Platische chirurg onderzoekt oorzaak kanker


…en vindt vele oplossing!

Op deze blog lees je hoe je borstkanker kunt voorkomen en aanpakken als je het al hebt. Veel mensen twijfelen aan mijn deskundigheid en zeker mijn autoriteit. Dat is begrijpelijk en daarom blijf ik voor u zoeken naar mensen die dat probleem niet hebben en u waardevolle informatie kunnen geven over kanker.

Er zijn namelijk steeds meer artsen in de hele wereld die begrijpen dat ze hun patiënten onvoldoende helpen. Zij realiseren zich dat ze teveel naar de pijpen van de farmaceutische industrie zijn gaan dansen en vooral de financiële belangen van die bedrijven steunen en niet die van hun patiënten.

Deze artsen zijn nog niet talrijk. Wanneer zij tot dit besef komen is er voor hen namelijk geen plaats meer in de huidige gezondheidsindustrie. Daarom is het nog steeds uitzondering dat artsen een andere weg kiezen…

Dr. Christine Horner is zo iemand en zij was plastische chirurg. Door haar persoonlijke ervaring met haar moeder die is overleden aan de gevolgen van borstkanker en omdat het haar begon op te vallen dat haar patiënten, waar een mastectomie op was uitgevoerd,  steeds jonger werden, startte zij haar eigen onderzoek naar de oorzaken en behandeling van kanker.
En stelde zich de vraag: Kunnen vrouwen nog iets anders doen dan alleen een mammografie laten maken?

De antwoorden die ze vond bevestigen waar ik u al over heb geinformeerd op deze site!

In het interview geeft zij overigens ook aan dat zij geen voorstander is van het maken van een mammografie!

Bekijk de video met het interview van Dr. Christine Horner op you tube! Klik hier: http://www.youtube.com/watch?v=I_yRmHw2kv0

Of lees hier een uitgebreid artikel over wat Dr. Christine Horner aanbeveelt: http://www.earth-matters.nl/5/4224/gezondheid/hoe-u-kanker-in-uw-lichaam-uithongert-vermijd-deze-top-4-etenswaren-die-kanker-voedsel-geven.html

Advertenties

2 reacties op ‘Platische chirurg onderzoekt oorzaak kanker

 1. Hoi Linda (en anderen),

  Een heel moderne oorzaak voor verhoogde kans op borstkanker is het mobieltje dat dames bij zich dragen. Sommige domoren plaatsen dat zelfs tussen hun borsten.

  Aangezien metaal als opvang en weerkaatsing werkt voor de microgolven zijn voor ‘moderne’ dames ook BH’s met ijzeren beugels taboe.

  Vooral bij jonge dames bestaat nog een totale onwetendheid over dit onderwerp. Hoe verder het mobieltje van je lichaam af, hoe beter.

  Dat Pinkribbon sponsors mobieltjes kadoo geven aan mensen die willen helpen bij de bestrijding van borstkanker geeft dan ook zeer te denken.

  Mammografie is heden ten dage ook al uit den boze. Er is een modernere diagnostische techniek beschikbaar die met warmtewaarneming werkt.
  Röntgenstraling van mammografieen (zeker op basis van regelmaat) is een belangrijke risicofactor voor toegenomen kans op borstkanker. Er verschijnt hierover steeds meer onderzoek.

  Een gewaarschuwde dame telt dus voor 3!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s