De Chloordioxide of MMS kuur


Mijn opzet van deze blog was om lotgenoten en familie en vrienden van kanker patiënten te informeren over de redenen achter mijn beslissing om geen chemotherapie en bestraling te kiezen voor mijn genezing van kanker. Zodat het duidelijk wordt waarom ik vraagtekens ben gaan zetten bij de reguliere behandeling. Dit moet echter even wachten tot een later moment.  

Ik moet mijn plan bijstellen omdat ik heel veel vragen krijg  over de reinigingskuur met chloordioxide! Ik heb dan ook besloten om voorrang te geven aan het te publiceren van mijn ervaring en kennis hierover, zodat iedereen die het ook wil proberen ermee aan de slag kan.

Hoe heb ik de MMS kuur ontdekt?
Ik had op internet al gelezen over de Miracle Mineral Solution van Jim Humble. Ik vond het fascinerend en was al op het spoor dat kanker veroorzaakt zou kunnen worden door een micro-organisme. Immers maagkanker wordt  veroorzaakt door een virus, baarmoederhalskanker wordt in verband gebracht met een virus en mijn radiotherapeute had mij vertelt dat men nu ook gelooft dat mond- en keelkanker door een virus wordt veroorzaakt.

Door mijn vele contacten in mijn werk en de interesse van veel mensen voor mijn besluit om geen bestraling en chemo te ondergaan, raakte ik met veel mensen in gesprek over mijn ideeën en hypothesen over wat kanker zou kunnen zijn. Zo opperde ik in één van mijn gesprekken dat de overeenkomst tussen een kankercel en bacterie opmerkelijk zijn. Beiden gaan niet dood, maar vermenigvuldigen zich razendsnel, gebruiken geen zuurstof maar suikers om energie uit te maken, hebben een lager energie niveau dan gezonde cellen en weten het immuunsysteem te misleiden.

Zo kwamen we op de wonderlijke wereld van de micro-organismen en vertelde mijn gesprekspartner die op dat moment als communicatiemanager bij Staatsbosbeheer werkte, dat de boswachters daar zichzelf van de ziekte van Lyme genezen met Chloordioxide. Lyme heeft namelijk de vervelende eigenschap om wanneer de bacterie wordt bestreden met antibiotica, zich in de vorm van een cyste terug te trekken en onzichtbaar te maken voor het immuunsysteem  om vervolgens keihard terug te slaan op een onverwacht moment. Ze vertelde omdat de bedrijfsartsen niets voor de boswachters konden doen dan antibiotica voorschrijven, de mannen zelf op zoek waren gegaan naar alternatieven en waren zo op de methode van Jim Humble terecht gekomen. Velen hadden zich daarmee definitief van de lyme bacterie en cysten bevrijd. Ik was gefascineerd en blij verrast te horen dat andere mensen de kuur al hadden uitgeprobeerd en  besloot meer onderzoek te doen naar MMS.

Wat is chloordioxide?
Onderstaande tekst is afkomstig van de site http://phaelosopher.wordpress.com/2007/09/09/no-miracle-just-wonderful-chemistry/ de vertaling is afkomstig van http://www.mastercareshop.nl/shop/mmsmiraclemineralsupplementactivatorkit-p-308.html

Chloordioxide en chloor zijn verschillende stoffen. Chloor is een scheikundig element. In een geïoniseerde vorm, maakt het deel uit van gewoon zout (natriumchloride) en andere bestanddelen en vormt een noodzakelijk onderdeel in de meeste vormen van leven, inclusief die van de mens. Het is een krachtige oxidant, het vormt de grootste, geïoniseerde oplossing in zeewater en vormt heel gemakkelijk verbindingen met bijna ieder ander element, inclusief natrium om zoutkristallen te vormen en met magnesium, voor de vorming van magnesium chloride.

ChloordioxideChloordioxide is een chemische verbinding, bestaande uit één chloor ion en twéé zuurstof ionen. Het zijn deze twee zuurstof ionen die de stof tot een zeer sterke oxidant maken.  

Wanneer een chloordioxide ion in aanraking komt met een schadelijk organisme, worden er onmiddellijk tot 5 elektronen uit de atomen van dit organisme getrokken, in een soort microscopisch kleine explosie, niet schadelijk voor de mens, wel dodelijk voor de pathogeen. Het organisme, dat als onvrijwillige elektron donor fungeert, wordt direct onschadelijk gemaakt, door deze elektron overdracht aan chloordioxide, alsmede door de vrijkomende energie. De voormalige pathogeen verandert door het oxidatieproces van de chloorion, in een onschuldig zout.

Door het gehele lichaam, overal waar chloordioxide ionen via de rode bloedcellen worden getransporteerd en in aanraking komen met pathogenen, verliezen zij hun elektronen en houden op te bestaan. De met chloordioxide gewapende cellen ontploffen alleen bij aanraking met pathogenen, inclusief schadelijke bacteriën, virussen, giftige stoffen, zware metalen en parasieten. Al deze schadelijke stoffen bezitten PH waarden, die buiten het lichamelijk spectrum van de normale gezondheid vallen. Al deze pathogenen zullen tevens een positieve ionische lading bezitten. Cellen gewapend met chloordioxide, zullen géén goedaardige bacteriën of gezonde cellen oxideren, aangezien zij een PH waarde bezitten van 7 of meer ( 7.5 ideale waarde) en een negatieve ionenlading hebben. Chloordioxide ionen oxideren, d.w.z. verdampen alle zieke cellen, alles met een zurig karakter en met een positieve ionenlading.

Indien de chloordioxide ionen niet in aanraking komen met pathogenen of andere toxinen, zullen deze tot keukenzout vervallen en in een aantal gevallen hypochloor zuur, dat óók door het lichaam kan worden gebruikt.

Op dit forum is de chemische reactie van chloordioxide nog eens helemaal nageplozen en  kritisch bekeken: http://www.miraclemineralsupplement.nl/forums/index.php?topic=82.15;wap2

Mijn eerste Chloordioxide kuur
Ik besloot het experiment aan te gaan en heb mijn eerst kuur chloordioxide bestelt. MMS wordt steeds in twee flesjes geleverd; een flesje met het Natriumchloriet en het ander met citroenzuur in een waterige oplossing. Deze twee moeten altijd vermengd worden, pas dan ontstaat chloordioxide. De mengverhouding die ik heb gebruikt was bij de eerste kuur 1:5. Daarna heb ik ook van andere leveranciers MMS bestelt en geeft men aan dat de verhouding ook 1:1 kan zijn. Lees de gebruiksaanwijzing van de kuren daarom goed en volg altijd de aanwijzing van de leverancier!

Je begint met 1 druppel natriumchloriet en activator en hoogt de dosering elke keer met een druppel op. De verbinding is 12 uur in je lichaam actief en dus moet je 2 keer per dag een dosering nemen. Elke keer komt er dus een druppel Natriumchloriet bij.

Ik voelde geen misselijkheid en nam mijn heksendrankje in met water en later omdat de geur toch wel erg gaat tegenstaan, met appelsap of tomatensap. Daarbij moet je goed opletten dat er geen toegevoegd vitamine C in je sap zit, omdat dit de werking van de chloordioxide negatief beïnvloed en zelfs teniet kan doen. Vitamine C is een anti-oxidant en stelt haar neutronen graag ter beschikking, de chloordioxide is juist werkzaam doordat de neutronen van de micro-organismen worden gestolen en ze doet exploderen. Zorg dus dat je alle supplementen tijdens je kuur stopzet en vermijd het eten van fruit!

Diarree bij druppel 7!
Bij zeven druppels gebeurde er iets wonderlijks; na 20 minuten voelde ik mijn darmen verkrampen en zorgde ik dat ik als een haas op het toilet kwam! Ik voelde me uitstekend, absoluut niet misselijk of ziek en toch kwam er een ongekende stortvloed aan ellende uit mijn darmen. Ik heb minstens een half uur tot driekwartier het toilet opgezocht en heb mij nog nooit zo opgelucht gevoeld! Heerlijk!

De volgende dosering neem je even gas terug en ging ik weer naar zes druppels, daarna weer naar zeven. Er gebeurde niks. Acht, geen activiteit. Negen. Bingo! Weer zat ik een half uur tot een uur op het toilet! Weer prima, niet ziek, geen pijn, alleen een ongekend bombardement in de toiletpot. Tjonge, ik was verbaasd over het geweld waarmee mijn lijf zich blijkbaar aan het ontdoen was van een hele hoop ellende! Tot druppel 15 heb ik daarna niets meer gemerkt. Ik heb de kuur toen niet helemaal goed afgemaakt. Je moet een week lang 3 keer per dag 15 druppels nemen. Ik had nog nooit met iemand gesproken die de kuur nam en ik voelde me niet helemaal op mijn gemak. Ik besloot dat het welletjes was en stopte de kuur.

Later bleek dat dit geen juiste beslissing was. Ik vertel hier graag later nog over!

Gebruiksaanwijzing voor MMS kuur volgens Meditech http://www.meditecheurope.nl/mms.php

((deze procedure is overgenomen van Jim Humble’s site: www.miraclemineral.org)
Activeer ten allen tijde de MMS druppels met één van de voedingszuren (azijn, citroensap of een oplossing van citroenzuur). Voeg iedere keer minimaal 5 druppels van deze voedingszuren toe tegenover 1 druppel MMS.
(Let op: De door Meditech Europe geleverde activator is citroenzuur met de juiste samenstelling om het 1 op 1 te gebruiken. Dus 1 drup MMS en 1 drup citroenzuur. Zowel de activator als het natriumchloriet zijn van laboratoriumkwaliteit. Vervang niet het citroenzuur (activator) door azijn of wat dan ook zoals wel wordt gesuggereerd.) Vermeng deze in een droog schoon glas en wacht minimaal 3 minuten en vervolgens voegt u er 1/3 tot 2/3 glas water of sap aan toe. U kunt de 3 minuten inwerking laten uitlopen tot 10 minuten en na de toevoeging van water of sap kunt u het tot uiterlijk een uur daarna opdrinken. Toepassingen van chloordioxide variëren van 1 tot 15 druppels, behalve in levensbedreigende situaties, waarin de maximum hoeveelheid mag worden verdubbeld.

 1. Bij aanvang nooit meer dan 2 druppels per dag gebruiken. Mensen die erg ziek zijn of overgevoelig kunnen met één of een halve druppel starten. Activeer de MMS druppels zoals hiervoor is aangegeven. Voor optimale resultaten gebruikt men citroenzuur.
 2. Indien u redelijk in balans bent en geen last heeft van misselijkheid, kunt u voor de volgende dosis één druppel extra toevoegen. Indien u iets van misselijkheid bespeurt kunt u wederom een druppel minder toevoegen. Neem 2 dosis per dag in: 1 keer in de ochtend en 1 keer in de avond. Voeg bij iedere dosis één druppel toe. Bij ernstige vorm van diarree, laat dan 2 of 3 druppels weg. In de regel reduceert u de dosis één of twee keer alvorens terug te keren tot de hoeveelheid waar u misselijk van werd of diarree kreeg.N.B.: Indien u last heeft van misselijkheid of diarree is dat op zich geen slecht teken. Het lichaam is simpelweg bezig om toxinen te verwijderen. De meeste gebruikers van MMS zeggen dat zij zich een stuk beter voelen na de diarree. Het zal even snel verdwijnen als dat het opgekomen is. U hoeft er geen medicatie voor in te nemen. Het zal dus niet aanhouden. Het is niet het soort diarree wat wordt veroorzaakt door een bacterie of virus. Wanneer de toxinen zijn verdwenen is de diarree ook verdwenen. Het is een zgn. Herxheimer- of detoxreactie t.g.v. het massaal sterven van pathogene organismen, zoals virussen, bacteriën en schimmels. Een gezond mens wordt niet misselijk!
 3. Vervolg de procedure, zoals aangegeven onder punt 2, tot u bij 15 druppels 2 keer daags bent aangeland (mag ook minder zijn!) zonder misselijk te worden. Daarna verhoogt u de dosis tot 3 keer daags. Houd deze dosering tenminste voor één week aan om dan vervolgens de hoeveelheid druppels te verminderen tot 4 à 6 druppels per dag voor oudere mensen en 4 à 6 druppels per week voor jongere mensen.N.B.: Wanneer u stap 3 heeft afgerond zal het overgrote deel van de virale, bacteriële en schimmel belasting uit uw lichaam zijn verwijderd. Een gezond biologisch eetpatroon met weinig zout en geen witte suikers en het drinken van mineraalwater wordt aanbevolen. De diabetes zal meestal verdwenen zijn. U hoeft niet bezorgd te zijn over uw pancreas in verband met een overreactie waarbij u een insulineschok kunt ervaren. Daarentegen zult u net genoeg insuline produceren om de bloedsuiker op het juiste peil te brengen (u zult zich niet slaperig voelen na het eten van bijvoorbeeld een reep chocola). Uw lichaam zal gemakkelijk in staat zijn om vitaminen en mineralen op te nemen die u wellicht tot dat moment hebt moeten missen. U zult zich gaandeweg steeds beter voelen. Blijf voorlopig een onderhoudsdosering van bijvoorbeeld 6 druppels MMS per dag gebruiken.

Het kan ook zijn dat 1 maal per dag MMS innemen genoeg is. Luister goed naar uw lichaam. Onze MMS is een zuivere en krachtige samenstelling.

Bij gebruik van sappen in plaats van water dan uitsluitend vers geperste sappen gebruiken. Geen sappen uit het pak en geen sinaasappelsap! Sinaasappelsap blokkeert de productie van chloordioxine, evenals vitamine C als preserveerstof. Dus bij gebruik van MMS een paar uur wachten met inname van vitamine C, ongeacht welke vorm.

Advertenties

15 reacties op ‘De Chloordioxide of MMS kuur

 1. Kan hier iemand nog op terug komen?. Het is nu ongeveer 6 jaar na het laatste commentaar en ben erg benieuwd hoe het met deze mensen nu gaat.

  Mvg,
  Bies

  1. Hallo Bies,
   Er wordt nog volop gereageerd op deze blog! En ook door mijzelf, ja ik ben nog steeds in leven nu al bijna 9 jaar na dato. Dus hoewel ik nog niet genezen ben, heb ik de kanker onder controle en ga ik er niet aan dood, zal ook echt niet meer gebeuren. Ik begrijp er dus al een heleboel van, maar voor mijn specifieke geval heb ik kennelijk nog niet alle aanpassingen inmijn leve kunnen maken zodat ik ook echt kan genezen. Kijk geloven dat je er niet meer aan dood gaat is 1 ding, maar geloven dat je kunt genezen is nog iets heel anders 🙂 Ik ben al wel zover dat ik weet dat het met vertrouwen te maken heeft, loslaten. Maar HOE MOEILIJK IS DAT? voor mij kennelijk heel lastig 🙂 Ik ga er snel weer wat over schrijven!

 2. Kan iemand mij vertellen hoeveel druppels er in de flesjes zitten? Want ik weet niet welk flesje ik moet bestellen als ik een kuur wil doen.En waarom wordt er zo vaag gedaan over PROTOCOL 3000?Heb ik dat nou nodig of niet?Als ik lees over PROTOCOL 3000 (alleen in het engels)dan begrijp ik eruit dat je dat ook nodig hebt om de kanker te bestrijden. Ik krijg nu dus weer stress door de onduidelijkheid over PROTOCOL 3000.

 3. Zo, en nu nog even mijn eigen dyslectische typo’s eruit halen voordat we dáár weer gezeur over krijgen. “Ik steek er mijn hand voor in het vuur dat het grosse van MMS gebruikers dit middel uitprobeert na uitgebreid zelf onderzoek. Niemand smeert niemand iets aan.”

 4. Trouwens, nog eens wat. Er is geen enkele sprake van dat onwetende mensen producten worden aangesmeerd. Bovendien, Linda’s blog is uitsluitend en alleen maar een medium gericht op ervaring. Ik steek er mijn hand voor in het vuur dat het grosse van MMS gebruikers dit middel uitproberen na uitgebreid zelf onderzoek. Niemand smeert niemand iets aan.

 5. Met alle respect voor u, maar wat betekent dat eigenlijk ‘als scheikundige van opleiding ?’ En wie bedoelt u met ‘jullie’ ? En bent u bereid om – als scheikundige van opleiding – op deze website een verwijzing te geven naar het wetenschappelijk document waaruit blijkt dat MMS giftig en kankerverwekkend is en in statu nasendi de longblaasjes vernietigd ?
  PS. Vernietigd schrijf je met een t aan het eind. Geeft niet hoor.

 6. Als scheikundige van opleiding vind ik dit schandalig en crimineel dat jullie een onwetend publiek naar producten laat grijpen waarvan we weten dat ze extreem giftig zijn en kankerverwekkend.
  De zuurstof in statu nasendi is dermate reacief dat het met garantie de longblaasjes vernietigd.

  1. Beste Dirk,
   Misschien is het je ook bekend dat chemo dodelijk is? En water? Het gaat natuurlijk allemaal om de dosering. Misschien zou je de moeite willen nemen je kennis te vergroten en deze site eens willen bekijken? Daar vind je de werking van zuurstof in al zijn verbindingen uitgelegd: http://bioredox.mysite.com/CLOXhtml/CLOXilus.htm
   Deze arts en microbioloog Thomas Lee Hesselink heeft zich in de genezende werking van zuurstof verdiept.

 7. Linda heeft gelijk. Als de diarree langer aanhoudt dan een dag of twee is het raadzaam de dosering te verlagen, totdat de diarree ophoudt. Dan weer langzaam opbouwen. Zoals iedereen misschien wel weet is er een nieuw protocol voor wat betreft de toediening van MMS. Gelijkmatig over de dag doseren verdient nu de voorkeur, waarbij de dosering van het aantal druppels per dag de 15 druppels van het oude protocol overschrijdt. Stoppen met MMS wordt door Jim afgeraden. Een onderhoudsdosis van 6 druppels per dag, in één keer wordt dan aangeraden. Laat je weten wat de resultaten zijn ?

 8. dag Linda ikzelf heb het metabool x syndroom ( diabetes2-hoge chollesterol-hoge bloeddruk-fibromyalgie enz…
  ik ben begonnen met mms2zonder resultaat,ik heb dan overgeschakelt naar mms1
  tot mijn grote verbazing heel wat krachtiger wanneer ik tot 6 druppels per dag kom krampen en hevige diaree niet te doen.na een week of twee ben ik gestopt ik dacht dat mijn darmen naar de knoppen waren,nu ik uw site gelezen heb wil ik wel terug herbeginnen U had ongeveer dezelfde ervaring hopelijk brengt het iets op freddy heel veel succes met uw strijd tegen borstkanker.
  ps.U hebt wel veel overgeschreven van de mms site ( niet erg natuurlijk)

  1. Beste Freddy,
   Wanneer de MMS 1 kuur werkt, merk je dit aan diarree, op dat moment worden de patogenen massaal gedood en afgescheiden. Als het hevig is duidt dat erop dat er blijkbaar veel tegelijk wordne gedood en daardoor heel veel afvastoffen in je lichaam komen die moeten worden afgevoerd.
   Om al te hefitige krampen en diarree te voorkomen iis het het beste om
   het aantal druppels terug te brengen, veel water te drinken en langzaam weer op te voeren totdat je de 15 bereikt.
   Veel succes!

 9. Hoi Lida,

  We hadden al eens eerder contact. Ik zou graag – met jou toestemming – wat stukjes van je weblog ervaringen met MMS willen publiceren op de website van onze praktijk, Praktijk Waterland te Emmeloord. Wil je me laten weten hoe je hier tegenover staat ? Groetjes en succes!

  Steven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s