MMS geneest 77 jarige vrouw van resistente bacterie


Hieke Kamminga uit Joure wilde al in de uitzending van Rader haar verhaal vertellen over de genezing van haar moeder met behulp van MMS. Hieke’s moeder werd opgenomen met een blaas- en longontsteking en daar bleek dat zij ook een ontsteking op haar hartklep had. Ze werd 5 weken behandelt in het ziekenhuis in Heerenveen met zware antibiotica. Na 5 weken bleek de bacterie resistent en kon men niets meer voor haar doen. Thuis behandelde Hieke haar moeder door haar 8 keer per dag 5 druppels MMS te geven. Na een week kon ze alweer eten, na 2 weken liep ze weer in huis rond en na 3 weken waren haar bloedwaarden (CRP) gedaald naar 6. (10 is normaal)

Hieke’s moeder had geen bijwerkingen behalve dat de huidkanker die op haar hoofdhuid en op haar rug aanwezig was en waar ze al een paar keer aan behandelt was, is verdwenen.

Advertenties

8 reacties op ‘MMS geneest 77 jarige vrouw van resistente bacterie

 1. Het darmprobleem I.B.S. lijkt, zo blijkt uit nieuw onderzoek, met een antibiotica (RIFAXIMINE of NORMIX) te genezen. Hieruit zou je de conclusie kunnen trekken dat deze hardnekkige klacht voortkomt uit een
  ‘foute bacterie’
  Zou je hiervoor ook MMS kunnen nemen?

 2. Beste hieke,

  jou moeder heeft nog last van haar hartklep, vertel jij,misschien kun je capculles met cayenne peper proberen,dit schijnt een voedende werking op het hart te hebben,maar ook herstellend vermogen,om het weefsel te repareren,dit volgens wetenschappelijke onderzoek,zoek maar eens op op het net,misschien is het een optie. veel succes !!!
  groet,

  Luke.

 3. God wat moeilijk dit. Mijn vrouw is twee manden gelden overleden aan pancreaskanker en ik heb allerlei alternatieven overwogen en sommigen met haar besproken en zelfs uitgeprobeerd. MMS zat daar niet bij, ze was bij voorbaat al misselijk. Het voelde steeds als een race tegen de klok.

  Nu kom ik hier weer eens en denk; waarom moeten we als leek alles zelf uitzoeken dat niet niet in het vakje bestraling, chemo en operatie valt. Wat een worsteling was het, wat een geknoei, wat veel kastjes en muren, kluitjes en riet. Wat veel bergen en diepe dalen. Waarom is dat? Waarom geen begeleiding daarin. Waarom geen centraal punt met diverse deskundigen en iemand die uitzoekt wat bij jou als patient past.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s