Mijn verhaal op YouTube


Voor het nieuwe YouTube Kanaal Untold van Tamara Straatman heb ik mijn verhaal een keer uitgebreid uit de doeken kunnen doen! Ik hoop dat het mensen kan inspireren om op zoek te gaan om het zelfgenezend vermogen dat we allemaal hebben, weer te activeren.

Ik leef al 8 jaar met kanker en ben wel heel gezond. Veel gezonder dan 8 jaar geleden. Nog niet genezen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik dat ook nog zal bereiken.

Veel kijk plezier!

4 thoughts on “Mijn verhaal op YouTube

  1. Beste Linda, Mijn naam is Marjolein en ik heb 6 jaar geleden op mijn 44e borstkanker gehad (triple negatief). Het reguliere circus doorlopen en me pas daarna verdiept in andere natuurlijke therapieën. Veel van wat je vertelt ben ik ook tegen gekomen en probeer ik mijn voordeel uit te halen om recidief te voorkomen. Tot zo ver, ben ik gezond! Misschien zit je niet te wachten op allerlei nieuwe ideeën die mensen aandragen, maar aan de andere kant, misschien ook wel🙂 Ik vroeg me af, of je je ook verdiept heb in de manieren die er zijn om je lichaam hormonaal in balans te krijgen, m.n. omdat jij een oestrogeen positieve tumor hebt. Oestrogeen gevoelige tumor groeit op oestrogeen. De oestrogenen die op een goede manier afgeborken worden en ook in balans gehouden worden met natuurlijke progesteron. Broccoli-extracten, en DIM, maar ook vit D en B6 en 12 zijn nodig om oestrogenen in het lichaam goed uit te kunnen scheiden. Het boek: What your doctor may not tell you about breast cancer, van Lee en Zava is m.i. erg interresant.

    Bedankt voor je verhaal, met vriendelijke groeten, Marjolein

    1. Dank ik ben me daarvan bewust! Maar inmiddels 53 doet de overgang zijn intrede en is het lastig de balans te houden. Omdat je niks regelmatig kunt meten en dus niet weet hoe je ervoro staat moet ik er ook op vetrouwen dat ik doe wat mijn lichaam nodig heeft als ik maar goed luister!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s