Amalgaan en wortelkanaalbehandelingen


Ik stuurde vandaag al een bericht over Dr. Gerson, waarin ook de schadelijkheid van Amalgaam wordt besproken. Er komt continu kwikdamp uit amalgaam vullingen vrij, die een enorme belasting zijn voor je lichaam. Alle anti-oxidanten die je beschikbaar hebt worden vaak aan dit soort gifstoffen opgeofferd, waardoor je tekorten krijgt. Vitamine C  heb je o.a. hard nodig om het collageen in je aderen sterk te houden en verkalking tegen te gaan. Gaat het op aan kwik of de gifstoffen uit bijvoorbeeld sigaretten rook, dan moet je niet vreemd opkijken als je aderen dichtslibben, je benen opzwellen, je spataderen krijgt, etc.

Botulisme bacterien

Maar wat veel mensen niet weten is dat er nog een ander ernstig probleem is met onze tanden en kiezen en dat is de wortelkanaal behandeling. Doordat het onmogelijk is daaruit alle bacteriën van de ontsteking te verwijderen, blijven deze achter in het afgesloten kanaal van de kies en hebben daar veel minder zuurstof tot hun beschikking. Deze bacteriën gaan van een aerobe verbranding over naar een anaerobe (fermentatie van suikers) verbranding en zijn beter bekend als botulisme bacteriën…

Dit vormt een enorme belasting voor je immuunsysteem dat  voortdurend bezig is om aan de wortel van de kies de uitbraak van deze bacteriën te voorkomen. Vaak zie je na een behandeling dat jaren later de kaak toch volledig ontstoken is geraakt of er bot is verdwenen waardoor kiezen uitvallen.

Mijn wortelkanaal-kies

Ik heb als een van de eerste bijwerkingen van MMS gemerkt dat mijn zeurende kies waar ik al jaren niet meer op kauwde, na de eerste kuur niet langer gevoelig was. MMS is het enige middel dat tot in de hersenen werkt en ook tot in de wortelkanalen van je kies kan doordringen en daar (blijvend) de boel goed kan schoonspoelen.  Dat betekent voor kanker patienten dat je imuunsysteem zich weer met andere dingen kan gaan bezig houden!!

Ik kan het daarom iedereen aanraden om eens een MMS kuur te doen. En laat mij dan via deze blog weten welke effecten je hebt gemerkt!

Advertenties

15 reacties op ‘Amalgaan en wortelkanaalbehandelingen

  1. Beste Vicky,
   Dat er zeer negatieve berichten over MMS op het internet staan is mij en velen die dit blog bezoeken bekend. Er zijn ook goede reden voor om dit goedkope middel aan de schandpaal te nagelen. En die reden is dat elk middel dat eigenlijk vrij voor handen is en mensen zelf kunnen maken, niet onder de controle staat van de farmaceutische industrie, die met gepatenteerde ‘medicijnen’ steeds weer opnieuw miljarden winsten weet te genereren. Lees het boek Sex, lies and farmaceuticals van Ray Moynihan die onderzoek deed naar de marketing technieken die farma bedrijven gebruiken om medicijnen aan de man te brengen. maar er zijn er nog velen meer die bij de farmaceutische industrie hebben gewerkt en een boekje open doen over de grote financiele belangen, informeer jezelf daarover ook eens. http://www.amazon.com/Sex-Lies-Pharmaceuticals-companies-bankrolling/dp/1459613279/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&tag=lifinthefas-20

 1. Linda, een heel interessante site heb je. Ik vroeg me even heel specifiek af of je al verder bent met de aan jou gegeven suggestie om met Henny Solleveld contact op te nemen. Ik ben daar namelijk ook geweest en zou een ingrijpende behandeling aan mijn gebit moeten ondergaan bij dr. Proot. Daar schrik ik wel voor terug, want als er allerlei tanden en kiezen uit je gebit worden verwijderd is dat niet meer terug te draaien. Ik ben daarom zeer benieuwd naar het mijns inziens veel vriendelijker alternatief van MMS. Kun je me hier nu, na je mogelijke ervaringen met de stoorveldpraktijk, al meer over vertellen?

  1. beste Alwy,
   Ik heb al mijn amalgaan en gouden vullingen later verwijderen. Heb nu alleen nog roestvrijstaal van een kroon, die laat ik zitten want alternatief is of een gat of een implantaat ook met een een kern van metaal, dus vrees dat dat niet zoveel uitmaakt. Er zijn ook grenzen aan haalbaarheid. Dus voor iedereen die nog jong is, geen suikers eten dan blijft je gebit ook intact!

   1. Dan neem ik dus ook dat je (nog) geen contact gehad hebt met Solleveld. Sowieso denk ik dat ik eerst maar eens met MMS aan de slag ga. Maar kun je me dan wel zeggen of je gedurende de kuur moet stoppen met koffie, alcohol en wat dies meer zij? En ik begrijp dat ik ook geen vruchtensap of fruit kan gebruiken in combinatie met MMS, dus tijdens de kuur?

   2. MMS is een oxidant en reageert met anti-oxidanten. Je doet er dus goed aan de werking van MMS niet te teniet te doen door het samen met anti-oxidanten te gebruiken. Eet gewoon normaal maar neem geen extra anti-oxidanten of ga extra kiwi’s eten, maar neem een appel, meloen of druiven.

   3. Dus ook geen alcohol en koffie? En hoe zit het met medicijnen? Ik slik momenteel dagelijks een maagzuurremmer, omdat ik anders te veel last van mijn maag heb.

 2. Ik heb net al mijn amalgaam vullingen laten vervangen. Ben ervan overtuigd dat er een verband is tussen kanker (of andere klachten) en amalgaam (kwik en zilver …) vullingen.

  Zelf heb ik in september te horen gekregen dat mijn teelbalkanker terug gekomen is. Nu als 4cm tumor op lymph bij mijn linker nier.

  Ik heb gekozen om géén chemo te gaan doen en met mijn lichaam aan de slag te gaan.

  Wel ga ik dendritische cel therapie in combinatie met hyperthermie doen in Keulen.

  1. Dag Joop!
   Chlorella en spirulina zijn de beste middelen die er zijn om zware metalem uit je lijf te krijgen en je immuunsysteem te boosten. Na een amalgaan verwijdering geen luxe om even extra te slikken, want het komt toch je systeem in tijdens de procedure. Ga je met MMS aan de gang of alleen hyperthermie en dendritische cel therapie? MMS hoeft beide behandelingen niet uit te sluiten. En hoe zit het in je hoofd, heb je iemand die je begeleid?

   1. Hoi Linda,
    Ik ben al een tijdje aan de chlorella. Ook curcuma is mijn vaste ritueel.
    Verder slik ik vitmaine C en E, magnesium, mercurius en chaga.

    Voorlopig start ik met locale hyperthermie gevolgd door dendritische cellen icm total hyperthermie.

    MMS zal ik me nog verder op moeten inlezen 🙂

 3. Het verhaal van de wortelkanaalbehandeling ligt nog genuanceerder. Tanden en kiezen groeien continue, slechts alleen wanneer er een zenuw in zit. Wanneer deze eruit is of “onschadelijk” is gemaakt , wordt de tand/kies door een gezond immuunsysteem als een “botsplinter” in het kaakbot beschouwd. Dus gaat het ontsteken om de dode tand of kies eruit te werken. Doordat de zenuw eruit is voel je dit niet en doordat de ontsteking in het kaakbot is, wordt deze ontsteking zelden tot niet in het bloedbeeld waargenomen. Een ware tijdbom en ook wel een focale haard of stoorveld genoemd.
  Wanneer het botvlies van het kaakbot nog aanwezig of heel is, zou je de tand/of kies kunnen laten zitten.
  Eigenlijk is je gebit een biologische stoppenkast, elke tand en kies is verbonden met verschillende circuits. Afhankelijk van bij welke borst kanker is geconstateerd, ben ik benieuwd of dat in jouw geval in de bovenkaak li of re de 1e of de 2e molar(achterste 2 grote kiezen) is. Ook ben ik benieuwd hoe het met de bovenste verstandskiezen zit.
  Wat een arts vertelde die veel met “kankerpatienten” werkt, is dat hij afhankelijk van de soort kanker , altijd een “rootcanal” op de corresponderende tand/kies constateerde.
  Deze focale haarden oftewel stoorvelden veroorzaken nog veel meer chronische situaties . Al met al een totaal “vergeten”gebied en door veel tandartsen en andere specialisten niet in een diagnose meegenomen.
  groet Cathrien

  1. Bedankt voor alle nieuw bijdragen aan dit onderwerp, zo komt alle kennis uiteindelijk samen!
   Ik ben binnenkort bij mijn tandarts en zal het met hem eens doorspreken.

   Ik heb aan mijn rechter borst kanker gehad en ik heb links en rechtsboven kronen, met wortelkankaalbehandeling, evenals linksonder. Boven zijn ooit twee kiezen getrokken om mijn gebit recht te zettten, dus ik weet niet of het de tweede of eerste grote kiezen zijn die er nu nog zitten. Ik heb boven 2 normale verstandskiezen.
   Linda

   1. Beetje late reactie! Misschien is het voor jou interessant om contact op te nemen met Henny Solleveld in Soest.
    Google maar zijn website, daar vind je de goede info!

    Groet,

    Cathrien.

 4. Wat ik mij afvraag wat MMS zou doen met “gezonde mensen” Is dit ook goed voor mensen zonder kanker? En kan dit kwaad als je “nog” geen ziekte hebt! Zou het ook voorkomend kunnen werken?

  Ben benieuwd naar reacties en ervaringen.

 5. Een wortelkanaal behandeling maakt dat de open kanaaltjes naar onze kaak dichtgestopt worden en in het meest slechte geval met amalgaam. Dat maakt dat onze levens- lichaamssappen de tand of kies niet meer in en uit kunnen. Er komt stilstaand vocht onder het nehandelde element en dat veroorzaakt ontstekingen, in de ontstekingen zitten bacteriën en die hebben net als wij “uitwerpselen” en dat zijn neurotoxinen. Die neurotoxinen veroorzaken allerlei problemen in ons lichaam, ook kanker.

  Er is een man / bedrijf dat op het gebied van “stoorvelden” in het gebit expert is, dat is Henny Solleveld uit Soest ( http://www.praktijksolleveld.nl) als je met rontgenfoto’s naar Henny toegaat geeft hij je een eerlijk en goed advies.

  Henny werkt samen met een kaakchirurg / tandarts (Dr. Walter Proot in Brugge) in België en die werkt ook volgens de protocollen van wijlen Dr. Hulda Clark, hij verwijderd eveneens het aangetaste kaakbot.

  Een bezoek aan beiden is beslsit de moeite waard !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s