Wat is mijn doel?


Ik roep huisartsen, medisch specialisten, beleidsmakers, politici en onderzoekers op om kritisch te staan tegenover de resultaten die we tot nu toe hebben geboekt in de strijd tegen kanker. Nederland staat voortdurend in de top 3 van landen met het hoogst aantal vrouwen met borstkanker.
Bovendien, en dat is nog veel erger, gaan er in Nederland veel meer vrouwen dood aan bortstkanker dan elders in de wereld. Er is hier iets aan de hand, dat wij onder ogen moeten zien! Maar wat? Wanneer we blijven geloven in ons eigen gelijk zullen de resultaten niet beter worden, maar eerder slechter. Einstein wijst ons in deze de weg: ” We kunnen de problemen van vandaag niet oplossen met dezelfde inzichten en ideeen die ze hebben veroorzaakt”.
 
Mijn oproep
Journalisten, programmamakers en opinieleiders roep ik op gedegen research te doen naar alternatieve therapieen en daarover veel vaker te publiceren. Vele van deze therapieen berusten op deugdelijke wetenschappelijke feiten en  grijpen terug op fysische en chemische processen die vanuit de natuurkunde kunnen worden verklaard. Om dat te kunnen uitleggen aan het grote publiek dient men kennis te hebben van natuurkunde en chemie. Het idee dat behandelingen tegen kanker uitsluitend doorgang zouden mogen vinden wanneer zij volgens de huidige protocolen zijn getest, werkt contraproductief.
Of zoals een arts zelf zei op een medisch congres: ” You do not need an evidence based trial to know that a parachute works”.
 
Mijn uitnodiging
Met deze blog wil ik iedereen die het onderwerp na aan het hart ligt uitnodigen zijn kennis met mij te delen op een respectvolle manier. Ik houd mij verre van de polarisatie die er is ontstaan tussen reguliere en alternatieve geneeskunde. Ik geloof niet in een samenzweringstheorie en dat er mensen moedwillig bezig zijn ons te vergiftigen. Ik geloof wel dat ons kapitalistische systeem gecombineerd met de naiviteit van sommigen van onze politici ons in een gevaarlijk kwetsbare positie brengt, die soms dodelijk effecten kan hebben. We zullen ons daar meer van bewust moeten zijn en onze eigen zaak inclusief onze eigen gezondheid beter moeten beschermen. Dat moeten we samen doen. Daarvoor hebben we de inzet van allen nodig in een open en constructieve dialoog.
Linda Woudstra
Soest, 14 maart
Advertenties

2 reacties op ‘Wat is mijn doel?

 1. Hoi Linda, ik heb goed nieuws voor je hoor, het is mogelijk, misschien niet altijd, maar het kan wel, ik weet het zeker!
  Nu bijna 1,5 jaar geleden was mijn uitstrijkje niet goed, pap3, met CIN 3, dus een deel van de hals zou verwijderd moeten worden. toen ik besloot dat niet te doen omdat ik eerst nog aan mezelf wilde werken (ik heb een eigen praktijk in de alternatieve geneeswijze, vitalinda) was er behoorlijk wat opschudding hoor. Ze hebben zelfs een afdelingsvergadering met alle artsen gehad om mijn geval te bespreken, ik werd later gebeld of ik niet auj wilde laten opereren omdat het een tijdbom zou zijn die elk moment over kon gaan in kanker. Ik heb de spannende keuze gemaakt om het niet te doen, ik ben aan mezelf gaan werken en heb het ziekenhuis gezegd dat ik gewoon elke 3 maanden voor controle zou komen, als het slechter zou worden zouden ze mogen opereren en anders niet.
  3 maanden later heb ik weer een uitstrijkje laten maken, pap 3,CIN3 was pap 2 geworden!!! Dat ging zelfs zo snel dat ik dacht dat het misschien niet goed was getest, nog een spannende 3 maanden te gaan. Na dit uitstrijkje is pap2 zelfs pap 1 geworden!! Ongelooflijk hoe snel kan het gaan. De artst die mij behandelde werkte er niet meer helaas, ik had graag zijn gezicht gezien! Ik ben zo ongelooflijk trotst op mezelf dat ik zoveel vertrouwen had in mijn zelfgenezende vermogen en werk aan mezelf dat ik zonder operaties volledig gezond ben. voor de zekerheid heb ik over een maand nog een uitstrijkje ter controle, ff chekke of het echt weg is, maar daar heb ik wel vertrouwen in.
  Wat is het toch jammer dat niet meer artsen er open voor staan, het zou een geweldig goede samenwerking kunnen zijn. Alternatief en regulier medisch samen, daar kunnen de mensen wat mee.
  Ik heb overigens veel meer wondertjes in mijn praktijk gehad hoor, het is leuk werk wat ik doe, het maakt me heel blij.
  groetjes Linda van vitalinda

  1. Hai Linda!
   Dank je wel voor je bijdrage! Ik hoop dat nog veel meer mensen, die aanvullende of zelf vervangende therapie hebben gevolgd, hun verhaal willlen delen met alle lezers en bezoekers van deze blog. Het is de enige manier om verstarde houding die is ontstaan te doorbreken en de weg weer te openen naar nieuwe inzichten en mensvriendelijkere behandelmethoden!
   Nogmaals dank! Linda

Reacties zijn gesloten.