Contact?


Er komen ontzettend veel vragen op mij af via de blog. Gelukkig zijn er ook veel lezers actief die op elkaars berichten reageren en belangrijke informatie delen. Dit helpt mij enorm en geeft mij ook elke weer nieuwe inzichten. Ik juich dat dan ook van harte toe! Ikzelf wil daarom ook graag zoveel mogelijk alle vragen en antwoorden zichtbaar houden op de blog, zodat we alle kennis met elkaar kunnen delen!

Soms is dat echter niet mogelijk en willen mensen graag hun verhaal met me delen en hulp bij het maken van keuzes. Om dat goed te doen moet ik eigenlijk heel veel van jou lichamelijke en geestelijke conditie en je geschiedenis weten. Als je weleens naar House kijkt is een goede anamnese onontbeerlijk!

Skypen of thee op de bank?

Ik heb in het verleden vaak mensen telefonisch te woord gestaan, maar dat bevalt me eigenlijk helemaal niet. Omdat ik iemand niet kan zien ontstaat niet de juiste sfeer om hele belangrijke kennis met elkaar te delen. Ik wil daarom aanbieden om een skype afspraak te maken of we kunnen bij mij thuis afspreken in Soest.

Ik heb daarvoor elke week de woensdag vrij gemaakt en kan dan maximaal 3 skype sessies of persoonlijke gesprekken bij mij thuis inplannen:

  • Ochtend sessie van 10-12 uur
  • Middag sessie van 14-16 uur
  • Avond sessie van 20-22 uur

Wat kun je verwachten?

Een sessie duurt 2 uur. In het eerste half uur nemen we tijd om de reden van je bezoek en je verwachtingen te bespreken. Daarin komt ook al een deel van je (ziekte) geschiedenis ter sprake. Ik hoor graag wat er met je is gebeurt tot nu toe en wat je daarbij voelt.

In het uur daarna gaan we de kern van jouw probleem proberen te lokaliseren. Vrijwel alle ziekte komt voort uit stress en daaronder ligt helaas vaak een negatieve emotie; die van angst. We gaan samen bespreken welke angst in jouw situatie een rol zou kunnen spelen. Ik probeer je dit zoveel mogelijk zelf te laten ontdekken en kan als je ervoor openstaat, laten zien hoe dit je zelfbeeld of keuzes in het hier en nu kan beïnvloeden.  Om je kansen om te genezen te optimaliseren, moet je onder ogen willen zien hoe je jezelf dwars kunt zitten en misschien zelfs saboteert. Omdat ik het zelf allemaal ook heb meegemaakt weet ik als geen ander hoe moeilijk het is jezelf onder ogen te zien en de motivatie te vinden om je gedrag te veranderen. Om te genezen is minimaal een gedragsverandering noodzakelijk.

In het laatste half uur proberen we concreet af te spreken wat je zelf kunt gaan doen om positiever over jezelf of je keuzes te gaan denken.

Ik laat het graag aan jou over wat je voor een sessie over hebt en of je er nog een vervolg aan wilt geven. Ik ben erg blij met elke donatie die ik voor mijn supplementen en therapieën inzet. Grote donaties zijn ook zeer welkom, die kun je doen aan mijn stichting INKAZO (Innovatie Kanker Zorg).

Afspreken?

Als je een afspraak met me wil maken vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op!

Het is niet mogelijk om op andere dagen af te spreken, tenzij je hier hele dringende redenen voor hebt. Door een vaste dag in de week vrij te maken kan ik mij ook helemaal focussen en voor je open staan. Voor mijn eigen gezondheid is het belangrijk dat ik mijn aandacht de rest van de week bij mijn gezin en eigen genezing houdt.

Contactgegevens:

Linda Woudstra
Apeldoornsestraat 185
3886 MN Garderen
SKYPE: lindawoudstra