Ayahuasca de poort naar binnen


Lieve mensen!

Na maanden afwezigheid ben ik weer terug om mijn verhaal te doen. Even recapitulerend; na in 2008 twee keer te zijn geopereerd aan borstkanker, heb ik alle behandelingen uitgesteld omdat er zoveel fouten werden gemaakt in de diagnose en behandelingen. Bovendien kon niemand mij vertellen wat kanker was, terwijl ik daarover op internet toch heel veel steekhoudende theorieën en logische verklaringen over las. Ik stelde mijn behandeling (7 weken bestraling, 6 maanden chemo en 5 jaar tamoxifen) uit om uit te zoeken wat kanker nu eigenlijk is en mijn leven op de orde te krijgen. 3 Maanden na de operatie zat er op de operatieplek een rijstkorrel. Die na twee jaar zou de uitgroeien tot een doperwt en jarenlang ongeveer dat formaat zou blijven en soms zelf ook weer verdwijnen. Ik zei in die tijd, wie is er ooit overleden aan een doperwt?

Mijn doperwt groeit…

Begin 2013 begon de tumor echter te groeien en werd langzaam een knikker, om in november 2013 ook uit te zaaien naar mijn lymfe. Onder mijn oksel zat ineens ook een knobbel ter grootte van een duivenei. Het leek van de ene op de andere dag te zijn gebeurd. Tot die tijd had ik alles gedaan wat de meeste kankerpatiënten doen die hun verantwoordelijkheid nemen; ik was gezonder gaan leven, liep elke dag een uur te wandelen met mijn hond, was vegetarisch gaan eten; had mijn dagelijkse porties fruit en verse groenten verdrievoudigd, was afgevallen, dronk aanzienlijk minder alcohol; had mijn stress in mijn leven onderzocht en terug gebracht; was in therapie geweest, had acupunctuur gehad, Chinese kruiden gedronken en elke dag liters zuiver water of groene thee, MMS kuren gedaan; EFT geleerd, supplementen van paddenstoelen geslikt, vermogens uitgegeven aan vitaminen, chlorella, enzyme therapie, diepe vezel massages, natrium bicarbonaat gedronken en zelfs 10 dagen gevast waarvan 6 dagen een watervast. Oh ja, en de tumor van buitenaf bewerkt met DMSO in combinatie met alles wat maar zou kunnen werken, inclusief cannabisolie.

Het mocht allemaal niet baten!Eind 2014 doe ik dan nog een test in Griekenland die mij 2000 euro kost om uit te vinden dat er eigenlijk niet zo heel veel is waar mijn tumor op reageert. Feitelijk weet ik dat ik wat betreft externe opties of geneesmiddelen op een dood spoor zit. Uit de test komt naar voren dat ook ORASAL en DCA voor mij niet werken en ook vitamine C infusen geen reactie geeft op mijn kankercellen. Die moeite kan ik mezelf dus besparen! Maar goed met het verdwijnen van ook die opties, die ik dus al die tijd nog achter de hand had…was mijn trukendoos dus leeg.

Stress, het blijft me maar achtervolgen…

Ergens was het mij al beginnen dagen dat stress invloed heeft op mijn tumor. Door een column die ik schrijf voor het Financieele Dagblad die binnen de kortste keren viral gaat,  stuit in 2011 op twee overlevenden uit een kinderporno netwerk en besluit deze vrouwen te helpen hun recht te halen. Ik doe 2,5 jaar intensief onderzoek en zie en hoor de meest verschrikkelijke dingen. Ik schakel al mijn mogelijkheden in en spreek ook journalisten en andere onderzoekers die mijn verhaal en resultaten bevestigen, om vervolgens overal bij de autoriteiten en politici die ik aanspreek bakzeil te halen en raak diep gefrustreerd over zoveel onrecht. Om vervolgens te merken dat mijn tumor is gegroeid en in mijn linkerborst ook een tumor is ontstaan. Ik besluit dan onmiddellijk een punt te zetten achter mijn zelf gefinancierde recherche onderzoek. 3 weken na mijn besluit is de tumor in mijn linkerborst godzijdank ook weer verdwenen.

En ik blijk nog meer stressbronnen met me mee te zeulen! Ook hier op de blog te lezen; krijg ik afgelopen zomer een boek van een oudere vrouw die mijn interview in de krant las “The healing code” van Alex Lloyd. Ik doe weken de oefeningen en bereik dan eindelijk een doorbraak en stuit op mijn abortus trauma. Ik ruim het trauma met succes op. Ik ben ongelooflijk opgelucht! Maar ook verbaasd dat ik daar kennelijk toch nog mee rondliep. Het lichaam wordt steeds mysterieuzer voor me.

Trauma’s, diep begraven in je cel herinnering!

Door deze ervaring begrijp ik ineens dat stress echt heel diep verborgen kan zitten. In de weken die volgen gaat mijn focus automatisch naar meer informatie over dit door mij nog grotendeels onbegrepen fenomeen. Ik val van het een in het ander. De theorie van Geerd Hamer ken ik al uit mijn hoofd maar heeft mij niet verder geholpen. Ik weet niet hoe ik bij mijn stress bron moet komen. En de mensen die ik ernaar vraag kunnen mij ook niet verder helpen. Via FB krijg ik contact met iemand die mij vertelt over Ayahuasca.

Als ik het filmpje bekijk van Maria Johanna over haar eerste Ayahuasca ervaring, dat ze me stuurt val ik van mijn stoel! Maria Johanna vertelt dat in je hoofd een knopje kan worden omgezet om het onderbewustzijn te ontsluiten. In de dagen voor mij deze informatie bereikt, heb ik steeds in mijzelf gezegd en ook uitgesproken, dat ik op zoek ben naar het knopje in mijn hoofd waarmee je het leven aan en uit kan zetten! Het lijkt me een uitermate geruststellende gedachte dat jezelf ervoor kunt kiezen om dit leven te verlaten, mocht het toch allemaal uit de hand lopen. Je eigen Drion knopje zeg maar! Dit knopje wordt mij aangereikt door Maria Johanna en is de pijnappelklier, die onder invloed van DMT (Dimethyltryptamine) de poort naar het onderbewustzijn opent.

Voor meer info over Ayahuasca klik hier en hier

Quantum Hypnosis Healing Therapy (QHHT)

dolores-cannon-1024x490In de dagen die volgen bekijk ik alles wat ik kan vinden over het onderbewustzijn en Ayahuasca. Zo kom ik ook op Dolores Cannon terecht die het onderbewustzijn ontsluit via hypnose. Omdat ik de stap naar Ayahuasca nog wat te heftig vind en me daar nog niet veilig bij voel, onderzoek ik eerst de mogelijkheden om onder hypnose te gaan. Helaas kom ik erachter dat Dolores Cannon in november 2014 is overleden, bij haarzelf kan ik helaas niet meer terecht. Ik bekijk een aantal interviews met haar. Wat deze zachtaardige, oudere vrouw met een permanentje te vertellen heeft raakt me op de een of andere manier diep in mijn hart. Bekijk hier een van haar interviews

Maar via haar site kom ik erachter dat zij honderden therapeuten heeft opgeleid. Ik vind er in Nederland twee die mij kunnen ontvangen: Sanne Dijkstra en Priscilla Westerweele  Bij Sanne kan ik al na twee weken terecht, bij Priscilla ga ik op de wachtlijst en kan ik pas 1 mei 2015 terecht.

In een volgend bericht schrijf ik over mijn eerste QHHT sessie bij Sanne in Groningen en vertel ik jullie waar ik mijn eerste Ayahuasca ervaring heb opgedaan.

22 reacties op ‘Ayahuasca de poort naar binnen

 1. Lieve Linda,
  Heb je wel eens gehoord van KANGEN WATER…..????
  Google even ajb, en Kijk…let niet op negatievelingen.
  GA DOOR, ergens ligt het antwoord, geloof in het zelfgenezend vermogen
  van jou systeem. Houdt je GEEST erbij.!

 2. Quote: Ik had al jaren geleden de conclusie getrokken dat zwangerschappen (op latere leeftijd vooral!) in verband zouden kunnen staan met de ontwikkeling van kanker. Hoewel dit onderwerp mij intrigeerde had ik nooit tijd gehad echt uit te gaan zoeken hoe dit zat. Toen ik de kliniek uitliep kwam de gedachte in volle hevigheid mijn gedachten binnen. Het zou toch niet?

  Neen. zwangerschap op latere leeftijd kan je geen kanker krijgen. Maar de verkeerde maatregelen na de abortus wel.

  Ik zal alles nauwkeurig uitleggen. Het kan niet duidelijk zijn door mijn taalgebruik. Met een gevoel zal je wel lukken. Anders moet je maar vragen stellen.

  Om de vraag te beantwoord waarom In juli 2008 ging u voor het eerst naar de huisarts met een knobbel in uw rechter borst, gaan wij eerst kijken naar de ombouw van een baarmoeder, de menstruatie, de zwangerschap en de abortus.

  Waarom is in het algemeen vrouwen leven langer dan de mannen. Omdat vrouwen hebben een orgaan meer dan mannen voor afvalstof lozen. De baarmoeder. Baarmoeder is niet alleen voor de zwangerschap maar heeft ook een nuttige functie.

  In de baarmoeder heeft een ader en spierweefsel die verbindt met de lever, maar ook een verbinding naar de borsten en naar het Hart. Vooral bij een zwangerschap zijn deze 2 organen die goed voor de ontwikkeling van een baby verzorgt. De Milt en de Nier ondersteunen de ontwikkeling van de placenta.

  Wanneer een placenta wordt tussendoor ongewenst uitgehaald. Dan heb je automatische met dit 4 organen mee te maken. Het lichaam heeft alles een standaard proces en heeft tijd nodig om de verandering aan te passen. Niet alleen die 4 organen, ook de baarmoeder ongewenst zonder de geplante placenta heeft de tijd nodig om te herstellen. Ook de littekenweefsel van de operatie. Hier wekt de onnodige witte cellen en de koorts op. Alle achterblijvende afvaltroep moet ook opgeruimd worden. Dit moet via de lever en de baarmoeder functie.

  Borstkanker heeft altijd met de baarmoeder mee te maken.

  In onze lichaam is het Hart aan de linkerkant en de lever aan de rechterkant. De bloed zuivering via de lever functie heeft een “krachtige hart” nodig om te ondersteunen.

  Bij CVA zie je precies andersom. Vrouwen hebben meer verlamming aan de linkerkant en de mannen aan de rechterkant. Bij CVA gaat niet alleen om de bloed maar ook om de “vocht”. De longfunctie.

  1. Tussen de longen vind je Thymus die een zeer belangrijke rol speelt zowel voor het ontstaan van borstkanker als daarna de uitzaaiing naar de lymfeklieren onder de oksel.
   Dit heeft een verbinding zowel naar linkerborst als naar de rechterborst langs de melkklier, schildwachtklier en naar alle lymfeklieren.

   De haaruitval tijdens de chemokuur heeft Thymus ook een belangrijke rol gespeeld.

   Groetje aan Ymke Damsma en fijne Paasdagen!

 3. Had een behandelaar ooit tegen u gezegd waarom de tumor in uw rechterborst zat en niet in uw linkerborst. En waarom nu een uitzaaiing naar je oksel werd?

   1. Ik mis paar belangrijke informaties.
    1) Is verdoving in de ruggenmerg gedaan?
    2) Is prik gedaan in de pols?
    3) Is antibiotica gebruik ?
    4) hoeveel dagen al de deur uit na ontslag ziekenhuis ?
    5) hoeveel dagen al aan het werk?
    6) Is de menstruatie goed in de 1e en 2e maand.

 4. Ik geef je een dikke duim, mag dat ;)!?

  Wat goed dat je je ervaringen en zoektocht naar jou genezing van borstkanker op schrijft, het zal een ware steun zijn aan meerdere getroffenen met deze ziekte. En ik geloof ook dat de genezing alleen vanuit je diepste zelf kan komen. Ik complimenteer je in je doorzettingsvermogen en wilskracht en wens je het allerbeste. Ik kijk uit naar je volgende blog. Lieve groet

 5. Wat heb je het weer duidelijk en mooi verwoord. Ik heb je links allen bekeken en super dat het op deze manier voor ieder die het nodig heeft een overzichtelijk geheel wordt en een keuze vergemakkelijkt. Liefs van Manon!

 6. Alles wat geboren wordt, is onderhevig aan verval……
  externe verlossing bestaat niet….het is aan jezelf,
  om je eigen bevrijding te verwezelijken.

  Stop eens met alles……….
  ga een vlieg analyseren, die op je arm zit.
  ga eigen sla plantjes kweken uit zaadjes.
  ga een extra knuffelronde doen, bij alle mensen waar je van houd.
  ga een het woord kanker vermijden, en steek je kop in het zand.
  Ga EENS LEVEN! en geniet gewoon.

  Mijn tumor zal wel of niet gegroeid zijn linda…het zal mij een worst zijn,
  ik geniet van elke dag, en voel me beter dan ooit. less is more…..no stress.

  1. Ha Connie, wat een mooie weg heb je gevonden! Geniet ervan! Ik wandel steeds vaker op jouw gekozen pad, maar struikel nog zo nu en dan! Heb een fantastisch boek gelezen wat hierover gaat. The Book of Nothing van Osho. dat zegt het allemaal 🙂

 7. Beste Linda,

  Al lange tijd volg ik jou, ook al ik heb ik momenteel geen kanker. Gehad en mijn zus is overleden aan kanker.

  Steeds heb je een heel interessante invulling voor jouw ‘reden’ van je kanker. Ik onderschrijf geheel deze onderliggende redenen en ik begrijp ook jouw zoektochten….naar genezing…ook nu weer.

  Maar als dit nu ook niet werkt? …Gewoon dood en wat dan?…

  Mijn begin van baarmoederhalskanker is genezen en na 10 jaar nog niet terug gelukkig, maar als…het wel weer terug keert ?

  Ik zal ook als jij zoeken naar genezing van mijn lichaam maar als het niet zou lukken?

  Weet jij wat hierna komt? Ik geloof heel duidelijk (vanaf mijn 37ste) in een leven na mijn/onze dood en ik ben tot de overtuiging gekomen dat ik/wij zelf de keuze kunnen maken over de toekomst na dit aardse leven.

  Er is een keuze: samen met God/de Here Jezus in vrede en liefde verder te leven in de hemel of samen met zijn tegenstander Satan.

  Het klinkt afschuwelijk hard en naar maar het is volgens de Bijbel wel waarheid en daarom wil ik je vragen om mij niet te geloven maar op onderzoek te gaan en de Bijbel te onderzoeken wat de waarheid is.

  Ik hoop zo dat je dit ook wilt onderzoeken en ik hoop dat je daar de diepe rust en vrede voor je leven nu maar ok voor ‘later’ mag vinden.

  Hartelijke groet,

  Paula

  1. Er is zoals te verwachten een keus: weer terug zonder herinnering en nog ene keer proberen je te ontwikkelen…omdat het deze keer weer niet gelukt is en keus twee: opgenomen worden in the universe, the source, zero energy field, god…
   Bekijk deze video!

 8. Hallo Linda, ik heb ook uitgezaaide b kanker voor de tweede keer in twee jaar. Wil ook geen chemo dus alleen toch wel hormoon therapie. Heb je al van vital energie gehoord. Daar ga ik nu elke week naar toe in Ten Boer dat ligt bij Groningen . Daar worden goeie resultaten behaald.

  Misschien is het voor jou ook iets om te proberen.

  Ik wens jou sterkte .

  Met vriendelijke groet,

  Gretha Novak

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  1. Dank voor de tip. Maar zoals ik al zei, ik weet nu dat wat voor externe factor dan ook, mijn genezing niet tot stand kan brengen. Ik zelf kan alleen met de juiste mindset dit opnieuw proberen te bereiken. En dat proces is al ingezet! Ik schrijf er nog meer over binnenkort! Heel veel sterkte!Liefs Linda

 9. Ik heb in internet over Charlotte Gerson gelezen die kanker behandelt met sappen en koffie clysma’s. Ze hebben ook een kliniek in Hongarije en Mexico. Het kost 3000$ per behandeling. Misschien een idee? Sterkte

  1. Ik ken Gerson, ik heb het maanden gedaan. Mijn mind is helaas niet makkelijk om de tuin te leiden. Want echt als je ziel er in gelooft ben je zo genezen! Maar zoals ik al zei, ik weet nu dat wat voor externe factor dan ook, mijn genezing niet tot stand kan brengen. Ik zelf kan alleen met de juiste mindset dit opnieuw proberen te bereiken. En dat proces is al ingezet! Ik schrijf er nog meer over binnenkort! Dank voor je betrokkenheid! Liefs Linda

 10. Hey Linda, mooi weer jouw blog na al die tijd! Het boek van Alex Lloyd lees ik ook en vind ik te gek.Ik kijk uit naar jouw volgende blog!Zet m op weer!Denken aan jou. Lieve groet vanuit Alkmaar Christel van Wonderen en familie

  Date: Sun, 22 Mar 2015 14:55:22 +0000 To: christel97@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s