Hoe gaan we te werk?


Ik ben erg blij met de reacties van velen die mijn mailbox instromen of hier al op de blog worden gepubliceerd! Dank daarvoor! Via mijn netwerk bereiken mij ook allemaal mails van kanker patienten die mij hun verhaal vertellen.

Het is precies dat wat ik wil gaan vastleggen in een meer meetbare vorm, bijvoorbeeld door vragen te stellen over;

1)      Leeftijd, geslacht, aantal kinderen, borstvoeding en hoelang, op welk leeftijd kinderen gekregen, ooit abortus gehad en op welke leeftijd, medicijn gebruik , welke kwalen, etc.
2)      soort kanker, wanneer voor het eerst gediagnotiseerd, welke behandelingen voorgeschreven, welk behandeling ondergaan en wanneer
3)      welke altenatieve therapieen ondergaan en wanneer, welke ervaringen, etc

Sommige vragen zijn kankersoort specifiek zoals borstkanker, waar ik zelf ook het meest ervaring mee heb, maar ik wil mij vooralsnog niet vastpinnen op 1 kanker soort.

Ik wil vastleggen wat mensen zelf nog meer doen, wanneer zij horen dat ze kanker hebben. Deze alternatieve therapieen wil ik in kaart brengen en door de gebruikers laten beoordelen. Wat scoort het beste? Waar heeft de patient het meest vertrouwen in en waarom?

Vervolgens wil ik kijken of we bepaalde therapieen wetenschappelijk kunnen verklaren? Is het Hocus Pocus of berust een therapie op bewezen resultaten en wetenschappelijke feiten?

Ik ben opgeleid aan de TUDelft en heb gelukkig een brede opleiding die mij in staat stelt om over vele disciplines heen te kijken. Natuurkunde, scheikunde, materiaalkunde het heeft voor mij weinig geheimen en als ik nu ergens nog niets van weet, dan weet ik hoe ik mij deze stof eigen kan maken door studie. Daarnaast heb ik een zeer uitgebreid netwerk van mensen die ik allerlei vragen kan stellen en die mij kunnen adviseren.

Deze grote klus kan ik onmogelijk alleen klaren! Wie dit bericht leest wil ik daarom verzoeken om mijn blog bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken. Alleen met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we de impasse doorbreken en dat we met elkaar weer op zoek gaan naar oplossingen die ons van kanker afhelpen!

Linda

Advertenties

9 reacties op ‘Hoe gaan we te werk?

 1. beste LInda
  ik zie geen e-mailadres , en ik ben niet zo thuis in bloggen etc, daarom op deze wijze.
  bedankt voor je werk op deze site. maar ik vind de site over MMS van jim humble zoreclame achtig en ik weet ook niet of er echte resultatren zijn, kan de misselijkheid ook niet gewoon komen van , juist chloordioxide innemen, ik wil graag dat het werkt, maar durf het niet goed te gebruiken, omdat er zoveel tegenstrijdige berichten over zijn op internet en ik geen degelijk onderzoek tegenkom.
  en ik ken wel mensen met kanker die het eventueel willen gebruiken, op de verkoopsites van mms staat dat het werkzaam is tot een ph van 7, op http://www.lenntech.nl/processen/desinfectie/chemisch/desinfectiemiddelen-chloordioxide.htm
  staat : Heeft de pH invloed op chloordioxide?
  Daarnaast heeft chloordioxide ten opzichte van chloor het voordeel dat het als desinfectiemiddel effectief is bij een pH tussen 5 en 10. De effectiviteit neemt zelfs toe bij een hogere pH,

  ik ben bang dat het dan ook goede bacterien en cellen doodt
  kan je me meer mailen over je ervaringen, die je niet op de site mag delen?
  met vriendelijke groet en vast bedankt
  Bas van Rooij

  1. Beste bas,
   Met de Ph invloed ben ik niet geod bekend, maar het gebruik wel. ls je mijnblog goed leeft en ok de commentaren van andere mensen dan vindt je ehier oprechte ervaringen van mensen, met ook hun twijfels en angsten dat is normaal dat had ik ook. Ik heb MMS nu heel vaak gebruikt en ben er niet dol op maar het geeft me elke keer weer resultaat en dat sterkt mij in het vetrouwen dat het voor mij werkt. Dat hoeft voor jou niet hetzelfde te zijn, maar ik hoop het wel.

 2. Hallo Linda,
  Ook ik wilde je vragen iets over die chloordioxide kuur te vertellen.
  Ik weet niet of het zover zal komen want inmiddels zijn wij bij een arts in de VU in Amsterdam geweest voor een second opinion.
  Volgende week horen wij of er /en welke behandeling er gegeven kan worden.
  Eigenlijk weten wij er te weinig vanaf welke alternatieve behandelingen met succes worden gedaan
  Er zijn nogal wat kwakzalvers aan het werk die zeggen dat zij jou kunnen genezen,vandaar ook dat ik zo achter die aktie van jou kan staan .
  De specialist van mijn man was erg tevreden,waarop ik hem vroeg hoe ver de kanker geslonken was ,waarop hij zei” Dat kan ik niet goed zien .Je hebt goed gereageerd op de chemo Ik ben tevreden” Via de oncologieverpleegkundige
  hoorde ik dat het niet groter maar ook niet kleiner was geworden Dat noemen zij dan positief en over 3 maanden zeggen zij dan “Een slechte boodschap ,wij kunnen niets meer voor u doen.Mijn vertrouwen was in 1 keer weg.
  De orthomoleculaire arts Dr Valstar verwees ons direct naar het Vu in Amsterdam
  Eigenlijk weet je er te weinig van om een goede kuur te gaan volgen vandaar dat het fijn zou zijn als dit van de grond kwam.Laat mij de vorderingen weten en of ik iets voor je kan doen Hartelijke groeten Lies Rensen

 3. Linda, kun je iets meer vertellen over die dichloordioxide kuur, waar is het te krijgen en hoe te gebruiken en hoe lang?
  Ik hoop iets van je te horen?
  Gr Jacqueline

 4. In een (lang en vernietigend) ‘Weerwoord aan de Vereniging tegen de Kwakzalverij (VtdK)’ op de grootste objectieve website voor complementaire en alternatieve geneeskunde, stichting IOCOB: is onderaan de uitslag van een enquete gehouden in april 2010 onder de abonnees van het tijdschrift Arts en Auto waaraan meer dan 4.000 respondenten (medici en andere hoog opgeleide zorgprofessionals) meededen van mening dat alternatieve geneeswijzen wel werken.

  Op de vraag; “Vindt u dat alternatieve geneeswijzen toegevoegde waarde hebben in vergelijking met reguliere geneeskunde? Antwoordde een meerderheid (58%) van wel (specialisten en huisartsen: 55%), en 42% vindt van niet. Bekijk hier het volledige onderzoek.

  Ingestuurd door Ton Claessen, lid, mede initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (W.W.K.) en tevens webmaster van: http://tinyurl.com/y237jbk

 5. Hallo Linda.
  Ik heb je site eens bekeken, erg interessant en hoopvol.
  Ook ik heb kanker en wordt behandeld in Keulen, zie mijn verhaal op http://www.uitdaging.net of http://www.wanttoknow.nl. Ik wil mij graag aanmelden voor die actiegroep van Henk, maar kan niet vinden hoe dat te doen.
  Kun je mij helpen?
  Fijn dat het zo goed met je gaat, met mij ook, nergens last van.
  Ik hoor graag van je
  Groetjes Jacqueline

  1. Hallo Jacqueline,
   Ik heb je verhaal gelezen, wat vreselijk twee amputaties, chemo en toch recidiven! Maar goed dat weten we eigenlijk wel, de reguliere behandelingen werken niet! Wat een fantastisch resultaat heb je behaald in Keulen. Om dit soort resultaten te registreren komt er nog een andere site daar wordt aan gewerkt en hoop ik voor de zomer klaar te hebben. Voorlopig zou ik je willen vragen je op deze blog te abboneren, zie linker kolom, dan kan ik je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen! Heb je al een dechloordioxide kuur geprobeerd? Zou het je aanraden eens te doen, een natuurlijke chemokuur! Groetjes linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s