MMS avond in Soest 5 juli


Het is een beetje een last minute aankondiging, maar vrijdag 5 juli as. om 20.00 uur heb ik samen met Steven Soeten van Natufarm. nl een bijeenkomst gepland in Soest rondom MMS!

De aanleiding is dat Mary Karman een paar dagen in Nederland is en wij haar bereid hebben gevonden om haar jarenlange ervaring met MMS met ons te komen delen.

Mary Karman is aangesloten bij  Genesis II Church of Natural Healing van Jim Humble. De kerk die Jim Humble heeft opgericht om ongestraft voorlichting te kunnen geven over het gebruik en de werking van MMS. Misschien een beetje vreemd,  maar om niet het risico te lopen om vervolgd te worden op uitspraken dat MMS geneest, de enige manier helaas. Verder heeft de kerk niets met enige godsdient te maken. De titel bisschop krijg je wanneer je in opleiding bent geweest bij Jim Humble en gecertificeerd bent om MMS te administreren. Bisschop Amanda Mary, oftewel Mary Karman, runt een gezondheidscentrum in de Rhodopi bergen in Bulgarije en staat daar dagelijks in contact met mensen die haar bezoeken voor advies of bij haar komen kuren met MMS. De resultaten die zij met mensen met kanker heeft geboekt deelt zij graag op deze avond met u.

Zie voor meer info over haar kuuroord. http://www.g2cforum.org

Locatie:

Koninginnelaan 38
3762 DE Soest

Vanwege de geringe capaciteit van de locatie (max 25-30 personen)  is aanmelding vooraf noodzakelijk stuur daarvoor meteen een email naar info@astermedia.nl

Zie voor meer info over MMS natuurlijk deze blog maar ook  www.mms.bg

Advertenties

2 reacties op ‘MMS avond in Soest 5 juli

  1. Jammer dat ik, doordat ik net geopereerd was, hier niet naar toe kon gaan. Mocht zo’n bijeenkomst weer gepland worden zou ik het fijn vinden dit te lezen/horen!

    Groet,
    M.J.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s