Artemisia Cancer Cure?


Ik krijg van vele kanten informatie aangereikt over Artemisia, deze blog heeft een aantal interessante verwijzingen naar onderzoeken.

Op Amaz514KkiOiPxL._SX348_BO1,204,203,200_on vond ik dit boek wat veel informatie bevat.

The Truther Girls' Blog

I had recently come across a testimony from a Doctor who treated a boy with cancer with artemisia, among other things, and he stated that it produced a prompt remission. So I looked into Artemisia.

Artemisia cure for cancer?

In an archeological dig in China in the 1970’s, many ancient herbal remedies were uncovered. Among them was one for malaria using Artemisia. As a result, this herb began to be used widely for malaria treatment. Of note, this is Artemisia Annua, also known as Sweet Annie or Qing Hao in Chinese, not Artemisia Absinthe, which is known as Wormwood and is commonly used in anti-parasite cures.

But what’s more, in 1995, bioengineering professors Henry Lai and Nahendra Singh from the University of Washington began studying its potential as an anti-cancer drug and found it killed cancer cells in vitro in a matter of hours, and was even able to cure…

View original post 675 woorden meer

Advertenties

7 reacties op ‘Artemisia Cancer Cure?

  1. Ik heb de PDF eens doorgelezen. Het ziet er veelbelovend uit, de stof Quercetin is makkelijk te koop bij allerlei vitaminenshops en is helemaal niet duur voor de beperkte tijd dat je het nodig hebt.
   Binnen 2 weken weet je of het helpt.

   Een punt kan belangrijk zijn. Wegens dat vitamine C nodig is voor gebruik van dit protocol kan dit niet gecombineerd worden met MMS protocollen omdat het laatste vitamine C vernietigt en omgekeerd. Wegens dat Quercetin zelf ook een anti-oxidant is zou dit mogelijk dezelfse problemen met MMS kunnen geven als vitamine C en E.

   Als ik de werking van Quercetin goed berepen heb moet je minstens een kwartier tussenruimte tussen de kleine dosissen laten. Dit biedt de ruimte om ook een pauze in te lassen om wat te kunnen eten of slapen.
   Gedurende de activiteit vernietigt het kankercellen die zich delen. Kankercellen die zich slechts zeer traag delen worden minder hard aangepakt dan snel delende kankercellen. Voor snelgroeiende kankersoorten weet je ook snel of het werkt, voor langzaam delende soorten duurt het mogelijk langer dan de 2 weken waarover het document spreekt. Daardoor kan het misschien lijken alsof je er vanaf bent en stop je te vroeg met het protocol.

   Ik heb wel de indruk dat er ook nog een soort gebruiksaanwijzing nodig is over hoe vaak je het per dag moet nemen, hoe lang je kunt pauzeren om te eten en slapen, en kun je eventueel ook tegelijkertijd eten. Wat kun je eten en wat niet, enzovoorts.

   1. Ik heb het protocol van Steven Chang gevolgd en het heeft mij op geen enkele manier geholpen. Dat vidn ik ook erg jammeer want op papier zou het wel degelijk een verschil hebben kunnen maken, maar na 6 weken consequent het protocol gevolgd te hebben had ik nog geen eneke resultaat. Ik vind dat ook nu niet meer gek aangezien ik heel anders tegen kanker ben gaan aankijken en ik geloof dat het lichaam voor het in balans is, alles zal doen om de kanker te behouden of als het weggehaald wordt ergens anders weer te creeren. Dus onderzoek de oorzaak van jouw stress, want het oplossen daarvan is de weg naar genezing.

 1. Lieve Linda,

  Al een tijdje volg ik je blog…… je bent steeds op zoek naar HET medicijn…..
  Ik bewonder je om je…zoektocht naar puurheid…..respect…..luisteren….
  Maar heb je het al eens gezocht bij je eigen Schepper ?
  Hij kent je door en door…….
  Hij is ook je Heelmeester…..
  Hij houdt van je !
  Bezoek eens een dienst van Jan Zijlstra, hij is een dienstknecht van de Heer.
  Ga er zonder vooroordelen eens heen……
  http://www.wingsofhealing.nl/
  Ik bid voor je !
  Shalom

  1. Hai Claudia,
   Ik heb al eens van de mogelijkheid gehoord en het klinkt me niet eens gek in de oren. Als overtuigd atheïst, moet ik zo langzamerhand met de kennis over de quantum fysica in de hand, mijn brein openstellen voor dat wat ik door de onderdrukkende religie ver van mij heb geworpen. Ik bestudeer nu ook het kind dat ik misschien jaren lang met het badwater heb weggegooid! Dat proces voltrekt zich als vanzelf door mij meer te verlaten op mijn inspiratie en de dingen die me spontaan worden aangereikt aan te nemen en eerst de tijd te nemen ze ook te bekijken.
   Wie weet waag ik dan ook nog eens de stap om naar Jan te gaan. Dank.

   1. Beste Lind,

    Petra heeft uitgezaaide borstkanker sinds april 2014, ze is op vele fronten aan het vechten tegen deze ziekte na omstandigheden gaat het goed Het enige probleem Op dit moment is dat de tumormarker stijgt Wij hebben beraadslaagt en we gaan waarschijnlijk besluiten naar bracht te gaan om daar een behandeling te volgen met ambachten Lean vitamine b17 en automation in kurkuma en germanicum wij hebben inmiddels het hele behandelplan binnen en het is heel erg interessant Het zijn allemaal producten gemaakt volgens de nieuwste inzichten met een zeer hoge biologische opneembaarheid alles zal via infuus worden toegediend en het betreft een vierwegs programma waar in dus 4 weken lang elke dag deze infusen toegediend zullen gaan worden daarnaast gaat Petra ook slangen enzymen toegediend krijgen via horvi hierover kan je informatie vinden via Google deze therapie zal worden toegepast na het 4 weekse programma En deze is bedoeld een feitelijk Zo hebben wij dat althans begrepen het Karwei af te maken we gaan het proberen Alhoewel we nog niet 100% zeker zijn we zijn eigenlijk benieuwd wat jij ervan vindt Wellicht kunnen wij via de mail jouw dit toesturen het hele protocol hebben wij binnen gekregen en zeer uitgebreid staat daarin alles beschrijven te stoffen en in welke frequenties deze samen of na elkaar toegediend zullen gaan worden om heel eerlijk te zijn zijn Petra en ik heel erg benieuwd wat jij ervan vindt Mede omdat wij ook begrepen hebben dat jij ook met vitamine b17 aan de slag wilt gaan Wie weet kunnen we elkaar nog wat bij leren Mocht je interesse hebben over de protocollen van uitgebracht dan horen wij graag jouw reactie Wij wensen je heel erg veel succes in jouw strijd en dat blijf je volgen groet Petra en Jeroen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s