Reconnective Healing wat is dat? (deel 1)


Reconnective Healing wat is dat? (deel 1: de theorie)

Ik hoorde voor het eerst over Reconnective Healing via een intrigerend filmpje op You tube over het werk van Eric Pearl.

Kort gezegd kom het erop neer dat Eric Pearl als medium optreed tussen de “patient”  en het zero energy field.  Dit veld, zo is de hypothese, bevat alle informatie over het leven.

Ik besloot de proef op de som te nemen toen ik in contact kwam met  Caspar Veeger, zie http://www.reconnectivehealing.nl  Caspar was al therapeut in Body Shift massages en heeft een praktijk in  Amsterdam waar hij sinds zijn opleiding in 2009 door Eric Pearl ook Reconnective Healing doet. Casper nodigde mij uit bij hem een Reconnective Healing sessie te ondergaan.  Zien is geloven toch?

Voor ik erheen ging heb ik mij eerst verdiept in wat  Reconnective Healing vanuit de wetenschap kan verklaren.  Daar zijn inmiddels al heel veel mensen  mee aan de slag geweest en er is veel te lezen op internet over onderzoeken die zijn gedaan, zo heeft men kunnen aantonen dat  Reconnective Healing een significante veranderingen in hersenenactiviteit (via EEG) en hartactiviteit (via ECG) laat zien, van zowel de therapeut  als de patiënt tijdens een sessie. De meetbare hartactiviteit van de therapeut beïnvloedt hierbij de hersenactiviteit van de patiënt.

Zie voor meer info: http://www.sunzoomspark.com/Reconnection/Science.html

Hoe werkt Reconnective Healing ?
We weten inmiddels dat alles wat we waarnemen (zien, voelen, ruiken, horen) terug te brengen is naar bepaalde trillingen. Voor geluid kunnen we dat makkelijk begrijpen, dat is een trilling. Licht snappen we ook nog wel, het zijn onzichtbare golven  tot het ergens op botst en dus erop schijnt. Tot die tijd is het er eigenlijk niet. Merkwaardig maar het is zo gewoon,  dat we er niet meer over nadenken.

Maar een steen, een boom, een lichaam?  Bestaan deze dingen echt? Of bestaan ze er soms of alleen onder bepaalde omstandigheden? Met andere woorden zouden de cellen van ons lichaam net als licht alleen soms en niet altijd zichtbaar, waarneembaar kunnen zijn? Als dat waar is, hoe kan dat dan?

Geluid en licht
In analogie met licht en geluid zou dit alleen kunnen wanneer iets de informatie draagt. En dat iets kun je pas transformeren naar een waarneembare staat als je er licht op laat schijnen of wanneer je de elektromagnetisch golf (radio golf) omzet via een speaker naar een geluidstrilling die je kunt horen. Ok, maar wat heeft dit nu met Reconnective Healing te maken???

Stel dat een cel alle informatie bevat over het leven van die cel, maar de cel gaat stuk. De energie lekt eruit of de cel kan niet meer communiceren met zijn omgeving omdat de harddisk beschadigd is geraakt. Dan zou het fijn zijn als er nog ergens een backup zou zijn, waar de cel aan zou kunnen worden gekoppeld, zodat de informatie hersteld zou worden. Ook fijn als er nog ergens reserve batterijen zijn, die we kunnen gebruiken.

Fotonen: energie zonder massa
We weten dat er vanuit de kosmos zuiver energie in de vorm van fotonen op de aarde komen. Energie is dus het probleem niet. Dat is er in oneindige hoeveelheid. Wanneer fotonen in een vacuüm en met de snelheid van het licht zich verplaatsen zijn ze massaloos. Pas wanneer de snelheid wordt vertraagd ontstaat er ook massa. E=MC2 precies zoals Einstein het al bedacht heeft.

Laten we aannemen dat onze cellen daaruit hun levenskracht putten en dat dit niet alleen via voedsel tot stand komt. Niet geheel onaannemelijk toch? Wat hebben we dan nodig om deze energie tot ons te nemen?  Een ontvanger? Een soort antenne misschien?

Wat nu als hier behalve energie ook informatie op mee reist?  Geen nieuw concept, immers de informatie die in een milliseconde via het internet op ons beeldscherm wordt getoverd reist via glasvezelkabels het snelst over de wereld. De informatie wordt opgeslagen in licht en manifesteert  zich weer in een rangordening van woorden op een scherm of pixels in een bewegend beeld.

Ons geheugen in the cloud
De wetenschap heeft inmiddels aangetoond dat ons geheugen zich niet in onze hersenen bevindt, maar buiten ons lichaam aanwezig is in de vorm van licht. Als wat wij meemaken niet in ons lichaam wordt opgeslagen, dan is het niet zo vreemd om je voor te stellen dat de architectuur van onze cellen en ons volledige bewustzijn inclusief ons onderbewustzijn, zich ook buiten dat lichaam bevindt. Daarmee contact leggen is wat reconnective healing doet.  Net als we bij onze eigen computers doen, even een upgraden downloaden.

Blaastumor wegzingen
Dat je de reconnection op verschillende manieren kunt maken laat dit filmpje zien van een presentatie van Gregg Braden in Milaan. Een van de mensen die prachtig kan uitleggen waar mind over body of liever hart over body precies over gaat. In deze film heeft hij een filmpje opgenomen waar 3 Chinese artsen een blaastumor weg zingen, via de beelden op de echo kun je tumor voor je ogen zien verdwijnen.

Wordt vervolgt met deel 2: Mijn sessie bij Caspar Veeger

Officiele Eric Pearl site: www.thereconnection.com

Meer informatie over de theorie achter Reconnective healing vind je hier:

http://www.reconnectivehealing.nl

http://www.sunzoomspark.com/Reconnection/Science.html

http://www.jackhealing.com/thescience.htm

Advertenties

13 reacties op ‘Reconnective Healing wat is dat? (deel 1)

 1. Ik zal de verhouding vertellen over :
  de geheugen zich niet in onze hersenen bevindt?
  energie velden
  hartaanvallen
  hartinfact en/of herseninfarct
  ppms(multiple scelerose)
  het centrale zenuwstelsel

  Dit alles moet begin vanaf het geboorte: de verschillende koorts-proces.

  1. Eberhard van der Laan en Johan Cruijff.
   Om longkanker te genezen moet je eerst leren wat is longontsteking en hoest. Waar komt de longontsteking en hoest vandaan? Er zijn 5 groepen daaronder 6 sub-groepen verschijnselen en symptomen.

   De bevalling.
   Nier-energie is de 1e levens-energie van de moedernatuur die aan mens geschept. Na het knipt van navelstreng wordt de 2e levens-energie(de zuurstof) toegevoegd via de neus naar de longen. De long-energie. De 3e levens-energie (voedsel) wordt toegevoegd via de mond naar de maag. De maag-energie.
   Deze 3 energie brengt het leven voor de mens in deze aarde. Gebrek aan 1 van deze 3 energie is het einde van het leven.

   Het Geboorte.
   De zuurstof. De long-energie.
   Het lijkt als een horloge. Een keer opstart dan loopt het dag en nacht door. Van ene tandwiel naar de andere tandwiel. Je hoeft maar de 3 energie goed laten doorlopen met een goede leef-, drink- en eetgewoonte. De ingeplante kinderziektes antistoffen goed laten uitkomen. Dan kan je 100 jaar leven in deze aarde.

   Binnen en buiten de darmstelsel heeft ook een energie veld. Het lijkt als de zwaartekracht van onze planeet. Het trekt elkaar aan dat die op zijn plaats houdt. Baarmoederverzakking, blaasverzakking of uitstulping anus komt meestal door de verzwakking van Nier-energie en Milt-energie.

   Wat de bloedbaan vrij dan heb je geen pijn signaal. Wat de energie vrij en sterk dan heb je geen spierpijn en vermoeidheid.

   De longontsteking en hoest komt niet alleen in de longen voor. Maar ook vanuit de nier, de lever, de milt en de hart.

   Tussen de longen vind je het hart. Zuurstof doorsturen naar alle organen heb je een druk en stuwkracht nodig om te versturen.
   Het Hart. De motor van het lichaam.

   1. Wat verstaan wij onder de long-energie, nier-energie en maag-energie?
    Een voorbeeld van een auto.
    De auto is een voorwerp. Zonder benzine is de auto een dode voorwerp. Zodra de benzine tanken dan kan de auto van A naar B rijden. Een levende auto.
    Maag is orgaan, zonder voedsel is de maag een dode orgaan. Met voedsel brengt het Maag in leven. De element die de maag in leven houdt noemen wij Maag-energie. Dit energie kan je niet via CT-scan meten, maar het bestaat wel.
    Het lichaam heeft 3 hoofd energie velden en daaronder 3 sub-energie velden.

    Normaal gesproken wordt het Hart nooit ziek.
    Een andere woord voor Hart is de koninklijke huis.
    Waar komt het hart en vaten ziektes vandaan?
    Menselijke “uitvindingen”?

    1) De belangrijkste functie van het Hart is de bloed circulatie. Bloed doorsturen naar alle bloedvaten. Waar wordt het bloed doorgestuurd naar het Hart. Het Lever.
    Het hart wordt overbelast als het bloed van het lever geen zuivere bloed bevat. Bloed vergiftiging, getrommelde bloed of bloed met vocht ophoping.
    2) De druk van buitenaf o.a. weer, stress, depressie of trauma.
    3) Medicijnen, infuus, prikken of verdovingsmiddelen
    4) Infectie en koorts
    5) De koorts van kinderziektes.

    Het Hart ligt niet in het midden van de longen, maar iets meer aan de linkerlong.
    Het hart ligt niet in de midden van de borsten, maar iets meer aan de linkerborst.

    Waarom heeft ene borstkanker aan de linkerkant en de andere aan de rechterkant?
    Waarom heeft ene longkanker aan de linkerkant en de andere aan de rechterkant of beide?
    Dit alles moet je leren de energie-velden en de lever-meridiaan.

   2. Een kind na het geboorte heeft een basis weerstand en immuunsysteem, een basis koorts-proces en een basis energie-velden van de moedernatuur geschept. De sterke en gevorderd weerstand en immuunsysteem, de koorts-proces en de energie-velden moeten ontwikkelen via de kinderziektes. De zogenaamde WBMR die tegen ongewenste indringers en virus.

    Wat is lever-meridiaan?
    Dat is een router van de lever zenuwen baan en bloedbanen.
    http://www.hvandervet.nl/pag111.html.

    Waarom is vrouwen algemeen leven langer dan de mannen?
    Omdat vrouwen hebben 1 ontgift orgaan meer dan de mannen: de baarmoeder(menstruatie). Degene dit orgaan goed benut dan kan zij 100 jaar leven. Degene geen verstand van dit orgaan dan verandert dit in allerlei ziektes.

    Bij bevalling, menstruatie, keizersnee en abortus speelt de baarmoeder en het lever een zeer belangrijke rol voor de gezondheid.
    De belangrijke functie van het Lever is bloed zuivering. Dit proces treedt op de volle toer tussen 01.00 en 03.00 uur. Degene op dit tijdstip opeens wakker wordt dan hebben zij meestal veel onderliggende probleem. Vooral voor kankerpatiënten en chronische ziektes patiënten.

    De lever-meridiaan loopt in de beide kanten van het lichaam, vooral langs de geslachtsdelen en de lies.( meridiaan punt 12). Bij vrouwen is langs de baarmoeder naar de borsten en naar de lever(punt 14).

    Je hebt input en uitput. Zuurstof input is via de linkerlongen, Long-energie uitput is via de rechterlong. De goede energie gaat eerst naar het Hart en naar de blaas. De slechte energie(afvalstof) gaat naar de dunnedarm en naar de dikkedarm verlost.

  2. DE eerste 12 uur is via de linker neus inademen, de 2e 12 uur is via de rechter neus inademen. Het verstuurt niet alleen de zuurstof naar het Hart, maar ook een druk om het hart te ondersteunen om de bloed met de juiste snelheid naar alle bloedbanen te versturen.

   https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/spiritueel/136973-heeft-het-hart-een-geheugen.html
   Het onderzoek van Paul Pearsall is gebaseerd op de celherinnering theorie. Deze theorie gaat ervan uit dat cellen een geheugen hebben. Informatie zoals smaak, herinneringen en persoonlijkheid wordt volgens deze theorie opgeslagen in onze cellen.

   Het lichaam is een samenhang. Geheugen vind je niet alleen in de hersenen(pijnappelklier en hypofyse). Het komt ook van het Hart en de Nier.

   Hart treedt ook een belangrijke taak bij de kinderziektes en koorts-proces. Met een hoge bloeddruk.
   De oorzaak van MS en het verstoring centrale zenuwen-stelsel vind je ook bij dit Koorts-proces zowel bij kinderen en volwassen.

   1. Waarom is de vermoeidheid bij kanker, chronische ziektes en ook voor MS en en het verstoring centrale zenuwen-stelsel?
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Melatonine
    Melatonine is een hormoon dat bij mensen in de epifyse (pijnappelklier) geproduceerd wordt uit serotonine en in een met de tijd van de dag variërende hoeveelheid aan het bloed en het hersenvocht wordt afgegeven. Het is bij vele dieren van invloed op het slaap-waakritme en het voortplantingsritme.
    Melatonine heeft receptoren in de volgende weefsels:
    centraal zenuwstelsel
    maag-darmstelsel
    cellen van het afweersysteem
    hart- en vaatstelsel

    Je hoeft alleen te weten welke proces optreedt bij hormonen onder andere melatonine werking. Dan weet je de oorzaak van MS en en het verstoring centrale zenuwen-stelsel.

   2. Voor Orkambi was het bedrag (170.000 euro per jaar, jb)
    De huidige reguliere geneeskunde biedt geen keuze aan de patiënten en ouders. Een dure medicijn die niet werkt, maar tijdelijk iets beter.
    Integendeel de Ruggenmergprikken ontneemt de kans op een genezing. Want ruggenmerg moet je absoluut niet prikken of overbelast. Daar hoort een proces van genezing waar ruggenmerg een belangrijke rol speelt. De herstel van stamcellen in de ruggenmerg.
    De natuur heeft de oplossing. Alleen de paardenbloem recept is veel beter dan die dure Ruggenmergprikken die 170.000 euro per jaar kost. Zelfs veel effectief. Het is gratis vinden langs de fietspad.

    Helaas gaat alles om de machtspositie van de farmaceutische bedrijf.

   3. Hieronder is een verhaal van Heidi.
    Ik ben Heidi, 49 jaar
    MS en kanker
    Door MS ben ik altijd heel moe, niks of weinig energie om de dag door te komen
    Ik leefde ook een omgekeerd leven
    Ik leefde s’nachts, minder prikkels door lawaai en zonlicht
    Ik sliep door de dag, ik stond pas rond 17u op en de ochtend tss 7 en 10u ging ik terug naar bed.
    Want dan had ik minder last van vermoeidheid.
    Ik neem cbd olie om mijn spasmes en tremors te onderdrukken.
    Alleen het overdag functioneren was zwaar.
    Sinds ik SOUL en CORE neem merk ik dat ik in de dag wel kan functioneren
    En tegen de avond zo moe ben dat ik kan gaan slapen.
    De prikkels die me normaal compleet uitputte doen dat niet meer,
    ik heb weer energie.
    Ik slaap ook heel goed en sta “uitgerust” op
    Dat laatste was altijd een zware, soms kon ik 10 tot 13u slapen en heel uitgeput opstaan.
    Ik reageer alleen wel nogal heftig op SOUL en CORE als ik volledige neem
    De eerste week werd ik er zo ziek van dat ik er bang van werd, kreeg puisten, koude rillingen, koortsig.
    Door een heel zakje te nemen tintelde mijn huid als gek, kon het maar niet verdragen
    Ik neem nu s’morgens een half zakje SOUL, en tegen de vooravond een half pakje CORE en dat verdraag ik wel…naarmate ik ze neem zal ik hopelijk een heel zakje per keer kunnen verdragen.
    Ik kan terug elke dag naar de grote toilet, wat voordien niet lukte of juist teveel omdat ik de prikkelbare darm syndroom heb
    Ik had ook een enorme drang naar snoepen, ook dat is verdwenen
    Hongergevoel verminderd ook enorm, ik eet nu regelmatig en zo gezond mogelijk en ben al 5 kg kwijt op die enkele weken.
    Maar daarnaast barst ik van de energie…ben al een kleine 4 weken bezig.
    Als door omstandigheden ik vergeten ben die SOUL te nemen geraak ik maar niet op gang…mijn lichaam vraagt erachter.
    Wat me vooral overtuigt heeft is dat die producten zonder toevoegingen zijn, geen suikers, alles is puur natuur.
    Ik ben een tevreden klant 🙂

    Core en Soul zijn voor bloed zuivering en immuunsysteem versterken. Zo zie je het verschil tussen het lichaam ondersteunen en de reguliere behandeling met allerlei zware medicijnen.

    De ruggenmerg evenals de ingekapselde tumor. Het is verboden dit open te breken.
    Een voorbeeld van 2 eieren.
    Een laat je rust en de andere ei prik je een gat. Wat zie je deze 2 eieren direct en na 1 dag?

    De ruggenmerg kan je vergelijken als de Pandora’s doos. Een maal open dan barst het virus uit.

    De wetenschappers hebben tot heden geen idee waar de virussen vandaan komt, waar de virussen van kinderziektes vandaan komt, waar de kankercellen vandaan komt en hoe wordt het gemaakt?

    Waar komt het tumor in de borsten?

   4. Hieronder een verhaal van Saskia Ykema in de besloten groep Core en Soul.
    Mijn Testimonial over 2e borstkanker-vermoeidheid-chemobrein-hypoglycemie-gewrichts- en zenuwpijnen-depressie-lichaamswijsheid.
    Dit is misschien een heel lange testimonial, maar wat ik wil aangeven hiermee is dat ons lichaam zóveel wijzer is dan we denken/weten en dat, wanneer we gaan ‘luisteren naar de taal/stem van je lichaam ipv wat ons logische brein ons verteld”, zij ons precies kan vertellen wat het nodig heeft.
    Ons lichaam is met haar zelfgenezende vermogens Het allergrootste wonder!
    Door Soul en Core kan mijn wonderlijke, mooie lichaam pas écht weer haar zelfgenezende vermogens inzetten om volledig te kunnen genezen.
    Soul en Core is geen supplement maar de broodnodige, puur natuurlijke Voeding die ons brein en lichaam dagelijks nodig heeft.
    Na jaren van stress, kwam in april 2012 de knobbel op exact dezelfde plek in mijn linkerborst terug. Ik ‘wist’ nog voordat ik onderzocht was, dat dit weer kanker was.
    Nu had ik geen andere mogelijkheid meer dan helaas tegen mijn gevoel in en angst voor de chemo’s en bestralingen, toch voor deze westerse behandelingen te kiezen.
    Wel weigerdde ik om mijn lymphenklieren in mijn oksel tijdens de operatie eruit te laten halen, omdat ik vanuit mijn opleidingen en trainingen (oa Medicinale Qigong), weet hoe essentieel ons lymphen stelsel is, voor de afvoer van alle gifstoffen uit ons lichaam.
    Door een PET-scan bleek de kanker uitgezaaid te zijn naar mijn borstlymphklier, waardoor ik aan de aller zwaarste chemo’s en pillen moest.
    Eind juli 2012 kreeg ik mijn 1e chemo. En ipv een paar dagen hondsziek te zijn, was ik ruim 14 dagen doodziek en op de 21e dag kreeg ik dan weer de volgende lading gif.
    Ik ‘voelde’ dat ik niet tegen deze chemo-cocktail kon. Gaf dat ook door aan de professor, die weigerdde mijn verzoek voor een lichtere chemo.
    Al na de 2e chemo, liet ook mijn brein mij in de steek: zo wist ik bijvoorbeeld niet dat als ik naar een potje met chinese kruiden keek (die ik er naast oa gebruikte), ik dat potje ook moet oppakken, er 2 uit moet halen en dan in mijn mond moet stoppen; al die seintjes waren “offline” gegaan in mijn hoofd.
    Na de 4e ronde, eind oktober 2012, kwam ik op het randje van de dood te liggen. Mijn witte bloedlichaampjes was ver onder de grens en ook mijn rode bloedcellen. Voordat ik buiten westen raakte, hoordde ik de zusters nog zeggen dat als bij een volgend bloedonderzoek, dit nog zo laag bleef, ze mij bloedtransfusies moesten toedienen.
    “Iets/een stem” zei in mij: o nee, dat gaan we niet doen.
    Door de zware morfines, voelde ik gelukkig geen pijn meer in mijn botten, zenuwen en spieren.
    Ik raakte buiten bewustzijn en was bereidt om te sterven.
    Weer hoor ik die innerlijke Stem tegen mij praten.
    Die zei mij letterlijk: “Lieve Sas, je zal niet sterven door de chemo’s want jij Bent veel sterker.
    Ga jouw ‘ding’ nu weer doen!”
    en wat er toen gebeurde is bizar en toch waar gebeurd;
    ik hoor mijzelf telepatisch, praten tegen mijn witte bloedlichaampjes en rode bloedcellen. Ik bedankte ze voor hun harde werken EN zei dat ze NU weer voldoende moesten produceren.
    Na een paar uur, kwam ik weer bij, met een blije zuster naast mijn bed.
    Ze zei dat ik wonderbaarlijk uit de gevarenzone ben gekomen, omdat ineens er weer voldoende witte bloedlichaampjes en rode bloedcellen werden aangemaakt.
    Gelukkig kreeg ik daarna een veel lichtere chemo-combi, wat een eitje was vergeleken de vorige.
    10 dagen na mijn laatste kuur, kreeg ik bestralingen.
    Nadat ik 3 rondes had gedaan en voeldde wat dat met mij deed, stopte ik. Dat was op 31-12-2012.
    Ik kon niet meer en ‘wist’ dat ik EERST mijn immuunsysteem moest versterken, wilde ik uberhaupt die bestralingen overleven.
    Ook vroeg ik een Second opinion aan in een ander ziekenhuis, over de zwaarte van de bestralingsdosering die ik kreeg.
    Op 01-03-2013 begon ik in het andere ziekenhuis en met een dosering wat nu 3/4 lager nu was, kreeg ik 16 keer.
    Eind maart kon je mij opvegen.
    Een maand later, op Koninginnedag, fietste ik weer na 8 maanden. Niet beseffende dat ik evenwichtsstoornis had,viel ik voor mijn huis heel lullig op mijn Rechterschouder..
    De kop van mijn schouders was op alle kanten ingescheurd en uit de kom en ‘hing’ nog maar aan 1 draadje.
    Zelfs na maanden was er niets verbeterd omdat mijn lichaam door al dat gif, geen nieuw botweefsel aanmaakte.
    Ruim 1,5 jaar kreeg ik 3x per week fysio. Met als enige resultaat een giga hoge rekening en nog steeds blijvende klachten.
    In april 2014 ben ik vanwege mijn aanhoudende klachten en vergeetachtigheid, concentratieproblemen en grote vermoeidheid, uitgebreid door de Neuroloog van het AVL ziekenhuis onderzocht.
    Ik blijk een excessief Chemobrein te hebben (mijn witte en grijze massa is aanzienlijk laag) die, volgens de rapportage van de Neurologe,dr. Sanne Schage, mogelijk door de chemo’s is gekomen en ook, mogelijk, door de jarenlange stress voorafgaand aan de behandelingen.
    Zo heb ik sinds die tijd, van Alles geprobeerd om beter te worden; ontgiftingskuur gedaan (wat inderdaad korte tijd hielp), Superfoods smoothies maken (waarvan ik amper 1 a 2 glazen van op kon), tig suplementen enz.
    In de zomers, met lekker warm weer, verbeterde mijn gezondheid en pijnen wel enigzins, maar zodra het weer herfst/winter werd, kwamen de klachten in alle hevigheid weer terug.
    Mijn duizelingen, pijnen, grote vermoeidheid, depressie nam hierdoor ook weer toe.
    HET UNIVERSUM ANTWOORD ALTIJD, ALS JE VRAAGT:
    Afgelopen januari 2016 werd ook ik geveld door de hevige griepvirus.
    Wekenlang had ik nodig om een beetje te herstellen.
    Mijn energie kwam langzaam terug (oa ook door acupuntcuur behandelingen).
    Tot eind februari ik s’nachts wakker word met enorme ademhalingsproblemen, enorme benauwdheid op mijn borst en pijn in mijn wervels en longgebied, rondom het gebied wat bestraald was.
    Ook uitstralingen door mijn hele arm naar mijn vingers, die ik nu niet eens meer kon gebruiken.
    Dit voelde helemaal niet goed en heb foto’s laten maken
    de uitslag was dat ik mijn ribben zou hebben gekneusd door het hoesten.
    Ik was zóo klaar hiermee en wilde op deze manier echt niet meer verder!
    Uit wanhoop riep ik letterlijk in het Universum:
    “Oké Universum, geef mij ajb iets wat mij Echt goed zal helpen, betaalbaar is en vooral Puur en gezond”.
    Het blijft wonderbaarlijk hoe, Als je vanuit overgave je het Universum een vraag stelt, je daadwerkelijk antwoord krijgt, op een manier die je gewoon niet van tevoren zelf kan bedenken.
    Dit wonder kwam half maart op mijn pad: Soul!
    Nadat ik er wat meer over had gelezen en bekeken op youtube, voelde ik al een soort blijdschap.
    Echter, nadat ik ook de informatie-avond van Rain had bijgewoond en alle ins en outs en wat testimonials hoordde van andere gebruikers van Soul, “wist” ik direkt dat dit produkt mij mijn gezondheid weer terug kan geven.
    29-03-2016 begon ik met 3 zakjes Soul per dag.
    Na 1 week voelde ik al enorm verschil;
    Ik sliep veel beter; mijn pijnen verminderde; mijn energie nam toe, zodat ik in plaats van 3 keer per dag op bed/bank te moeten rusten, dat nog maar 1 keer hoefde.
    In de 3e week, ook toen ik wat meer begreep over wat Core voor geweldig produkt is, begon ik ook 1 zakje Core elke dag te nemen.
    Toen ging het helemaal snel!
    Mijn hypoglycemie verdween als sneeuw voor de zon (dit heb iknog niet eerder in mijn leven meegemaakt!), mijn energie nam nóg meer toe, zodat ik de middagdutjes kon skippen (tenzij ik op een dag intensieve dingen moet doen, of nieuwe dingen aan het leren ben, wat mijn brein heel veel energie voor vraagt).
    2 weken heb ik door omstandigheden, de inname van Soul en Core drastisch moeten verminderen.
    Ook dat merkte ik.
    Mijn klachten kwamen weer wat terug. Niet zo heftig maar ipv nog meer vermindering, verergerde het weer.
    Eigenlijk is dit juist ook heel mooi, omdat in wezen mijn lichaam ‘zegt’ dat het gewoon Soul en Core echt nodig heeft.
    Ik ben zo dankbaar en blij dat ik Soul en Core op mijn pad is gekomen!
    Ook al ben ik er nog niet, wb gezondheid en chemobrein, het is ongelooflijk hoé snel ik al zoveel verbetering bemerk.
    Moeder natuur ‘weet’ wat wij als mensen nu Echt broodnodig hebben.
    LET YOUR FOOD BECOME YOUR MEDICINE!

 2. welke wetenschap heeft aangetoond dat geheugen zich niet in onze hersenen bevindt? Ik wist dat helemaal niet . Heb je een paar linkjes naar artikelen daarover?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s