The plot thickens! Schimmels de echte boosdoeners?


“Bacterial and fungal microflora in surgically removed lung cancer samples”

Dit onderzoek dat recent verscheen in PubMed naar de aanwezigheid van schimmels en bacterieën in door kanker aangetast longweefsel is misschien wel een van de belangrijkste publicaties van de afgelopen maanden!

Misschien nog wel belangrijker dan de ontdekking van de biochemische kaart, waar de relatie met voeding  in het ontstaan van kanker wordt aangetoond en waar Hans Westendorff over publiceerde. En waarover ik eerder hier al een stukje heb geplaatst.

Want…in dit artikel concludeert men tevens dat chemotherapie geen invloed heeft op het de aanwezigheid van de bacterieën en schimmels. Sterker nog men onderzoekt ook de patiënten die door chemotherapie nauwelijks nog beschikken over witte bloedlichaampjes en dat maakt geen signifincant verschil in de aanwezigheid van een heel scala aan schimmels en bacterieën.  Met andere woorden deze pathogenen worden NIET door chemotherapie gedood.

Maar ze zijn er wel en ze horen er niet en de patiënten die longkanker krijgen hebben maar een zeer geringe overlevingskans. Dus wat zegt dit nu? De pathogenen verzoorzaken ontstekingen, parasiteren op de gezonde cellen en chemo helpt niet. Kijkt u nog weleens in uw Kliko?

Dan is het toch volslagen duidelijk hoe ontzettend snel schimmels zichzelf kunnen vermeerderen?

Dus ik durf de vraag te stellen: Waar gaan (long)kanker patiënten aan dood?
Aan kanker, chemo of schimmels? U mag het zeggen!

5 reacties op ‘The plot thickens! Schimmels de echte boosdoeners?

 1. k heb via electrische resonantiemetingen v voll veel hypotheses v hulda clark nagemeten met 2 verschillende meters en vele personen, alles klopt!!
  dca werkt ook , simoncini kuist al jaren schimmels op met na bicarbonaat
  na succes op kankercellen met dca hebben ze in edmonton canada op mensen met succes kankercellen weggekregen met dca , t werd zelf nie in de media gepubliceerd!!! ik vind het immoreel mensen te gijzelen en te laten afzien met nutteloos agressieve chemos waarvan bewezen is da ze nauwelijks werken, maar omda ze lukratief zijn doen ze voort, een genezen patient is een financieel verlies, ze zoeken van alle immuundeficienties een chronische levenslange behandeling te maken , zoals ze decennias insuline verlappen aan diabetici, zonder na te kijken da je da wel echt kan genezen
  k was de enige die t geloofde dat het kon, zelfs de alternatieve therapeuten waren hypervoorzichtig en zeiden ja betacellen regenereren nie!!! das nie waar, toxoplasmose op pancreas is bij zowel 1 als 2 oorzaak ,
  de fameuze autoimmuun deficienties zowel kanker diabetes MS etc…worden door overbelasting v chelmische zware metalen pesticiden emotionele stress veroorzaakt, en de enzymen groep cyp 450 wordt dan nog es geblokkeerd door glyphosate het gif v monsantos round up overal in tarwe te vinden ook in europa, verschieten da kanker ea autoimmuun ziekten epidemisch worden?

 2. Het lijkt er op dat telkens weer het wiel, opnieuw schijnt te moeten worden uitgevonden. Ook met kanker. Tijdens mijn studie als natuur therapeut in de 1960ger jaren en daarna was dat reeds bekend. Ook Dr. Hulda Regher Clark heeft dat aangetoond in de 70ger jaren en zo kan ik wel door gaan. Als we kijken naar de “Jamus, kruiden geneesmiddelen die gewoon in Indonesie op straat äls preventief worden verkocht en dit soort ziekten gewoon worden voorkomen. Dan moet ik steeds weer denken dat de westerse wereld ten onder gaat aan het materialistisch denken. Ook in de alternatieve en complementaire geneeskunde. Tijdens een seminar in Nieuw Zeeland merkte een collega op, nadat ik aangaf dat een bepaald therapie regime financieel niet haalbaar was in de armere wijken van Auckland ,”je bent toch niet zo dom daar een praktijk te beginnen? Hebben de minder bedeelden geen recht geholpen te worden? Mijn hele leven heb ik tot nu toe gewerkt met de underdog door het betaalbaar te houden……… Kanker en elke andere ziekte genezen is niets anders dan educatie en begeleiden en ingrijpen om te voorkomen dat de ziekte zich chronisch gaat manifesteren. Het is tijd dat een nieuw concept in behandeling in NL wordt geïntroduceerd waarbij de behandeling gewoon fun wordt te doen en betaalbaar blijft., Groeten Martin uit de Eifel

 3. ik heb ook al gelezen dat Miracles Mineral Supplement,Jim Humble,alle schimmels dood en dat het geen giftige gevolgen heeft, zoals chemo en pijnlijke bestralingen en operaties en het kost heel weinig.

  Waarom is er daar dan geen serieus onderzoek naar om kankerpatienten te helpen?Brengt het te weinig winsten op voor de farmaceutische industrie of verliest de klassieke geneeskunde haar bron van inkomsten en haar geloofwaardigheid dan?
  het is de hoogste tijd dat wat belangrijk is in het leven primeert op winsten en macht!!

 4. Als je uitgaat van de oneindige wijsheid en zelfherstellendvermogen van het lichaam kan ik me niet voorstellen dat schimmls etc.’pathogenen’zouden zijn. Gr. Frides

  1. Op zich zelf heb je gelijk wat betreft het zelfherstellendvermogen van het lichaam maar je kan niet meer verwachten dan 100% met zo nu en dan een piek gedrag om de extreme ziekte aanvallen tegen gaan.
   Heb ervaren gedurende 3 maanden verpleging en begeleiding van een leverkanker patient thuis. Het trainen van de familie etc. De goede man was stabiel voor 3 maanden ‘k Zal je de opmerking van de huisarts besparen nadat hij terug kwam van vakantie. Het kostte hem wel een fles Franse wijn vanwege de weddenschap met de vrouw van de patient dat de goede man het geen maand meer zou redden. Daarna toen ik zelf niet langer 24 uur per dag daar zijn aan kon. Heb ik gezien dat helaas de familie het zelf niet aan kon. en heb de man langzaam zien verzuren vanwege de niet meer aanwezige krachten om wat je stelde zelfherstellendvermogen van het lichaam te kunnen realiseren. |k zal verdere details je besparen. Helaas was dit niet de enige welke ik heb mogen/moeten meemaken..
   Ik heb groot respect gekregen voor de grote kracht van het chemisch en stralings vervuildleefklimaat waarin wij als westerlingen leven.
   Onbewust worden we met meer vervuiling bestookt dan we weten zodat de vervuiling in ons lichaam afhankelijk van het soort netjes overal op deskundige wijze wordt opgeslagen en waar de pathogene woekeraars die een voorkeur hebben voor bepaalde vervuilde stoffen die opgeslasgen zijn zich daar nestelen en verder ontwikkelen en dat deel van het lichaam verder vervuilen. (Ook zij moeten hun afval kwijt toch?). Terwijl als wij die vervuiling tegengaan de woerkeraars geen andere keus hebben dan ons lichaam te verlaten omdat er geen voedsel en leefomgeving die hen aanstaat meer is. ( mijn collega’s in NZ vertelden mij “dit kan je niet tegen je patienten vertellen toch….”)
   Sorry folks
   Martin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s