Stress, oliebollen en B17 (3)


Het afgelopen jaar was geen pretje, mijn man is in 2009 ontslagen. Na de verkoop van het bedrijf waar hij werkte gooide de nieuwe eigenaar het hele management eruit. Door de crisis kon hij geen werk vinden en is in 2010, net als zoveel anderen gaan ZZpen. Mijn bedrijf gaat elk jaar dat de crisis voortduurt ook steeds slechter. Kon ik het tekort aan inkomen in 2010 nog bij plussen,  in 2011 lukt dat niet meer en ook de jaren daarna moeten we erg goed opletten om rond te komen. Gelukkig weet mijn man zijn talent goed te benutten en begint met zijn bedrijf http://www.visualstrategy.nl. Langzaam bouwen we weer wat op en eind 2012 krijg ik de kans om parttime aan de slag te gaan bij een internet bedrijf dat een vrijwilligerssite wil uitbouwen. Het initiatief wordt gesteund door grote verzekeraars en men zoekt een algemene directeur. Omdat ik vrijwilligers een warm hart toedraag en ik het belangrijk vind dat we elkaar gewoon een handje helpen hier en daar, wil ik hen best helpen met mijn expertise van 12 jaar om dit initiatief tot een succes te maken en zo mijn eigen concurrent in het zadel te helpen. Soms moet je over je eigenbelang heen kunnen kijken voor het grotere geheel.

Stress een grote boosdoener

Ik zeg dus ja tegen de baan en begin eind december 20102 aan een nieuw avontuur. Binnen de kortste keren heb ik in de organisatie een probleem, ik zie dat heel veel zaken veel te lichtzinnig worden opgepakt en slordig worden uitgewerkt. Er wordt met geld gesmeten en al snel heb ik heibel omdat ik lastige vragen stel. Het is een groot politiek wespennest waar ik in terecht ben gekomen! Ondanks dat ik mijn schouders eronder zet, nachten doorwerk en denk dat ik dat toch echt in goede banen moet kunnen leiden, bereik ik het tegendeel. Tot overmaat van ramp leest een van de bestuursleden waar ik aan rapporteer over mijn alternatieve aanpak van kanker en besluit de headhunter nog even te bellen of hij gek is geworden mij voor deze baan voor te dragen. De sfeer verslechtert en ik weet niet waarom. Pas als ik van de headhunter hoor wat er gebeurt is kan ik de steeds benauwendere sfeer plaatsen. De weerstand groeit van beiden zijden en mijn tumor groeit mee. Groeit mee???

Halverwege het jaar is mijn doperwt een knikker geworden en krijg ik mijn ontslag. Als ik in de rechtszaak verwikkeld ben, heb ik plotsklaps ook een pingpong bal in mijn andere borst! Stress had ik al hoog op mijn lijstje staan, maar dat het zo snel en zoveel effect heeft op mijn doperwt? Dat had ik niet verwacht. De pingpong bal in mijn linkerborst verdwijnt even snel als hij gekomen is. Na twee weken is ie ineens ook weer weg. Niet alles is dus kanker wat er in dat lijf gebeurt. De knikker laat ik zitten, want wie is er ooit dood gegaan aan een knobbel ter grote van een knikker? En als het uit de hand loopt dan voel ik het snel genoeg.

Dat moment komt dus in november 2013 als de lymfe ook opgezet raken, of zit er ook al een tumor in?

Januari 2014

Ik ben de kerstdagen goed doorgekomen en heb me zoals altijd groot gehouden. Mijn familie heb ik verteld dat er weer een knobbel in mijn borst zit en dit keer ook in mijn lymfe. Iedereen is geschokt en vraagt me wat ik ga doen. Ik weet het niet. Ik voel me verslagen en heb geen zin weer helemaal overnieuw te beginnen met ziek zijn. Alles ging net weer lekker. Na mijn ontslag besluit ik het extra geld dat ik heb verdiend met mijn stress avontuur deels in te zetten om mijn eigen site http://www.regeltante.nl nieuw leven in te blazen. Ik heb groen licht gegeven eind oktober voor de herbouw en in januari wil ik live. In die maand pieken altijd mijn inschrijvingen en het zou doodzonde zijn als we dat nog met de oude site moeten doen. Ik werk nog een tandje extra. Als de oliebollen het vet in gaan wordt wel duidelijk dat het niet gaat lukken met de nieuwe site. Mijn inkomen zal dus nog een tijd achterblijven bij mijn verwachting. De broekriem moet weer aan en ik maak me ongerust, mijn oudste dochter is gaan studeren en wil nu ook op kamers. Waar halen we in godsnaam het geld vandaan om niet alleen fatsoenlijk te leven, maar ook om al mijn medicijnen of behandelingen die ik nog moet gaan uitzoeken te betalen??

Ik speur ondertussen internet af naar “the cure”, maar alle zuurzak en Essiac thee sites ten spijt, kan nog steeds niemand mij uitleggen waarom ik na een zwangerschap van enkele weken en een abortus, een zeer agressieve vorm van kanker heb gekregen? Ik geloof geen van de therapieën echt. Ik wil weten hoe het werkt! Op cel niveau of wat dan ook, leg mij uit: WAT IS KANKER? Hoe ontstaat het? En wat heeft mijn zwangerschap ermee te maken of de abortus?

Via mijn werk heb ik al vele weduwnaars geholpen die een oppas zochten. Steeds hetzelfde verhaal, mams in de dertig één of twee kindjes geboren , mams dood aan kanker. Zwanger zijn is levensgevaarlijk voor vrouwen denk ik al jaren, maar hoe het werkt en waarom de kans op kanker kennelijk toeneemt weet ik dan nog niet en heb ik ook geen tijd voor om het uit te zoeken. Maar nu wel! Ik moet wel.

Ik vind overal puzzelstukjes. Over HCG hormonen en dat schimmels voor hun ongeslachtelijke voortplanting ook HCG hormonen aanmaken. Zou kanker een schimmel zijn vraag ik mij af? En dat je oestrogeen levels bij een zwangerschap 2000% hoger zijn dan normaal. En dat men vroeger dacht dat het hielp om bij vrouwen met borstkanker de baarmoeder en eierstokken te verwijderen om uitzaaiingen tegen te gaan. Mooi niet dus, deze vrouwen hadden juist 80% meer kans op uitzaaiingen. Ik herinner me de uitspraak van mijn oncoloog, die zei; “Misschien wel het meest positieve aan een chemokuur is dat je daardoor in de overgang komt”, waarop ik hem boos vroeg of hij in al die jaren dan geen humanere manier had kunnen bedenken?

Ik krijg nog geen antwoord en bestel eerst maar abrikozen pitten vol met B17 in Zwolle, bij http://www.boinnk.nl. De cyanide zit samen met benzaldehyde gebonden aan twee suikermoleculen. Kanker wil suiker, de kankercel neemt de stof op en knipt er de suiker af. Dan blijft de enorm giftige combinatie van cyanide en benzaldehyde over die de cel dood. Je gewone cellen knippen het molecuul anders, waardoor er juist geen schadelijk gifstoffen vrijkomen en de cel uit de B17 voeding haalt.

Dit snap ik en klinkt logisch. Ik begin dus eind januari met het eten van 100 lucht(!) gedroogde abrikozen pitten per dag.

Wordt vervolgd…

Lees ook deel 1, deel 2

 

 

24 reacties op ‘Stress, oliebollen en B17 (3)

  1. Veel over gelezen en nog niet zelf gebruikt, ik drink wel zuurzak thee. Sowieso alleen de thee is nooit voldoende! Pas je dieet aan, beweeg, maak korte metten met je stress en vijanden in je leven en mediteer!

 1. Hi Linda, ik ben ook een Linda (51, drie kinderen, 23, 14 & 12)), maar aan de andere kant van de wereld, in Nieuw Zeeland. Ik had ook borstkanker. Ik kreeg eerst een diagnose in 2008 van LCIS (lobular carcinoma in situ), waar zoals gebruikelijk, verder niks aan gedaan werd, daarna vorig jaar een diagnose van ILC (invasive lobular carcinoma). Wat een enorme schok als je al deze dingen hoort en de beslissingen die je moet nemen. Ik koos voor een huidbesparennde mastectomie en ze verwijderden 21 lymphnoden. Ik kreeg tegelijkertijd een reconstructie. Na de operatie bleek dat ik twee kleinere tumors had en dat er 3 lymphnoden aangetast waren. Ik koos chemo, bestraling en slik nu tamoxifen. Ik had besloten om geen enkele behandeling uit te sluiten om mezelf zoveel mogelijk kansen te geven, dus naast de conventionele behandeling heb ik ook veel supplementen genomen, waaronder turkey tail, zinc, d3 en iodine een ik maak verse sappen. Tot nu toe voel ik me prima. Wat ook geholpen heeft is hypnotherapie ik deed veel sessies in het begin en tijdens de chemo die mijn lichaam en geest goed hielpen. veel sterkte…Linda

  1. Dank voor het delen. Ik ben van mening dat niet alle behandelingen je echt helpen en heb gekozen om alles wat het immuunsysteem aantast te vermijden en op zoek te gaan naar de manier om het zelf herstelend vermogen van je lijf te activeren, daarin past geen chemo, bestraling en ook helaas geen tamoxifen. Ik zal snel een nieuwe blog plaatsen met mijn laatste inzichten daar kun je veel aan hebben dus blijf ons hier ver weg volgen! 🙂 Ik wens je veel sterkte met je herstel.

 2. Dag Linda, ik ben erg onder de indruk van je verhaal. Ook dank dat je me een hart onder de riem hebt gestoken, toen ik dat nodig had.
  Ik hoop dat je op je verdere tocht datgene vindt dat je nu nodig hebt.

 3. Hoi Linda,

  Lees jou blog, heb je lezing in Joure bijgewoond. Heb diep respect voor je strijdt, mijn wens voor jou is dat je weer gezond wordt. Ik ga niet hele lange verhalen houden, maar gisteren een bijeenkomst bijgewoond van Henk Fransen en Arri pouw over 4life transfer middel een speciaal molecuul dat je immuumsysteem helpt leert stoffen aan te maken die je eigen kankercellen vernietigt. Ik dacht dit moet jij ook weten, maar misschien wist je het al. Hoop echt dat het wat voor je is. Wil je er meer van weten kun je het beste met Arri Pouw of Paulien zijn vrouw contact opnemen evt ook Henk voor de meer medische kant.

  Hartelijke groet, Louis Visser

 4. Heb je al eens informatie ingewonnen over zeoliet? Voor sommige kankers, zelfs mensen die allerhande chemokuren gevolgd hebben en als terminaal werden opgegeven, kan zeoliet deze tumors doen inkrimpen, laten verdwijnen of de toestand status quo houden. De link onderaan deze tekst geeft het overzicht van de onderzoeken die hiernaar gedaan zijn weer en de resultaten ervan. Het is verbluffend. Het is echter niet alleen goed om kanker te bestrijden maar ook voor allerhande huidproblemen (doorligwonden, psoriasis, brandwonden, eczeem etc.), het reguleert je immuunsysteem (ook goed bij autoimmuunaandoeningen), het normaliseert je bloeddruk en bloedwaarden en het geeft ook neurologische verbetering bij ziekte van Alzheimer, parkinson, MS in beginfase (kan op 3 weken tijd MS terug in remissie krijgen) , depressie enz.. Ondertussen heb ik de resultaten ervan (neurologisch en voor doorzitwonden) met eigen ogen gezien bij een vriend van mij die het op mijn aanraden gaan nemen is. Hij is gediagnosticeerd na ongeval als dwarslaesie en zit sindsdien in een rolstoel maar heeft ook zware spasmen in zijn benen omdat de zenuwen niet geheel dood zijn maar zwaar beschadigd. Tengevolge het zitten in een rolstoel had hij ook doorzitwonden gekregen die niet opgelost raakten. Na de kuur met zeoliet zijn de doorzitwonden helemaal opgelost + als toemaat had hij veel minder last van spasmen in zijn benen. Hij is er ondertussen met de zeoliet zo op vooruit gegaan dat hij een rollator heeft besteld omdat hij terug heel voorzichtig en traag kan stappen!

  http://www.google.be/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CDMQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.zeoliet-detox.com%2Fattachments%2FFile%2FSamenvatting_onderzoeken_TMAZ_geactiveerd_zeoliet_ZeoDetox.pdf&ei=uoJ_U9PBO8SOO9f6gPAI&usg=AFQjCNGLcMNBhWZVtfr6mpepz613x10lgw&bvm=bv.67720277,d.ZWU

 5. hallo linda je verhaal grijpt me behoorlijk aan

  ik hoop dat je de juiste keuzes gaat maken

  want je hebt maar een leven

  mijn man doet de reguliere methode

  maar hijis nog steeds hier

  terwijl we dachten dat hij de kerst niet zou halen

  mijn suplementen en dieet maken dat hij een goede kwaliteit van leven heeft

  alleen op de natuurlijke manier gaat `t je niet lukken ben ik bang ik geloof n.l dat je immuunsysteem de tumoren niet herkend

  als iets wat er niet hoort te zitten

  `t is dan zoiets als je nieren proberen weg te krijgen met dieeten maar ik klets ook maar wat hoor

  ik weet `t ook niet

  maar ik zou zeggen ga voor een operatie

  en dan verder met de natuurlijke weg

  ik wens je veel wijsheid en sterkte toe

  groet ria

  ________________________________ > Date: Fri, 23 May 2014 10:37:09 +0000 > To: rianovak@hotmail.com >

 6. Lieve Linda,
  Wat klinkt dit bekend voor mij. Voortdurend tegen je zelf aanlopen en niet tot rust kunnen komen. Mooi zoals je het zo bloed eerlijk en kwetsbaar beschrijft!
  Ik wacht geduldig op de volgende blog…….
  Liefs,
  Wouthiera

 7. Hey Linda,
  Heb je verhaal gelezen en geen verwijzing naar dr. R.G. Hamer gevonden die zijn theorie baseert op dingen die wij in het leven te verwerken krijgen.
  Zo is het voor een vrouw aannemelijk dat zij bij een `zorgkwestie` hetzij voor haar kind of iemand die haar aan het hart ligt in haar vrouwelijkheid de borst aanbied (figuurlijk) om te kunnen zorgen. De “reguliere” kant ziet dit proces aan voor kanker en wil verdienen…. Het zogenoemde knobbeltje zou wel eens dodelijk kunnen zijn … hoor je dit als je een 1 op 1 gesprek hebt met zo’n “reguliere arts” heb je kans dat er van de schrik ergens anders een ook celvermeerdering optreed. Dit zijn dan zogeheten uitzaaiingen. Op deze site kun je meer vinden over zijn strijd tegen zijn voormalige “regulieren” http://www.germaansegeneeskunde.info/ ook op leefbewust.com zijn links te vinden.
  Sterkte en nog een lang liedevol leven gewenst,
  gerrit

  1. Beste Gerrit, op diverse andere pagina’s hier op de blog en ook in heel veel commentaren gaat het al over de NMG en Hamer. In zijn tijd heeft hij succes gehad. Ik denk dat hij dat nu niet meer in die mate zou hebben omdat er nu ook andere factoren meespelen, met name in de kwaliteit van ons voedsel, wat toen een veel kleiner onderdeel uitmaakte van het ziek wordingsproces.
   Heelde hamer de geest dan had het lichaam niet zo heel veel op te knappen, nu is het lichaam in zo’n slechte staat vaak, dat het niet alleen met de mind lukt. Dat neemt niet weg dat ik veel waarde hecht aan het helen van de ziel en alle slechte gewoontes die uit een getormenteerde toestand voortkomen. Het moet trouwens naar mijn mening altijd een symbiose zijn, teveel leunen op 1 gedachte of geloof kan wel eens funest zijn. 🙂

   1. In deze tijd is het vervelend dat wij worden overstelpt met leugens over wat goed is voor ons. Zelf sta ik verbaasd over mijn zoon van bijna 9 jaar, hij groeit op tussen liefhebbende gescheiden ouders en zit bij de langste kinderen van zijn klas. Maar als je zijn voedingspatroon onder de loep neemt geloof je niet dat hij zelfs nog gezond is….mac-D en andere frites met mayo, chocolade (waar ik zelf ook van houd) vormen zo’n btje de hoofdbestanddelen en hij is nooit ziek??? Zelf ben ik veganistisch gegaan in 2000 dus kun je begrijpen waar mijn frustratie ligt…..alleen denk ik dan waar klaag ik over als hij geen problemen ondervind. Ben zelf pas 61 en in de tijd dat ik ook 8 jaar was zeiden bezorgde mensen hetzelfde over voeding en gezond leven tegen mij.

 8. Hallo Linda, dokter simoncini heeft een boek geschreven, Kanker is een schimmel. Hij zegt behandel kanker met natrium bicarbonaat. Veel succes. Ad

 9. hoi Linda, ik heb post mail van linda s blog gelezen en leef met je mee. (pff) ik weet niet of mijn reactie op de site geplaatst word. Vitamine b17 komt mijns inziens neer op een milde chemo kuur. Er zijn nog meerde andere mogelijkheden. Wil die graag met je delen, maar wil dit niet met iedereen. Wil je graag helpen. Stuur je informatie door als ik weet dat deze persoonlijk is. vr gr Harold

 10. Linda
  Als eerste zou ik willen adviseren om suiker te schrappen uit je dieet.
  Kankercellen kunnen alleen leven als er suiker beschikbaar is.
  Ten tweede is er door een man (Vernon Johnston) met stadium 4 prostaatkanker aangetoond dat hij kon genezen door te alkaliseren met Natriumbicarbonaat.
  Hier is zijn video” Hier is zijn video: https://www.youtube.com/watch?v=Yl8Y8I_TsjI
  Ten derde is er de laatste jaren steeds meer geschreven over het nut van Cannabis olie (=wiet olie).
  http://www.cannabisculture.com/articles/5169.html
  Het is het verhaal van Rick Simpson, verteld in de film “Run from the Cure”.
  Er is heel veel over te lezen op het internet.
  Mediawiet.nl; warriorsforhealth.com; medicanna.com; taboe.info/de-ongelofelijke-voordelen-van-wietolie/;thehealthcure.org ; unitedpatientsgroup/blog/; cureyourowncancer.org/testimonials.html
  Suc6 Jasper

 11. Hallo Linda, Kijk ook eens po www. hildegardwinkel.nl. Ze werken nauw samen met een arts die met de kanker therapie van Hildegard van Bingen werkt. Hildegard heeft bijna 900 jaar geleden al de kanker beschreven. Veel succes. ad

 12. klinkt mij zeer bekend er zijn legio voorbeelden van mensen die een kanker hebben ontwikkeld gedurende een stressvolle periode in hun leven
  Eelco Brinkman om maar eens een bekende nederlander te noemen overkwam dat ook.
  Als ik in een stressvolle situatie beland neem ik extra vitamine c
  en dan liposomaal verpakte uitvoering. Dat is het effectiefste
  groeten
  Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s