisseld, over het gebruik van middelen die kunnen helpen bij het genezen of afremmen van kanker. Daar horen alle reacties bij, ook de kritische van u en mijnheer de Schutter. Wij nodigen mensen uit om met gegronde informatie of kennis te komen, alleen maar wat roepen wordt op deze blog niet gewaardeerd. Mocht u nog een bijdrage willen leveren zie ik die graag tegemoet.

  1. Beste Dirk,
   Misschien is het je ook bekend dat chemo dodelijk is? En water? Het gaat natuurlijk allemaal om de dosering. Misschien zou je de moeite willen nemen je kennis te vergroten en deze site eens willen bekijken? Daar vind je de werking van zuurstof in al zijn verbindingen uitgelegd: http://bioredox.mysite.com/CLOXhtml/CLOXilus.htm
   Deze arts en microbioloog Thomas Lee Hesselink heeft zich in de genezende werking van zuurstof verdiept.

 18. Beste,

  graag had ik, indien mogelijk, contact met jou gehad … ik ben dezelfde weg opgegaan als jij, en heb dezelfde ontdekkingen gedaan !

  Kan ik jou via mail contacteren ?

  Alvast bedankt,
  groetjes,
  AC

  1. Beste Anne-Catherine,
   Ik wil op mijn blog uiteindelijk al deze vragen beantwoorden. Dus zet jezelf op de maillist dan houd ik je op de hoogte wanneer ik weer een stukje van mijn verhaal heb toegevoegd.
   Ik zie kanker als een schimmelinfectie die zeer hardnekkig te bestrijden is. Je moet kanker dus nooit onderschatten. Het gaat er ook niet om of je schoon bent, maar of je weer de balans hebt gevonden met je medereizigers.
   Ook deze organismen hebben hun eigen programma en beginnen aan het oppeuzelen van wat zij als voedsel zien…
   Om kanker te bestrijden moet je ervoor zorgen dat je cellen een hoge energetische waarde kunnen houden (is deze te laag dan zijn ze een gevoelige prooi voor micro-organismen) en dat kan eigenlijk alleen wanneer je voldoende zuurstof in je bloed hebt. Je bloed kan veel zuurstof opnemen wanneer je een basisch dieet volgt en zorgt dat je bloed niet verzuurd. Is je bloed zuur en dik dan kleven de bloedlichaampjes aan elkaar en kunnen ze geen zuurstof transporteren.

   Om een voorsprong te nemen op kanker moet je naar mijn idee toch eerst intensief reinigen. Ik heb dat gedaan met MMS 1 en er bestaat tegenwoordig ook MMS2 dat heb ik nog niet gebruikt maar ga dat binnenkort wel doen. Zie mijn blog voor alle info daarover.
   Ik heb mijzelf genezen verklaard en het belangrijkste criterium daarbij is voor mij dat ik geen angst meer voel om opnieuw ziek te worden.
   Je geestelijke gezondheid is zeer belangrijk en motiveert je uiteindelijk om ook de juiste keuzes voor jezelf te maken, zoals je zegt te sporten goed te eten etc.

   Heb je voortdurend angst dan is dat heel moeilijk vol te houden. Genezen is voor mij de balans weer vinden. Met jezelf, in je huwelijk, met je omgeving. Als je dat bereikt werkt je immuunsysteem weer volledig voor jou. Elek vezel in je lijf moet uiteindelijk willen leven en weer onderdeel uit willen maken van het geheel, alleen dan houdt je letterlijk de gelederen gesloten en kunnen micro organismen geen vat krijgen op jou lichaam.

   Heel veel succes met de schoonmaak actie, het is zeker de moeite waard MMS 1 te gaan gebruiken. Wanneer je dit voldoende zelfvertrouwen geeft kun je overwegen de medicatie te stoppen. Ik weet niet of je tamoxifen gebruikt maar google maar eens op dit woord plus de schimmel candida albicans… zouden ze al weten dat kanker een schimmel is en het gewoon niet aan ons vertellen?
   Lees dit maar eens:
   http://www.a1articles.com/article_1079815_17.html

   Heel veel succes!!
   Linda

 19. Hallo Linda,
  Als vrouw van een longkankerpatient weet ik er alles van het is een heel goed initiatief en als ik je er bij helpen kan zal ik dat graag doen .
  Mijn man heeft 4 jaar geleden longkanker gekregen heeft chemo en bestraling
  gehad .Wijzelf zijn met aangepaste voeding van dr Houtsmuller en supplementen verder gegaan .helaas kreeg hij in december een recidief en heeft ook nu weer chemo gehad .Wij zijn ook gelijk naar een orthomoleculaire arts dr Valstar uit den Haag gegaan.Hij slikt nu 30 pillen per dag.Vorige week bleek uit de scan dat het een mager resultaat had De tumor was hetzelfde gebleven niet gegroeid ,maar ook niet kleiner geworden.Ik zelf ben werkzaam geweest als medisch interviewer voor statistieken en weet daardoor dat de resultaten erg mager zijn Ik geloof ook heilig in natuurlijke voeding en suplementen en als er behandelingen zijn die wel resultaat hebben zal ik de eerste zijn om dit openbaar te maken Ik vond het resultaat mager van mijn man ,maar het ligt wat mij betreft in de bedoeling naar de ziekenhuis directie te stappen en te vragen of zij op zijn minst een dergelijk soort natuurarts of ander soort alternatieve therapie gaan aanbieden Natuurlijk willen zij daar niets van horen ,maar dit zouden wij allemaal moeten doen wanneer er goede resultaten zijn.Heb je mij nodig ,kan ik iets voor je doen laat het mij weten .Ik ben er voor je voor 100% Hartelijke groeten Lies Rensen Rotterdam

  1. Beste Lies,
   Heel veel sterkte gewenst met je man, ik geloof absoluut in de werking van supplementen, maar ik ben ook geneigd om te zeggen dat wanneer kanker in een ver gevorderd stadium is, dit niet genoeg is. Ik zou je aanraden om ook eens te kijken naar wat ik dan maar noem natuurlijke chemokuren zoals MMS (Chloordioxide) of waterstofperoxide. Beide zijn gebasseerd op vrije zuurstofradicalen die reageren met de anearobe pathogenen en kankercellen. Je gezonde cellen worden met rust gelaten en worden dus niet aangetast door de kuur.
   Wat weinig mensen weten is dat vitamine C in hoge concentraties vanuit je bloed waar het nog een sterke anti-oxidant is, migreert naar je weefsels en dan omslaat naar een sterke oxidant, namelijk waterstofperoxide! Dat is de werkelijke werking van vitamine C. In lage concentraties werkt het preventief als anti-oxidant en beschermt het je cellen tegen het stelen van neutronen door oxidanten en in hoge concentraties wordt het waterstofperoxide, een ideaal schoonmaakmiddel tegen alle soorten bacterieen, virussen en schimmels.

   Wat betreft jouw hulp, ben ik erg blij wanneer ook anderen straks kunnen meehelpen aan het bondig beschrijven van alternatieve therapien en hun werking, beantwoorden van vragen en natuurlijk het analyseren van alle data die nog op ons af zal komen! Wanneer je een abonnement neemt op deze blog houd ik je op de hoogte.
   Gr. Linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s