GcMaf? Wat is dat?


Kankercellen schakelen het vitamine D bindende eiwit uit, ookwel GC eiwit genoemd, wat 3 suikers bindt. Dit gebeurt omdat kanker veel suiker nodig heeft en alle 3 suikermoleculen nodig heeft!

B-cellen en T-cellen van het imuunsysteem gebruiken van dit enzym normaal gesproken elk een suiker. Wanneer er dan nog 1 suiker overblijft activeert het enzym de macrophagen om in actie te komen! Dit zijn de grote immuuncellen in het lichaam die kankercellen kunnen verslinden.

Dit proces kan niet in actie komen wanneer kankercellen al alle 3 suikers hebben opgeconsumeerd. Het imuunsysteem ligt dus plat en kan de kettingreactie niet doorlopen!

De macrophagen worden niet geactiveerd en kanker kan zijn gang gaan… GcMAF injecties zijn de GC-enzymen met 1 suiker, wanneer dit in grote hoeveelheden aanwezig is in het lichaam worden de Macrophagen geactiveerd en gaan hun werk doen! Ziektes opruimen.

Ik heb er even naar moeten zoeken! Maar heb hier een heel duidelijke uitleg gevonden waarop GcMaf injecties ingrijpen!

Deze informatie is overgenomen van deze site; http://gcmaf.eu/info/

Advertenties

27 reacties op ‘GcMaf? Wat is dat?

 1. Hallo Lies, Sorry maar mij Nederlands is niet zo goed in schrijven. I read what happened to your husband, very sorry about it. I can not help to see that you keep repeating that MAF did not work, yet your husband had 10 radiations. As you put it after each radiation the cancer spread to the bones. Indeed that is exactly the side effect of radiation, radiation CAUSES cancer and provokes more malignant cancer as well. In the website of GcMAF it states that once you had chemo or radiation the success rate of MAF is greatly reduce. It makes total sense, with Chemo you destroyed the immune system so how boosting it with MAF will make you cancer free. In the case of radiation is the same thing. I had to write something, because I see a lot of people that spread hopelessness by saying they tried alternative methods and “they did not work”, then they casually mentioned they had chemo and radiation as well. We are so brainwashed that you HAVE TO do Chemo/radiation and then Add some alternative methods. I am expat in NL, I see this belief really strong in NL. Then people can’t see that what killed their loved ones was the poison chemo and radiation not the frankincense, alkaline diet or MAF.
  My father had lung cancer as well, this was pre-internet times, we didn’t know anything else and did all the doctors said, Even then it was clear for me that Chemo/ radiation killed him in the most horrible way.
  So please don’t discourage people to try alternative methods because it did not work you, people can not read between lines, but you messages its really don’t do radiation and then MAF and expect it will work the same.

 2. Ik lees hier slechte ervaringen met GC-MAF. Dat vind ik heel erg voor jullie. Misschien geeft het ook wat hoop, dat ik alleen maar goede ervaringen heb. Ik laat mijn bloed testen op Nagalase in Bunnik, dankzij een doorverwijzing van mijn natuurdokter. Injecties, 1 maal elke vijf dagen, dien ik mezelf inmiddels toe, de GC-MAF is voor een acceptabele prijs verkrijgbaar in Belgie. Inmiddels gebruik ik het zo’n twee jaar: ik ben blaaskanker patient. Ik weet niet of ik hier naam en toenaam mag vermelden, als dat kan kom ik daar nog op terug. Allen sterkte in jullie strijd tegen dit monster dat kanker heet.

  1. Beste J,
   Ik hoor graag meer over GC-MAF, voel je vrij om meer informatie hier of elders aan de blog toe te voegen. Ook over waar je het kunt kopen en prijs info want dat laatste is voro de meesten het grootste probleem. En ben blij dat je ELN in Bunnik noemt daar kun je nog steeds terecht voor zeer uitgebreid testen, van bloed, haar, urine, etc. Wel zelf te betalen helaas.

   1. Hoi Linda, Bedankt voor je aanmoediging. Het is jammer dat er hieronder ook slechte ervaringen zijn met bovenstaand middel, mij houdt het letterlijk in leven (net weer controle gehad). Ik ben om meer dan één reden echter beducht om de naam van de leverancier hier op een openbaar blog te publiceren. Is het mogelijk, om daar op een minder openbare manier over te communiceren?

 3. Ja ik heb ervaring met GC-maf,helaas geen goeie,het klinkt allemaal veelbelovend en heb het ook aangegrepen als middel tegen de strijd met kanker.Er werden injecties gegeven in de kliniek in Eindhoven en er werd bloed afgenomen ivm met de navalagetest die zou aantonen hoe actief de kankercellen zijn.Overigens werd de navalage test bij mij om de 14 dgn gedaan.Volgens deze test ging ik prima vooruit,maar in de eerste 2 spuiten,daarna mislukte de test zou het bloed zijn gestold en moest opnieuw geprikt worden de daarop volgende testen waren weer goed daarna mislukte er weer een het bloed van mij zou gemixt zijn met iemand anders bloed???? De testen waren zou goed dat ik kankervrij zou zijn en dat klopte dus niet,want toen werd ik opgenomen in het ziekenhuis en bleek dit geheel niet te kloppen. Ik ben vanaf die tijd aan het vragen om de rapporten die er zijn althans die ze mij voor mijn neus gehouden hebben te krijgen maar dan geeft de kliniek niet thuis wel als het gaat over betalingen hebben ze achter mijn rug om een van mijn kinderen gedreigd die voor mij dit regelde de behandeling stop te zetten als er niet snel genoeg betaald werd.
  Nee,helaas dat wondermiddel bleek niet te kloppen althans niet zo als de kliniek beweerde ondertussen ben ik veel heel veel geld kwijt! En al een maand aan het bedelen voor deze rapporten.

  1. Dag Anna, dus wordt GcMAF in Nederland in het reguliere circuit toegediend? In een ‘gewone kliniek’?
   Ik moet dat hier in België zelf bestellen, toedienen en Nagalasetesten regelen in een privélabo… In het ziekenhuis zijn ze wel geïntrigeerd door de vreemde bloedresultaten ( ik hou ze wel op de hoogte van wat ik neem) maar verder gaat hun interesse niet, het behoort niet tot hun “bollenwinkel”.
   Ik zou aan iedereen de raad willen geven om als patiënt alles zèlf goed op te volgen en kritisch te blijven. Als patiënt heb je volgens mij de verplichting tegenover jezelf je te verdiepen in je eigen ziekte, je moet close opvolgen wat je neemt en wat de resultaten ervan zijn en niet passief afhangen van dokters want die hebben het uiteindelijk altijd ‘druk’, overvolle wachtkamers hier in Brussel… ze zijn wel van goeie wil maar ja, de fabriek moet draaien… Als patiënt moet je voet bij stuk houden en informatie eisen op het moment dat je er bent! Bij èlk doktersbezoek vraag ik een print van het eventuele scanrapport en bloedonderzoek. Dat gaat de dokter toch niet weigeren als je voor zijn neus zit? Ik denk zelfs dat ze dat niet mogen weigeren! Nu… dan moet je die dingen ook nog kunnen interpreteren hé, maar daar helpt internet bij. Je vind àlles terug!
   Da’s echt erg Anna, die ervaring van je. Ik zou zeggen, stoute schoenen aantrekken, afspraak bij de dokter in kwestie maken. Eenmaal binnen, print vragen van alle bloedresultaten. Als je kanker hebt heb je geen tijd om alles te gaan uitproberen. Kies je voor een behandeling, dan moet je kunnen uitzoeken waarom het wel/niet lukt. En dokters zijn er voor jou, jij niet voor de dokter!
   Ik wens je het beste 🙂 Sophie

   1. Sophie,ook ik sta heus mijn mannetje maar werd steeds zieker,en tuurlijk vroeg ik regelmatig om een beschrijving van mijn behandeling maar zou deze steeds ontvangen, maar vandaag de dag nog altijd niet!
    Het probleem is als je je ellendig voelt kun je niet alles in de hand houden!
    Maar zou het wel zo netjes zijn als artsen of therapeuten dit netjes behandelen zoals het hoort. Zeker in een kliniek waar men prentendeert dat een patient geen nummer is maar een mens.
    Anna

   2. Ja Anna, da’s waar, als je je echt heel slecht voelt dan blijft er geen energie over voor “follow-up” en laat je ze maar doen… Ik was dat al bijna vergeten maar je hebt gelijk.
    Dokters reageren ook meer defensief dan vroeger want ze krijgen – naar ik hoorde – hoe langer hoe meer juridische processen aan hun been… Kan ook spelen…

   3. Sophie en anderen,
    Gisteren een boos telefoontje van de kliniek omdat ik dit op internet gezet heb.
    Ineens weten ze me te bereiken,vreemd.
    Maar een verslag van mijn behandeling heb ik nog altijd niet ondanks alle beloftes.
    Waar het zich mij om gaat is dat men gewaarschuwd is voor dit soort praktijken.
    Ik vraag iets waar je als patient recht op hebt en dit proberen ze te omzeilen,maken beloftes en komen deze niet na,zo zou ik een telefoonnr. krijgen zodat ikzelf met Professor van de enige echte GC-maf in conclaaf zou kunnen gaan omdat deze beweringen doet die totaal niet kloppen.
    Heb ik wel de echte GC-Maf gehad vraag ik me nu af want anders zou zo,n verslag toch niet zo moeilijk hoeven zijn?
    Het totaal niet uitbrengen van een verslag naar mijn behandelend arts hier die nu maar moet raden welke behandeling ik heb gehad. Wij hebben ze moeten vragen om onze arts hier op de hoogte te brengen van de behandeling.
    Juist hun handelen roept vraagtekens op en doet mij denken dat ze zich drukker maken om hun bankrekening dan om een patient en dat is niet goed! En inderdaad dwingt dit soort handelen tot het nemen van juridische stappen.
    Nogmaals ik hoop dat dit een waarschuwing is voor vele en voorzichtigheid geboden is,het gaat om mensen die iedere strohalm aangrijpen en het kost veel heel veel geld!
    Petra

  2. Een vraagje voor Linda of wie erop kan antwoorden, omdat ook ik via via verneem dat kanker patiënten genezen zijn via Gc MAF, en ik zou het graag adviseren aan een zeer dicht familielid, maar ik begrijp iets essentieels niet. Kankercellen worden gevoed door suikers. Vandaar dat een suikervrij dieet erg aangewezen is. Loods je via Gc Maf dan geen suikers binnen die de kankercellen weer zullen voeden? Hoe valt zo een dieet in overeenstemming te brengen met Gc MAF?

   1. Hallo Anna,

    Mijn man heeft de GCMaf 12 maanden gebruikt Elke week 1 injectie met GCMaf in de kliniek in Eindhoven (Waalre )

    Na 3 weken had mijn man de 1e uitzaaiing in zijn hals . Wij gingen er vanuit dat de uitzaaiing er al zat toen wij met de GCMaf begonnen.

    12 weken later na 10 bestraling kwam de volgende uitzaaiing in zijn botten en 6 weken later de 3e uitzaaiing en ten slotte in zijn luchtpijp waar hij

    aan is overleden Precies 1 jaar nadat wij waren begonnen met de GCMaf.

    Voor mijn idee is het geen juist middel. Ook wij gingen uit van de Nagalase-testen dat wij een beeld kregen hoever de kanker verdwenen was.

    Na 11 maanden bleek dat niet gezakt ,terwijl er in de kliniek steeds werd gezegd dat de Nagalase aan het zakken was. Er zou wel een vergissing gemaakt zijn, zo werd er gezegd! .

    Het was jammer dat wij er na 11 maanden pas achter kwamen dat het beeld onjuist was wat men had voorgespiegeld.

    Wij hadden dan uitgeweken voor andere kuren. Deze kuur kwam ons op meer dan 10.000 euro te staan, buiten alle andere supplementen en kuren. .

    Helaas Het was te laat voor mijn man die een maand later overleed.

    De zogenaamde genezen patiënten zijn de patiënten van dr.Yamamoto Hij zegt dat hij 40 genezen patiënten had .Maar hoeveel zijn er die het niet gehaald hebben Daar hoor je hem niet over.

    Het is een twijfelachtig middel Ook die GCMaf van David Noaks de immitatie van de GCMaf van Yamamoto.

    Ik zou er niet mee in zee gaan !!!!! Ik geloof dat ik eerder naar Duitsland uit zou wijken. Daar zijn betere mogelijkheden

    Sterkte gewenst Lies Rensen

    _____

   2. Aimée je stelt een “vraagje” om een advies aan een familielid te kunnen onderbouwen.

    Ten eerste ga je daarmee op de stoel van een medisch behandelaar zitten met het grote risico’s dat je een onjuist advies verstrekt door gebrek aan medische kennis aan een dierbare. Je speelt met vuur tenzij je andere (publicitaire) motieven hebt als journalist die een rol kunnen spelen vanwege activiteiten van het Belgische Kankerfonds.

    Ten tweede mankeert er wel eens wat aan de informatie die op dit blog wordt gegeven door goedwillende deelnemers. Dat is niet bijzonder want dat gebeurt ook in het regulier geneeskundig circuit!

    Een voorbeeld de tekst van Lies:” Wij hebben sinds Juni 2012 de echte GCMaf van Prof Yamamoto uit Amerika.omdat hij toch uitzaaiingen kreeg van de GCMaf van David Noaks Die uitzaaiingen zijn bestraald en wij hopen nu dat die van Yamamoto geen uitzaaiingen meer geeft.”

    De conclusie die zij trekt uit het gebruik van GcMAF is verstrekkend omdat ze hier in feite een beschuldig uit dat de patiënt VAN de GcMAF uitzaaingen kreeg.
    Ze onderbouwt haar beschuldiging niet met een sluitende, medische verklaring hoe ze tot deze conclusie is gekomen. Bovendien begrijp ik uit haar verhaal dat de situatie bij haar zo was, dat de patient een GcMAF behandeling nam omdat hij – helaas – al ernstig door de ziekte was aangetast.
    Op grond van haar toenmalige tekst was het mogelijk dat de schrijfster in werkelijkheid iets anders heeft bedoeld, maar uit haar meest recente reactie op jouw vraag krijg ik zeker niet die indruk.
    Ze adviseert je – geaccentueerd met uitroeptekens – concreet om iets niet te doen omdat de GcMAF naar haar mening en ervaring geen juist middel is. Ik ben het niet eens met haar visie op dat punt.
    Omdat mijn ervaring(en) anders zijn en ik zal een poging wagen tot een zo kort mogelijke uitleg ter beantwoording van je vraag en ter nuancering van het negatieve advies van Lies.

    Let wel: ik ben geen medicus maar heb een wat meer dan gewone belangstelling voor vitamine D en GcMAF vanwege positieve ervaringen(en) in eigen kring.

    1) De basis van het immuunsysteem is vitamine D te zijn.
    Zie voor achtergrond info de publicatie(s) van dr Rogier Bouillon van de Uv Leuven.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2583388/ `Lessons from Vitamin D receptor null mice`
    2) Kankercellen kunnen gaan woekeren doordat het immuunsysteem wordt misleid/uitgeschakeld door Nagalase, een stof die door kankercellen wordt uitgescheiden.
    3) Door de Nagalase worden de macrofagen (vuilopruimers in bloed) buiten werking gesteld en kunnen de kwaadaardige cellen ongehinderd woekeren.
    4) GcMAF is een activerende factor van de vitamine D die de macrofagen activeert om hun werk (vuil opruimen) weer te gaan doen. Uitleg van de werking van dit systeem is op dit blog te vinden.

    De persoonlijke situatie:
    Na verwijdering van een kwaadaardig, spierinvasief gezwel in begin 2012 stonden wij voor het dilemma om een zware vervolgoperatie te laten doen waarvan in de oncologische vakliteratuur is gesteld dat:
    – het de kwaliteit van leven blijvend én ernstig aantast
    – een aanzienlijk mortaliteitsrisico heeft op korte en langere (5 jaar) termijn.
    – hoge, levenslange vervolgkosten met zich meebrengt.
    We hebben ons bij 4 ziekenhuizen (specialisten) laten informeren over reguliere behandelopties die allemaal deze gevolgen incalculeerden.

    We hebben na uitgebreide informatie gekozen voor de alternatieve behandeling met GcMAF, om reden dat dit controleerbaar is op tenminste 2 punten: vitamine D, en Nagalase niveau’s. En, wij hebben de reguliere behandelaar beslist niet buitengesloten.

    Alvorens te starten met GcMAF en Vit D hebben wij éérst deze waarden laten meten en vervolgens halfjaarlijks. De Nagalase was bij aanvang bijna 4 x hoger als de norm en D niveau was aanzienlijk te laag.

    Inmiddels méér dan 2,5 jaar later is de situatie als volgt:
    De Vitamine D is op een bovengemideld niveau gekomen en de Nagalase is op de “norm”.
    3 x is er intussen regulier inwendig onderzoek en lab onderzoek geweest van bloed en urine op malignecellen + 2 x scan’s.
    Resultaat: Geen bijzonderheden aangetroffen.

    Conclusie in ons geval:
    Suikervij dieet: ja
    Vitamine D toevoeging (druppetjes en UVA zonnebank): ja
    GcMAF injecties: ja
    Resultaat: Geen sporen van kanker meer te vinden.

    Ik wens je van harte sterkte met je naast familielid en laat deze alsjeblieft zélf beslissen wat te gaan doen op grond van betrouwbare informatie.

    Hartelijke groet,
    Gijs

   3. Hallo Aimee,
    Misschien een iets betere uitleg
    Wij hebben 6 maanden ervaring met de GCMaf van David Noaks Toen dan uiteindelijk de originele GCMaf van Prof.Yamamoto in Nederland te krijgen was zijn wij daarmee begonnen .
    Na 3 weken de GCMaf van Yamamoto gekregen te hebben kreeg mijn man de 1e uitzaaiing Ik zeg niet dat hij dat van de GCMaf had gekregen Wij meenden dat er misschien al een uitzaaiing zat en die kwam te voorschijn 3 weken na het gebruik van GCMaf Wij zijn gewoon door gegaan met de Yamamoto GCMaf maar na 3 maanden had hij weer een uitzaaiing wat eigenlijk niet kon volgens Yamamoto Na enkele maanden volgden er nog 2 In totaal 4 uitzaainingen in een periode van 9 maanden Dus het krijgen van uitzaaiingen ging gewoon door Volgens de artsen was de nagalase zover gezakt dat mijn man haast kankertvrij was ,maar de realiteit was anders Juist de laatste maanden werd mijn man steeds zwakker terwijl hij al die 6 jaar het heel goed met longkanker had gedaan Hij overleed precies 1 jaar nadat wij met de originele GCMaf was begonnen De GCMaf heeft dat dus niet tegen kunnen houden.
    Als ik dit dus terug bekijk heeft de nagalasetest ons op een verkeerd spoor gezet want wij hoopten dat de uitzaaiingen gewoon op zouden houden en dat de kanker dan verder kon genezen.
    Wij hadden een groot geloof in GCMaf ,maar de waarheid is heel anders.
    Het heeft mijn man aan niets ontbroken Wij hebben werkelijk alles uit de kast gehaald tot 3 buitenlandse kuren toe maar genezen is een heel ander woord Hij heeft alleen levensverlenging gekregen.
    Ik heb er een boek over geschreven waar dit alles in staat
    U bent niet uitbehandeld 7 jaar leven met longkanker
    Te bestellen bij iedere boekhandel voor 12 euro
    Heel veel sterkte

 4. Lieve Mensen,
  David Noakes wil erg graag GCMaf verkopen maar als je wat meer study doet dan verzwijgt hij dat je ook DCA bij hem kan kopen.
  Heb je overigens zijn antecedanten kunnen vinden ???.

  DCA: Dichloroacetate re-enables cancer cell suicide (apoptosis)
  Hoeveel te gebruiken ??? en je hebt het zelf in de hand. En… als je het gebruikt dan zal je als zelf controle n een kriebelend gevoel op de plaats van de tumor waarnemen. tumor in 3 weken meer dan 70% gereduceerd en 7 weken moeilijk terug te vinden
  Zijn prijs: £45 for 50 gram DCA:

  Dosage DCA: is 11 mg per 1kg of body weight, (ie about 1 gram a day for a 100 kg person) and it should be taken in a glass of cold water daily. Taking it with black breakfast tea -caffinated (NOT decaf) and vitamin B1 vastly increases its efffectiveness.

  Maar lees meer er van op http://www.thedcasite.com/index.html

  Dr. Dana F. Flavin, M.D. Exec Dir, Foundation for collaborative medicine and
  Research (http://www.collmed.org)

  Overigens is het wel zo dat zolang de ziekmakende factoren in je omgeving zijn en blijven is de strijd langdurig. Kijk naar die factoren ook.
  Hulpverleners in ontwikkelingslanden vertellen de mensen een betere hygiene voor een gezonder leven.
  Wij Westerlingen vergeten dat wij in een heel andere nieuwe vervuilingswereld leven die dan ook andere en meer degeneratievere ziekten opleveren.

  Een Moerman arts van vandaag kan bijna geen goede routine meer adviseren zoals dr Moerman in zijn tijd. De groenten van nu bevatten niet of nauwelijks de gezondmakende ingredienten in de groenten vanwege het kweken van nieuwe varieteiten.

  Zoals ik reeds eerder heb weergegeven zijn er complementaire routines die eenvoudiger en financieel betaalbaar zijn. En …..zelfs fun om te genezen onder het motto “Ons is niets te dol”.

  Sterkte gewenst
  Martin.

 5. Hoi Sophie,
  Ik heb zelf ook eierstokkanker en ben sinds een paar weken aan de ldn. Heb toevallig afgelopen week gehoord over gc maf en gisteren een afspraak gehad met een ort.arts die daar ook over begon.
  Over zes weken heb ik de volgende afspraak en zal er dan wel meer over horen.
  groetjes Ina

  1. Wellicht ter aanvulling maar dat is op de complimentaire tour natuurlijk. http://www.curcuminresearch.org/ Bestudeer die website, het is gebaseerd op gedane research door de jaren heen. Tijdens mijn training in New Zealand en Australia moesten wij deze preparaten zelf maken en ik heb gezien dat deze en andere kruiden al jaren als medicijn in de tropen wordt gebruikt. Ik zelf gebruik het in mijn dagelijks voedsel met vele andcere kruiden als preventief middel.( Conimex Indonesie, de moeder organisatie van Conimex in Nederland, schat de jaarlijkse omzet van deze kruiden medicijnen op meer dan 17 miljard Ind P vergeleken met 21 miljard Ind P aan pharmaceutische medicijnen)

 6. Dag mensen, ik heb eierstokkanker. Volgende week begin ik aan een GcMaf behandeling. Is er iemand onder jullie die GcMaf combineert met LDN (Low Dose Naltrexone)? Op de site van David Noakes wordt deze combinatie afgeraden. Op mijn mailtje naar een andere leverancier in Japan Sasei Mirai wordt het aangeraden. Heeft iemand hier ervaring mee of informatie over?

   1. Dag Ina, excuseer dat ik zo lang op me liet wachten. Ik was helemaal niet “goed” in lichaam en geest de laatste maanden. Ik ben dus eind april met GcMAF begonnen (& Melatonine & Low Dose Naltrexone = immuniteitstherapie). Mijn tumormarker CA125 ging van 400 naar 5700! Je kan je de paniek inbeelden. Mijn oncoloog vroeg me onmiddellijk te stoppen “met die dingen”. Hij wil me namelijk op baxters taxol en carboplatine zetten, wat ik geweigerd heb, gezien de kleine kans op aanslaan en het verlies van levenskwaliteit. De arts die me de GcMAF had aangeraden zei dat het hoge getal te maken kon hebben met inflammatie en tumornecrose. Doordoen dus, al was ik ziek van de twijfel. Na twee weken stabiliseerde de tumormarker min of meer op 5800. Een maand later was er een bruuske daling naar 2000! Ik wacht op de volgende resultaten binnen twee weken… De hele discussie met de oncoloog ging over TAM’s = tumor associated macrophages, die zijn vooral bij eierstokkanker veel aanwezig in de tumoren en zijn er een soort slaafjes van, ze vallen de tumor niet aan maar maken wel groeifactoren die de tumor helpt verspreiden. Dus als je met GcMAF macrofagen stimuleert kan je vs. de oncoloog wel eens de verkeerde stimuleren en de tumor aanwakkeren. Het was dus russische roulette… zo voelde het toch aan. Maar ik heb niks te verliezen want ben stadium IV en hervallen vier maand na het beëindigen van de chemo die volgde op de debulkingoperatie. Onlangs vond ik op pubmed toch een artikel van Yamamoto waar hij het had over die TAM’s die reeds actief zijn en geen receptor meer zouden hebben voor de MAF. Dat wil zeggen dat je ze dus met de GcMAF injecties toch niet kunt activeren. Maar die bewering is gebaseerd op ‘unpublished data’ wat in het wetenschappelijk wereldje waarschijnlijk wil zeggen ‘onbetrouwbaar want niet bewezen’. Intussen heb ik een belgisch labo gevonden waar ze nagalase testen. Ik wacht nog op het eerste resultaat. Benieuwd of de nagalase evolutie de CA125 evolutie zal volgen. Ik voel me goed maar zééééér moe. Het belangrijkste voor mij is dat ik geen ascitesbuik meer krijg en dat zie ik als een goed teken. Ik kreeg een punctie van drie liter begin mei ( eerste punctie na recidive)maar daarna is mijn buik ‘stabiel’. Naast deze immuniteitstherapie, als ik het zo mag noemen, eet ik ongeraffineerd bio voedsel, geen suiker, het Budwigpapje, drink veel groene Sencha thee en Essiac en neem volgende supplementen: multivit&mineralen + groene thee + DIM + Berberine + VitD3 + Coriolus Versicolor + Mariadistel + VitC.
    Ik zit dagelijks in de zon, weer of geen weer en probeer “in het hier en nu” t leven 🙂 Ha, en ’t is niet allemaal zo properkes wat ik neem want ik heb ook Low Dose Cyclophosphamide aan het lijstje toegevoegd, da’s een oude orale chemo uit de jaren ’50 waar geen kat meer in geïnteresseerd is want er is geen patent meer op en het kost niks. Blijkt dat het in dagelijkse orale lage dosis wèl werkt op de angiogenese (dus niet rechtstreeks op de tumorcellen zoals bij de maximum tolerance dose die bij baxter chemo wordt toegepast). Meer info voor geïnteresseerden: http://catalyticlongevity.org/prepub_archive/EOC-Adjuvants-8-13-12.pdf
    Ik ben benieuwd of jij begonnen bent met de GcMAF. Laat je me je ervaring weten? Ik weet niet of dit via deze site verder kan/mag? Anders mag je me mailen op sofdemeyer@gmail.com
    Veel groeten Ina,
    Sophie

 7. Mijn man heeft een paar maanden de GCMaf van David Noaks gebruikt tot Mei 2012.
  Wij hebben sinds Juni 2012 de echte GCMaf van Prof Yamamoto uit Amerika.omdat hij toch uitzaaiingen kreeg van de GCMaf van David Noaks Die uitzaaiingen zijn bestraald en wij hopen nu dat die van Yamamoto geen uitzaaiingen meer geeft.
  Ook deze GCMaf gaat via een injectie maar wordt alleen in de Linus Paulingkliniek in Waalre gedaan.Zij zijn de enigste in Nederland die dat hebben Mijn man zit daar in een proef van Yamamoto
  Wij doen daar sinds kort weer de 50 gr Vit C bij tijdens ons bezoek bij de LInus Pauling kliniek in Waalre.
  Wij hopen de longkanker op deze manier tegen te houden.
  Het was jammer van die uitzaaing en na bestraling ga je toch weer even achteruit vandaar dat hij sinds een paar weken weer die vit C krijgt
  Volgens de prof. kun je geen uitzaaiingen meer krijgen bij gebruik van de echte GCMaf van Yamamoto en wij hopen dat ook en menen dat deze uitzaaiingen van voor de echte GCMaf was ,want in het begin is zo’n uitzaaing heel klein en weet je niet hoelang hij er over doet om last te gaan geven en zichtbaar te worden.
  Helaas hangt er wel een duur prijskaartje aan deze behandeling.
  Met mijn man gaat het goed en laat inderdaad regelmatig Nagalasetesten doen.
  Lies Rensen

  .

 8. Mijn man gebruikt GCMaf voor longkanker Wij doen dat zelf en is heel gemakkelijk om dat zelf te doen .
  Bij de apotheek kun je insulinespuitjes kopen op doktersrecept .
  De kleine hoeveelheid die je per keer moet spuiten komt er dan ook helemaal uit ,uit het spuitje. Het gaat heel gemakkelijk ,geen enkel probleem want de naaldjes zijn heel dun.
  Wij doen wel gelijk een hoge dosis Vit C 50 gram per infuus per keer 2 keer per week en geloven nu dat de kuur aanslaat .
  Hij voelt zich prima en heeft geen problemen meer .
  Het lijkt een aanrader .Het schijnt dat de GCMaf die je nu koopt via David Noaks wel goed is Dat was een paar jaar geleden anders ,vandaar al die vervelende berichten Alleen jammer dat het zo duur is ,en daardoor niet voor iedereen te betalen .
  Wij hebben goede hoop dat hij van zijn longkanker afkomt

  1. Fijn dat je man goed op de behandeling reageert. Hebben jullie voor de aanvang van het gebruik van GcMAF ook een Nagalase test gedaan?
   Ik ben benieuwd waar jullie de spullen aanschaffen en of je man dit complementaire deel onder begeleiding van een arts doet. Wij willen er namelijk zelf ook aan gaan beginnen ivm blaaskanker.

 9. Meer informatie betreffende Gc-MAF is te vinden in mijn dossier “Gc-MAF, vitamine D3 verbindend eiwit, 100 % effectief bij kanker”: http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.com/2010/08/gc-maf-vitamine-d-verbindend-eiwit.html
  .
  Wij onderhouden tevens kontakt met een kankerpatiënt die een Gc-MAF behandeling ondergaat bij een uitgesproken enthousiast (Moerman) arts. Sinds september (2011) is hij in zijn praktijk gestart met 6 patienten. Hij zou zichzelf geen goede arts vinden als hij deze medicatie niet zou uitleggen en voorstellen.
  .
  Wordt vervolgd….
  .
  Ton Claessen (66) landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK).

 10. Geweldige vonst! Ik had hier nog nooit iets over gehoord. Maar injecteren is feitelijk wel iets wat voorbehouden is aan personen die daartoe een zelfstandige bevoegdheid hebben. Als je GcMaf dus zelf aanschaft, wie gaat het dan injecteren als je dat zelf niet kunt ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s