Licht in de duisternis (4)


Ik heb veel dingen aan mijn hoofd de laatste tijd. Ik zorg ook altijd zelf wel voor dat mijn dagen gevuld zijn. Maar met twee bedrijven, een gezin en kanker ligt mijn bordje af en toe wel heel vol! Gisteren ben ik s’middags bij de nieuwe kliniek in Venlo/Bracht http://venlo.kankerbehandelen.nl/ geweest waar ik een consult met Dr. Kilarski heb gehad.

Dat was gelukkig zeer goed bestede tijd, want ik had nog wat twijfels over mijn eigen aanpak. Ik sla even een paar stappen over, maar zal nu ‘to the point’ komen wat ik de afgelopen maanden heb ontdekt over kanker.

De oorzaak van kanker begraven?

Omdat ik kanker heb gekregen na een zwangerschap gevolgd door een abortus in de 8ste week, heb ik bij alle therapieën die ik heb bestudeerd ook voortdurend gezocht naar de connectie met een zwangerschap. Nergens vond ik deze helemaal. Wel de connectie met oestrogenen, die de celdeling aanjagen bijvoorbeeld. En dat het aantal menstruatie cycli die elke maand gepaard gaan met een oestrogenen dominantie, de kans op kanker vergroten. En dat daarom vrouwen (nonnen) die geen kinderen krijgen meer kans hebben op borstkanker (de nonnenziekte).  Maar waarom dat zo is? Wat het mechanisme erachter is? Die verklaring had ik in de 6 jaar speuren op internet, op de één of andere manier nog niet gevonden. Of toch over het hoofd gezien?

Totdat ik ineens via Facebook een bericht zag wat me geheel onverwacht eindelijk op het goede spoor zette. Het bericht ging over het HCG hormoon als indicator voor kanker. Tijdens een zwangerschap maakt de placenta dit hormoon aan om het immuunsysteem op afstand te houden. Aan het eind van de zwangerschap piekt het hormoon om vervolgens ineens snel af te nemen, waardoor de bevalling op gang komt, omdat het lichaam dan ineens de baby begint af te stoten. HCG hormonen worden ook door schimmels geproduceerd om zich ongeslachtelijk voort te planten. Vandaar dat ik ook enige tijd heb gezocht langs het spoor dat kanker misschien een schimmel zou kunnen zijn. Maar dat is het zeker niet, alhoewel schimmels wel altijd aanwezig zijn bij een tumor, maar u begrijpt nu waarom. De hoge HCG waarden zouden de schimmels weleens aan kunnen trekken?

In het artikel over HCG hormonen kwam ik een link tegen naar het werk van Dr. Beard, die eind 1800 als embryoloog de zwangerschap bestudeerde en de parallel zag tussen de agressiviteit van een tumor en de placenta. Hij vroeg zich echter ook af waarom de placenta plotseling stopt met agressief te zijn. In de afgelopen jaren had ik al eerder gevoeld dat zwangerschap en kanker een connectie hebben en had ik zelf ook de conclusie getrokken dat een agressieve placenta, die zich de baarmoeder wand invreet,  haarvaten aanlegt en alle voeding uit het lichaam trekt (voor de baby) wel erg op een tumor lijkt. Dr. Beard kwam na 20 jaar onderzoek tot de opzienbarende conclusie dat de placentacel en kankercel identiek zijn!

Kankercel en placentacel identiek?

Dr. Beard was gefascineerd door de verandering van de placentacel die op tijd ophoudt met zijn agressieve gedrag. Ga maar na, anders zouden alle zwangere vrouwen door hun placenta opgegeten worden! Hij vond het antwoord en kwam tot de conclusie dat wanneer de embryo een alvleesklier gaat aanmaken rondom de 8ste week, deze enzymen begint te produceren die de placenta doen omslaan naar een vredelievende moederkoek. WOW! Eindelijk vond ik de missing link!

Mijn abortus is geweest rondom de 8ste week. Behalve dat het afbreken van een zwangerschap door een abortus leidt tot een zwerm van 2000% meer oestrogenen die nu niet weten welke cel ze moeten delen, kan het in mijn geval bovendien ook nog zo zijn geweest dat de embryo nog geen alvleesklier aan het maken was en dat het signaal aan mijn placenta nog niet gegeven is om te stoppen met zijn agressieve invasieve gegroei…

Oei! Overal in je lijf zitten stamcellen die onder invloed van een hoge dosis oestrogeen kunnen muteren naar kankercellen (placentacellen). Als dat bij mij is gebeurd door de abortus en de vrucht heeft nog geen tegen signaal kunnen geven, dan snap ik dat mijn lichaam gewoon nog niet begrepen heeft dat de zwangerschap voorbij is!

Nog steeds zwanger?

Dat betekent dat kanker niets anders is dan een ontspoord, leven creërend programma! Niks engs dus eigenlijk, want wat is er nu een mooier dan het wonder leven te creëren?? Ok, niet helemaal op de goede plek, maar wel logisch nu dat het immuunsysteem de placenta (tumor) niet aanvalt! De tumorcel creëert twee manieren om de embryo te beschermen tegen het immuunsysteem! Door HCG hormonen aan te maken en door een beschermende eiwitlaag om de tumorcel die hen onzichtbaar maakt voor het immuunsysteem. Zou deze laag er niet zijn dan zou de kankercel (placenta) herkent worden als een bacteriële cel en door het immuunsysteem worden opgeruimd.

Kanker een bacteriële cel? 

Dr. Beard ontdekte nog iets anders, namelijk dat er stamcellen bestaan. Deze cellen die hij trophoblasten noemde of misplaatste germ cells  migreren aan het eind van de zwangerschap vanuit de placenta de embryo in, op weg naar de reproductieve organen om daar eicel of zaadcel te worden. Helaas blijven er op weg naar de ei-en zaadleiders de nodige van deze cellen, die we nu stamcellen noemen, hangen. De plaats waar je kanker ontwikkelt zou dus weleens met de hoeveelheid stamcellen kunnen samenhangen die jij toevallig in je longen, borst of hersenen hebt verzameld. Dat een kankercel een stamcel of bacteriële cel is, past wat mij betreft ook in de Warburg theorie en dus de visie van Dr. Peskin op kanker.

Heeft Dr. Peskin dan geen gelijk?

De visie van Dr. Peskin is gebaseerd op het werk van Otto Warburg die heeft aangetoond dat een gewone cel muteert naar een kankercel wanneer de cel te weinig zuurstof krijgt. Het zuurstof gebrek van de cel zou veroorzaakt worden door de consumptie van teveel Omega 6 vetten en ronduit ziekmakende vetten zoals transvetten. Het tekort aan Omega 3 vetten, waaruit de celwand eigenlijk voor 30% uit zou moeten bestaan, werkt dan niet zoals het zou moeten. Met voldoende Omega 3 werkt de celwand als zuurstofmagneet. De omega 3 trekt de zuurstof als het ware zonder moeite door de celwand heen.

Wat weinig mensen weten is dat in de mitochondriën van de cel het DNA van de moeder en van een bacterie gevonden kan worden. Wanneer de cel zuurstof gebrek gaat vertonen (o.a. door zware inspanning) gaat de cel van een zuurstofverbranding over op suikerverbranding ( de natuurlijke energie opwekking van een bacterie) , hierdoor krijgen sporters dus ook last van verzuring. Omdat de suikerverbranding leidt tot de het afval product melkzuur. Dit ontstaat niet door een zuurstof gebrek, maar juist door het probleem van de cel om de afvalstoffen, in dit geval CO2,  kwijt te kunnen. De invoer van zuurstof stopt, omdat de afvoer verstopt zit. Het ontstaan van kanker (muteren naar een bacteriële vorm) is dus niet perse een gebrek aan zuurstof, maar kan ook een gebrek aan afvoer zijn.

Het toevoeren van Omega 3 waar Peskin voor pleit en ook het Budwig papje op is gebaseerd, kan naar mijn idee de groei van kanker wel stoppen maar de oorzaak niet wegnemen. Als kanker groeit tast het de cellen om zich heen aan, waar ook schimmels zich nestelen, zoals we al eerder zagen. Deze cellen kunnen dus door een gebrek aan zuurstof (vanwege de schimmel overwoekering) muteren naar kankercellen en het zijn dan ook die cellen die je met de Peskin methode aanpakt. De kern van de tumor blijft echter naar mijn mening onveranderd.

Die heeft een ander stopsignaal nodig. De enzymen die volgens Dr. Beard de placenta doen muteren van malignant naar benign, zijn Trypsine en Chymotrypsine. Grappig lijkt bijna op Chemo. Bovendien breekt Trypsine het eiwitlaagje van de kankercel af, zodat deze zichtbaar wordt voor het immuunsysteem.

Dat is de structurele oplossing waar ik naar zoek, want als het immuunsysteem weer in actie is, dan weet ik dat mijn lichaam zijn eigen problemen aan het oplossen is!

Eiwitten en Trypsine

Wat je in bijna alle alternatieve therapieën terugvindt is de eliminatie van dierlijke proteïnen of eiwitten. Bijna nergens wordt echter heel duidelijk uitgelegd dat dit de weg vrijmaakt voor trypsine om in het bloed te kunnen worden opgenomen. Immers, als je eiwitten eet en bij de meesten ligt de consumptie van eiwitten vaak veel hoger dan de 20-35 gr per dag die je lichaam aankan, dan is alle trypsine nodig om in de darm de eiwitten af te breken.

Zie hier de reden waarom veel mensen op latere leeftijd kanker ontwikkelen… een heel leven een te hoge  eiwitconsumptie en een verminderde capaciteit van de alvleesklier om enzymen te maken en tot slot door hormoon verandering een verhoogd level van oestrogenen. En ja, dit geldt ook voor mannen! Een interessant artikel over de alvleesklier en de aanmaak van enzymen kun je hier lezen. 

Daarnaast wordt bij bijna alle therapieën juicen aangeraden. Dit is logisch om drie redenen, rauwe groenten en fruit bevatten nog enzymen zodat de spijsvertering vrijwel vanzelf verloopt en dus de alvleesklier enzymen elders in het lichaam gebruikt kunnen worden! Ha, nu beginnen de puzzelstukje toch echt op hun plek te vallen! Maar er is meer, de juices zitten ook bomvol vitaminen, mineralen en laten we dat vooral niet vergeten ALKALISCH water. Het verhaal over ontzuren van je lichaam valt hier ook op zn plek, de tumor produceert namelijk veel zuur. Als je de omgeving van de tumor basisch houdt kan hij niet groeien. Bovendien zou het best weleens zo kunnen zijn dat de in het Gerson dieet zoveel gebruikte wortelsap het uiteindelijk de B17  is die de truck doet. En het de B17 is, die in wortels en appelpitten is terug te vinden, die een handje mee helpt om de tumor te doden. Over de werking van B17 zal ik in een andere keer meer schrijven.

Mijn analyse, mijn protocol

Op basis van het bovenstaande is er dus een hele logische conclusie te trekken, waarom ik kanker heb en ook waarom het is terug gekomen.

 1. De abortus was de trigger en heeft ervoor gezorgd dat mijn oestrogenen, de stamcellen het signaal hebben gegeven om een placenta te bouwen.
 2. De abortus rondom de 8ste week is geweest en het zeer aannemelijk is dat er nog geen alvleesklier gevormd was in de vrucht om de placenta vredelievend te maken. Vandaar mijn agressieve tweede placenta in mijn borst. Iedere vrouw heeft daar extra stamcellen opgeslagen.
 3. Ik opnieuw kanker heb ontwikkeld, omdat ik een dieet heb gevolgd waarin ik de koolhydraten en suikers heb vermeden en vooral eiwitten met groentes at. Bovendien heb ik mijn groentes veel te vaak gekookt of bewerkt zodat de enzymen afgebroken worden…
 4. Ik het proces kan keren door een zoveel mogelijk eiwitloos dieet te volgen en mijn trypsine te reserveren voor de kankerstrooptocht. En extra Trypsine bij te slikken. Ik bestel ze via www.cythopharmaonline.com samen met B15 en B17. En slik op aanraden van Dr. Kilarski nu 20 enzyme pillen per dag, 0,5 uur voor de maaltijd of 2 uur na de maaltijd!
 5. Ik vast van 20.00 uur tot de volgende ochtend 12.00 uur en eet niets of drink alleen (wortel)sap. Hierdoor vermindert de IGF-1  dit is een hormoon dat ook de celdeling aanjaagt. Simpel vasten brengt dit hormoon aanzienlijk naar beneden. Zie ook dit artikel over het effect van vasten op het immuunsysteem dat ik van Marie-Jose doorkreeg
 6. Ik eet zoveel mogelijk rauw met sappen en salades. Eet alleen s’avonds nog gekookt voedsel, waaronder aardappelen, heerlijk dat mag gelukkig weer!
 7. Ik beperk de inname van fruit en kies de zure varianten, maar eet veel meer fruit dan de afgelopen 6 jaar. Ik vermeed het fruit vanwege de suikers, dat is geen goede keus. De voedingstoffen die in fruit zitten zijn belangrijker dan de suikers die je erbij krijgt. Je hele energie huishouding draait op suikers, dus deze weglaten is niet de juiste keus. De eiwitten ontmantelen daar gaat het om.
 8. Bovendien vermijd ik nog altijd stress, omdat stress twee dingen doet die niet helpen om kanker te overwinnen:
  1. De sterkte van je maagzuur neemt af, waardoor eiwitten slechter kunnen worden verteerd en als te grote brokken in je darm terecht komen. En alle enzymenlast door je alvleesklier moet worden gedragen, wat uiteindelijk tot uitputting leidt net als bij suikerziekte!
  2. Door stress wordt er meer progesteron verbruikt door je bijnieren om cortisol te kunnen aanmaken, hierdoor ontstaat snel een oestrogeen dominantie.
 9. Ik slik nog de volgende supplementen: Vit D3 10.000 IE , chlorella per dag 90 pillen, vitamine C ca. 6 gr, en op aanraden van dr. Kilarski ook zuurkoolsap, wat prima te doen is.  

Tot zover mijn aanpak, ik voel me hier fantastisch bij en voel dat mijn tumor langzaam aan verandert. Ik heb nog een heel kleine knobbel onder mijn arm, die is nog maar 20% van wat hij in november was. Ik houd jullie op de hoogte van mijn vorderingen.

Wordt vervolgd…

Lees hier deel 1, deel 2 en deel 3

 

 

 

 

30 reacties op ‘Licht in de duisternis (4)

 1. hallo Linda,
  Alle respect voor je strijd tegen kanker, en hoe je die info met velen deelt.
  Mijn vrouw heeft hele positieve effecten van MMS+Peskinsdieet. Ik heb het boek van Peskins helemaal gelezen, en wou toch iets met je checken;
  Als ik je blog goed heb gelezen had je voor het Peskins dieet alleen omega 3 bijgeslikt, omdat omega 6 toch al genoeg in de voeding zit?
  Maar Peskins verteld in z’n hoofdstuk “Hoeveel omega 3 dienen we te nemen in verhouding tot omega3?” dat deze vanzelf komende omega 6 vetzuren niet de goede zijn. En dat een overdosis omega 3 de bescherming tegen kanker drastisch minimaliseert (dus eigenlijk juist kankerverwekkend is). Hij adviseert de goede verhouding te nemen dmv lijnzaadolie en zonnebloemolie (1:1, biologisch, koude persing) ipv door supplementen. Ik wil je wel wat kopieën met gearceerde tekst emailen, zodat je dit zelf na kunt kijken.
  hartelijke groet, Peter

  1. TXS Peter, voor je aanvulling. Ik gebruik omega 3 en 6 samen in mijn salade dressing. Alleen omega 3 is namelijk ook helemaal niet te pruimen en smaakt gewoon vies 🙂 Zo gemengd met andere oliën en de vetten die ik binnen krijg uit roomboter en kokosvet, zorgen over de dag voor de juiste verhouding. Als ik 1 ding heb geleerd is dat ons lichaam prima weet wat het moet gebruiken en wat het moet afstoten. We zijn veel robuuster dan we denken en hoeven niet alles op een gouden weegschaaltje te balanceren voor we het GOED doen.

   1. Hoi Linda,
    bedankt voor je reactie. Je zegt dat de verhouding omega 3 en 6 samen met de roomboter en kokosvet over de dag wel goed komt. Van Henk de Rooij hadden wij begrepen dat de verhouding (minstens een maal per dag) juist op het moment van inname goed moet zijn (anders zou je jezelf bijvoorbeeld nooit s op een flinke visschotel kunnen trakteren).
    hartelijke groet, peter

 2. Beste Linda,

  Door een toevallige zoekactie kwam ik jouw blog tegen.
  Ik werd direct gegrepen door je verhaal. Ik snap zo goed dat je je borstkanker op je eigen manier wilt bevechten en genezen.

  Ik heb mijn eigen moeder aan borstkanker verloren. Zij heeft er wél voor gekozen om het hele gangbare circuit doorlopen, want wat moet je anders. Wat mij vooral opviel was dat de artsen het ook eigenlijk niet weten. Ze doen maar wat. Vooral toen mijn moeder ook voor de tweede keer borstkanker kreeg heeft de chemo alle energie weggevaagd. Ik vond het verschrikkelijk om mee te maken.

  Rond die tijd kreeg ik als een geschenk uit de hemel het boek “Overgewicht, Kanker, Depressie. hun gemeenschappelijke oorzaak & genezing door water. Je bent niet ziek je hebt dorst” in handen Geschreven door dr. F.Batmangelidj. Voor mijn moeder kwam het boek te laat.

  Deze arts legt uit dat we eigenlijk constant met onopzettelijk chronisch watertekort rondlopen en dat heel veel ziektes daar het gevolg van zijn. o.a. astma, kanker, depressie, Alzheimer, Parkinson, artritis….
  Dr. Batmanghelidj was een wetenschappelijk specialist op het gebied van fysiologische processen op celniveau.
  Gebaseerd op meer dan twintig jaar van klinisch en wetenschappelijk onderzoek naar de rol van water in het lichaam raad hij mensen aan om extra water te drinken, een beetje ongeraffineerd zout te nemen ( zout dat nog de 84 belangrijke sporenelementen bevat bijv. Himalayazout) en te stoppen met alcohol en cafeïne en kunstmatige zoetstoffen.

  Hij legt haarfijn uit waarom en wat de uitdrogende effecten van deze stoffen zijn. Een bijkomend voordeel is dat water geen bijwerkingen heeft en bijna niets kost.
  Ik ben dit boek -wel 3 keer- gaan lezen en ik begrijp nu hoe water als o.a.zuurstofbrenger kanker kan genezen. Water is de verbindende factor bij de ideeën van Brian Peskin, low carb voeding e.d. Er staat een casus in van een dame, zelf gerespecteerd arts, die ook borstkanker kreeg. Ze at goed, wilde op eigen kracht genezen maar het werkte op één of andere manier niet. Tot dat ze het boek van dr. Batmangelidj las. Water was de ontbrekende schakel.

  Zelf had ik ook last van een borst, pijnlijke steken en kriebels ik stond op het punt om toch maar een afspraak met de dokter te maken.
  Toen kwam dit boek op mijn pad. Ben zijn adviezen op gaan volgen en na 2 weken had ik nergens meer last van. Weg pijn. Niet te bevatten.
  Ook gestopt met koffie met cafeïne. Drink nu cafeïnevrije koffie.

  Lieve Linda, ik ken je niet persoonlijk maar ik wil je aanraden dit boek te lezen.
  het is o.a. te bestellen bij : bol.com en http://www.succesboeken.nl/?ISBN=9789079872053
  Onderzoeken, interviews en publicaties van deze arts zijn allemaal openbaar gemaakt op zijn website http://www.watercure.com/scientific.html
  Check ook you tube.

  Beterschap!

  1. Lieve x,
   Heel erg bedankt voor je bijdrage en verhaal. Heel spijtig te horen dat al deze informatie voor je moeder te laat kwam. gelukkig heb ik veel mensen die mij en alle bezoekers hier informeren over alles wat ze tegenkomen en lezen. het grappige is dat ik deze zomer een watervast heb gedaan van 5 dagen en sindsdien 3-4 liter water per dag ben blijven drinken. Het is misschien nog net te vroeg om het nieuws te rengen, maar mijntumor is voor het eerst sinds maanden nu aan het slinken! Ik ben er nog niet en wil niet te vroeg juichen, maar er is zeker een verandering gaande. ik heb twee dingen de laatste 8 weken anders gedaan,water gedronken en met traum healing mijn onbewuste trauma’s opgeruimd. Beiden hebben denk ik deze verandering veroorzaakt. Ik hoop dat het doorzet. Ik zal het boek zeker bestellen en lezen. dank
   Liefs linda

 3. Om volledig te zijn. Enzymen niet gebruiken bij:
  bloedstollingsstoornissen (bijv. hemofilie), ernstig leverletsel, dialyse of wanneer je antistollingsmiddelen anticoagulantia, trombocytenaggregatieremmers) gebruikt. Overleg dan met je therapeut/arts voor gebruik. Hetzelfde geldt voorafgaand aan en na operaties (48 uur er voor tot 48 uur er na).

 4. Dag allemaal, ondertussen heb ik een site gevonden met het enzymenproduct van Linda. Hierop is de ingrediëntenlijst zichtbaar: http://vitazona.com/default/pancreatic-enzymes.html

  Omdat ik het ook wil nemen ivm het oedeem wat aanhoudt, denk ik dat ik een product wil met ook het enzym serrapeptase erin. Dit enzym ruimt eiwitten buiten de bloedbaan op. Dus ook eiwit in het extracellulaire vocht en van eiwitfibrose (door lang oedeem op een bepaalde plek te hebben kan er eiwitfibrose ontstaan).

  Let op met gebruik van serrapeptase: dit is een natuurlijke bloedverdunner. Dus bij hoge dosis vit. c of bloedverdunners…. even laag doseren… of overleggen met je therapeut/arts.

  Bij vragen, stel ze hier of neem contact met me op.

 5. Nog een aanvullende vraag.
  Weet jij Linda, hoeveel mg / iu / ie trypsine en chymotrypsine er in de pillen zit van http://www.cytopharmaonline.com/en/pancreatic-enzymes-univase-forte-200-capsules ???
  Er zijn misschien nog andere goede merken beschikbaar.

  En een aanvullende tip:
  Voor de mensen met oedeem, zwelling en littekenweefsel is het een goede om ook serrapeptase te nemen (zeker als dat niet of nauwelijks reageert op inname van trypsine/chymotrypsine)
  .

 6. Lieve help ,wat een verhaal toch. Wat zul je gewankeld hebben na al je inspanningen! Ik bewonder je kracht om door te gaan en op zoek te gaan naar een nog passender antwoord. Ben zelf ook bij Dr. Kilarski geweest in Duitsland 4 jr. geleden, toen ik net mijn diagnose borstca. had gehad. Zij gaf me hyperthermie en nabicarbonaat infusen. Ik was bang en had twijfels, ook in deze behandeling en ben er uiteindelijk mee gestopt, al vond ik haar erg kundig. Fantastisch te zien dat Kilarski nu in NL werkt!

  Heb een vraag over de MMS, je schrijft ergens dat het niet handig is een kuur vroegtijdig af te breken. Waarom niet? Ik was weer gestart maar heb het gevoel dat gifstoffen van de chemo weer boven komen en krijg zo’n enorme weerstand!

  Sterkte en hartelijke groeten, Winnie

 7. Hoi Linda, op een paar dingen na een goede duidelijke logische uitleg, dank je wel, Super! En wat fijn dat je dit wederom zo deelt. Ook voor mij weer een eyeopener. Het blijft een moeilijke materie, welke voor een ieder een eigen oorsprong heeft. De voedselzandloper, geschreven door Chris Verburgh, haakt ook in op de theorie over de invloed van het HCG Hormoon, eiwitten en de alvleesklier op kankervorming. Ik ga je zeker een keertje spreken, hoe dan ook. Als we met elkaar alle kennis en mogelijkheden en zienswijzen bij elkaar brengen weet ik zeker dat de oplossing nabijer komt dan ooit. Succes en liefs! Manon.

  1. Het wordt hoog tijd dat we de koppen eens bij elkaar gaan steken. Ik denk aan een congres van een dag, met een deel theorie, wat weten we nu van kanker en wat zijn de beste overlevingsstrategieen. echt goed uitgelegd, zodat iedereen de basis beginselen snapt. De celwerking uitleggen, de ontsporing, het vakjargon vertalen voor de gewone kankerpatient, die van alle woorden alleen al in de war raakt… En daarnaast de ervaringsverhalen van 3-4 overlevers met hun aanpak? Zouden we in september kunnen doen? Wie wil helpen, en wie wil spreken?

   1. Een heel Goed plan. Ik ben op dit moment op reis door het schitterende Canada, zodra ik terug ben kom ik er op terug! Liefs Manon.

 8. hoi linda,
  fijn dat je de draad wer oppakt,en een nieuwe strategie hebt bepaalt,
  het houd een mens op de been.We hebben veel raakvlakken…..ook mijn abortus was met 8 weken, en ook ik ben met b17 bezig…..bittere amandelen,appelpitten……de link van het b17 adres,zegt bij hiet, ongeldig adres? ik zou ze liefst ook bestellen,zodat ik er meer van binnen kan krijgen (ittere amandelen zijn vreselijk!
  Mellie uildert zei vroeger al,dat de pitten van de appel het gezondste deel van de vrucht is!, het word niet voor niets zo goed beschermd,door de vrucht zelf.

  wens je liefde,vrede en vrijheid in de mind…..heb vannacht op het strand geslapen, zou ook wel wat voor jou zijn,ik woon er vlakbij…..je bent altijd welkom!(slaapzak mee haha) liefs,connie bakker,fotograaf.

  1. De link werkt nu weer! http://www.cytopharmaonline.com p teveel.. Dus jij hebt dezelfde ervaring met een abortus? Waanzinnig, dan zijn we al met twee! Ik vertelde het aan een bevriende radioloog jaren terug en hij geloofde het niet ik zei vraag het eens aan patiënten met borstkanker de eerste twee die hij ernaar vroeg hadden allebei een abortus achter de rug in de afgelopen 6 maanden. Een had een tumor in haar bil (of all places!) uitgezaaid naar de lever en was ten dode opgeschreven, de ander had borstkanker.

 9. Goed nieuws van de strijd tegen kanker. Er zit een pil aan te komen die een zeer belangrijke rol kan spelen bij het bestrijden maar ook voorkomen van tumoren. De pil wordt ontwikkeld aan de Britse universiteiten UCL en Cambridge University. Belangrijkste ingrediënten zijn zogenoemde delta-inhibitors. Een van de vervelende eigenschappen van kanker is dat het een stof produceert die het menselijk immuunsysteem gedeeltelijk verlamt, het eiwit p100delta. Dat eiwit voorkomt dat het lichaam de tumor aanvalt, waardoor de kanker kan groeien en verspreiden. De delta inhibitor bestrijdt weer dat eiwit en maakt het nutteloos. Dat geeft het immuunsysteem de kans om wel ten strijde te trekken tegen de kanker. Bijkomend voordeel is dat het lichaam op die manier een effectieve afweer ontwikkelt tegen tumoren. Keert een tumor terug, dan kan het lichaam het veel beter bestrijden. Bij chemotherapie ontstaat deze immuniteit niet. Het middel is eerst uitgetest op muizen, waarbij goede resultaten werden geboekt. Een tweede test op mensen met leukemie, was ook veelbelovend. De resultaten waren zelfs zo goed, dat de controlegroep, die aanvankelijke een placebo kreeg, nog tijdens de test ook werd behandeld met delta inhibitors om hun overlevingskansen te vergroten. Verdere tests op mensen worden momenteel al uitgevoerd. Als de Europese autoriteiten meewerken en snel toestemming verlenen om de pil voor te schrijven, kan deze al binnen een paar jaar op de markt komen. De onderzoekers denken dat de pil bijzonder effectief zal zijn in combinatie met bijvoorbeeld een operatie waarbij de grootste tumoren worden verwijderd. Het menselijk immuunsysteem ruimt dan de kleintjes op. Het onderzoek naar dit middel staat in het vakblad Nature. Date: Thu, 12 Jun 2014 12:44:51 +0000 To: brenda.boo@hotmail.com

  1. Ik vrees dat deze pil weer minstens 50.000 euro gaat kosten? Er wordt geen medicijn ontwikkelt als het de omzet van wat het van de markt verdringt kan evenaren. en wat zijn de bijwerkingen van dit medicijn? Trypsine en chymotrypsine worden uit de pancreas van varkens gewonnen en daarmee bereik je PRECIES hetzelfde resultaat, zonder bijwerkingen. Ik zie dus niet in waarom we hier op zitten te wachten?

 10. hallo Lindadank voor je uitleg!zou je de link naar de cythopharmaonline willen checken, die werkt niet.hartelijke groet

  Helenapraktijk Anders Helenwww.andershelen.nl

 11. Hi Linda,

  Bedankt voor je verhaal! Ook ik heb na een zwangerschap gevolgd door een abortus borstkanker gekregen….Altijd gedacht dat het een connectie had en zie hier, alles valt bij mij nu ook als een puzzel in mekaar! Heel erg bedankt…. Christel

  1. Waanzinnig! We zijn al met 3 zie comment hierboven van connie! Begrijp me goed ben niet blij dat je het hebt, maar blij dat je bevestigd dat jij ook hebt vermoed dat er wel degelijk een connectie is!
   Hoe heb je het aangepakt en hoe gaat het nu met je? ik hoop dat het je goed gaat?

 12. Dag Linda
  Tjee wat een goed verhaal, je hebt het zo duidelijk verteld. Het klinkt heel erg aannemelijk.
  Ik ga me er verder in verdiepen en ik hoop dat anderen hier heel erg hun voordeel mee kunnen doen.

 13. Hallo Linda, Mooi om te lezen. Ik heb bewondering voor je doorzettingsvermogen en vasthoudendheid bij het zoeken naar remedies die bij jou en je aandoening passen en vind het geweldig dat je deze onderneming met ons wilt delen. 

  Ik vraag me af of jij tijdens je zoektocht al eens kennis hebt genomen van het boek “Kanker is geen ziekte” van Moritz, waarin wordt beschreven hoe (even kort door de bocht) je lichaam kankercellen ontwikkelt als overlevingsmechanisme. Ken je het boek? En zo ja, wat vind je van die theorie in combinatie met hetgeen je nu onderzoekt?

  Hartelijke groet,   

  Elizabeth van der Meulen 06 51381655  http://www.sociaaljuridischsteunpunt.nl

  1. Ik heb het boek hier gedownload http://ebookbrowsee.net/kanker-is-geen-ziekte-pdf-d381971677
   En zal het nog eens herlezen met de kennis van nu! Maar helemaal eens dat kanker niet uit is op je vernietiging het is een natuurlijk gevolg van waarvoor je lichaam is bedoeld. De natuur maakt geen fouten! wij zijn zelf de weg kwijt geraakt. Ik zie dat alles behalve wij in en met de natuur leeft, wij zijn de odd ones out denk ik wel eens… Horen wij hier eigenlijk wel thuis????

 14. super, super, super bedankt Linda!!! Wat geweldig deze info op een rijtje!
  En wat fijn dat je met dr. Kilarski zo’n goed gesprek hebt gehad. Finetunen die behandeling en d’r helemaal voor gaan 😀
  Heb het goed. En tot wirrus.

 15. hallo linda

  ik vind dit een geweldige theorie en denk dat er absoluut waarheid in zit

  bedankt dat je dit wilt delen groet ria.novak

  ________________________________ > Date: Thu, 12 Jun 2014 12:44:49 +0000 > To: rianovak@hotmail.com >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s