Brian Peskin: geef je kanker zuurstof!


Lieve mensen!

Op maandagavond 18 juni 2012 organiseert Succesboeken.nl een avond in de Bilt om pers en publiek te informeren over het belangrijke onderzoek van professor Brian Peskin  gebaseerd op de onderzoekingen van tweevoudig Nobelprijswinnaar dokter Otto Warburg uit de dertiger jaren van de vorige eeuw.

Klik voor informatie over de lezing hier!

www.succesboeken.nl/?isbn=9789079872435&pc=EA2400B1

Warburg toonde aan dat een cel transformeert (kankerachtig wordt) wanneer hij niet over voldoende zuurstof kan beschikken. Een gezonde cel heeft zuurstof nodig om energie uit op te wekken, daarvoor moet de celwand permeabel zijn en dat lukt alleen in voldoende mate wanneer het lichaam kan beschikken over voldoende essentiële vetten omega 3 en 6 !!! Kan de cel niet meer ademen, dan stapt hij over op suiker verbranding (fermentatie).

Visolie
Essentieel betekent dat we deze grondstoffen niet zelf kunnen maken en het dus uit onze voeding moeten halen. Visolie capsules bevatten vaak de derivaten van deze oliën en dus denken wij ten onrechte dat we omega 3 en 6 binnen krijgen… het gaat namelijk om de basis vetten; linolzuur (omega 6) en alpha-linoleenzuur (omega 3) onthoud deze woorden goed!

Effect van chemo en bestraling
Brian gaat in zijn boek ook in op het vele onderzoek dat al is gedaan naar het effect van chemo of bestraling in combinatie met omega 3 en 6 suppletie. Gezonden cellen worden door de chemo en bestraling namelijk ook in een kankerachtige staat gedwongen. Als de kuur dan voorbij is en je verbetert de condities in je lichaam niet dan gaan ook deze cellen uiteindelijk woekeren.

TENZIJ…. Je omega 3 en 6 slikt voorafgaand aan de kuur en na afloop. Tijdens schijnt geen zin te hebben. Uitzaaiingen komen niet of veel minder voor bij mensen die op deze wijze zijn gesupplementeerd. De cellen die door de chemo of bestraling zijn aangetast kunnen zich dan weer herstellen!

Is kanker een schimmel?
Ik heb zelf ook onderzoek gedaan en ben tot de volgende hypothese gekomen, die aansluit bij de visie van Peskin. In de cel, zit de energiecentrale of mitochondrion die uit zuurstof energie opwekt.  Zie wikipedia . In dit deel van de cel zit echter ook het DNA van bacteriën. Dit wordt niet betwist, zelfs niet door Ab Osterhaus…, welnu als de energiecentrale niet meer verder kan op zuurstof…dan vervalt de cel naar zijn bacteriële vorm en kan dus overschakelen op suikerverbranding en als zodanig overleven.

In deze (bacteriële) staat, zo toont het onderzoek van Otto Warburg ook aan, kan hij nog terug transformeren naar een menselijke cel en zuurstof verbranding, als tenminste de omstandigheden zich weer verbeteren!!!!

Echter als er geen verbetering optreedt in de zuurstof toevoer naar de cellen, te beginnen vanuit het bloed naar de cellen en vervolgens door de celwand, dan zal de cel verder transformeren naar zijn agressieve vorm en dat is wanneer de cel van een bacterie in een schimmel verandert. Alle tumoren bevatten schimmels zoals ook in de gewone medische litteratuur NIET wordt betwist!!!

Kanker en metastasen voorkomen
Naast de absolute noodzaak om een agressieve vorm van kanker tot stilstand te brengen en daar zijn zeer veel middelen voor in zowel de alopatische geneeskunde als de alternatieve, kun je op een eenvoudige manier zelf een belangrijke bijdrage leveren door je kanker niet te voeden met suiker!
Schrap daarom alle koolhydraten rigoureus uit je menu! Eet vlees, kaas, boter en eieren en veel, heel veel groenten, zaden en noten (!), alles biologisch uiteraard.

Als kanker een schimmel is…
Het wordt voor mij steeds duidelijker dat kanker een schimmel is. Naast alle al op deze blog vermelden manieren om kanker een  halt toe te roepen kun je ook denken aan abrikozen pitten, deze bevatten leatrile vitamine B17 en gif (cyanide) dat schimmels dood, in lage concentraties is het voor de mens niet schadelijk, maar in hoge wel. Maar goed dat geldt natuurlijk voor elk medicijn.

Van wikipedia:
Abrikozenpitten hebben een hoog gehalte aan cyanogenische glycosiden, waaruit het zeer giftige blauwzuur kan vrijkomen. Gemiddeld bevatten abrikozenpitten 217 mg cyanide per 100 gram[1]. De cyanide van een abrikozenpit komt echter voornamelijk vrij in de kankercellen en vrijwel niet in de gezonde cellen. Een dodelijke dosis waterstofcyanide voor een volwassene is ongeveer 3,7 mg per kg lichaamsgewicht . Er zijn verschillende gevallen van cyanidevergiftiging bij kinderen door het eten van abrikozenpitten beschreven in de wetenschappelijke literatuur.

Een eventueel medicinale werking tegen kanker van het in abrikozenpitten aanwezige glycoside amygdaline (laetrile) is in onderzoek. Amygdaline blijkt in vitro prostaatkankercellen te kunnen doden. In klinisch onderzoek kon een anti-kankerwerking van behandeling met amygdaline echter niet worden aangetoond.

Genezen is werken aan twee kanten!
Je moet met kanker aan twee kanten werken; het doden van de cellen als het uit de hand dreigt te lopen is essentieel, maar je moet ook weer kunnen opbouwen en voorkomen.

Dat laatste ben ik van overtuigd, bereik je door een goede cel structuur en daarvoor heb je een hele systeem verandering nodig, Brian Peskin die maandag een lezing geeft, gaat wat mij betreft een heel eind de goede kant op, maar ik heb nog een paar vragen voor hem die ik hem ga stellen. Dus ik ben benieuwd of we de puzzel weer wat verder kunnen invullen.

En de geest dan?
Ik krijg veel vragen over het werk van Lothar Hinreise wat vergelijkbaar is met het werk van Geerd Hamer, Germanische Neue Medizin en gaat over de sterke relatie tussen lichaam en geest. Wat het hoofd niet wil, doet het lichaam niet.. zo simpel is het. Genezen van kanker is dus ook kiezen voor leven, nog een taak voor jezelf zien. Jezelf nog de moeite waard vinden om een bijdrage te leveren. Als die zin om te leven weg is, dan gaat niks meer werken.

Klik hier voor informatie en aanmelden voor de lezing

Het programma zal er als volgt uitzien:
Zaal open: 19.00 u.
Start event: 20.00 u.
Pauze in het midden van de avond
Sluiting: ± 23.00 u.

Locatie: van der Valk de Biltsche Hoek, Holle Bilt 1, de Bilt.

Advertenties

6 reacties op ‘Brian Peskin: geef je kanker zuurstof!

 1. Om zuurstof op celniveau te verhogen kun je ook de Buteyko-ademhalingstherapie gebruiken. Ongelofelijke verhoging van levensvreugde tegen 0 kosten, alleen wat inspanning om de juiste ademhaling toe te passen. Mensen geloven je niet en dat is vooral sneu voor henzelf.

  1. Tuurlijk begint het allemaal met opname van zuurstof door een goede ademhaling, stress ontregelt dat. Hier een rapport van de RUG over deze techniek in relatie tot zijn effect voor het verlichten van Astma klachten. google op rug en buteyko.pdf

 2. OORZAAK KANKER ALLANG BEKEND EN GENEZEN AL BIJNA 100 JAAR MOGELIJK!

  Bij lezing van prof. Brian Peskin (maandag 18 juni 2012) liet de Nederlandse pers masaal verstek gaan, niemand aanwezig! Geen enkel gezondheid magazine, traditionele gezondheid website, geen radio, geen TV. Een bericht hierover (lezing) op nujij.nl -jouw nieuws telt- was binnen 24 uur verwijderd! Gezondheid en ziektes voorkomen en overwinnen kan zo simpel zijn, maar… dit mogen zo weinig mogelijk mensen weten in onze farmaceutische en geïndustrialiseerde voedingswereld.

  Op gezondheidradio: http://www.uitdaging.net/SLOG_podcast_2012.html is al aandacht besteed aan de lezing en de komende twee weken wordt de hele presentatie + vraag en antwoord uurtje hierop uitgezonden. We rekenen op de lezers om dit nieuws masaal via sociale media te verspreiden!

  Zeer goede punten die prof. Peskin maandagavond 18 juni 2012 heeft aangehaald (conclusie Mike Donkers):

  Er is helemaal niet meer onderzoek nodig naar de oorzaak en oplossing van kanker. We weten het allang maar kijken voortdurend de andere kant op. De primaire oorzaak is ZUURSTOFTEKORT (op celniveau). Dit is door de Duitse biochemicus Otto Warburg al voor 1930 ontdekt. We hadden de toen opkomende kankerepidemie in de kiem kunnen smoren, maar oncologen leren op hun opleiding niets over Warburg en als ze er al over gehoord hebben dan worden zijn bevindingen naar het rijk der fabelen verwezen.

  De celwand is het allerbelangrijkst. Deze wordt opgebouwd uit vetten en eiwitten, maar alleen de vetten en eiwitten die JIJ eet. De vetten waaruit de celwand wordt opgebouwd zijn verzadigd vet en essentiele vetzuren (omega-3 en omega-6). Deze celwand moet zuurstoftoevoer naar de cel toelaten en afvoer van afvalstoffen uit de cel.

  De PRIMAIRE OORZAAK van kanker is dus zuurstoftekort in de cel. ALLE andere genoemde symptomen die gezien worden als oorzaak van kanker zijn SECUNDAIR en leiden naar de primaire oorzaak, namelijk zuurstoftekort.

  Je voeding baseren op minimaal 60% koolhydraten, zoals de westerse overheden de bevolking adviseren, is contraproductief en werkt kanker in de hand. Kanker voedt zich namelijk. d.m.v. melkzuurfermentatie (vergisting) van glucose en koolhydraten worden in het bloed omgezet in glucose.

  Bewerkte plantaardige olien/vetten (maisolie, zonnebloemolie, margarine, halvarine) dekken de celwand af, waardoor deze luchtdicht wordt en er zuurstoftekort in de cel ontstaat. Daarnaast zorgen ze voor ontstekingen en gevaarlijke bloedproppen.

  Heel veel zuurstofcapaciteit van het lichaam gaat op aan verwoede pogingen om ongewenste (bewerkte) vetten/olien en overdadige glucose uit het bloed te verwijderen. Het lichaam probeert deze weg te branden (oxideren) d.m.v. ontstekingen. Dit is een op zuurstof gebaseerd proces en gaat ten koste van de celademhaling, waar de zuurstof eigenlijk voor bedoeld is!

  Lees verder bij: http://www.uitdaging.net/gezond/Alpe_d_HuZes_opgeven_is_geen_optie.html

  Als we (niet) weten dat 60% zuurstofgebrek op celniveau leidt tot kankercellen, hoe noemen we dan 50%, 40%, 30% zuurstofgebrek? Juist ja, al die andere chronische ziektes: diabetes, hart- en vaatziekte, artritis, etc. De natuur maakt geen fouten, wij maken fouten door te denken het beter te weten.

  Ton Claessen (66) lid/mede initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK): http://welzijnkanker.nl/index.htm en tevens webmaster van: http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.nl/

 3. CHIAZAAD, RIJKSTE BRON OMEGA 3 (ALA) VETZUREN (en omega 6-9)
  We leven in een wereld waarin 90% van wat we eten (en drinken!) bespoten is, chemische toevoegingen heeft, arm is aan voedingsstoffen, of voor een groot deel uit suiker bestaat! Daarnaast eten we (veel) vlees dat bovendien van dieren afkomstig is die onder de meest ongezonde / erbarmelijke omstandigheden zijn gefokt en gemanipuleerd om zo winstgevend mogelijk te zijn, zonder oog voor mens of dier. Daar kan ons lichaam niet uithalen wat het nodig heeft zoals: gezonde vetten (omega-3), vezels, proteïnen, vitaminen en mineralen.

  Zijn Chiazaden dé oplossing voor bijwerkingen westerse levensstijl? De zaden bevatten(ondermeer):

  8x MEER omega 3 (ALA) dan zalm – 25% MEER vezels dan lijnzaad – 30% MEER antioxidanten dan blauwe bessen – 15x MEER magnesium dan broccoli – 6x MEER calcium dan melk – 3x MEER ijzer dan spinazie – 50% MEER foliumzuur dan asperges.

  Lees meer: http://www.earth-matters.nl/5/5449/gezondheid/chia-zaden-de-oplossing-voor-de-bijwerkingen-van-de-westerse-levensstijl.html of Google op Chia.

  Ton Claessen (66), lid/mede initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK) en tevens webmaster van: http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s